+1 yılçekici değil elde edebileceği kolay kandırabileceği ve altından su fışkıran kızlarla arkadaş olurlar çünkü adamın geleceğe dair bir planı yok hepsi yalan dolan sevgilim dediği kıza senin için ölürüm biterim hemen evlenelim der eve gider anası olacak orrospu oğluna sorar oğlum yokmu hayatında biri evlendirelim seni cocuğuuuum diye sorar oğlan cevap verir ne evlenmesi anne yaa der şimdilik bitane amm bulduk onu ssikiyoruz işte evlenip napacam aamk kaşarlarıyla diye bide kendini adam sıfatına koyar durum bundan ibaret sağlık huzur ve sevgiyle kalın ♥️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöylle ki evet çekicilik insanın dikkatini çeken bişey yalan yok şimdi. İlk başta kim ne derse desin iki cins de tipine bakıyor e haliyle yani konuşmadan nasıl bilecek nereisne6bakacak 😅 ama asıl önemli olan şahsen karakteri ilk başta kafanın uyuşması. Zaten kafan uyuştu mu gerisi geliyor yani orada çekiciliği falan bakmıyorum ben şahsen ne önemi var dünya güzeli olsa ne olur. Benim gerçekten çok güzel bulduğum bir sevgilim oldu mesela boynuzladı beni çirkefti de biraz sırf güzel olduğu için sevgili olmamıştım tabi yanlış anlaşılmasın yakınlşamıştık sevgili olmuştuk ama tam tanımıyorduk işte boynuz yedim. Öyle işte dış görünüş kesinlikle önemli değil he şu bir gerçek tabi çekici bulduğunla da konuşmak isterim yalan yk şimdi😁 biraz uzattım kusura bakmayın bazı sorular yoruma çok açık oluyor, teşekkürler 🤗
11 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel görüşünüz için
+1 yılŞimdi şöyle düşünelim. Kadın ve erkek arkadaş birlikte oturuyorlar erkek bir anda kadını öpse, kadının tepkisi ne olur? Muhtemelen iter ve ne yapıyorsun diye başlayan gerisini hakaretler ile getirir ortamı terk eder.
Peki kadın erkeği öptüğünde, erkek muhtemelen ne yapar? Yhaa sni slk şy falan mı der 😃14 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu videosunu izledim 😀 jsjsjsjsjshs adam guzel özetlemiş
- +1 yıl
Ordan aklıma geldi zaten en iyi örnek bu. Yani Arkadaş kısmına takılmayın erkek gay değilse nanay o iş. Erkek ulaşamadığı kadınla arkadaş olur 😃
- +1 yıl
😀bunu bende söyledim... oteki mavili şirin baya azarladi beni jsjsjsjs hayır doğruları duymak hoşuna gitmiyorsa söyleyin 😀
- +1 yıl
Bu benim soruma çok benziyor 🤔 videosunun olduğunu bilmiyodum
Bir erkekle bir kız "gerçekten" arkadaş olabilir mi? ↗
Öyle kriterim yok dur bu çekiciymiş arkadaş olayım kafası yaşamadım. Herkesle arkadaş olabilirim 😊 Bazen de kafamın uyuşacağını düşündüğüm insan ile de arkadaş olurum ki mesela sosyal medyadan görmediğim biri ama yorumlardan vs. kafam uyuşur diye arkadaş olmaya çalışırım 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır çekici buldukları kızlarla sevgili olurlar bulmadıklarıyla da arkadaş olurlar. kızlar da öyle. çirkin erkek ile arkadaş olur. ama yakışıklı erkeğin peşinde koşarlar genellikle..
38 Yorumla- +1 yıl
Aaa, güzel.. çekici bulduklarıyla sevgili olurlar, olamadiklarinda arkadas olurlar.. bence doğrusu bu Barış 😀
- +1 yıl
Ben diğerlerine bakmıyorum. ben arkadaşıma o gözle bakmam
- +1 yıl
Sen erkek değilsin dicem yanlış anlasilacak ama iltifat ettim nolur anla😀
- +1 yıl
Çay burnundan çıktı nsjsjsjs
- +1 yıl
Aynı anda iltifat hissi gelip bir yandan da gelmeyen sözleri kurman başarı bence. anladım teşekkür ederim abla sjssjjs
- +1 yıl
Hayir.. firat ve Ceyda var bilmem bilir misin.. orada Fırat diyorki... kadınlar var erkekler var.. ama ceyda kadin değil.. o başka tür..
Sende ondansin demek istedim😀 - +1 yıl
Anladım özel demek istedin sanırım :D Teşekkür ederim:)
- +1 yıl
He aynen😀
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik her cins için ilk kriterlerin birisi
20 Yorumla İş yerinde bir kız var mesela. Güzel bir kız erkeklerin nazarında. Ama ben hiç sevmiyorum.
Nedeni de; aşırı asık suratlı, tebessüm bile etmiyor. Sadece güzellik yetmiyor arkadaş ya da sevgili olmaya. Sohbet edebilmek, gülebilmek önemli.
Şöyle bir gerçekte var. Kadınlar bir erkekle iyi anlaşıyorsa olaya genelde arkadaş ya da kanka gözüyle bakıyorlar. Bunu defalarca denedim. Hususi bunu denemek için kaç tane farklı kız ile tanıştım.
Kadına direkt hoşlandığını soylemezsen seni yakın arkadaş kanka olarak algılamaya başlıyor. Ve bence kadın ile erkek yakın arkadaş olamaz. Çünkü kadın ve erkeklerin olaya bakış açıları farklı.11 Yorumla- +1 yıl
Sohbeti, fikirleri, birlikte gülebilmek yeterli.. güzellik geçici
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş adı altına asılabilirler, tavlamaya çalışabilirler gibime geliyor bilmiyorum. Yani sevgili olmak varken neden arkadaş olayım kafası. Bana göre erkekler kendi kafa yapısına aynı şekilde sahip olan kızlarla arkadaş oluyor ya, çok karışık bu erkekler.
12 Yorumla- +1 yıl
Bide kadınları anlamak icin kitap çıkıyor 🙄bence erkekleri anlamak için belgesel çeksinler
- +1 yıl
Hahaha
Çekici olanla arkadaş olabileceğini mi düşünüyorsun? Yatakta biter o ilişki. Yoo diyen yalan soyler.. yatakta bitmese bile hayal eder erkekler 🤣 kendini rahat hissettigi cinsel anlamda birsey hissetmediği delikanlı diye tabir ettiğimiz kadinlarla kanki olurlar
30 YorumlaBen başkalarının adına konuşamam, fakat kendi fikrimce şunu söylerim.
Eğer bir karşı cinse meylim varsa, arkadaşta olsak sevgili gözüyle bakarım, çünkü gerçekte ben onu seviyor ve ondan hoşlanıyorum, ve gerçek olan bir şeyi inkar edemem. Bu durumu da ona söylemem.
Diğer türlü olursa eğer, o zaman da arkadaş ve kardeş niyetiyle bakarım ve öyle kabul ederim.
Çünkü ben birini başta beğenirsem sonrasında da daima beğenirim. Ta başından görünüş olarak beğenmezsem, çekici ve güzel bulamazsam, ve başka özelliklerini huy, ahlak ve karekter gibi vasıflarını beğenirsem onuda şirin ve sevimli cana yakın hissedersem işte o zaman ona kardeş tarzında bir arkadaş olarak bakarım ve duygularım asla değişmez.
Yüz yıl da arkadaş olarak devam etsek, Görünüş olarak beğenemediğim birine hiçbir zaman sevgili gözüyle ve niyetiyle bakamam.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Ben kızlar ile arkadaş olmuyorum. Hiç kız arkadaşım yok. Manevi kardeşlerim var, onlar da 20 den küçükler, abi derler! 😅
Çekici kızlar ile işim yok, sadece aşkım çekici gelir! 😅
Bence yalan! 😅18 Yorumla- +1 yıl
😀yalan miş pehhh
- +1 yıl
Evet yalan 😅 Arkadaş değil eş lazım bana 😂
- +1 yıl
Once arkadaş sonra eş, sonra gardas, sonra yoldaş.. liste uzar
- +1 yıl
Olur ama çoklu arkadaş sevmiyorum 😅olursa olur olmazsa olmaz 😅
- +1 yıl
Arkadas bende istemiyorum varsa nikah jsjsjs
- +1 yıl
Bende bende 😅
Ben her türlü varım anasını satiym 😅 - +1 yıl
Dur sakin ol😀
- +1 yıl
Sakinim zati 😅
Şşişt 😅pişttt😅
https://m.youtube.com/watch?v=q66KuJfPT_Y
Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Aynısını kendi bakış açınla sana sormak istiyorum.
Çekici bulduğun bir erkekle mi arkadaş olursun?17 Yorumla- +1 yıl
Yoo.. benim hiç öyle huylarim yoktur.. insan olsun.. ahlakli olsun tamam.
- +1 yıl
Anlamadim.. görüşte sana sormak istiyorum dediniz ona cevap yazdim .. soruyu diyorsunuz.. bide sormak istedim diğer görüşler merak ettim
- +1 yıl
Zeka olsun bencede.. yani anlamayan birine bir sey anlatmak beni zorluyor 😅
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Tamamen yanlış ve yanıltıcı soru.
Hayatımda arkadaşım olan kızların sadece arkadaşlığına dostluğuna ve bana verdiği değere baktım.
Çekici biri ile arkadaş olma çabasının altında İTLİK vardır (!) NET20 Yorumla
+1 yıleğer bu şey doğruysa şu an bir kez daha tiksinicem erkeklerden
21 Yorumla- +1 yıl
Bu doğruysa yer yerinden oynar😅
+1 yılSadece çekici olması değil bazen bakış açısı ile alakalı hiç olmayacagin biri ile de olabiliyor insan bir zamanlar buradan bir kız tanımıştım baksan hiç benlik değildi ama çok iyi sevişiyorduk bazen ten uyumuna bağlı çekim yasanabiliyor
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı erkek değildir
Her kadın da aynı kadın değildir
Beni sevenlere canım feda
Beni sevmeyen kendini beğenmiş kızlar umurumda bile değilsiniz
Kibirli kızlar var olduğu gibi kibirli abi kardeşlerimiz de var10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki benim çekici bulamadığım arkadaşlarım da var
122 Yorumla- +1 yıl
Ama çekici bulduğum kişilerle de arkadaşlık kurmaya çalışırım
- +1 yıl
Bir de ben soru sorayım fenomen hanım , neden instagramında 2 kişi takip edip ,2 kişi tarafından takip ediliyorsun
- +1 yıl
Çünkü neden takip edilip etmeyeyim 😀
- +1 yıl
Neden iki kişi?😂
- +1 yıl
Kaç kişi olsun 😀 iki kisiden istek geldim baktim tanidik zararsiz ekledim bende
- +1 yıl
Burada ki fenomenliğin Instagram da yok yani , orada henüz çömezsin mi oluyor haha
- +1 yıl
Istek cok kabul etmiyorum diyelim gerek yok ki.
- +1 yıl
şu an kafamda deli sorular, neden burada ekledin o zaman instagramını güzellik
- +1 yıl
Sorguya çekiyor gibi olmasın da , sanki öyle oluyor gibi ama öyle değil
- +1 yıl
Taniyan olursa ekliyor.. bakıyorum tanidik mi degilmi tanidiksa ekliyorum.. degilse eklemiyorum... . Oldumu ikna oldunuz mu
- +1 yıl
Peki ya niye kızıyorsun , sadece merakımdan şeyettim
- +1 yıl
Kizmadim 🙄instagrami ekledim diye gelen geçen eklesin diye degil.. tanıdıklarım eklesin diye koydum oraya.. bakıyorum isteklere zararsiz ise ekliyorum
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim 😂 anladım
- +1 yıl
Gerçekten anladin mi 😀Allah razi olsun
- +1 yıl
Ben eklemiş olsaydım nolurdu peki tepkin , zararlıları sınıfına mı girerdim yoksa zararsızdır kontenjanından kabul mu görürdüm
- +1 yıl
Şimdi diyeceksin ki bu kişi de nereden çıktı vallahi tesadüfen gördüm ve aklıma şemsi tebrizinin bir sözü geldi
- +1 yıl
Konuşmuyorum ki senle tanımıyorum etmiyorum
- +1 yıl
Hiç bir rastlandı tesadüf değildir ya dost olur, ya ders acaba sen hangisi olacaksın
- +1 yıl
Yani zararlı sınıfındayım ama vallahi ben zararsızım😂 ama eklemem tabi ki
- +1 yıl
🙄aynn
- +1 yıl
Tamam tamam teşekkür ederim cevapladığın için , sağlıcakla kal
- +1 yıl
Sende
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet doğru.. 😃
Bunun sebebine gelicek olursak erkekler doğadaki gereği gorsel odaklı canlılar
Tanrı onları görsel odaklı yaratmış
Konu kızlar olunca erkekler zekalarını devreye sokamaz maalesef12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle bir şey var ya.. insan görünüşe göre arkadaş seciyor resmen.. ahaha bana kanka diyen bir erkek vardı, arkadaşım diye yanına gittim geçen konuşmaya, kanka diyecekti yine kan- dedi kaldı sonra başka şeyler söyledi 😂😂
10 Yorumla arkadaş adı altında yedek tutabilirler ya da senin etrafındaki kızları avlamak için seniz zıplama tahtası olarak kullanabilirler. Belki de senin tanıdığın güzel bir kız için seninle arkadaş oldu. seçenek çok
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide hiç alakası yok ((: kültür önemli.
10 Yorumla
+1 yılErkekler kızlarla kızlar da erkeklerle normal arkadaş olmazlar bana göre..
14 Yorumla- +1 yıl
Az once mavilinin biri beni görüşleriyle dövüyordu jsjsjs napalim doğruları ahirettemi söyleyelim
- +1 yıl
Orada her şey ortaya çıkacak bebiş burada bize düşen sabretmek 😄
- +1 yıl
Bloklamakda güzel seçenek 😅
- +1 yıl
Kesinlikleee 😄
+1 yılBana çekici geliyorsa ilgi duyduğum birisidir.. arkadaşlık bende başka bir kavram..
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olamayinca arkadaş oluyormussunuz doğru mudur hocam?
- +1 yıl
Yok ben hoşlanıyorsam olucak arkadaşlık kabul etmiyorum
+1 yılYa bu tamamen yanlış bir düşünce Ben her insanla arkadaş olurum Yeter ki gerçekten kalpten insan olsun insanlara değer versin görünüşüyle dış görünüşüyle insanlara yargılamasın bir insan zaten dış görünüşüyle bir insan insanlar yarılıyorsa O insandan uzak duracaksın
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler keşke çoğalsa
- +1 yıl
Keşke şimdi insanlar İnsanların dış görünüşüyle dalga geçmesi insanlar insanların hatasını yüzüne kurmasa insanlar İnsanlara Sadece menfaat olduğu için yaklaşmasa ama maalesef ki günümüzde Buradakilerin hepsi var kimseye şunu düşünmüyor ben ne oldum Ne olacaktım demiyor
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır asıl olay anlaşabilmekte. Eğer o mantıkla arkadaş oluyorsa zaten o erkek arkadaş değil zamanla kendine sevgili olarak görmek istediği kişiyle arkadaş ayağına sohbet etmeye çalışıyordur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTersi geçerli çoğu kişide.
Kadınlar çekici bulmadığı erkeklerle arkadaş olurlar ve erkekler de çekici bulmadığı kadınlarla arkadaş olurlar.18 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmışsın?
- +1 yıl
Vizyonsuz harekerler
- +1 yıl
Neyse ki ben bu çoğunlukta değilim yani üstüme alınmıyorum.
- +1 yıl
Özellikle dövme tercihinden yola çıkarak, standart biri olmadığı anlamak pekte zor değil
- +1 yıl
Doğrudur.
- +1 yıl
Ayni fikirde oldugumuzu bilmek beni cok mutlu etti. Sadece stilettolardan ibaret olmadini dusunmek istiyorum 😏
- +1 yıl
Daha ziyade abiye ayakkabı ama stiletto da yanlış sayılmaz.
- +1 yıl
Dusuncelerime abiye stiletto olarak emir verecegim :)
Arkadaş markadaşla yalan dolan yaa, belki bir gün götürürüm ayağına herkes herkesle arkadaş😂 Külahı burada mı alırlar paket mi yapalım? 🤔 ona anlatsınlar🙄
10 YorumlaGözleri çekiciyse dogru ama yüzü çekiciyse e yani hepten iticiyse çok güzel olsa bilebu laf çok doğru erkekler itici sevmiyor en önemli şeyleri masum bakışlar ağır başlı tatlı bir hareket çok kibar olması herşeye rağmen iyi olması ve kufretmemesidir onu çekici kılan gerisi boş onlar için
00 YorumlaYani hususi olarak öyle bir gerekçem yoktur. Ama insanlara baktığımız da çekim bu kaideye bağlı olarak çalışıyor diyebiliriz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış.
illaha öyle dusunulmesi gerekiyorsa sadece belli bir yaş aralığı olabilir.
O da belki.10 Yorumla
+1 yılEvet söylemeseler de kriter. Kankam ne kadar çekiciyse arkadaşları o kadar çekicidir ve arkadaşlarına sırayla yürüyebilirim (kafası/modu).
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karşı cinsle belirli bir mesafe koyarım böyle bir yapım varken çekiciliği benim için bir etken değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence bu yanlış ben çekici bulduğumla değil karakterini kişiliğini beğendiğim insanla arkadaş olurum
10 YorumlaAlakası yok, varsa bile zaten nefes alan her kıza yazıldığı icin bunun üzerinde durmak sacma dkskksjddjjsjsj
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış çünkü çirkin kızların etrafı da çok erkek var. Bide çirkin kızlarla daha iyi arkadaş olur bence güzel kızla arkadaş kalamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet öyle. şişman kızların erkek kankaları olduğunu görmedim. erkek ortamına girebilmek için ya güzel tatlı ya da teşhirci olmak gerekiyor, sevgili olmamalarının nedeni kız onları friendzone a attığı için
10 Yorumla
+1 yılArkadaşsa önemsemem bence erkekler de umursamaz bunu. Farklı bir şekilde de sadece güzellik yetmiyor bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılDoğru değil bence. Sohbetini sevdikleri kızla da arkadaş olabiliyorlar gayet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Her kızın çekici bir tarafı var.
Erkekler her kızla arkadaş değil.
Demek ki kafalarına uyan kızla arkadaş oluyorlar.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Herkesi tavlama niteliğinde düşünürsek ne eş kalır ne dost
10 Yorumla hayır yanlış her erkek öyle düşünmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık başka flört etmek başka. Şahsen baktığımda bir şey hissetmedigim biriyle de flört etmem.
10 Yorumla
+1 yılÇekici bulduklarımla flört sevgili bulamazsam arkadaş kalıyorum
10 YorumlaBence çekici bulduklarıyla direkt sevgili olurlar yürürler falan bulmadiklaryla arkadas olurlar
10 Yorumla
+1 yılNormal bi arkadaşlık çekicilik üzerinde mi kuruluyo 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ben birinin davranışlarından hoşlandıysam onun için gerekirse ağzımla kuş tutarım çekiciliğe gerek yok güzel olması da önemli değil kalbi güzel olsun.
10 Yorumla
+1 yılbir kız ile bir erkek arkadaş olamaz. erkekler hoşlanmadıkları kızlarla konuşmaz veya buluşmaz
10 Yorumla
+1 yılYa bence çokta geçerli bir durum değil görüyoruz kimler kimlerle arkadaşlık yapıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru. Freud da bunu söylüyor. Bu iç güdüsel bir durum.
10 Yorumla Çekici olmayan kızlarla arkadaşlıkları daha sağlam. Eğer durum sadece arkadaşlıksa.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Yanlış işte , çekici bulduğu kızla sevgili olur zaten
10 Yorumla
+1 yılBence çekicilik aura pozitif enerji geçişleri filan
10 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde bence ama durum değişebilir kişiye göre
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBunun dogru oldugunu bir kac defa duydum. O yuzden arkadasim bile yok sndbsh
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi erkekler arzuladıkları kadınla arkadaş olmaz der Freud
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır ne kadar saçma. Arkadaşlık kurma kriteri asla o değil.
10 Yorumla
+1 yılYok ya çekici bulmadıklarıyla arkadaş olurlar asıl. :d
10 Yorumlaalakası yok anlaşabildiğimiz kişilerle arkadaş oluyoruz kanımızın ısınması lazım
10 YorumlaKatılmıyorum ya çok tipsiz ya da kilolu kızlarla da arkadaş olan çok erkek var
10 Yorumla
+1 yılGüzel kızlarla arkadas kalınmıyor maalesef güzel olmayan kızlarla arkadas olunur.
10 Yorumla
+1 yıl“Yeterince çekici”diyelim ben itirafta bulununucak olursam çoğunlukla güzel kızlarla arkadaşlık kurdum herhangi birisi gel beni becer dese reddetmezdim herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır çekici bulmadığım kızlarla arkadaş oluyorum çekici bulduğum kızlara yürürüm
10 Yorumla
+1 yılDaha çok çevre ve kızın sana getireceği arkadaş ortamı önemli ama bu gerçek arkadaşlık değil çıkar Birliği gerçek arkadaşlıkta bu dediğin durum söz konusu bile değil
00 Yorumla
+1 yılBana göre çekici olması arkadaş olmak için bir Kriter değil
10 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler