Ülkemizde aldatma (zina) eylemi 1996 yılına kadar suç olarak kabul görmekteydi; ancak Anayasa Mahkemesi 23.09.1996 tarihinde Türk Ceza Kanunu'nun erkeklerin karşı cins ile zina suçunu düzenleyen 441. maddesini yapılan toplantıda oybirliği ile iptal etti.
Evet, iyi olur.
Hayır, çok saçma olur
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sayılmalı kesinlikle.
Hukuk devletinde gündeme gelecek bir şey değil. Ahlaka ayrılıkla hukuka aykırılığı ayırmak gerekiyor..
Bu sebepten psikolojik sorunlar yaşayan hatta intihar eden insanlar var. Kimse açık ilişki yaşayan insanlara bir şey diyemez elbet ayrılıp bir başkasıyla ya da her gün her saat biriyle olmasına da bişey demez.
fakat birini yalanla fiilen etkisi altına alıp yönetip umut verip gizliden bir başkasıyla ilişki yaşamak suçtur. Sonuç itibariyle nasıl maddi olarak dolandırılıyorsak manevi olarakta dolandırılıp zarara uğruyoruz.
Gerçi benlik bir durum yok ama böyle bir kanun gelmesi taraftarıyım
Günümüzde “zina” kavramı çok genişledi, eşi aldatmak için 3. kişiyle sadece fiiliyatta beraber olmak gerekmiyor, zamanın iletişim araçlarıyla dahi bu mümkün.. Böyle bir durum meydana geldiğinde de zaten zarar gören eşin tazminat yükümlülüğü doğuyor, kanun hükmü dışında hakimin tüm takdir hakkı yine zarar gören eş lehine oluyor.. Fakat bu yaptırımın kişinin hürriyetini bağlayıcı bir ceza şeklinde düzenlenmesi, hak ihlali oluşturur.. Kaldı ki bu tür meseleler çoğu zaman aldatılan eşin affetmesiyle sonuçlanıyor.
Kesinlikle. Aldatan erkekse hadım edilsin. Kadınsa vajinası alınsın :D
travestiyse anal deligi kapansin sicamasin
Yok bu suçu işleyen herkes yağlı kazığa oturtulsun hepimizin içi rahat olsun 😅
@tellmeup hortumla tahliye yapabilir o zaman
Aldatan her kimse aldatan veya aldatamya yönelik içine alan hangi yön varsa beton dökülsün aw jafsjasfaj
canli canli gomelim
Sizin hayal gücünüze bıraktım. Ben hadım etmekten yanayım iki cinside kıçından işesin ikisi de aksjfakjsf
denizin ortasina atalim
@tellmeup Yok aw helikopterle götürüp yanar dağa bırakalım akjsfkjas sen sal yetkililere onlar kesip biçsin bunları
Bak lavda eritmek aklıma gelmemiş skbss
Saykolarin içine düştük tkdkjs 🥶
Allah kurtarsın sjsjs
Allaha ihtiyacım yok yüce Tengri ile kurtuluyorum şimdi burdan asjfajs
Makul bir ceza ile sayılabilir. Böylece bunun önüne geçilebilir.
En azından manevi tazminat olabilir
herkes herkesin koynunda iyice bozuttu
Evet toplum iyice zıvanadan çıktı arada kalan üç beş sağlam kişide mağdur ediliyor
hayatimda kimseyi aldatmadik veya sevismedim cok gereksiz bir is cocuk oyuncagi haline geldi
Evet iyi ki hayatımıza kimseyi almıyoruz
Sayılsın
İdam edelim asit çukurlarına atalım hatta diri diri gömme fikrini meclise sunalım
Pirana asidi yeter dbdbd
Sen öyle diyorsan öyle olsun reis dksnsk
Savmçma