Kayın validen evliliğinin ilk gününden beri hep biseyleri bahane edip yatak odamıza girer bunu sessiz ve gece yapiyo cocuklar olduktan sonra bahanesi çocuklara bakmak oldu. Geceleri odaya destursuz girmek nedir ya bi benmi garip algılıyorum bu durumu gece hayatım kalmadı resmen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKayınvalidenizin sürekli olarak yatak odanıza girmesi, kişisel sınırlarınızın ihlal edildiği hissine neden olabilir ve bu durumu garipsemeniz oldukça normaldir. Ancak, bu durumun normal olup olmadığına dair kesin bir yanıt yoktur. Bazı kültürlerde, aile bireyleri arasında daha yoğun bir ilişki ve paylaşım olduğu için bu tür davranışlar daha yaygın olabilir. Ancak, diğer kültürlerde, kişisel sınırların korunması ve saygı duyulması daha önemlidir. Bu durumla ilgili olarak, öncelikle kayınvalidenizle açık ve anlayışlı bir şekilde konuşarak sorunu açıklığa kavuşturmanız gerekebilir. Belki de, kayınvalideniz sizinle ilgilenmek istiyor ve bu şekilde davranıyor, ancak bunu sizin kişisel sınırlarınızı ihlal ederek yapıyor olabilir. Böyle bir durumda, açık ve samimi bir konuşma, hem sizin hem de kayınvalidenizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamasına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal bir davranış değil, saygısızca. Belki birliktelik yaşıyorsunuz, belki üstünde bir şey olmadan uyuyorsun.
eşinize bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin o konuşsun annesiyle, çocukları bahane ediyorsa da çocuklara kendinizin bakabileceğini söyleyin, daha da devam ederse uygun bir dille kendiniz uyarın ve gerekirse gece odanızın kapısını kilitleyin.00 Yorumla
bana gönder. canı sıkılıyor demekki muhabbet istiyor.
00 Yorumla
+1 yılÜstünüzü örtmek için giriyordur ya annelik işte..
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa annelik canim adamın boyu kadar kızı var ne anneligiii
- +1 yıl
Kırmadan konuş ya da kilitleyin kapıyı.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılKapınız neden kilitli değil ki gadası
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı. Sende de anormallik var. Çünkü 1 seferden sonra senin kapıyı kilitlemen gerekirdi. Konusunu da açıp yüzüne rahatsız olduğunu söyle. Özel alanına girmesi terbiyesizlik resmen.
Ama sana gelene kadar bunu eşinin ona söylemiş olması gerekirdi. Gerçi birlikte yaşadığınıza göre eşinin kafa yapısı ortada.
51 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle söyleyeyim diğer çocuklarımın odası ayri yan odam çocuklarımın odası kapıyı az Aralık bırakıyorum cocuklar seslenir diye en küçük benim odamda beşiği de uyuyo ama kadın gelip giriyor ya da çocuklarımın odasına gidiyo geçerken bakiyo
Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Sjsj adamla aşna fişna yap onun geldiği saatlerde bırak siz değil o utansın dahada girmez
23 Yorumla
Soran+1 yılBaşka zaman gene gelir
Soran+1 yılDüşünüyorum bulmm lazım bi caresini
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası... Al anahtar kilitle. Cıngar çıkar. Normal değil. Acayip. Kocanın sessiz kalması da acayip.
20 Yorumla
+1 yılÇok ilginç...
Yani afedersiniz ama özel anlarınızda da girebilir öyleyse... korkunç bir şey bu!!
Bence laftan anlamıyorsa bile kapınıza kilit taktirın mutlaka. Kilitli olduğunu anlarsa paşa paşa döner.
00 Yorumlaböyle olduğuna göre aynı evdesiniz. başta bence bu çok sıkıntı bir durum. ikinci olarak buna sert tepki göstermelisiniz, özellikle kocanız çünkü o direkt annesi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma bir şey şikayet etsen uzaklaştırma verirler o kadar diyorum uyardınızmı ya da eşinizle konuştunuzmu orası sizin mahreminiz...
07 Yorumla
Soran+1 yılEsime dedim annen ikide bir neden odaya giriyo diye yobaz adam işte diyorum girsin nolacak sonrada diuoki laftan anlamıyor napiyim diyo çok normalmiş gibi
- +1 yıl
Tabiki normal değil çok saygısızca ama öyle görmüş demekki ona bazı şeylerin öğretilmesi şart...
Soran+1 yıl60 dan sonrada yani öğrenmek olmaz kalıplaşmış artik
- +1 yıl
Bence öğrenir ama işine gelmez bazı insanların...
Soran+1 yılDar görüşlü geri kafalı birisi fazlasiyla
- +1 yıl
Böyle insanlara laf anlatmak zor bir şey söylersin seni suçluymuş gibi gösterirler konuşma derler sen konuşamazsın gelinsin sus derler...
Soran+1 yılAynen öyle bi laf söylesem sanki onlara sinir olsun diye söylemişim gibi düşünüyorlar
- Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKayınvalidenle yaşamamalısın. Odana girmek de ne bu ne terbiyesizlik. Birkaç kere seks yaparken denk gelsin size. Aklı başına gelsin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. gecesi gündüzü yok. yatak odası mahremdir. kimse giremez. izin varmeyin yahu konuşun. lütfen odama girme. deyin
016 Yorumla- +1 yıl
Haramlığı kat'i surette mi?
- +1 yıl
Bilgim yok bu konuda, bilgilendirebilirseniz aydınlanırım.
- +1 yıl
Tamam da kaynak nedir buna?
- +1 yıl
@hepimizbirvedia
arkadaşım nur suresi 59 ayette çocuklar bile izinsiz giremez diyor. kendi çocuğunuz bile izinsiz geremez
nur suresi 59. ayet
"Ama çocuklarınız ergenlik çağına ulaştıklarında, kendilerinden büyüklerin yaptığı gibi (yanınıza girmek istedikleri her zaman) izin istemelidirler. Mesajlarını Allah size işte böyle açıklamaktadır: zira her hükmünde tam isabet sahibi olan Allah, (yarattığı insanı) çok iyi bilmektedir." - +1 yıl
ayrıca 1 ayet önce
nur suresi 58. ayet
"SİZ ey iman edenler! Meşru bir biçimde sahip olduğunuz kimseler ve içinizden ergenlik çağına ulaşmamış olanlar (dahi),[³⁰⁵⁷] günün şu üç (vaktinde) yanınıza girmeden önce sizden izin istesinler: sabah namazından önce, öğleyin elbiselerinizi çıkarıp istirahate çekildiğiniz vakit ve yatsı namazından sonra. Bu üç vakit sizin için mahremiyet vakitleridir..." - +1 yıl
Teşekkür ederim, bilincindeyim bu ayetlerin, o yüzden sorguladım zaten, teşekkürler tekrar. 😌
- +1 yıl
@hepimizbirvedia
rica ederim
ben 35 yıldır anlayarak kuran okuyorum
daha iyi anlamak için de o yöreyi coğrafyayı kültürü ile ahlakı ile ticareti ile iklimi ile sanatı ile incelemek gerekti. ben de arap ülkelerinde projeler yaparken akademik araşırmalar yaptım.
her gün bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum - +1 yıl
Sizinle daha önce tesadüf etmiştik değil mi sanırım?
- +1 yıl
Ve maşaAllah adınıza çok sevindim.
- +1 yıl
Ben de Hafızım ☺️ o yüzden sormak istedim, fark ettim bilginiz oluşunu, o yüzden biraz deşmek, derinleşmek istedim. Çok teşekkür ederim. Evet bu yolda oldukça gayret gösteriyorum. Dua eder dua bekleriz o halde inşaAllah.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Amin, rabbim hakkıyla yaşayabilmeyi ve yaşatabilmeyi nasip eylesin inşallah. Hayırlı akşamlar.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında var ya kapıyı kilitleyipte yatacaksın. İzin almak varken bu ne ya? Görmemişler gibi harbi yaşlılar bile değişmeye başladı.
00 Yorumla Teyzem kocasından bahsederken 25 yıldır tık yok diyordu :D
Merak ediyor işte kayınvalide, aklı biraz orada bence00 Yorumla
+1 yılÖyle sey mi olur ya kilitleyin bence odanın kapısını. en yakın zamanda da durumunuz el verdiğinde ayrı eve geçmenizi öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayınvalideyle aynı evde yaşamak bile garip ben olsam yaşamazdım benim çocuklarım sorumluluklarım var derdim onunla mı uğraşacağım ya başka bir şekilde yakalasa sizi hoş mu kapını kitle kocana söyle kilit alsın yapsın bir şeyler o ne öyle ya
00 Yorumla
+1 yılNe münasebet giremez efendim. Kapıyı kilitleseniz çözüm olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKapıyı kapattigimiz zaman siz ilerde bogulmuyomusunuz diyo o öyle deyince içimden ine ilerde bizi bogazlayanmi var diyesim varda neyse
- +1 yıl
Yoo boğulmuyoruz ihtiyaç oluyor maalesef diyecen de işte insan diyemiyor bazen bilirim
+1 yılaşırı saçma bir hareket bu ne bu şimdi belki sen uyanıp aniden kocanı falan öpeceksin belki öff ne saygısız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğimin 1 yılı boyunca baldızım bizde yaşadı. Neymiş üniversiteye hazırlanıyormuş ve sanki orası onun evi de ben misafirmişim gibiydi. İstediği zaman girerdi odaya
010 Yorumla
Soran+1 yılBende 10 yıldır aynı şeyi hissediyorum her an bi yerden çıkacakmış gibi eşimle gençliğimizi yaşayamıyoruz anlamıyorum ne zaman rahat eş gibi davranırız bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sinir bozucu bir durum değil mi. İnsan kendi evinde sığıntı gibi oluyor. Hele yeni evli olduğun dönemde bu daha da kötü bir hal alıyor.
Soran+1 yılİlk yılları hatırlamak bile istemiyorum o derce
Cevap sahibi+1 yıl10 yılı doldurduk biz. İlk 3 senemi kesip atmak istiyorum. Evlenmeden önce böyle hayal etmemiştim evliliği. Bambaşka bir evlilik vardı kafamda. Çocuk yapmak istiyorduk ama ben stres içinde oluyordum. Sonra pes ettim ama yüzsüze yüzsüz olmak lazım dedim
Soran+1 yılÇok doğru
Cevap sahibi+1 yılHala b33wb33
Cevap sahibi+1 yılHala beraber mi yaşıyorsunuz siz?
Soran+1 yılEvet hala beraberiz maalesef
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun. Sabır versin. Şükür kurtuldum ben. Darısı sana inşallah
Soran+1 yılAminn en kısa zamanda
+1 yılDuyarsam ya da görürsem uyaririm annem de olsa yerini bilecek
10 YorumlaGörsel olarak bırak görsün hiç bozma devam et, ya bakar ya cıkar
00 YorumlaKilitle kapıyı daha giremesn öyle terbiyeszlik mı olur
00 Yorumla
+1 yılbabannemde anneme çok yapardı yani sen tepki göster bi müddet sonra susuyor oturuyor
00 YorumlaOdanızın kapısını kilitleyin çözülsün. Kilitnyoksa da kilit taktır😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk bile olsa girilmez orası özel alan eşinize söyleyin, gerekirse uyarın..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılbi uyar canım bence kapıyı da kilitle olmaz öyle çat kapı girmek ayıp yani
00 Yorumla Hiç normal değil sert bir dille uyar bu ne böyle fsjdf
00 YorumlaHiç normal değil kapıyı kilitle ya da kapı arkasına komidinin hibi ağır bişi koy derim
00 YorumlaAman Allahım annemi annelikten reddetme sebebim olurdu ev üzerine ev olmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bir hareket bence terbiyesizlikten başka bir şey değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılYok giremez girmemeli hoş olmayan bir tabloyla karşılaşabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil… Eğer bir mecburiyet yoksa aynı evde kalma
00 Yorumla
+1 yılTövbeler olsun ya tabii ki girilmez şuursuz
19 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyo ki 10 yıldır anlatamadım bi türlü daha dün gece geldi uyumuş numarası yaptım hatta
- +1 yıl
Ayrı bi eve çıkın ya da bariz bişekilde lafını esirgeme
Soran+1 yılAyrı bi eve çıkmayı bnde istiyorum ama eşim saolsun bi bebek gibi annesiz yapamiyomusss ama lafımı esirgeme ben utanıyorum artık kendinden anlasın diyorum ama o da yok
- +1 yıl
Allahım sen koru
Keşke başta kabul etmeseydin neden dediğim dedik değilsiniz anlamıyorum ki
Soran+1 yılBaşlarda eşim böyle değildi sonradan oldu
- +1 yıl
Sonradan da dediğim dedik olabilirsin
Ne anlıyosun bu evlilikten mesela? Boşanmayı düşündün mü
Soran+1 yılDefalarca hemde ama eşim istemedi aslında bu aralar fazlasiyla eşime baskı yapmaya başladım evi ayıralım diye
Soran+1 yılTers tepermi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Eşin istemek zorunda değil dava açsan boşarlar zaten
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla anormal. Kilitleyin kapınızı. 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok merak ediyorsan otur izle de böyle saygısızlık olur mu aynı şeyi bende baldızımda yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılözel hayatınızımı merak ediyo yoksa ruh hastasımı manyak ?
02 Yorumla
Soran+1 yılSayesinde özel hayat kalmadı ki gençliğimizi yaşayamıyorum yaşlandım
Cevap sahibi+1 yılTek çözüm eşin biliyosun dimi
bu konuyu bence konusmalisin sonuçta izinsin giremez mahrem yeriniz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılutanmasa oğlununkini tutup sana skacak🤷♂️yalnlış yere grmsin diye.. bu ne rahatlık.
10 Yorumla
+1 yılİşte buda eşinden kaynaklı ondan cesaret alıyor. Bu sorunu atlaman eşini kendine bağlayıp sözünü dinlettirmen ve ipleri eline almaktan geçiyor
20 YorumlaNormal değil tabii ki de sert bir dille uyar bence hadi gündüz çocuklar var diye giriyor ama gece girmesi pek bi manasız geldi bana
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun odasını ayır kapıyı kilitle evi de ayir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😀😀bikere karşısına iç çamaşırlarınla çıkk sana edepsiz falan derse deki oğlun böyle seviyo de bidaha bak bakalım giryomu odanıza
20 YorumlaKapı kilitlenmiyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kapısının bile kapatmayan biri odası bide banyonun yanında
+1 yılNasıl bi suursuz uygunsuz görse sizi
02 Yorumla
Soran+1 yılGörse görmemezlikten gelir heralde o kadar rahat bi kadın çünkü
- +1 yıl
Sen rahat edemezsin adapte olmasın
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degil yanlis bence girmesi konusmayi dene
10 Yorumla
+1 yılMerak ediyordur :) napsin o da bi kadin
02 Yorumla
Soran+1 yılGitsin kocasının yanına
- +1 yıl
Belki fantazisi vardir ya da kocasınin fonksyonlari yeterli değildir...
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltövbe estağfurullah bi yaşıma daha girdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapıyı kitle ayak sesleri gelince de ah falan sesleri çıkart
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle kızlarına ayıp bu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu da alıp aranıza beraber uyuyun
00 Yorumla
+1 yılVe sen halen aynı evde mi yazıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKilitle sende kapıyı
00 YorumlaHayır böyle bi şey normal olabilir mi?
00 YorumlaKilitle kapını öyle yap ablacım.
00 Yorumla
+1 yılçocuğu verive kadına rahat et
00 YorumlaGel izle istersen de ona👺
00 YorumlaÇok yanlış orası mahreniniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. sacmaligin daniskasi
00 Yorumla
+1 yılaklın olsa ev üstüne ev kurmazdın zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kabus gibi olur ya ona bi set çekemiyo musunhz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım ne manyak insanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayınvalidenle aynı evde yaşamak nasıl br eziklik?
01 Yorumla
Soran+1 yılRezillik hemde ne rezillik
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtorite kurmak isteyen bir cağal
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gece uyurken kayınvalidem sürekli yatak odamıza giriyor. Bu durum normal mi, ben mi garipsiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım