Ailenden görmediğin şefkati, ilgiyi elin adamından beklemek, istemek ne kadar doğru?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElin adamı dediğin adam belki de ailenden çok daha iyi, çok daha güzel bir aile olacak sana. Ama tam tersi de olabilir bu yüzden seçeceğin erkeği iyi seçmelisin. Doğru adamı bulmak da senin marifetlerine kalmış.
Unutma ailen senin zorunlu bir şekilde bağ kurduğun insanlar topluluğundan oluşur. Oysaki senin dışarda ailenden daha iyi anlasabilecegin insanlar vardır ve bunu da sen seçersin. Aileni seçemezsin ama, o insanlarla ailenle olan yakınlık ilişkin zorunlu bir bağdır zorunlu bir ilişkidir01 Yorumla- +1 yıl
Aileni seçemezsin ama dışarda sevebileceğin sana uygun insanı seçmek senin elinde
En İyi Cevaplar
+1 yılSoru yanlış bence.
Şöyle sorsan daha doğru olabilirdi!!!
Ailenden görmediğin şefkati sana gösterecek birini aramak ne kadar doğru?
Ya da...
Sana şefkat gösterecek birini bulduğunda onu sevebilir misin?
Neden soru yanlış dedim? Çünkü aileni seçemezsiniz ama evleneceğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Arkanızdan bir atlı koşturduğunu sanmıyorum. Acele etmenizi gerektiren bir durum yok birinle tanıştığınızda hemen evlenmeniz için. Sevmek tek başına yeterli değil. İnsan kediyi köpeği de seviyor. Gömleği kazağı montu botu ayakkabıyı da. Lakin hiç biriyle evlenmiyor. Dolayısıyla sevmeden önce insani taraflarının ne kadar fazla olduğunu görmeye çalışmanın daha doğru bir karar olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü bir insanla vakit geçirmeye başladığınızda zaten onu sevmeye de başlıyorsunuz. Kaçınız size şefkat gösterecek birini bulduğunda onu beğenmediği halde tanımaya çalıştı? Hiçbirimiz değil mi? Ben de öyle düşünmüştüm. Hem sütüm dökülmesin hem assım silinmesin. Ne âlâ.
Benim şahsi kanaatim şudur. Kadınlar ya da erkekler kendi seçimlerinin karşılığını buluyor. Arkadaşınız, yanına yakistiramadiginiz o çirkinle, o yakışıksızla çok mutlu iken sen yanındaki güzelle, yakışıklı ile mutlu olamıyorsun.
Yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
Sorunun sorulma şekli değişik olsada, önermesi çok güzel öncelikle onu söyleyim.
İlgi, sevgi, tebrik, tebessüm vb duygular ğnsanın en temel en gerekli ihtiyacıdır.
Kimi insan ailesinden alır anne baba kardeş bu insanlar çok şanslıdır bu kesin. Bazı aileler eski usül babanın yanında çocuk sevilmez, babanın yanında rahat oturulmaz gibi geleneklerle yetiştiği için çocuklarına baskıcı ve ilgisiz olurlar ya da başka sebeplerle.
Kimi insanda ailesinden görmez ya da göremez sevgilisinden bekler görür bu normaldir ikinci bahar yaşar.
En kötüsü bana göre aileden görmez sevgiliden görmez hayvan besler. Hayvandan bekler hayvanını sever.
Hâl böyle iken sevgiliden beklemek çok normaldir.00 Yorumla
+1 yılBen babasız büyüyen bir kız çocuğuydum. Karşıma öyle güzel seven yaralarımı saran beni iyileştiren bir adam çıktı. Ki ben çok güvensizlik problemi çeken bir kadınım ama o güvensizliklerimi sildi süpürdü. Bana eş dost abi baba oldu. O yüzden inanın arkadaşlar seven hissettirir. Seven çabalar seven seni incitmez. İncitse bile hemen telafi eder gönlünü alır hiç kırılmamış hatta kırılmadan önceki halinden daha bile mutlu olursun gönlünü öyle güzel alır. Fakat bu söylediklerimde ÇOK ÖNEMLİ bir detay var ki; sen geçmişin ya da ailen yüzünden hayatına yeni giren insandan çok fazla endişe duyup bunu ona belli edip onu yıpratırsan ya da güvensizliğin yüzünden o bir şey yapmasa dahi çok çok fazla üstüne gidip yapmadığı şeyler yüzünden onu suçlarsan sen suçlu olursun ve sen kaybedersin. Tabi ki yer yer aklına takılanlar olabilir fakat onu yapmamış olduğu şeyler yüzünden sıkmamalısın. Psikolojik sorunları psikologlar çözer eşleriniz değil. Ha tabi ki kötü gününde yanında olur , sana yardımcı olur olmalı da zaten. Ama bu sınırı bilmeliyiz... Herkesin gönlünden geçeni yaşaması dileğimle.. Kendinizi sevin🌸
44 Yorumla- +1 yıl
Tabiki oyle seven insan sevdiigini mutlh etmek icin cabalar ugrasir
- +1 yıl
Ben 26 yaşımdayim kimse beni bugüne kadar gerçekten sevmedi ben çok üzülüyorum bende babamı kaybettim kendimi şu an çok kötü hissediyorum ben iyi niyetli oldum hep herkese karşı ama iyi niyetimi kullandılar ben şu an icimde bi karanlıkta duruyor gibiyim çıkmak istiyorum eski iyi halime dönmek istiyorum
- +1 yıl
Böyle yaşamak istemiyorum çok üzülüyorum parça parça en kötüsüde sanki beklentilerimi bile kaybettim hayattan beklentilerimi bile kaybettim yaşayan bitki gibiyim gücümü kaybettim insanlar bana ben büyük yüklerim olduğu zamanlar acılarım olduğu zamanlar bile yüklendiler çünkü ama o zamanlar psikolojim yerindeydi kendimi güçlü tutmaya çalışıyordum ama şimdi adeta yıkımdım bilmiyorum eski halime eski güzel psikolojime döncek miyim kendimi çok çaresiz hissediyorum benide seven insanlar olcak mı bigün benide seven birisi çıkçak mı
- +1 yıl
Benide bu karanlıktan çıkartan birisi olacak mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
61Cevap
Kimseden hiçbir şey beklemeyin kızlarım, dünyada ki en güzel mücevherlerisiniz. İlgiyi de, sadakati de, şefkati de kendi kendinize bulun. Başkası size hiçbir zaman yeterli gelemeyecek. Pişmanlık hissettirecek hatta belki daha da dibe çökmenize neden olacak. Sadece kendiniz varmış gibi yaşayın hayatı. Yoksa bu şansı düzgün kullanmamış olursunuz. Unutmayın ki herkes en nadide parçadır ve eşiniz benzeriniz yok, bunun kıymetini bilin ve kendinize, benliğinize sahip çıkın. Kadın ya da erkek fark etmez, hepimiz kendimizi sevelim!
50 Yorumla
+1 yılBu çok psikolojik bir ruh hali..
Bu boşluğu doldurmak için, kendinden bazı ödünler vermek zorunda kalırsın, zaaf gösterdiğin bu kişi samimi değilse bu açlığını kullanır..
Bu yüzden daha temkinli olmak gerekir diye düşünüyorum..
Bu şefkati başka bir yol bulurak ta geçiştirebilirsin..
Bunlar evcil hayvanlar sahiplenmek, bahçe çiçek gibi etkinlikler uğraşlar yapabilirsin..
Ta ki o kişi gönül sevgi şefkat ve değer verecek kişi isabet edene kadar..
İsabet ederse zaten bunlar yok olacaktır..
Ama ısmarlama zorlama bir ilişki kurmaya çalışma, ki bu sana başka zararlar verir..20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılİnsandır, umar.. Sevgidir, ihtiyaç duyulur.. Şefkattir, nefes olur..
İnsan bunları ailede görmezse, ilk gördüğüne sarılır.. Yılan bile olsa, denize düşen misali..
Bu yüzden nice genç, nice insan yitip gitti..
O ana-baba olacak insanlar, sırf bundan bile cehenneme gidebilir.. Allah'ın emanetine sahip çıkamadıkları için..
Gelelim elin oğluna.. Allah insanevladı nasip etsin cidden.. Ailesinin iyi olması o kadar önemli ki, tip mip, para, statü hikaye..
İyi bir insanla yuva kurmak isteyebilirsin ama ailesi kötüyse, o yuva heder oluyor.. Defalarca gördüm bunu..
Allah ailemden razı olsun ki, bu konuda kafam dimdik.. İnsanın ailesi de imtihan bazen..
Evlenmek istediğiniz kişinin şefkatinden, merhametinden emin olmak istiyorsanız mutlaka ailesine bakın.. Her şey rol yapabilir ama aile rol yapmaz..
10 Yorumla
+1 yılBen açıkçası sevginin ilginin şefkatin öncelikli olarak insanın kendisine duyması gerektiğine inanıyorum bu gibi güzel duyguları illaki başkasında aramak doğru değil çünkü insanoğlu hata yapacaktır birine tutunup beni sev ilgi goster sefkat göster demekten farkı yoktur ve dedigim gibi hata yapacak üzecek eninde sonunda canının yanmasına sebep olacak aradığın guzel hisleri kendin için hissetmeye başlarsan aslında sevilmek icin kimseye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın insanın kendine dayanması baska bi insana dayanmasından guc bulmasından daha güvenli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan ne kadar dik durmak anlamında ben kendi kendime yeterim hiçbir şeye ihtiyacım yok dese de. Bir nefese, sevgiye, bir parça ilgiye ve şefkate muhtaçtır. Hangi cinsiyetten eksik aldıysan annemden ya da babandan. O cinsiyetten beklersin o şefkati ilgiyi sevgiyi. Doğru olan insanın o sevgiyi şefkati tatmasidir. İnsani insan yapan bu duygulardır. Bu anlamda eksiklik yaşayan insan hırçınlaşır benliğini kaybeder. Sevgi ilgi şefkat beklemekte bir yanlislik yoktur. Ama bu eksikliklerin sana yanlış şeyler yaptırmasını engelleyecek olan sensin bu duyguları doğru yönetmelisin. zayıflık insana hata yaptırır unutma.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet illaki bi seveni olcak insanın sırtını yaslayabilceği birisi ben artik çok yoruldum
Cevap sahibi+1 yılYorulduk ama bu bekleyişin sonu güzel olacak.
Kızların yaptığı büyük bir hata kesinlikle eşten şefkat beklenmez beklenmemeli ki eşe de şefkat verilmemeli bence. Allah kadına şefkati çocuğuna göstersin diye vermiş eşine değil. Çocuğa göstermemiz gereken şefkati eşte tüketiyoruz sonra çocuğumuza bağırıp çağırıyoruz. İllerde bunun hesabı sorulur bence denge çok önemli. 🌾
10 Yorumla
+1 yıl"Ey Genç Türk Kızı, yarının mutlu ve büyük Türkiye'sini kendine ülkü edinen insanlar senin gücüne,senin inancına, senin desteğine muhtaçlar."
"Ey genç Türk Kızı, istedikten sonra her şeyi başaracağına inanıyorum. Çünkü: "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."
Hüseyin Nihal Atsız...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıl
.
.
.00 Yorumla Asla. Daha çok sevilmek için aşırı tavizkar davranır ve bu işin sonunda da sınırları olmayan, varlığının bile bir değeri ağırlığı olmayan, kendine yetemeyen, duygusal olarak daha da suistimal edilen bitik bir insana dönüşür. Bu yüzden kişi önce kendisini sevmeli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Her zaman değil ama bazen öyle bir adam çıkar ki karşına, senin her şeyin olur, Baban olur , deden olur, kardeşin olur, ailen olur . Sen onun şefkatli kollarında ürkek bir kuş olmaktan çıkar , ayakları yere basan iradeli bir insana dönersin. Rastgele muhterem.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılTedbirli olarak karşılıklı empati ve saygı ile dürüstlüğe dayalı, esas doğrular üzeri iletişimle ideal kişiliği ile karakterini uygulamaya dönüştüren insanlarımız Allah'a şükür hala var. Ön yargısız olup tedbir dahilinde zamana yayarak doğru insan ile sonuca gidilebilir..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu genç yaşında böyle bir farkındalıkta olman ne kadar güzel🌸
Anne, babanın sunmadığını elin oğlu niye sunsun?
Önce insan kendine bir şeyler katacak , kendine iyi gelecek, önceliği kendine verecek, en çok kendini sevecek, kendine değer vermeyeni de bırakacak güçte olacak00 Yorumla
+1 yılBence hiç kimseden bir beklenti içine girmemek gerekiyor bu çok yanlış zaten şefkat gösterecekse gösterir ama bunu aileden görmedin diye bir başkasına sırılsıklam sarılarak beklemek ileride insana sarsıcı hasarlar bırakabiliyor ve eğer kişiliği bozuk bir insan çıkarsa verdiği şefkati sana karşı koz olarak kullanabilir. O yüzden çok fazla beklentiye girmemek şart.
00 YorumlaHer anne baba bilinçli olamıyo maalesef. Çocuklarına ne kadar zarar verdiklerini göremiyolar. Sorsan en iyi aile onlardır. Ama iyi ve güzel çocuk yetiştiren aileler de var. Onların çocukları sevmeyi sevilmeyi, insana değer vermeyi de bilir. Pişman da etmez seni. Hayatına artısı olur, eksisi olmaz. Öylesinden beklemesen de sana verebildiği kadar iyilik güzellik vericektir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kimseyi ailesi kadar sevemez bunu unutmayın öyle düsünenler hep hatayapmışlardır bende bu durumu yaşadım. ailem bana göstermedigi ilgiyi şefkati ben onlara gösterdim durum düzeldi şu an çok şükür en cahil sevgisiz aileme sevgiyi yeniden öğrettim
00 YorumlaHiç doğru değil. Adı üstünde el adamı. Bence her insan kendi kendine yetmeyi öğrenmeli, kimseden bir şey beklememeli.
10 Yorumla
+1 yılAileden görmediğin şefkati ilgiyi (özellikle baba-kız ilişkisi için) elin adamı koklatsa dahi , hele ki hataya açık bir yastaysan hayatının hatasını yapman kaçınılmaz , dikkat etmeli.
20 YorumlaHer aile yeterli şefkati göstermez bazen bazı aileler sorumsuzdur ya da katı kuralları vardır o yüzden başka birinden daha fazla şefkat görmek mümkün çünkü hiç şefkat görmeyen biri o insana sarılır ve huzur bulur
00 Yorumla
+1 yılYanlis cunku seni doguran insan bile gosteremiyosa dışaridaki insanlar hic gostermez karakterden falan behsetmiyorum illa seven sayan insan cikar ama insanlardan bir sey beklememek en dogrusu
10 Yorumla
+1 yılBu sebep yüzünden yanlış tercihler yapılıyor. Bir insan önce kendine yetmeli bir başkasından sevgi dahi beklememeli. Kendini bilen kişi zaten sana, sen istemeden hak ettiğin değeri sevgiyi verir.
10 Yorumla
+1 yılBunu çok belli edersen cepte görür ve onu kaybetmemek için kukla olursun. Yoksun olduğun bir şeyi çok gösterirsen 'kim olursa olsun genellikle insanlar bunu kullanma egilimindedir ya da sana karsi vurdumduymaz davranma egilimindedir' ve bu kişi onu kullanan biriisyse seni kölesi yapar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. İnan doğru değil, yeri geldi mi el adamı kendi ailen değer vermiyor deyip yüzüne vuruyor.
Sen kendi kendine yetersin, kimsenin sevgisine ihtiyacın yok, hayat çok acımasız, insanlar da öyle.10 Yorumlainsan önce kendisin sevmeli kendisini sevmeyen insan başkasına kul köle olabilir onların doğru ve yanlışını ayırt edemeyip kendisine zarar verse bile karşı taraf yaptığını söylemeyip kendisini pasif hale getirir ve karşı tarafın oyuncağı olabilir bundan dolayı hep diyorum Allah rızası için ve Allah sevgisi için yaşamalı insan
00 YorumlaBu karşındaki insanın sana olan sevgisi, saygısı ve öz vicdanı ile alakalı, mesela karşındaki erkek sokaktaki bir hayvana nasıl davranıyor, bir yerde yemek veya içecek sipariş ettiğinde oradaki çalışanlara nasıl hitap ediyor nasıl davranıyor bunlar gibi, alkol kullanan var kullanmayan var, kullandığında nasıl biri oluyor. daha fazlası da var elbet bunları tecrübeyle bulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAilemden görmediğim şefkati bir süreliğine elin oğlundan gördüm ve senelerdir onun bağımlısı oldum o yüzden ailemden nefret ederim beni bu duruma düşürdükleri için.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler istenmez zaten kendiliğinden olur ya da olmaz, olduysa ne mutlu sana doğru kişiylesin demektir bu. Onun dışında kimseden bi şey bekleme zaten
00 Yorumla
+1 yılAileden görmediği şefkatin yerini doldurmaya çalışıyor insan. Bulabilir mi bence evet. Düşük ihtimal olsa da
10 YorumlaDoğru değil ama öyle bir durumda kimse durup düşünüp aaa ben sevgi açlığı çektiğim için bu adama ya da kadına kapılıyorum diyemiyor
10 YorumlaHer erkek bir değildir iyi olanıda var kötü olanda umarım iyi olanına denk gelirsin Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲 ❤️
10 YorumlaBenim tam tersi, tek çocuk olduğum için ailemden o kadar ilgi sevgi şefkat almışım ki, elin adamı napsada karşılayamaz 😄
11 Yorumla
+1 yılOldukça yanlış seniol yanlış yerlere sürükleyebilir ki muhtemelen sürükler de.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgisiz yapayalnız kaldım desene ☹️
Soran+1 yılGerçekten aile kadermiş
- +1 yıl
Kendini sev bir yere kadar işe yarıyor bir yerden sonra da alışıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey mümkün.
Kendi anneniz ve babanızı secememiyorsunuz fakat beraber bir hayat yaşamak istediğiniz kişiyi elbette seçebilirsiniz.00 Yorumla Acikcasi riskli bir durum. Ama beklememek lazım. Zaman karsina cikarir. Ama bu eksikliğini kimsenin elinede koz olarak vereme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEximi bebegim gibi seviyordum, gözümden sakiniyordum adeta. Ben birini nasil bu kadar seviyorum ya diye kendime sasiriyordum. O ise sadece sevilmek/ilgi görmek istiyormus. Sen sen ol, ilk önce kendini sev. Icindeki cocugu kimseye muhtac etme
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica aile sevgisi görmedigini SAKIN kimseye belli etme, cünkü tam oradan vuruyolar. Anasi/babasi sevmemis ben niye seviyim diye hayatini mahvediyolae
Bu doğanın kanunu çocukluk da alamadığımız sevgiyi şefkati güveni karşı cinste ararız bağlanma kuramı
00 Yorumla
+1 yılEl adamı deyince mesafe koymuş oluyorsun. Evlendigin insanla da bi aile kurmuş oluyorsun ve sevgi saygı şefkat beklemek çok normal
00 Yorumla
+1 yılAynısını elin kızından görmek için arıyorum kesinlikle doğru değil ama mecbur seni benden iyi kimse anlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsana göre değişir. Elin adamları bana kardeşimden iyi vallahi bu tamamen insan kalitesine bağlı kendi kanın hayatının içine ediyor elin adamı senin için çaba harcıyor.
Bu dünyanın işlerine akıl sır ermez...00 Yorumlaİnsan yaradılışı gereği sevgi bekler. Yine de duygularına teslim olup elin adamından çok şey bekleme. Hüsranla sonuçlanır.
00 Yorumla% 1 milyon cok yanlış... Lutfen iki ayağınızın üzerinde durun hanımlar kimseye muhtaç olmadan yaşayın... Lutfen...
00 Yorumla
+1 yılBu yanlış şeyler yaptırabilir. Nerden biliyorsun diye sorma...
12 Yorumla- +1 yıl
Söyler misin ne gibi mesela
- +1 yıl
Yanlış kişleri hayatına alabilirsin, tocsic bir ilişkiye aylarca hatta yıllarca sevgi diye kanabilirsin, istemediğin şeyleri sırf sana 2 güzel kelime etti diye yapabilirsin, manipülasyona açıksındır daima... daha çok şey sıralayabilirim. Bunların hepsinin sonunda bir ayılma oluyor erken ya da geç, o zamanda insanda sabır ve duygu kalmıyor.
Elin adamıysa zaten bekleme. Aslinda hiç bekleme. Kendi ayakların üstünde dur. İlgi gelirsede tadını çıkar.
00 YorumlaÇok hazin üzücü ama bu cümle. Ne diyeceğimi bilemedim biliyor musun. 😞🥺
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğru değildir. Böyle bir beklentiyle, bir kişiye yaklaşırsan üzülen sen olursun
10 Yorumla Kanka elin adamı seni çok severse. 10 katını da verir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Pembe hayaller… dizileri gerçek sananların hayalleri
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılelin adamına şevkat gösterecek diye sorgusuzca teslim olursan çok daha büyük yıkımlara gidebilir sonucu akıllı davranmak lazım kimseye teslim olma bence
00 Yorumla
+1 yılSonra sonu koca hüsran oluyor. Denenmiştir.
00 Yorumla
+1 yılOnu bende bekliyorum ama artık aştım. Umarım gönlüme göre biri çıkar
00 Yorumla
+1 yılAileni seçemiyorsun sonuçta ama eşini seçebilirsin.
00 YorumlaBüyük aptallık hayal kırıklığından başka bir şey değil.
00 YorumlaDoğal bir yönelim bunu fark edebilmek büyük bir erdem
00 Yorumla
+1 yılHayatta kimi seveceğini veya kimin tarafından seçileceğini bilemezsin kader..
00 Yorumla
+1 yılvalla o şefkati verebilecek çok erkek varda karşıma çıkmadı hiç
00 Yorumla
+1 yılKotu, en iyisi once kendinle mutlu ol sonra baskalari seni mutlu eder.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olabilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hickimseden hicbirsey beklememelisin mutluluğun formülü bu.
04 Yorumla- +1 yıl
Belli bi süre sonra depresyona giriyor ama insan
- +1 yıl
İnsanın bi seveni olcak
- +1 yıl
@Geologicalengineer ailen yeter yetmeli, bir iliskiyede baslayabilirsin ama beklentiye girmeden akışına bırakarak ki üzülen sen olma sonra
- +1 yıl
Orası öyle zaten ama ailen yoksa falan demek istedim
+1 yılAnnesinin sevmediği erkeği başka kız sever, ama babasının sevmediği kızı kimse sevmez
03 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru mu😥
- +1 yıl
@taehananim doğru gibi
- +1 yıl
Yarası olan her kes önce yarasını saran birisini arar, sonra ona iyi gelen birini. Mesela elini çok derin kestin, yaran çok kanıyor. Önce ne ararsın, pamuk ve yara bandı mı yoksa yaraya iyi gelen merhem mi? Tabiki önce yarayı temizleyip sarman gerek. Bu da öyle. Yarası olmayan biri kalbine iyi gelen birini arar ve bulduğu doğru insandır çoğu zaman. Ama yarası kanayan biri önce yara bandı arar. Ama yara bandını yaramız iyileşince atarız değil mi?
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru değil. Aile acımazsa, merhamet etmezse başkası hiç acımaz.
00 Yorumla bekleme sakın bekleme en önemlisi öz şefkat kendini önemse kimseden Bi şey bekleme
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailenden görmediğin şefkati elin adamından beklemek ne kadar doğru?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler