Buradan bir kaç arkadaşım oldu, Real de hepsi ile görüştüm, ancak pek düşündüğüm gibi gitmedi. Zaman geçtikçe sana karşı olan ilgileri, daha samimi boyuta çıkıyor. Arkadaş olarak kalabilmek gerek. Bilmiyorum, güven verebiliyorum ancak, güvenemiyorum artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaalesef ben de çoğu zaman böyle hissediyorum aslında benim arkadaşlarım var ama bilmiyorum tatmin olamıyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum yalnızlığa gömüldüm kendimle vakit geçiriyorum çoğu zaman.
Sanki kalabalıklar arasında yalnızmışım gibi geliyor kendi başıma vakit geçirmeyi seviyorum kafa dengi biri yok.
Arkadaşının çok olması değil önemli olan yani benim arkadaş diyebileceğim çok var ama ben çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum Hiç arkadaşım yokmuş gibi bilmiyorum yalnız da çok alıştım belki bundandır120 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru çünki kiminle zaman geçireceğin çok önemli karşındaki insanın yanında rahat hissetmiyorsan toksit davranışlarına maruz kalıyorsan önemsiz biriymiş gibi hissettiriyorsa hiç bir sırrını anlatmıyorsa o gerçek dost değil sahte arkadaştır
- +1 yıl
Kesinlikle bak bugün mesela bizim merkez var çıktım ya kalabalık içinde yalnız gibi hissettim kendimi böyle bir yer vardı gittim oraya oturdum çayımı kahvemi içtim yarım saat kadar Sonra kalktım gittim ama ortam o kadar güzel gelmişti ki bana böyle sessiz sakin böyle bir tane iş hanı gibi bir yer kimsenin geldiği yok gittiği yok kafa dinliyorsun.
Ama insanlar da gına getiriyor şu şekilde fazla samimi olursan sorun çıkıyor çünkü seni görmezden gelebiliyorlar hani samimi olunca senin işini de yapmıyorlar mesela iş ortamındayım samimi oluyorum adam benim işlerimi yapmıyor niye samimi miyiz çünkü o gün bugündür iş yerinde özellikle kimseyle samimi olmuyorum sınırlarım var Daha sonrasında sosyal hayata da yaygın olarak herkese karşı hücre duvarın varmış gibi hareket ediyorum kimseye hücre zarı gibi davranmıyorum bugüne kadar da seçici geçirgen olabileceğin biri olmadı bilmiyorum umarım bir gün olur - +1 yıl
Çok doğru. Bazı arkadaşlarımla buluşurdum 4 5 saat falan ama eve gelince bunalmış hiç eğlenmemiştim hissederdim yani kafam dağılmazdı. Öyle arkadaşlarımdan bir süre sonra uzaklaştım. Derdini mi anlatıyor sinirini senden mi çıkarıyor belli olmuyor bildiğin anlatırken sinirlendiği kişiden ziyade seni iğneler gibi konuşuyor. O kadar rahatladım ki konuşmayı bırakınca ki ben bu insanları da uyardım uslubun konuşma tarzın bana iyi gelmiyor çok yıpratıyorsun iğneler gibi konuşuyorsun diye. Konuşmayı bırakırken bile işim var müsait değilim dediğim halde dört defa üst üste neden arar insan? Bazı insanların o kadar kötü enerjileri sınır tanımaz halleri var ki samimiyet desen o da yok. Birkaç arkadaşım var onlarla buluştuktan sonra boş boş otursam bile kafam dağılmış oluyor. Çok olmasın sayısı boş verin iyi gelen olsun az olsun
- +1 yıl
Sonraki cevaplarını da okudum o kadar haklısın ki. Bu en son konuşmayı bıraktığım kişiyle bölümlerimiz benzer. Ben ondan bir yıl önce kazanıp mezun oldum. Bana yardımcı ol diye ödevlerini atıyordu sonrasında buluştuğumuzda ödevi bir ben yapabilmişim bu sınıfımdakilerden olmaz bir notu iyi olan benim diye kendine övgüler yağdırdı kız teşekkür etmek yerine. Cidden bazı insanlar çok arsız. Kardeşlerimiz yakın zamanda evlendi bana gelirsen sen de gel dedi. Ben ona davetiye bile verdim insanlık bende kalsın diye. Yemek sipariş edecektik bana sormadan isim olarak benim adımı verdi direkt neymiş adının duyulmasını istememiş ortalık yerde. Görsen hanım hanımcık davranıp kıvıran birisi dışarıda ama tek görsen dağ ayısı erkek gibi seni alana Allah sabır versin diyordum içimden. İnsanların içiyle dışı bambaşka. Liseden konuştuğu tek ben kalmıştım cidden diğer arkadaşlarının niye uzaklaştığını çok iyi anladım yani fazla samimi olup içini bilmek de kötü
- +1 yıl
Kesinlikle o kadar haklisin ki , maalesef oluyor böyle şeyler ve biz sadece izleyebiliriuorux. Bişi sorcam da adın biraz manidar geldi bana acaba Denizlili olma sansin nedir?
- +1 yıl
Yok değilim bu kullanıcı adı yazdığım yıl esprisi vardı bu adın. Yani gerçek adım değil
- +1 yıl
İyi bari buna sevindim :)
- +1 yıl
Sevmediğiniz biri miydi
- +1 yıl
Evet sevmediğim biri aslında sevip sevmemek değil haz etmiyorum. bilmiyorum artık o kişiye karşı hissim ne , ne değil bilmiyorum ama sevmediğimi söyleyebilirim. Keşke hiç karşılaşmasaydım dediğim biri.
- +1 yıl
Hatırlattığıma üzüldüm
- +1 yıl
Hayır sorun değil lütfen kendi adınızı üzülmeyin
- +1 yıl
Kullanıcı adı değiştirmek istiyorum zaten ama sitede mümkün değil tuhaf ya anlamadım
- +1 yıl
Bana da çok saçma geliyor bu kullanıcı adı mevzuları bir de daha da saçması şu bu kullanıcı adı silinmiyor Yani siz bu hesabı kapattığınızda bu kullanıcı adınız burada durmaya devam ediyor çok aptalca bir şey bence ya bu hesabı ben sildim ve bu hesap ya 1 ay bu lokada kalsın Sonra silinsin ya başkası kullansın ismi yani yakında artık robotik isimler gibi kullanıcı adı yazacağız buraya 1011111mehmet1227474 gibi 😂😂
- +1 yıl
Daha kötülerini de gördü bu gözler 😅. Hesap tamamen silinmiyor muydu
- +1 yıl
Yok maalesef hesap direkt silinmiyor ayrıca buradan hesabını kapatmaya kalkarsan 14 gün beklemen gerekiyor ve bu mail adresi ile tekrardan bir hesap açamıyorsun Ama 14 gün beklemek istemezsen 🔥 burada milletin yorumlarını sürekli argo kelime kullan küfür et site yöneticilerine de küfür et hesabını direkt kapatılırlar 14 gün beklemeden 😂
- +1 yıl
😅 O zaman profil duruyor ama sadece aktif hesap değil yazıyordu sanırım
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama dediğim gibi 14 gün boşuna bekleme buradan kalk millete söv yöneticileri de söv 😂😂😂
- +1 yıl
Ama biliyor musun bayağı iyi küfür etmiştim çok iyiydi ya acayip stres atmıştım 🤣🤣
- +1 yıl
Bazen insanın sinirlerini zorluyorlar anlayabiliyorum 😒
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılŞu anda 1 tane arkadaşım var ama hiç olmadığı zamanları da bilirim. Bir kişi bile fark ediyor. Ama doğru bir arkadaş olması önemli. Benim arkadaşım ne kadar doğru pek bilmiyorum.
O arkadaşım yanımda olmayınca kendimi çok yalnız hissederim, ben de aynı sizin gibi. O da bana pek vakit ayıramaz. Yani anlayacağınız ben de çok yalnızım.
10 Yorumla
+1 yıl1/2-2 demek istediğim şu an tek arkadaşım var samimi olduğum ama 2 tane de eski kız arkadaşlarım var çok fazla bir şey paylaşmam onlarla -2 olan arkadaşlarımla aram bozuk ama arada çıkar ilişkisi yapıyoruz öyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç arkadaşım yok. Ama işleri düşünce de sayamıyorum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç arkadaşım yok inan bana akışırsın bir süre sonra
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorsam çevremdeki herkes arkadaşız der ama hiçbiride umrumda olmaz, çok arkadaş canlısı değilim ya ben. Yapmacık geliyor bütün insanlar, işleri düşünce canım cicim olurlar falan.
Tabii gerçekten dost diyeceğim insanlar toplasam en fazla iki kişi falan çıkar.70 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞükret işte yok diye. İnan bak şimdi ki, arkadaşlıklar, arkadaşlık değil. Kimin kimin arkasından konuşuyor belli değil. Ha bir de konuşup konuşup mal gibi yüzüne gülen kişiler de var. "Samimiyet" yok, hep yapmacık tipler var. Bir de kanka ile konuşan tipler var. Hep duygu sömürüsü yapan kişiler. Valla ne kadar yalnızlık o kadar güzel.
10 Yorumla Eskiden çok vardı ama gitgide kemik kadro kalıyorsun ilk üzülürdüm neden böyle diye ancak fark ettim ki az insan çok huzur ve yanındakilerinde gercek arkadaş oldugunu anliyorsun. Diğerleri de geçici arkadaşlıkmış.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık kıymetlidir. Çok insana lüzum yok. Az olsun, kaliteli, güvenilir olsun, nett. İcabında Yunus Emre misali tüm canlılar dostumuz olur. Yalnız değiliz 😎
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyonda olabilirsin. Genelde sessiz misindir? Mesela; Konuşurken içinden "ya buna ne gerek var". "Bunuda konuşmasak ne olur" gibi şeyler söyler misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılDepresyonda gibiyim o kesin
- +1 yıl
kendi içinde anlatamadığın dertlerin var gibi paylaşmak ister misin
+1 yılSamimi içimi içimi dökebileceğim arkadaşım yok sürekli cevre değiştiriyorum. Eksikliğini hissetmiyorum değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBen sildim herkesi çünkü insanlar beni görüyorlar dedikodu duymak istemiyorum bugün a kişisinin dedikodusunu yapan yarın benim
00 Yorumla
+1 yılArkadaşı olmayanlara direkt aşık olun tavsiyesini veririm sjjsjsj sizi gerçekten seven biri yalnızlık duygusunu hissetirmez.
00 Yorumla
+1 yılBenim şu an samimi olduğum 1 kişi var diğer 3 kisiylede arkadaş adıyla konuşuyoruz sohbet ediyoruz ama çok samimi değiliz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen çevrende binlerce insan olur ama aslında yanlızsındir. Ben de seninle aynı şeyi hissediyorum Yanlız değilsin
00 Yorumla
+1 yılülkedeki herkes aşırı çıkarcı
çıkardan sevgi doğmaz!10 YorumlaBenim arkadaşım olur herkesle arkadaş olabilirim ama dostum azdır herkesle dost olmam..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArabasi olan kiz varsa beni bulsun İstanbul u gezdirsin ben arabasinin iceceginden tut karnini doyurmasina kadar masrafini karsilayacagim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Arkadaşlik farklı dostluk farklı. Arkadaş çok ama samimi olduğum , yakın bulduğum bir kaç tane
00 Yorumla
+1 yıl3 5 tane vardir arkadasim yani fazla yok çok fazla arkadasa da gerek yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Az öz insan olsun. Benim de çok yok eledim çok insanı.
00 Yorumla
+1 yılÇevrem çok kalabalık ama arkadaşım diyebileceğim gerçekten sadece 2 kişi var.
00 Yorumla2 tane var aile dışında kardeş gibi olduğum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Tek olmak iyidir ne kadar az insan o kadar iyiydir sağlam fb varsa hiç sorun yok
00 Yorumla
+1 yılBenim de yok
Arada gerek duysam da genelde heekes çıkar ilişkisinde00 Yorumla
+1 yıl1 tane. Fazla insan sevmiyorum, vıcık vıcık ilişkilere gerek yok. O yetiyor bana
00 Yorumla
+1 yılBirçok arkadaşım var zaten yalnız kalmayı seven biri değilim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Bir sürü ama en iyisi dostlarım. 3 4 tane var ama yetiyor
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak geniş çevre var ancak samimi olarak görüştüğüm 5 6 kişi
00 YorumlaGerçek arkadaş 3 tane var öylesine takıldığım 7 tane falan var
00 Yorumla
+1 yılVar birkaç tane ama görüşmüyoruz. Yalnız kalmayı seviyorum.
00 YorumlaVar ama yok bizimde. Yalnız değilsiniz bizde aynı hissediyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Benim de hiç arkadaşım yok hep evdeyim asosyalim hiç sevgilim bile olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani cok olsada herkesle sevdigin seyi yapamazsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş edinmiyorum, oldukça huzurluyum 😁😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılBende de durumlar aynı. hiç arkadaşım yok yani 0. Hobi edin kendine bence kafa dağıtacak vakit geçirecek
00 YorumlaBenim bir arkadaşım var ama kardeşim gibi bir tane olsun ama sadık olsun derim hep kalabalığa gerek yok
00 Yorumlatanısmak ısterım nedersın bana yazabılırsın yenı uyeyımde xper yetmıyo bende yalnızım ıyı olur sohbet etmek belkıde gorusebılırız bellımı olur
00 YorumlaBenim 1 tane gerçekten arkadaşım var onunlada idolojik çatışmalar içerisindeyiz
00 YorumlaVar baya, senin neden yok?
113 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyorlar
Soran+1 yılİşleri benle bitmişse yok sayıyorlar unutuyorlar beni birde sessizmişim
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBen konuşuyorum fakat hayatımda değişiklik yok az öz konuşuyorum saçmalamak istemem
- +1 yıl
Napcan arkadasi benim vardida noldu dunyanin en cok arkadas kitlesine sahip biriydim ama hata yapan, arkamdan vuran, ihanet , yalan , dedikodu hepsini tek tek ayikladim! Simdi yanlizim en iyi dostum gene benim tek tabanca takiliom kafam rahat gereksiz insan kalabaligina ihtiyacim yok gerekde yok boyle iyi boş ver ilerde anlarsin nedemek istedigimi... sevgiler
- +1 yıl
Beni tanisasaydin hayatimi bilseydin bunu yazmazdin buraya emin ol sende.
- +1 yıl
Boyle iyi bi sure..
- +1 yıl
Saol:)
Üzülme lütfen seni seven dostların olur
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı olmayacak işlerine yaramıyorum belki işleri düşseydi unutmazlardı bundan sonra kimse umrumda değil yardım etmicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılToksit toksit yani bu maneviyat için mi döküldünüz yollara Paşam… Dul karıdan geçilmez oldu çivisini çıkardığınız dünyayı şimdi b*klıyorsunuz
00 YorumlaGaliba dünyanın en mutlu insanı sensin
10 Yorumla
+1 yılyok ama yalnız takılmayı seviyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olalım benim de yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç yok olmuyor
00 Yorumla 7 tane arkadaşım var.
00 YorumlaBir kaç tame var o kadarı kâfi zaten
00 Yorumla
+1 yılŞu an için benimde arkadaşım yok
00 YorumlaBenim dolu arkadaşım var.
00 Yorumla
+1 yıl3-4 var onlarda yakın arkadasim
00 YorumlaBenimde neredeyse hiç arkadaşım yok
00 Yorumla
+1 yılben artık kimseye o kadar değer vermiyorum
00 Yorumla
+1 yıl4 5 arkadaşım var fazlasına gerek yok.
00 YorumlaBenimde pek arkadaşım yok
00 YorumlaÇok fazla var sayısını bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBir iki tane var ama yanımda değiller Şu an
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYok. Arkadaş olalım mı
00 Yorumla
+1 yılBenimde yok ama aramıyorum da
00 Yorumla
+1 yılKoleyim ben arkadas edinmem
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanisirmisin
00 Yorumla
+1 yılArkadaştan bol ne varki..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş yok olamaz ama dost sırdaş var
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler