konuşma tartışma esnasında kadın diye hitap ettiğimde tepki gosteriyor mesela kapat çeneni kadın, bak kadin beni delirtme , kadin evi hep dağıtmış gibisinden konuştuğumda anneye falan kadın denir mi diyor ama kendi benimle tartisirken arada 2 yildir 4 kez o.. dedi beddualar etti evden kovdu 3 ay küs kaldım bana takıntılıyım diyw hasta rahatsız diyor oysaki kendi rahatsız olmasa evladına bunları yapmaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay ne üzücü hitaplar... Sana söylediği söz için de üzüldüm senin söylediklerin için de... Kapat çeneni kadın denir mi anneye? Üzüldüm...
44 yasindamisiniz
Evet kuzum 44 yaşındayım 14'ün ve 12'nin içinde 2 oğlum var. Bana öyle deseler kahrolurum.
ben annemi hiç bir zaman uzecek birsey yapmadim 25 yasindayim hic sevgilim bile olmadi annem sizinle yasıt ama cok zor seyler yaşadık annemle babam boşanalı 9 yıl olacak ikiside evlendi annemin evlendiği adam babamdan bile kötü çıktı bosan dedik bosanmadı millet ne der dedi bak hamile kalırsın dedik yine bosanmadi 4 yildir evli ve 1 yasinda oğlan bebegi var Şu an onun yuzunden cok kavga ettik onun icin dovdu beni aldir bosan dedim diye iki yil icinde ondan gormedigim seyler gördum o kufurleri beddualari ilk defa gordum ondan, o yuzden bende ona karsi oyle oldum affedemiyorum 3 ay küs kaldim nefes alamadim yetim gibiydim babannemde kaldim 18 yasinda kiz kardesim var bide canim cok yandi devam da ediyor evlendigi adam yuzunden duzenimiz ailemiz bölundu biz 3 kadin 4 yil once cok mutluyduk ama o adamin oldugu evde biz kalmiyoruz o yuzden evimizi bile elimizden aldi kardesimle duzenimz yok insallah biran once uniyi kazanirda onunla gider calisirim
Yaşadıkların çok ağır. Haklılık payın da var. Eminim onun da kendini haklı gördüğü noktalar vardır. Dediğim gibi, annenin sana sarfettiği sözlere de üzüldüm senin sarfettiklerine de.. Bende bir süre küs değil ama iletişimi azaltma yoluna gidin daha fazla yıpranmayın.
ben ona ağır bisey demedim herseyi o baslatti maalesef keske kendi hayatimi kurabilsem sadece 4500 maasla muhasebe burosunda calisiyorum baba desen 2 yildir konusmuyoruz bende cok yiprandim dua edin bize 🙏
Allah yardımcınız olsun kuzum. Hayatta iyi kötü zamanlar oluyor. İyi günlere odaklan ve çalışmayı elden bırakma. Sevgiler.
Annem olsaydı ayaklarını öperdim
üzüldüm mekanı cennet olsun ama boyle hayattayken kırıcı kotü olmak cok zor bana küfürler etti 4 kez o.. dedi geverr dedi saclarimdan tuttu surukledi aslinda ortada hic bisey yok onu üzecek hic bisey yapmadim sevgilim bile olmadi 25 yasindayim onun 2. evliligi o yuzden aramiz boyle oldu babamda yok bosandilar oda evli o yuzden yoksa eskiden annem icin ölürdüm oda benm icjn
Annem hiç olmadı ama olsaydı nasıl davranırdı bilemem ama hayalimdeki incitmeye kıyamayan kızan ama sevdiğinden küs yatırmayan beni öyle yani bilemem tabi bir anneden öyle şeyler görmek ama yetiştirme yurdunda anne bildiklerimizden öyle şeyler görünce çok üzülürdüm gerçek annemden görsem nasıl olur parçalanırım galiba üzülme seven sevdiğini incitemez aklına gelmez saçlarını acıtmak bence ben anne olsam öyle olurdum galiba çocuğum çok şımarırdı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!