AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Ataturk musluman degildi ve kurana safsata demistir. Belgeleri ile sabittir. Kesinlikle sevmiyorum ve hatda nefret ediyorum. Ataturk dini yok etmeye calisan birisiydi.
abi sonrada kufretti diyorsunuz yakiniyonuz :D ne yapalim aciklamasi zaman alacagi icin kufur daha kolay geliyo :D
Ben sevmiyorum , zorla mi. Iyi ki olup gitdi bana ne ki.
Sevilmesi için onca sebep varken, sevilmemesi için tek bir geçerli sebep bulamıyorum..
Kendisi. rakıcı olduğu için,
Takip edenlerde küfürbaz.
Istersen soruları göndereyim.
Ne kadar sığ ve. küfür aşığı olduklarını kendin gör.
Ben birine ata diyeceksem.
O bana benzemeli.
Mesela
Fatih Sultan Mehmet Han
2 yaşında ki kardeşini boğduran sözde halife Fatih gibi katilim bende diyorsun yani?
@Haydigelraks evet bizzat ondan.
Devletin bekası için canından vazgeçen nesil.
Osmanlı yı muhteşem yüzyıl dan öğrenenler!!
100km uzakta nefes alın.
Neye dayanarak söyluyorsunu bunu dizi izleyerekmi okadr basit söylemissinki 1453 zulum başladi diyen bizans tohumlari gibisin aynen haydi!!!
Biraz yükseldim kusura bakmayın;))))
At yalanini s.. inanani
Fatih de benim atam. Ayrica guzel bir konuya deginmissin 'devletin bekasi icin canindan gecen nesil' diyerek.
Fatih istanbulu feth ettiginde nasil ki konstantin kacmayip sehrini mudafa sirasinda olduysr, ben isterdim ki vahdettin de KACMASA VE GEREKIRSE CANINI VERSEYDI. verseydi de boyle utanc sebebi olmasaydi.
@nağmağlup_Tēmür
Bu yazının tamamını okumanı tavsiye ederim.
mobil.zaman.com.tr/.../...kacirildi-mi_825331.html
Onlarda mantıklı açıklama yapacak beyin yok. Atatürk'ü sevmeyenin beyni yalanlarla doldurulmuştur. Ve Haindir.
Amerikan Foreign Policy dergisi M. Kemal Atatürk’ü, Hitler ve Stalin gibi diktatörlere de yer verdiği “Bıyıklı Diktatörler” konulu listesinde “ilk sıraya” koydu. Ilk sırada M. Kemal Atatürk’e yer verilen listede, Atatürk için “Kayzer” nitelemesinde bulunuldu. Böylece M. Kemal Atatürk, diktatörlükte; Hitler ve Stalin gibi diktatörlere fark atmış oldu.
Bunu biz değil; M. Kemal’in ulaşmak istediğini söylediği “Muasır Medeniyetler seviyesinin” en güçlü temsilcilerinden olan devletin bir dergisi yazıyor.
Ama haksız da sayılmazlar… O kadar insanı asıp kesmesinden sonra herhalde “Nobel Barış ödülü” verecek değillerdi.
Neyse
Hain değiliz.
Propaganda aptallara karşı kullanılan en büyük silahtır.
Sen gerçekleri biraz araştır
American Foreign dergisi küresel bir dergidir. Bu derginin sahibinin vatanı, bayrağı yoktur. Lucifer'e inanır. Bu onların bakış açısı. Bizim bakış açımız Muassır medeniyetlere ulaşmaktır. O zaman en iyi medeni kanun İsviçrenindi biz de İsviçre medeni kanunu aldık. Bu İsviçrenin Coğrafi olarak batı da bulunmasından kaynaklanmıyor. Hangisi en iyi ise oydu. Ve o alındı. Bu demek değilki Türk milletinin bakış açısı batıdır. Biz bu devleti yokluklar içinde ya İstiklal ya Ölüm diyerek kurduk. Ve bundan anlamayacak olan Lucifer'e inananların sahibi olduğu global bir derginin yazdıklarını esas alıyorsun.
İlk sıraya koyması normal. Atatürk'ün önderliği ve yanındaki halkının inancı ve mücadelesinle bize savaş açanları dize getirdik. Denize döktük. Adamların planlarını bozduk. Şimdi sen kalkmış güya Batıdır ne yapsa doğrudur onlar araştırıyor nede olsa biz araştırmıyoruz. Bir şey ortaya koyacaksan bunu yazanları da araştır.
Doğrudur Müslüman Dünyası 1.6 milyar nüfusa sahip. Müslüman dünyasında en çok kütüphane arşivi 11.5 milyon ile Türkiyede Kanada'da sadece Vancouver Island Üniversitesnin kütüphanesinin eserlerinin sayısı 15,5 milyon. İnanılan dinin kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'ın ilk emri oku ! 'dur. Müslümanların okumayı rafa kaldırdığı çok açık. Halen bu durumda olmamızın sebebi bile Atatürk'ün devrimleridir. Bu gidişle artık bu sayı da azalacak. Atatürk bize laikliği getirmiş dün devlet işlerini birbirinden ayırmıştır. Biz bu yüzden Atatürk'ü seviyoruz.
Cumhuriyet ilke ve devrimlerine karşı gelenler asılacaktır. İstiklal mahkemeleri tabi ki olmalıdır. Her devrim sancılıdır. Bu tür şeylerin olması normaldir.
Nobel Barış ödülü verecek değillerdi diyorsun. Nobel ödülü ismini kimden alır? Alfred Nobel kimdir? Nobel Barış ödülü kimlere verilir?
Dünyada, edebiyat, barış ve bilim ödüllerinin modasını başlatan Alferd Nobel'dir. Petrol ve silahla servet edinmiştir. Suçlluluk duygusuyla olsa gerek ölüm makinalarıyla kazandığı paranın ödüllerde kullanılmasını vasiyet Nobel ve benzeri uluslararası ödüller ABD eski başkanlarından Ronald Reagan'ın kurguladığı gizli bir planlamayla ve "ABD'nin küresel kültür emperyalizmine hizmet" amacıyla verilmekte, ödül alanlar bu amaçlarla kendi ülke ve bölgelerinde kullanılmaktadır. Sovyetler birliğinin dağılmasına yardımcı olduğu için Gorbaçov 1990 da Nobel barış ödülünü kazandı. Pamuk, milli kimliğini reddettiği için ödülü aldı., Leyla Zana'ya da Norveç'te Barış Ödülü verildi.
Yakında Tayyip'e de verirler :D
Cem Yılmaz'ın dediği gibi eğitim şart.
Atatürk olmasaydi babalari anonim olurdu. Hala bu gerçeği kavrayamiyor, çamur atiyorlar ak parti zihniyetleri.
Atatürk'ü sevmeyenler bir zahmet ülkeyi terk edin sağdan sağdan ya da soldan soldan hadi canım.
Ata dediginiz adam hilafeti kaldirarak islamiyete en büyük kotulufu yapmistir , binlerce sin adamini astirmistir. bizde birinci amaç dindir sonra vatan gelir bu adam dini elimizden almis daha ne verirse versin kabullenemeyiz. Atam dediğin adam Peygamber övgüsü almali..
Hilafeti kaldırarak kötülük mü yapmış :)) e benim cahil kardeşim, sen son halifelerin kim olduklarını, neler yaptıklarını ve etkinliklerini bir araştır gör bakalım önce. Halifelik nasıl el değiştiriyor, kimden kime nasıl geçer olmuş bir oku öğren önce. Sonra tekrar yorumla, acaba kaldırılması iyi mi oldu yoksa kötü mü?
Aklini sevdiğim ben halifeyi savunmuyorum iyi oku hilafet makamini kaldirdi madem ata olmaya derdi var halifeliği de alaydi bende severdim. ama İslam düşmani olduğundan dinle ilgili ne varsa kaldirdi. benim okumama laf atmadan önce beni tanimalisin bos laf yapma adam akilli ogren anla öyle gel
evet canim sen kendinde dedin..
gormedigim bir insani sevmek zorunda degilim...
bu ulkenin onun sayesinde kurtulmus oldugunuda hic inanmiyorum..
Boşver. bazı insanlar birilerinin ne düşündüğüne tahammül edemiyo. Neyse kimse neye inanıp inanmıycağını kimi sevip sevmiyceğini başkasına sorcak deği. Salla😗😗
Şirinlere mi inanıyorsun sen peki?
EİC kesinlikle
tarihini oku biraz sanmıyorumla olmuyo bu işler
@uykusavar eger okuduklarimi burada yazarsam siteden kovulurum! o yuzden ikimizde sussak iyi olucak!!!
mısırlıoğludan okuduysan haklısın Ama sen bu ülkedeysen direnişi örgütlyen halkı uyndran ülkenin kurucusuna saygı du-ya-cak-sın
sende osmanlinin ataturkten daha gercek daha #mutisss oldugunu kabul #edeceksin! ataturk diye bir gercek yok! yossi kohen gidip arastirin!!
Anan anlaşma yapmıştır tabi ;)
burada atamıza sallıyanlanlar adam olmadıkları için hertürlü lafları söyleyebilir evet devam edebilirsiniz şimdi..
babalarının kim olduğunu sağladığı için sevmiyorlar.
O sevmeyenler Atatürk'ü anlamayanlar ya da yanlış anlayanlar.
Sevmiyorum. Nedeni uzun. Ayrıca gercek tarihi bilsen sen de sevmezsin.
uzun nedenini anlatabilir misin? mesajını bekliyorum.
şu an cidden uyumak üzereyim ve kemal icin uykumdan olamam. Eger gerçekten ogrenmek istiyorsan anlatirim konusuruz.. yok kemik zihniyetliysen ya da izmirliysen ki bunlarin ikisi ayni sey.. yorma beni.
o lider hakkında neler biliyorsun?
kaç farklı kaynaktan araştırma yaptın?
ben söyleyim yalnızca okulda öğretilenleri biliyorsun
ve yine ben söyleyim yanlızca twitterda gördüklerin yancı medyadan yansıyanlar ve nutuk saçmalığı
sonsuza kadar saygm var. sevgimde ama saygım ölene kadar olcak. yaptıkları devletmiz için milletmizin için unutulmaz zaten. ama sevgim olarak çok fazla yok neden bilmiyorum.
Atatürk devrimlerini halen sindiremeyenler çoğunlukta. Birileride kuru kemalistlik yaparak tuz biber olmakta zaten. Etki tepkiyi doğurur. Hiç kararında bırakmasını bilemiyoruz. Atatürk sevgisi yerine nefret tohumları ekildi.
Atatürk'ü babalarının kim olduğunu bilmelerini sağladığı için sevmiyorlar!
Vallah ben kürdüm, memleket konya, turkiye, bayrak desen turk bayragi, dil desen türkce, pasaport desen türk, deen desen islam. Arkadaslarim türk. Türkiyem icin canimi bile veririm. Atatürkü de severim ama bide Dersim olayi var...
Bazen kürt olmak agir geliyor insana. Kürtüm desen PKK derler, Türküm desen, hayin derler..
o zaman Türkiye Cumhuriyeti vatandasıyım de arkadasım ırkçı değiliz
Konyalı sin ve kurtmusun. ilk kez duydum
Azınlık olarak doğu dan göçme ler var. her şehirde olduğu gibi. Konyalıların geneli Türk'tür. Azınlığı kürt.
İnsanın içinde hüzünleri olabilir başkan son cümlenden bunu çıkartabiliyorum. Türklük, Kürtlük aradaki tek fark zenci ile beyaz gibi bir şey önemli olan bu dünyada insanlık, öte dünyada takva, kurduğun cümleden de anlaşıldığı gibi adam olmak önemli olan.. Adamsın dostum.
Milliyetçiler pek sevmez genelde.
Sevsin sevmesin herkesin kendi şeyi.
Kimse sevmek zorunda değil elbet ama hakaret etmek hoş değil.
ULAN SEN NE DIYORSUN ASIL MILLIYETCI SEVER KENDISI DE MILLIYETCIYDI
Sevmek zorunda kimse değil ama saygi gostermek gerek ben putlastiran taparcasina davrananlardan nefret ediyorum
çünkü atatürk kuranları yaktırdı
hacı hocalarımızı bir gecede cahil bıraktı
bacılarımızın saçını çekti
halifeliği kaldırdı
ülkemize batılı adetler getirdi
dokuzkattatçokanattımızı yedi
Bana göre sıradan gelmiş liderlerden biri nefretim yok ama aman aman sevgimde yok
putlaştıranlarada sinir oluyorum öyle aşırı adamdan nefret edenlerede
Ben sevmiyorum değilde abartmıyorum sevgimi. O olmasa bu Türk milleti başka bir kahraman çıkartırdı. Üstelik tek başına birşey başarmadı. Benim dedem senin deden savaştı.
nah çıkartırdı servde sürünürdünüz
Sürünürdünüz derken? Sizli bizli mi olduk şimdi vay be adam geçmişteki atalarımıza siz diyor
Hadi savaşlarını o olmasa ermeni olurduk falan muhabbetlerinide geçiyorum O olmasaydı eğer beyazlar içinde araplar gibi diğer ülkelerden 20 yıl geriden gelen asalak bir millet olurduk
Araplar herşeyiyle bizden önde?
Bir onlara sor bakalim kendilerini seviyorlarimi Atamizi sevsinler
Ataturku sevmemek icin ya delirmis ya da cahil kalmis olmak gerekir.
aksine aklım yerinde
Ben diyorum ki , Ataturk iyi ki olmustur. Iyi ki yoktur. Mustafa kamal , Turkiye'ye zarar vermekten baska birsey yapmamistir.
Cahillik başa bela
Komik misin sen?
Sizofrenisin aklinin yerinde oldugunu saniyorsun ama degil.
1923 te devleti kuran adamin 2014 te hala o kurdugu devletin bayraginin golgesi altinda rahat rahat dunyaya kafa tutarak yasiyorsaniz ve sevmediginizi soyleyip hala bu memlekette yasiyorsaniz ya aklinizdan suphe duymalisiz ya da cehaletinizi anlayip susmalisiniz.
Sevmem için bir neden yok. Asıl soru su size ezberlwtilen şeyler hariç ataturku neden seveyim? bir neden gösterin
Neden çünkü Suriyeliler gibi olmak istemelerinden, mülteci olup vatansız bayraksız olmayı istemelerinden
Önceden en çok seven bendim ama şu an onun bazı özellikleri ve yaşadığım şehrideki ahmakların ona peygamber gibi davranmaları buna neden oldu
kendini aydın sanan cahillerle doluyuz en kötüsüde bu.
Ayrıca biz bize yeteriz halkımızın %50si sever atatürkü
Bu soruyu sormana gerek yok bence. Gercekten onun getirdigi alfabeyle kattigi emege saygisizlik edenleri gormeye hic gerek yok. Kendi kulvarinda takilsinlar salla
Kürd'üm ama öncelikle müslümanım Atatürk'ü görmeyi tanımayı isterdim doğrusu böyle bir lideri görmek ya da onu tanımak benim için gurur kaynağı olurdu.
onu sevmediğini özgürce ifade edebiliyor olmayı bile aslında ona borçlu olduğunu bir an önce hatırlaması gereken insan modelidir kendisi...
Atatürk'ü sevmiyorum diyenlerin mazeretlerinin samimiyetine inanmıyorum..
Ben sahsen sevmiyorum. Onun kemiklerinin uzerine benzin dokup yakarim problem degil benim icin.
Ülkemizi soyup soğana çevirenlerin, kul hakkı yiyenlerin evlerine ateşler salsın yüce Rabbim.. Ve bunlara destek olanların da..
Atalarinin mezar tasinda ne yaziyor okuyamayan tek milletiz
Osmanlılardan bahsediyorsun galiba..
Evet
Cogu dinci/cahil ataturku peygamberle karistiran kendi tarihini bilmeyen tipleerdir
Digerlerininde bir bildigi vardir
Hiç bir insan bir insanı sevmek zorunda değildir.
Saygı duyarım.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil bunu sen yargılayamazsın. ben Atatürkçüyüm
Harf inkilabin dan dolayi yoksa ülkeye çok faydasi oldu
Sevmiyorum. Fakat öfke tarzı duygular beslemiyorum. Saygım var bu yuzdende kötülemek adına şeyler yapmam.
Artik biraksak ataturku tartismayi. Tartisma hicbir zaman ataturkun lehine olmuyor. Hassasiyetinizi anliyorum ama tartistikca ataturke zarar veriliyor.
Ölü birine sen ne kadar zarar verebilirsin?
Ataturk dusmanlarini cogaltmak. Ve milleti bolmek gibi zararlari var.
Siz nasıl #İnönü'yü sevebiliyorsunuz ben asıl ona şaşırıyorum?
Toprakları o kurtarmadi bir ülkenin kurtuluşunu tek bir insana baglamayin
Demi zaten Atatürk olmasaydı padişahınız devleti kurtaracaktı..
bunu ataturkun kendisi de soyluyor evladim bize bilmedigimiz seyler soyle :D
Atatürk tam tersini söylüyor yavrum Kazım Karabekir sirf bir milletin kurtuluşunu bir insana baglayamazsiniz dediği için vatan haini ilan edildi
Sevmem için bir neden göremiyorum. Sevmesem de saygı duyarım. Odamda küçük bir portresi bile var.
Tanımadığın insanı sen nasıl seviyorsun? Aciklayabilir misin?
Sana Gore Oyle cunku oyle Anlatilmis ve oyle biliyorsun
Git kahiredeki kitaplari oku orda gercekler yazar.
Kurtulus savasini baslatan Vahdettindir.
He ok adbjasvdajdbs
ahahahah
gozumden yas geldi allah da seni guldursun :D
Afganistan - hamit karzai
Irak - celal talabani
Türkiye - kamal atatürk
Sence sevmeli mi?
Örnekleri çoğaltabiliriz
Sirozden ölmesi benim için yeterli ama saygım var nede olsa onun başarılarıyla bu topraklardayız. Sevmem ama nankör değilim kısaca
mehmet akif de sirozdan oldu bnun hakkinda ne diycen? ha bastan soylim Akif Ersoyu cok severim sadece ornek verdim... ataturk ickiden olmedi sana anlattiklari gibi.
Mehmet akif hakkında ne diycen diyo ya. Yukarda mehmet akifimi sormuş atatürkümü. Ben sorulana cevap veririm nazım hikmeti sorsaydı onun hakkında yorum yapardım ki mehmet akifi severim. tamam tamam içkiden ölmedi hadi ii geceler moruk @Nağmağlup_Tēmür
Mantikli bir aciklamaya gerek yok bence seven sever sevmeyen sevmez.
Bir insana neden seviyorsun ya da sevmiyorsun sorusu sorulmamali
sevmememin nedeni; atatürkü sevenler kutsallaştırıyor, tapıyor ben buna karşıyım
Bir adamı sevenler yüzünden o adama nasıl sevgi beslemezsin, böyle saçma mazeret olur mu?
Atatürkçüler biat kültürü nedir bilmez. Kutsallaştirilan birini ariyorsaniz Cumhurbaşkanlığı koltugunda oturana bakınm ona dokunmak ibadettir diyenler, erdogan 2. Peygamber diyenler akp li protoplazmalardır
Bu soruyu sorarak neden vatan hainlerine fırsat veriyorsun?
sevmemek değil. aşağılayanlar kadar putlaştıranlara da kızıyorum ben.
PEKİ PAMPA BENDE SANA SORAYIM VAHİDEDDİN İ NEDEN SEVMİYONUZ
Ülkeyi kurtarmak yerine Ingilizlere domalttığı için olabilir mi mesela? Sonra aynı ingilizlerin yanına kaçıp o topraklarda öldüğü için mesela?
peki sen ingiliz kaynaklarının bu yalanları bize yutturduğunu biliyormusun
Sevmiyorum ama sadece atatürkçüyüm diye midem bulanıyorum ya sanki atatürk bizi kurtardı diye mi seviniyoruz gerçekten çok saçma hiç sevmem.
Sen cümle bile kuramıyorsun daha :) sevme sen farketmez :)
Yazarken dikkat etmedim çünkü teldeyim tekrar yazayım. Atatürkçüyum diyenlere nefret ediyorum hepsi bu hadi uza
Uzun hikaye yazmana gerek yok by
Akpnin istedigi genclik bu olsa gerek, utaniyorum sizden..
Akpliyim ama ataturku sevmıyorum
Akpli oldugundan şüphem yok zaten. Atatürk'ün Türk halkına emanet ettiği Ataturk orman cifligine senin benim vergimle 1000 odalı kaçak saray yaptı hala akp diyorsun ilginç. Halkimizin aydinlanması lazım. 5 tl çalan 15 yılla yargılanırken ayakkabı kutularında milyondolarları götürenler elini kolunu sallayarak geziyor, bu akil almaz bir olay
Ya bak ben öyle şeylere takmıyorum sadece akp oy veriyorum başka bir şey yapmıyorum. Atatürku seviyorum guzelde yani saygı duyduğum var sadece en nefret ettiğim şey"ATATÜRKÇÜYÜM"diyenlere nefret ediyorum yani hep ataturk bune ya neyse sizinle yazmak zorunda değilim
Ha birde chp oy bile vermem hiç akılı yok hemde cahil
Kendi dinlerinden olmayan kimseyi sevmez bunlar.
-Ki Mustafa Kemal ateist mi bu tartışılır?
@kittypurry
Haklisin yukaridada ornegi var zaten erkeklerden biri yzmis
Amann ppppppppfffffffttttttttttt çok da fifi :P
Hahah +1 :d
Tabiki kimin doğru kimin yanlış olduğunu bilmek önemli peygamberini bilmeyen lider olarak görmeyen bir insan varken hiçbirşeye şaşırmıyorum asıl değerler varken diğerlerine kafa yoramam malesef
Resmi tarih OKUMAYAN herkes onu sevmez. Ben iyibir Atatürkçü idim. İzmirde büyüdüm. Gerçek tarihi yani resmi olmayan tarihi öğrenince , gerçekler
Gerçekleri öğrenince herşey değişti.
:)) bonzai kafası bu olsa gerek resmi olmayan tarih mi olur bende sana derim ki resmi olmayan tarihe gore osmanlı hristiyandir. Beyin calismayinca istersen marsta büyü ne farkeder.. Şehir efsanesi değil bu tarih tarih. Devletin arşivinde takir takir belgeleri olan tarih. Resmi olmayan tarihe göre sen bu donemde yasamiyorsun orta çağda yasamissin hadi dön çağına :)
Bu yazdıkların tarih biliminden ne kadar uzak olduğunu gösterir. Senin inandığın sana, benimkisi de bana. Birde kuş kadar beynine çalışmasını öğret, azcık okusun, öğrensin. İlk okulda öğrendiğin bilgilerle konuşma
Ben dogulu birisiyim bizim orada atatürkü dinsiz islam düşmanı olarak bize tanittilar
Niye senin okuma yazman yok mu
İnsana kücük yaştan beri bu adam kötü derse özellikle bu söyleyenler ailense o zaman durum farkli olur. sen kücükken atam atam diye büyüdün biz apo apo diye
Atatürk ülkeye tecavüz etmiş öyle diyolar..
araştırdım doğru çıktı :/
kişiliğini kimse sevmek zorunda değil ama askeri karakterine saygım sonsuz.
10 kasımda bile ölmeyen birisidir bu sevmiyorum çnkuher şeh açıkce net
Çünkü onlar haindir. Tek bir açıklaması bu.
meyve veren ağaç taşlanır
Meyve ne?
@leylifer61 bugun kurani kimin sayesinde anlayarak turkce okuma sansina sahipsin? :)
Allahın sayesinde?