Kocamın ailesi arap ve çok garip gelenekleri var beni zorluyorlar bundan nasıl kurtulacağım?

Kocama çok aşığım. O hiç ailesi gibi değil. Ve düğünden önce ailesiyle bir kere görüştüm. Üç yıl sevgililiğin üzerine evlendik. Kocam Arap ve normalde Arapları hiç sevmem ama kocam benim gibi Avrupai koşullarda büyümüş birisi o yüzden farklıdır diye düşündüm. Zaten o ailesine karşı elinden geldiğince beni savunuyor ama ailesi çok baskın. Ailesiyle kaç kez benim için kavga etmiştir. Ben de normalde dikbaşlı birisi olmama rağmen beni bile o kadar susturmayı başrdılar ki bunları yazarken bile olaylar aklıma geldikçe korkuyorum. Ki hâlâ kocamlayım yani. Onu bırakmam ve bırakamam ta zaten imkansız. Ama şimdi de en iyi arkadaşımın erkek olmasına değiniyorlar. Onunla görüşmemi hiç onaylamıyorlar. Ama hayatımı en iyi arkadaşımdan aldığım destekler sayesinde yaşıyorum. En iyi arkadaşıma karşı daha rahatım, daha çok sırrım var onda ve ona daha çok güveniyorum. Bu durumda ne yapacağım?
Kocamın ailesi arap ve çok garip gelenekleri var beni zorluyorlar bundan nasıl kurtulacağım?