+1 yılBu bir tercih meselesi. İnsanları tercihlerinden dolayı ergen veya ergen değil diyemezsin. Benim kasıtlı ve bilinçli olarak kız çevrem yoktur. Aile üyelerim, eski ve yeni iş yeri arkadaşlarım dışında kız çevresi yapmadım.
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinse arkadaş gözüyle bakamayan ya da direkt aklından cinsel düşünceler geçirmeden bakamayan ya sapıktır ya da ergendir. Tercih meselesi değil bu, içlerinden geliyor.
- +1 yıl
Arkadaşım insanların hayatı hakkında yorum yapamazsın. Ne kadar hayat tecrüben var. Ben kızların benle samimi olmasını, dertlerini anlatmasını, bana yürümesini istemiyorum.
Gerçek hayatta samimi olduğun kızların hepsi ya bana cinsellik teklif etti ya da sevgililik. Evlilerde dahil bunlara.
Ayrıca benim arkadasım, kankaö vs olacak tek bayanda eşim olur.
Bu konuda haklı olabilirsin. Kızlar maalesef ya sapık ya da ergen
Soran+1 yılYav sen iyi misin ben kimin hayatına yorum yaptım? Zamanında sözde arkadaş olan insanların gerçek düşüncelerini öğrenince travma yaşamıştım ve teyit etmek istedim. Gerçek hayatta samimi olduğu kızlar cinsellik teklif etmiş evliler de dahilmiş... ;D Namık Kemal var bilir misin? ya duyan da Kıvanç Tatlıtuğ falan sanacak. Sana kimse kızlarla samimi ol demedi sadece TC erkeklerinin genel zihniyetini teyit etmek istedim. Hadi iyi günler
- +1 yıl
Asıl problemli olan sensin. Travmaların beni alaka etmez. TC erkekleriymiş. Görende ingiliz asili sanar😁😁 çok şükür yakışıklıyım. Namık kemal ne alaka 😁😁😁 neyse sanada iyi günler travmalarınla 😁😁😁😁
Soran+1 yılAt yalanı s*k*m inananı :D:D:D Kadın görünce elin ayağın titriyodur ya UHEIOUFOEWRI
- +1 yıl
😁😁😁😁😁 yahu beni abazalardan sanma. Ayrıca ister inan ister inanma bakirim. Grup bile teklif ettiler😁😁😁 hatta mesajlarımda bile sanal seks teklif edenlerle dolu. Ne sanal ne gerçek seks. Umrumda dahil. Senin gibi karşı cinsle muhattap olma sevdalısıda değilim😁😁😁
Hadi iyi günler kardes
Soran+1 yılbakir olduğunu biliyoduk zaten söylemene gerek yoktu...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana doğrusunu söyleyeyim, erkek cinsel olarak ilgi duymadığı hiçbir kadınla arkadaş olmaz. Hatta selam bile vermez, ya biz arkadaşız benden hi beklentisi yok normal takılıyoruz aramızda hiçbir şey yok diyen kadın maalesef ama maalesef iyi niyetlidir erkek sadece harekete geçmek uygun zamanı bekliyodur eğer o doğru zamanı bulamazsa sizinle arkadaşlığını bititir veya bunu çok sinirli şekilde agresif sözlerle size belli eder
00 Yorumla
Hayır. Sohbetin kalitesine bakardım. O kişinin bana tavrına bakarım. Ama bir kızla yakın arkadaş olunacağını sanmıyorum. Çoğu insanın da sevgilisini kıskandırmak için o kişiyi hayatında tuttuğunu düşünürüm
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çirkin erkekle arkadaş hatta en iyi dost olur ama erkekler beğenmediği kadının yanında 1 saniye durmak istemez
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılDaha çok erkeklerin yorumlarını okumak için geldim ama ben bir kız olarak erkek arkadaşımı arkadaş olarak gördüğüm için arkadaş olurum sadece yakın zamanda birine karşı duygularım arkadaşından aşka dönüştü zaten onunla da arkadaşlığımı itiraf edip bitirdim.
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Yürümeleri ayrı. Onu anlarsın zaten özel bi ilgi alaka olur. Bunun dışında erkeklerden çok da iyi arkadaş olur. Yardımsever ve anlayışlı olurlar hemcinslerime oranla. iş ortamlarımda kadınlardan kıskançlık erkeklerden yardım görmüş bi feminist olarak söylüyorum bunu🙂ironik.
22 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle doğru bunun sebebi ise erkeklerin arkadaşlık dostluk v. s. anlayışlarının kadınlara oranla daha farklı olması yani bizim bakış açımız daha farklı bu sosyal ilişkilere mesela bir kadın çok yakın bir arkadaşıyla (hemcinsinden bahsediyorum) ayda bir sefer ya da 2 ayda bir sefer görüşse bunu yadırgamaz normal karşılar ama erkek öyle değil aynı şey erkekte olsa nerelerdesin sen unuttun bizi gibi tavırlarla karşılaşabilirsiniz biz daha samimiyiz ama tabi olay karşı cinsle arkadaşlık kurmaya gelince karşı tarafın davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamaya da çok meyilliyiz o yüzden bir kızla erkeğin arkadaş olması çok çok güzel bir şey ama bir o kadarda zorlu bir sosyal ilişki türü benim mesela çok yakın bir kız arkadaşım var müthiş bir insan çokta iyi anlaşıyoruz ve aşırı güzel biri ama hiç ona yürümeyi ya da sevgilim olsa gibi düşüncelere kapılmadım oda öyle aynı zamanda birbirimizin mentoruyuz kızla konuşurken ben ona ss atıyorum nasıl cevap verim ne istiyor bu kız diye oda aynı şekilde bana dönüyor sonuç biz gayet mutluyuz durumumuzdan ve şuana kadar kaç yıldır hiçbir sevgilimiz bizi ayırmaya görüşmemizi kısıtlamaya cüret etmedi edenler de ağzının payını aldı :) tabi böyle bir ilişki kurmak çok basit değil bahsettiğim olaylardan ötürü kızlar konusunda başarılı olmamın yegane sebeplerinden birisidir bu konuda kendimi şanslı hissediyorum instagrama foto atarken bile birbirimize soruyoruz :D
- +1 yıl
kahrolsun feminizm! çok yaşa maskülizm!
Mümkün.
Ama tam tersinin de olduğu durumları bilirim, sırf onun etrafındaki ilgisini çeken kızlarla rahat diyaloga girmek için...
Ben arkadaş olmak isteyen kimseyi bana ters gelen bir hal ya da hareketi olmadığı sürece geri çevirmedim.
10 YorumlaTabi bu herkesin kendi düşüncesi ancak bir erkek ile bir kadın hiçbir zaman çok samimi arkadaş olamaz ve olmamalı. Evet bazı konularda çok güvenen tanıdıklarımız var. İş arkadaşlarımız var. Benim hayatımda da var ancak samimi arkadaş değiliz. Bazıları da evli. Konu ise kısmen doğrudur. Yani elbet istisnai durumlar vardır. Ancak her zaman abi deme, amca deme, arkadaşım deme lazım olur kuralı genel olarak geçerlidir.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen İşimle birlikte olmadan önce bir kıza arkadaşı vardı
Çok patavatsız bana bir şey söyledi
O söyledikten sonra konuşmalarını gerek görmedi eşim ve şu anda konuşmuyorlar yani erkekler hoşlanmadığı kızlarla da konuşabiliyor arkadaş olabiliyor
Ama karşıdaki biraz ağır başlığı falan olursa daha iyi olacağını düşünüyorum30 Yorumlaergenlikle alakası yok, sen tadını beğenmediğin yemeği yer misin ben yemem, göze hitap eden insanlarla iletişim kurarım, güzelin nazı çekilir ama çirkinin aska
13 Yorumla
Soran+1 yılben şahsen arkadaşlarımı göze hitap edecek şekilde seçmem. Beni mutlu eden, güldüren ve iyi olduğunu düşündüğüm her erkekle arkadaştım. Pişman oldum sonra orası ayrı.
Soran+1 yılbu bi düşünce olamaz iç güdü bu
Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Saçma, çekici bulmadığım insanla sadece arkadaş olabilirim zaten.
Çekici bulduğumu da arkadaş olarak göremem, o yüzden ya birlikte olurum ya da hiç görüşmem.
Yani benim için tam tersi, çekici buluduğumla arkadaş olmam, çekici bulmadığımla arkadaş olabilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten arkadaş olma faslı epey nadirdir. Bu olduğunda niyet tavlamaysa Bay evet olur. Diyelim ki cidden arkadaş görüyor. Fazlaca ilgisi alakası olmayacaktır. Ama ilginçtir gerçekten arkadaş yaklaşan taraf erkek olduğunda bu sefer kız arkadaşlıktan fazlası olur. Ama burada bir ayrım var. Arkadaş gören taraf Kızsa erkeğin hiç şansı yok boşa kürek çeker. Ama tam tersi durumda Kızın şansı olabilir. Friendzone dan çıkabilir.
10 YorumlaBence doğru, erkekler bir kızı beğenmese iletişim dahi kurmaz. Bazı erkekler bu özelliklerini bildiği için kız arkaşlarnın erkek arkadaşı olmasını istemiyor zaten.
61 Yorumla- +1 yıl
Ama sizin gibi biride begenilmezse cok ayıp olur kaşlarınız kıskanır bence
+1 yılİnsan kiyaferleriyle karsilanir desigi tipiyle anlaminada gelir. Sadece erkekler degil kizlarda aynidir. İnsanin doğası böyle. Benim fikirlerini sohbeti espirileri saran kiz erkek farketmez yillardir sürup giden beklentisiz arkadaslarim var.
10 Yorumla
+1 yılEvet doğru. Ama bu gizliden yürümek için değil tabi ki. Erkek kişi etrafında çekici bulduğu kızlar olsun ister. Bir şeyler yaşayıp yaşamamak önemli değil. Bu psikolojik bir şey. Herkes çevresinin iyi olmasını ister.
10 Yorumla
+1 yılinsan arkadaşlarını fiziğine tipine bakıp seçmiyor açıkçası
ama şunu söyleyebilirim erkek bir kadınla tanıştığı zaman 1. saniyesinde sadece arkadaş mı kalacak yoksa daha ileriye gitme ihtimali var mı bunun kararını veriyor
22 Yorumla- +1 yıl
@Paten34 eyvallah :D
- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olmayıp muhabbeti sohbeti çok iyi olan kızlar da var illa. İnsanların yüzüne, fiziğine bakmamak gerek. Muhabbetine bakmak gerek gerçekten zaman çok güzel geçiyor öyle insanlarla çıkarsız bir muhabbet her şeyden daha önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılYani kadınlar da aynı değil mi? Bir şekilde herkes ile arkadaşlık kuramıyorum. Tanırsın ayrı. Ama tanımadığın birini tipi yüzünden konuşmuyorsun genelde..
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle her iki cins te aynı şeyi yapıyo
- +1 yıl
@Matrix3535 kesinlikle. Bencr bunu cinsiyete dökmeye gerek yok
- +1 yıl
İnsanoğlunun fıtratın da var bu beğenmediği veya hoşlanmadığı Bir şeye yonelmez bu her şey için geçerli 😀
- +1 yıl
@Matrix3535 kesinlikle. Begenmedi ise devamı gelmiyor..
- +1 yıl
Sevmediği yemeği yemiyolar beğenmediği insanı nasıl kabul edecekler zor😂
- +1 yıl
@Matrix3535 aman boş ver...
+1 yılDoğru evt fakat şu zamanı değerlendirirsek drum başka misal ciddi anlamda Zengin birisi istediğini elde edebilir genel konuşuyorum parayı veren düdüğü çalar misali...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi amaç yürümekse çekici kızlar aranır. Ama iş arkadaşlıksa çekiciliğe gerek yok. İki erkek birbirine çekici gelmez sonuçta. Ben hiç kız peşinde koşmadım.
10 Yorumla Bence saçma. Tam olarak da çekici bulmadığı kızlarla “sadece arkadaş” olabilirler. Çekici bulduklarıyla da arkadaş olurlar yürümeye bahaneleri olsun diye
10 Yorumla
+1 yılçirkin kızları yatağa atıp bırakırlar ilgi göstermezler güzel kızlara hergün para harcalar alacaklarını alınca onlarıda. şutlarlar :D
20 Yorumla
+1 yılDoğru bir söylem erkekler beğenmedikleri kızları görmeye geliyorlar zaten tavırlarından fark ediliyor
10 Yorumla
+1 yılBenim için doğru değil, mesela burada ne yüzünü ne fiziğini görmediğim kızlarla arkadaşlık kurduğum da oluyor. Kafa yapısı önemli.
10 Yorumla
+1 yılValla arkadaş olunca arada bir diyalog gerekli tanıdık oluyorlar diyelim diyalog zorunluluğunu geriye atıyor. Öyle oluyor :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yüksek oranda dogru. ilgi alaka bu iş. etkilenme. etkilenme olmazsa begeni yani pek aramaz sormaz her 2 nesilde bence. geneli.
10 YorumlaArkadas dedigin iyi gelen bir insandır bana göre be kim bana iyi geliyorsa yanimdayken şeklin ne önemi var derim..
10 YorumlaBen bir kadından hoşlanıyorsam, bunu en baştan belli ederim, dile getiririm, çekici gelmeyen kızlarla genelde arkadaş oluruz.
10 Yorumla
+1 yılBöyle davranışta bulunanlar maalesef var. Muhabbeti güzelse ve gerçekten kaliteli bir insansa neden arkadaşlık etmeyelim ki
10 Yorumla8 senedir burdayım ve çoğunun tipini görmeden kaç tanesiyle konuştum. Tipini çok sonradan gördüklerimle bile fikrim değişmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekle kadın dost olmaz. Kanka olanların arkadan dediklerini söylesem erkeklerden tiksinirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizzat lisede başıma geldi, hele o whatsapp grupları...
Cevap sahibi+1 yılBen hala duyuyorum. maalesef durum böyle. Erkek yokluktadır gerçek bu. Bende dahil.
Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı. Benim etrafımdakiler öyle ama arada şöyle bir fark var begeniyorsa daha nazik yaklaşıyor bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen karşımdaki insanın tipine bakmam. İç güzelliğine bakarım.
20 Yorumla Abazalar böyledir. Gerisi buna bakmaz sohbetine ve iletişimine bakar
10 YorumlaBazı kendine bakmayan ama kızları eleştiren erkolar için evet doğru.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kızım ve erkeklere obje olarak davranıyorum çünkü hakediyorlar. Beğenmediğimle samimiyet kurmuyorum bile. Çünkü onlar kadına obje olarak davranırken iyiyse ben de onlara hakettiği değeri veriyorum. Beğendiğimin de bir taraflarını kaldırmıyorum kendini bir şey sanmasın.
10 YorumlaTabiii caniiim arkadaş ayağı hep bilmem ne ayağı. Kendi sansürümü kendim yaparim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fark etmez benim için kafa dengi olması yeterli
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle arkadaş olmam için illaha çekici ya da güzel olmak zorunda diye bir koşul yok ki.
10 Yorumla
+1 yılEvet yüzlerine bile bakmayız ama yine insan olarak değer veririz tabiki de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılÇevremden gördüğüm kadarıyla bunu onaylayabilirim.
10 Yorumla
+1 yılyanlış. ben arkadaşlarımı çekici bulmam zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya ben çok güzel ve dikkat çekici biriyim mesela. Sevgilisi olup özellikle kaçan erkek çok oldu 😂 sanki yicem haspam ben de ölüyordum sana 😏
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Doğru ancak şartlar gerektirirse iş ya da başka sebeple olabilir menfaat gibi
10 Yorumla
+1 yılSeksi kızlar bir adım önde hep o konuda ama benim hiç kız arkadaşım olmadı çok utangactim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok büyük oranda doğru. Ha ancak okulda derslerine, ödevlerine falan yardım ediyor, ya da benzer bir çıkarı var diye çekici bulmadıkları bir kızla arkadaşlık edebilirler ama bu istisnadır
10 Yorumla
+1 yılNiyet farklı olunca öyle oluyo tabi insan olsun yeter öncelikle guvrnilir
10 Yorumla
+1 yılHahahaha. Bu tipler azımsanmayacak boyutta. Bazı insanlar için insan olmak yeterli oluyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılErkekle kadının arkadaş olması zaten mantıksız. Erkek fırsatı bulursa arkadaş falan dinlemez.
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. İyi bir insandır, kafam uyuşuyordur arkadaş olurum.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş pek fazla olunmaz zaten amaç sevgili olmaktir
10 Yorumlasenin hakkında ne yazmışlar ve nerden gördün mesajları
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de merak ettim
Soran+1 yılşimdi şöyle: bunların 5 kişilik erkek grubu vardı aralarından bi tanesiyle kavga edip gruptan atmışlar, sonra o da onlara sinirlenip konuşulanların ss'ini bana attı. Mesajlarda ben ve diğer kız arkadaşlarımı puanlamışlar (bu en masumu), en çok kiminle yatmak istediklerini vs. vs. konuşmuşlar onun dışında dediklerini siz tahmin edin ağzıma almak istemiyorum şu an.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır tabiki..
İllaki guzel arkadaslari oluyor cirkinlerin.
O yuzden cirkinlerle de arkadas oluruz.10 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi çekici bulamadıklarımız ile sadece arkadaş oluruz. Beğendiklerimiz ise arkadaş ayağına yatarız doğru. Bir de çoğu erkek ilgisiz büyüdüğü için çekici olmayan bir kız kendisine ilgi gösterirse gözüne bir anda çok güzel gelecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru değil ÇOK DOĞRU. Ama bunu kızlar anlamak istemiyor. Çünkü bence onların da işine geliyor biraz.
10 Yorumla
+1 yılİki cinste böyle bana kalırsa. Potansiyel barındırması da önemli oluyor aslında sevgililik ya da cinsellik olarak
10 Yorumla
+1 yılYani önce sanaldan tanıştıysam sohbet sardıysa fark etmez.
ama reelde dış görünüşü çekmeyenle sohbet etmem.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Doğru değil herkesi cinsel olarak göremezsin ama her kızı cinsel ilişki adayı olarak gören biriysen evet ama fırsat verirse her erkek yaşar o kızla
10 Yorumla
+1 yılBunu kızlar yapmıyor mu?
31 Yorumla
Soran+1 yılçevremde hiç öyle yok
+1 yılŞimdiki erkeklerin kızlara yaklaşımı kullanmak ya da eglenmek kandırmak cinsellik yaşamak istemesi
10 YorumlaGüzel kız değilsen arkadaş bile olmazlar yakışıklı değilse ben de arkadaş olamam güzele yakışıklıya bakiyoruz
20 YorumlaÇekici bulamadığım karşı cinse yaklaşmam arkadaşlık başka tabi onu bilemem
00 YorumlaTam tersi , çekici bulmadıklarımızla arkadaş oluruz hoşlandıysak sevgili
00 YorumlaÇıkarı yoksa arkadaş olmak zaman kaybı görünür
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat