2.5 ay önce bi aile dostumuz beni beğendiklerini ve şehirdışında asker olan oğullarıyla görüşmemi istediklerini dile getirdiler. Ben 30 yaşındayım açıkçası yeniden birilerini tanımak zor geldiği için uzun zamandır yalnızım ve bu yolla belki güvenilir birini tanırım diye düşünüp olabilir dedim. Ama ha bugün ha yarın diye diye 2.5 ay geçti ne numaramı aldı ne bi sosyal mecradan ekledi ne de tanışmaya geldi. 10 günde bir annesiyle konuşuyoruz sadece bu durum beni aşırı gerdiği için istemiyorum artık demeyi düşünüyorum sanki oğlunu bekleyen gariban kız rolündeymişim gibi küçük düştüğümü hissediyorum. ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öyle şey mi olur. Oğlunun ya hayatında birisi var annesi onu istemiyor ya da oğlan seni beğenmedi. Annesi ikna etmeye çalışırken seni de kaybetmek istemiyor. 2,5 ay da bu şekilde devam etmez sen artık annesine ya kibar bi dille söyle ya da açma telefonlarını.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki istemiyorum dediğinde neden diye sorarsa?
Soran+1 yılBen annem bunu bu şekilde konuşsun diye düşünüyorum ama bilemedim
Soran+1 yılEvet biraz garip bi kadın
En İyi Cevaplar
Kesinlikle haklısın. Sebebi şu?
annesi senin rızanı aldığı saniye oğluna söylemiştir. Oğlan seni sosyal medyadan incemiştir. Tipi değilsindir. Ama annesi ısrar ediyodur. Oğlanda oyalıyodur. Yazacak veya arıyacak olsa 1 milyon kere sana ulaşmıştı. Kendini basit gösterme02 Yorumla
Soran+1 yılBende ya oğlan bilmiyo ya da biliyo istemiyo diye düşünüyorum yoksa bu kadar oyalamanın jiç bir anlamı yok
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2.5 ay birine bu şekilde zaman ayırmak için çok fazla. Annesiyle ne işin var. Bir hafta 10 gün en fazla süre vermeliydin unut sen bu işi... Gönlü olan adam iki günde bu işi halleder sana ulaşırdı...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende sizin düşündüğünüz gibi düşünğyorum. Annesinin bu kadar içine girmesi beni rahtsız etti zaten. 10 günde bir arayıp yok oğlum şöye yok böyle dedi falanca beni oyalayıp durdu
- +1 yıl
Artık geçmişe yapacak şey yok, oğlu bundan sonra gelse de sakın dönme, o şansı kullanmayi bilseydi. Kimseye bu kadar zaman ayırmaya değmez...
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılÇok haklısın ama bunun sebebini sormadan bence tersleme. Belki mantıklı bir açıklaması vardır. Sonuçta asker adam hep annesinin dibinde olamaz. İzne gelmesini bekliyor olabilir. Sakince konuşun..
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da iletişim için illa yüzyüze gelmeyi beklemek mi gerekiyoe. 2 3 ay gibi bi süre varsa kah bugun gelcek kah yarın denmez. Hadi öyle oldu bi numara istemek ceya eklemek bence böyle bi durumda yalnış değil annesi müsade isteyebilirdi
- +1 yıl
Evet isteyebilirdi ama bir sebebi olabilir, herzaman ihtimalleri düşünmek gerek. Baktın cevabına kafan yatmadı, reddet haklısın..
Soran+1 yılBilmiyorum pek sanmıyorum. Belki çocuğun haberi bile yoktur ona kızmıyorum da ama annesinin bana gelin muamelesi yapması aşırı geriyo beni
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsteyen görürdü şimdiye kadar bişekilde.
Annelerin kendi aralarında oluşturduğu bir koalisyonda olabilir. Belkide onunda haberi yok.
Annemler kuzenimin eşine bana hiç bisey söylemeden misal yok mu biri tanıştıralım demiş.
Gariban teyze oğlu da beni aramış açıklama yapıyor işte bu iş gönül işi biz kefil olamayız falan. Dedim bro easy benim böyle bir talebim yok zaten. Bu ebeveynler yaşlandıkça tuhaflaşıyor açıkçası ben kendimi şu ortamda hazır hissetmiyorum evlilik için kardeşim evde sıkıntıyı sitresi sen mi çekicen sonra iki torun pışpışlama hevesine çok gencin başını yaktılar bu kafa ile uzak durmalısın. Kendin birine şans tanı tanış görüş en azından kötüde olsa kendim ettim kendim buldum dersin.14 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası bende evlilik düşünemedim hiç belkide 30 olunca insanların baskısı artınca bi tık daha olur kafasıyla baktım. Ama inan beni de düşündürüyor hem ortam hem maddi manevi insanlar artık sabırlı değil. Ekonomik olarak ülkecek çöküntüdeyiz evliliği geç o evlilikten doğacak çocuğu da düşünmek gerek diye düşünürdüm hala da öyle ama dediğim gibi belki çevremin sürekli kulağıma üflemesi beni biraz yöneltti
Cevap sahibi+1 yılAynı şey benimde başıma geldi farklı bir senaryo ile yakın zamanda seni anlıyorum o yüzden.
Ama ekonomi kötü diye yaşamaktanda vaz gecemeyiz.
Aza tamah edeceğiz uyarliycaz mecburen çünkü şu ortamda elimizden gelen her şey maalesef bu 🤷♂️
Soran+1 yılÖyle tabi benim sadeve kendi içimdeki kaygılar bunlar ama şu an da evlenen evlenecek veya ilişki kuracak her birey bu kaygıları yaşıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılYaşamamak ne münkün 🤷♂️ ve dahi namümkün
+1 yılYalnızlık sadece Allaha mahsustur. Elbette sana da er ya da geç hayat yoldaşı çıkacak birisi olacaktır. Ama o kişi bu kişi değil. Cek elini bu olaydan
01 Yorumla
Soran+1 yılİlka ki. Doğru kişi olması önemli
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın öyle olmuş. Belkide çocuğun sevgilisi var ya da görüşmek istemiyor. Bu kadar zaman hareket olmaması mantıksız. Annesiyle konuşup istemediğini söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılKadın zırt pırt arıyo sanki geliniyim bide aşırı rahatsız edici geliyor konuşcam bu hafta
- +1 yıl
Konuş bakalım neler olacak. Kesin ısrar edecek işi var müsait olamadı fakan diyecek
Soran+1 yılİşi varsa var görev adamıysa görev adamı bi numara almak bi yerden eklemek kendini tanıtmak zor değildi bence bunca zamandır
- +1 yıl
Evet katılıyorum. benim eniştem jandarma, ablası vesile olmuştu ablamla tanışmasına. Ablama söylediği gibi eniştem yazmıştı wpden. Ki o da görevi icabı çok yoğun çalışıyor karakolda.
Soran+1 yılAynen öyle. Yıl 2023 bi sürü yol var ulaşmak için. Neyse ben artık düşünmediğimi dile getiricem muhtemelen neden diye darlicak
+1 yılAbla o ne öyle ya kusura bakma da gülesim geldi evet öyle ne yazık ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın. İstemediğini söylersin olay kapanır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılOğlu istemiyordur kadın oğlunu ikna edene kadar seni elinde tutmak için konuşuyordur. Çocuk istemiyor yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada evlilik merakında olmayan bir kız profili çiziyorsan 2,5 ay kimseyi beklemezsin. Ben olsam sktrin gidin bu ne lan derdim açıkçası. Bu şekilde demezdim tabi ama. Daha ikinci haftadan oğlunla tanışıp görüşeceksek görüşelim yoksa başka arkadaşlar var sırada onlarla olan görüşmelerim engelleniyor şeklinde bir açıklama yapardım. Görüşüyorsa görüşsün yoksa defolsun gitsin oğlu. Ona mı kaldım diye düşünen bir kız asla senin gibi beklemez. Sen şu anda evlenme meraklısı ezik kız profili çiziyorsun. Hemen def et başka görüşmek isteyenler olduğunu belirt ve gönder. Bu nedir kardeşim ya.
Soran+1 yılBen hiç arayıp merak etmedim ki zırt pırt kadın arıyor. Asla da oğlun nerde ne zaman gelcek va muhabbetlerine girmedim. her şu tarihte belki gelir dediğinde de hayırlısı dedim geçiştirdim. Ama evet ne olursa olsun onlar bekliyor kafası ile düşünüyo ve bu durum beni küçük düşürüyo zaten ana rahatsızlandığım konu da bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar haklısın ki üstüne yazabilecek bir şey bulamadım. Sen hazırda bekleyen garanti biri değilsin. Hele hele aceba beni alır mı diye düşünüp bekleyen kişi asla değilsin. Unutma ki kaçan kovalanır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKovalanmak zerre umrumda değil. Yani bu duruma düşürülmek üstüne bana saçma sapan ppt kırılması benim canımı sıktı
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki mantıklı düşünebilen biriymişsin
- Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmek adına hiçbir şey demeden geri çekilebilirsin biraz uzaklaşman seni o görünümden alabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki zaten yakın durmuyorm. Asla aramadım ben hatta kadın niye beni hiç aramıyosun falan diye triplendi. Bayramda bile aradı beni. Yani onlar tarafından darlanıyorum. Ama oğulları ortwda yok. Ne kadar görev adamı olursa olsun. Benimde işinde gücünde arkadaşım var ama biri önerildiği zaman ilk uçakta gidip görüp tanışıp geri dönmüştü. Bilerek uzatılmış gibi geliyor. Birde açıkçası bizim durumumuz bi tık iyi onlara göre. Annem acaba yemedi mi dedi
- +1 yıl
Görev adamı dediğin askerin şu anki ortalama intikal süresi üç gün bu bazen değişebiliyor ama kesintisiz uzun soluklu görev olmuyor yurtiçi veya Irak'ta onun yanı sıra da Suriye'de de görev yapsa maksimum altı ay ama Suriye de telefon kullanma imkanı var yani görevinden ötürü olması imkansız diyebilirim.
Yani şu an hiçbir şey yapmamış olmana rağmen kurbanlık koyun moduna geçtin istemsiz sanki çaresiz bekliyor gelip isteyecekler diye gibi görünüyordur dışardan onlarda belki bundan rahat davranıyordur.
Yememiş olabilir belkide öyle değil çocuk istemiyor olabilir ailesi biraz kendince birşeyler yapmaya çalışıyor olabilir görevi nedir bilmiyorum ama bazı görevdeki askerler birkaç yıl görev yaptıktan sonra baltaları kısmen sıyırıyor ailesi de ondan evlenmesi için ona da baskı yapıyor olabilir belki de bundan ötürü ilerleme olmamıştır
Soran+1 yılAman işte noktalicam bence en mantıklısı. Kendimi dediğin kurbanlık koyun modundan çıkarmam gerek asla öyle bi insan değilim zaten. Ama en azından onlarda ne tamam anlrlar diye umuyorum
- +1 yıl
Bence de noktala şimdi onların gözünde kurbanlık gibisin
Yıkıcı konuşmak istemem ama böyle evlilik de olmaz. Ortada net bir sorun var çözülmesi gereken.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok evlilik zaten düşünmüyordum daha sadeve tanışalım bakalım dedik ama daha başında böyle bişeyle karşılaştım irite oldum
Soran+1 yılDaha anlatmadığım gaflr potlarda var. Aldıkları altın için elalemin kızına takıcaz lafları ne bileyim bizde işte çeyiz adeti yoklar
Soran+1 yılVe daha herhangi bişey yokken bu muhabbetler dönüyo
Soran+1 yılYoo bende böyle düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onlar kendilerine kız ariyo oğullarına değil uzak dur derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle gelmeye başladığı için noktalicam
+1 yılekleyecekse eklesin konuşalım bu nedir yaa derim kestiririm atarım ben
09 Yorumla
Soran+1 yılBen aile fostu diye saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok saçma daha tanışmadan annesi tarafından 10 günde bir taciz ediliyorum
- +1 yıl
onlar sana saygısızlık yapınca sorun yok ama sen yapınca neden sorun olsunki. sanki başkası var o daha iyi o olmazsa seni de kaçırmak istemiyoruz azcık bekle hele der gibi bir tutum. aile dostuysa da aile dostluğunu bilsin sokarım böyle dostluğa ne oyalıyorsun
sinirlendim gerçekten
Soran+1 yılBende aynı durumdayım bide maddiyatla ilgili çok konuştu benle sanki para avcısı olarak bekliyorum. Allaha şükür arabam var işim var. İyice kinlendim yarın by by istemiyorum artık dicem 😂
- +1 yıl
başkasına bel bağlamamak lazım gelirse eklerse o zaman konuşuruz deyip kestirip at daha da düşünme. gelirse de hee sen miydin de uzatma kalsın öyle mal gibi. kaybettiğin kadına bir bak hele de sonra çayını yudumla oh deeee
Soran+1 yılDimi hayır gerçekten ben gitsem çaresiz olsam falan dicem ki okey ben kaşındım. Yahu kendiniz geldiniz ben evleneyim dige ölüp biten biri değilim ki onlarada dedim ki 1 1.5 seneye kadar da evlilik düşünmüyorum ama konuşuruz bakarız. Kadının bana resmen gelin muamelesi yapması komik. Fol yok fos yok oğly yok ortada oyalıyoe beni
- +1 yıl
bence ararsa açma mesaj atarsa oku cevap verme bitsin. bunu kullanmayı istemem ama ortada olmayan bir erkeğin ya da annesinin uzvunun keyfini mi bekleyeceksin. bazı insanlar dünyada kendi cinsinden sona kalan nadide parça gibi sanıyorlar. bence o arkadaş da sıradan olduğunu anlamalı birini bekletmek tam bir... artık ne diyorsan
birine bel bağlamamak gerekiyor aile dostu diye de kendi kul hakkına girme
Soran+1 yılBende bu şekilde düşündüğüm için bugün bu karara vardım dedim ki ben napiyorum 2.5 aydır karşıma çıkan şans isteyen kimseye şans vermedim ayıp olur diye belkide kısmetimden oldum yani
- +1 yıl
bence insanlara sınırlarını bildirmek için sana öğretilmesi gereken bir ders olarak düşün bu süreci. ben dersimi aldım demekki eksikmiişim deyip bunu da unut gitsin
Soran+1 yılYa unutulcak bi durum yaşanmadı artık öyle heveste yok zaten sadece kızgınım ben kovalıyomış gibiyim resmen
+1 yılKendisi aile olacağının farkında olmayan anne kuzusu biriyle evlenmek hayatınin hatası olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende anne kuzusu olduğunu düşündüm açıkçası
- +1 yıl
Hiç şans verme bundan sonra o şansı kaçırdınız ben istemiyorum diyerek engelle
Soran+1 yılAile dostu olduğu içib engelleyemem ama muhattap olmam ben. İstemiyorum düşünmüyorum artık dicem
- +1 yıl
En doğrusunu yaparsınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılApaçık bu düşüncelerini yaz ve tavrının net ve kesin olduğunu ve böyle daha süremeyeceğini söyle. Takmazlarsa engeli baş gitsin yeter ula deyip 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj mı at diyosun. Yoksa direk ben artık düşünmüyorum diyip geçiştiriyim mi ya da ailem mi muhattap olsun
Cevap sahibi+1 yılİkisi gibi de yapabilirsin hangisi kolayına gelirse öyle hallet
Gizli Üye(18-24)+1 yıloğlu seni istemiyor beğenmemiş, kadın sadece seni uygun gördü oğluna da ısrar ediyor onunla evlenme yolun sonu hayırsız görünüyor demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlu fotoğraflarımı görünce boyu kaç filan diye de sormuş. Ben daha başta alınmaca gücenmece yok bende onu beğenmeyebilirim o da beni diye uyarıda bulunmuştum. Eğer ona rağmen bu şekilde beni oyalıyolarsa yazık
Sakın evlenme sakın. O adam net ana kuzusu ve evlenirsen annesi sürekli ilişkinizin içinde olacak her şeye karışacak. Böyle bir evliliktense evlenme daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim en korktuğum durum bu zaten ilk zamanlar annesi oğlu için hevesli oğluda çekindi belki görevde izne çıkamadı vs iyimser davrandım ama 2.5 ay çok uzun bi süre bu tarz görücü işleri için
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tamda dediğin gibi olmuş bence oğlu beğenmedi oda direkt olarak söyleyemiyor konuşmayı sürdürüyor
012 Yorumla
Soran+1 yılHa bugün ha yarın demesine gerek yok ki kızım oğlum düşünmüyor dese ayrıca ben ona talip gitmedim o geldi fotolarımı gördü annesi asla salmiyo beni ki ben aramıyorum bile
Soran+1 yılYani kendimle de övünmek istemiyorum ama bilgili kültürlü ve güzelim tabi güzellik göreceli ama onun oğluna bin bastığım net. Neyse ben yallah başka kapıya çekeyim en iyisi sinirlendim😂
Soran+1 yılValla olamıyorum. Ben evlilik beklentisinde olan bi insan olsam amenna hiç öyle bi portföyüm yok zaten annesine dedim 1 seneye kadar da evlilik düşünmüyorum tanışırız diye. Sanki gariban kız bekliyo mod aşırı kıl oldun
Soran+1 yılPeki istemiyorum dediğimde neden diye sorcak öyle düşünmğyorum artık diyip geçiştiriyim mi sebep söyliyim mi
Soran+1 yılYani 2.5 aydır sizinle flörtleşiyoeum şizofrensiniz bence sizin bir oğlunuz yok mu diyim dhdk
Soran+1 yılHmm mantıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel birde zalim anneme sor bize hicbir kizi istemiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılBen bu tarz bir isteme vs görücü olayına karşıydım aslında ama görücü olarak görmedim onları aracı olarak gördüm. Ancak durumlar hiç hoş olmuyor bence en mantıklısı kendi bulduğun gerçekten işin içine aile çok girince de bok oluyo
Cevap sahibi+1 yılhayır aileyle oluyor ama zalim annem istemiyor
Soran+1 yılSevdiğini mi
Cevap sahibi+1 yılEvet gidip konusmam diyor
Cevap sahibi+1 yılYapacagim hicbirsey yok 2 haftadir ikna edemedim
Kizi birakmadim hala bakacaz
Cevap sahibi+1 yılKizda hicbir sorun yok daha annem kizi tanimiyor bile
Soran+1 yılNeden peki bende 2 sene önce aynı durumla karşılaştım annem engel oldu bize ayrıldık. 2 sene sonra ilk defa birini tanımak için okeylemiştim
Cevap sahibi+1 yılvalla ben bilmem annem bana dedi paran yok evlenemezsin onla
Cevap sahibi+1 yılBen dedim calisirim anne ne olacak herkes milayarder mi
Cevap sahibi+1 yılSenin gorusun benim icin onemli ne diyorsun kiz kotu biri mi acaba
Kimsenin namusuna dil uzatmam ben ama annem istemedigi icin mecbur kaldim sormaya kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılO iyi bir insan belli disardan baktiginda
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük düşürücü bir durum haklısın tepkinde.
10 YorumlaBence gelmez gelse geliedi coktan
10 Yorumla2.5 ay ne ya? Milletin kafa gitmiş. Direk söyle bu kadar zaman oldu ben istemiyorum diye
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bildiğin dalga geçiyolar artık peki ben mi söylemeliyim annem mi söylesib
Soran+1 yılBakalım annem ben konuşayım bizim kız düşünmüyor evlilik dicem diyor
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaramak isteyen arar, bosuna nefes tuketme
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğruu
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bencede de ayril bence olsa olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmamı gerektircek bi durum yokta düşünmediğimi söylicem
+1 yılPeki oğullarının yaşı kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl32
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin bu kadar işin içinde olması sakat
02 Yorumla
Soran+1 yılBende oğlan anneci diye düşünüyorum ya da annesi şimdiden beni kıskaca almaya çalışıyor
- +1 yıl
Aynen dinlen dinlen kaç
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılkomsulari falan yokmuymus sor bari :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi sorcam
- +1 yıl
oglanla bulusamadik doktor muhendis polis ogretmen baska komsulari yokmuymus sor diyorum
Soran+1 yılOlur dhdjd
- +1 yıl
bu kadar hos bes ettiniz :) bi faydasi dokunsun :)
+1 yılÇokkk
10 Yorumla
+1 yılAblacım seni annesine beğenmişler... Ayrıl git
01 Yorumla
Soran+1 yılDhsjdj bencede boşa demiyorum annesiyle flörtleşiyoeum diye
- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl fantezi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç görüşmediğim adamın anası 10 günde bir arayınca
- +1 yıl
Ha ironiymiş ben de gerçekten öyle sandım
+1 yılİddialı olmuş
08 Yorumla
Soran+1 yılShdjdkd
- +1 yıl
Bişey soracağım Mersinli değilsin dimi? Bu hikayenin çok benzerini arkadaşımdan duydum 😂
Soran+1 yılOha 😀
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun dmi?
Soran+1 yılHayır ben aslen mersinli değilim ama oğlan oralı 😬
- +1 yıl
Haydaa bende de tam tersi 😂 kız Mersinliydi erkek değildi 😂😂😂 yalnız burdan iyi dedikodu malzemesi çıkar ben de mersinliyim 😉
Soran+1 yılMersinde herkes herkesi tanır mı
- +1 yıl
Değişir. Ama birbirini bilen duyan fazladır
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzik misiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEziklikle alakası yok ben arada dostluk var diye saygımdan belli bi süre görmezden geldim durumlara iyimser bakmaya çalıştım. Boş yapmaya geldiysen git lütfen
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Beni oğullarına beğendiler ama 2.5 aydır sadece annesiyle konuşuyoruz. Küçük düşürücü değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler