Benim arkadaşım var çok seviyorum sizi ama sadece sanal arkadaşlarım var diğer arkadaşlarım yok siz bu hayatta arkadaşsız yaşayabilirmisiniz

Benim arkadaşım var çok seviyorum sizi ama sadece sanal arkadaşlarım var diğer arkadaşlarım yok siz bu hayatta arkadaşsız yaşayabilirmisiniz

Acayip fazla arkadaşım vardi hatta derlerdi ki sen biz olmasak umursamazsın hemen arkadaş edinirsin zorlanmazsin arkadaş canlısın derledi. neden bilmiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum ya yazdıkları zaman da işim vwr diyorum bu aralar dışarıda taniyqnlar harici sessiz sakin takılıyorum
bir arkadaşlığın sağlıklı olduğunu, her konuştuğunda kendini daha iyi hissetmeye başladığında anlarsın. onlarla birlikteyken özgürsün, canlısın, gerçekten kendin olabiliyorsun. ve onlardan ayrıldığında, bir sonraki buluşma için içten içe can atıyorsun. onlara baktığında, insanlığa olan inancını tazelediklerini, arkadaşlıklara olan umudunu güçlendirdiklerini hissedersin.
eğer hayatında böyle bir dost varsa, o senin en değerli hazinendir. unutma, bu tür insanlar nadir bulunur 🥰 🧡 🫶
Bir kaç arkadaşım var. Burada pek arkadaşım yok. Arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarımdan kaldı sadece. Diğerleri dönemsel arkadaşlıklardı. Gençken pek gezip dolaşma imkanı olmayinca arkadaşlıklarda çabuk bitiyor.
Var/lar, sayıya gerek yok 🌸
Cevap
13Cevap
Hiç oturup saymadım gadası
bu siteden sevdiğim arkadaşlarım var
Sık görüşmesek de baya var 35-40 müzik arkadaşım vardır, o kadar fotoğrafçılık arkadaşım, yine o kadar oyunculuk arkadaşım, şarapçı tayfası, sofi tayfası yani toplam 150-200 civarıdır. Okul arkadaşlarım vs dahil

Var tabi olmamı beya 😂
Var bi altını çizdiklerim bi üstünü çizdiklerim serpme kahvaltı sayısında az öz
Böyle şeylerden sayarsak sanırım otuza yakın var. Tombik gece yavruladı. İki üç gün siniri geçmez. 😃
İnsanların arkadaşlığına güvenilmez, hayvanlar daha güvenli arkadaşlardır.
Arkadaşım var, sayısızca var hic saymadım bereketi kaçmasın. Dostum 2 tane var ❤
Arkadasim cok dostum diyebildiklerim iki az olsun öz olsun zaten
İş arkadaşlarım var
Sanal da selamlaştığım kişiler var
😎
Bir sen varsın dost kankam şekerim
İnsanın tek arkadaşı bence yanında özgür olabildiğin kişiler yani kendi kardeşlerim.
Benim çok arkadaşım var
Birkaç arkadaşım var.
Çok var ama hiçbiri ile görüşmekten hoşlanmıyorum.
Kafa dengi iki tane yakın arkadaşım var
Dört beş tane
Yaşıyoruz arkadassiz
Hiç yok
Yokk
Bi kaç tane var.
Hiç arkadaşım yok
Hiç yok
Sımdı yok
Hiç yok gerek de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?