ABD’deki o geniş yollar o şirin renkli prefabrik evler o düzenli sokaklar ferah şehirler. Nasıl bu kadar mükemmel ya? Google haritalardan önce ABD sonra Türkiye sokaklarını gezdim, ve farkettim ki biz gerçekten yaşamıyoruz. Neden hükümet bize bu hayatı reva görüyor neden biz çürük beton apartman dairelerinde çarpık şehirlerde yaşıyoruz neden 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ne vardı bizde renkli renkli prefabrik evlerde yaşasaydık ne vardı yatay kentleşmeye geçseydik ne vardı düzenli şehirlerde yaşasaydık ne vardı gökyüzünü özgürce görebilseydik 😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Lanet olsun beton dikey ve çarpık kentleşmeye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fakirlikten böyleyiz bir de herkesin dini imanı para olmuş kimse insanı düşünmüyor kulübeden hallice evlerde oturuyoruz neyse buna da şükür
Kulübede yaşasak daha iyi en azından müstakil ve deprem olacak kafamıza beton düşecek derdi yok. Biz kelimenin tam anlamıyla yaşanacak en kötü evlerde yaşıyoruz; çürük beton apartman daireleri.
Ülkenin yüz ölçümü küçük arazi yok nüfus fazla inşaata para yatırılmak istenmediği için de evler hep beton apartman daireleri işte
Hayır yüzölçümü küçük değil kocaman ülkemiz. Bu konuda bir araştırma yapılmış eğer Türkiye’de insanların tamamı 250 m2 müstakil evlerde yaşasa toplam kaplayacak alan Muş’un yüzölçümü kadar olurmuş.
Evet öyle bir şey duymuştum ama işte gel de bunu müteahhitlere anlat hepsi paradan kısmak için böyle binalar yapıyor dış mimariye bile özen göstermiyorlar masraf çıkmasın diye saçma sapan tasarımlar yapıyorlar
Müteahhitlerde bile suç yok emin ol halk aç ekonomi berbat enflasyon %200’ün üzerinde onlarda mecbur apartman yapıyorlar ki daha çok daire düşsün kendilerine. Tek suçlu ekonomiyi bu hale getirenlerdir.
Müteahhitler suçlu ayrıca o evlerde genelde fakirler kalıyor zenginler villalarda
Ekonomi bu kadar kötü olmasa müteahhirler de müstakil ev yaparlardı belki. ABD’de mütaahhitler var ve şirin müstakil evler yapıyorlar çünkü ekonomi iyi gelecek kaygısı yok.
boş ver ya bizimde farkımız olsun
Farkımız olsun ama kötü anlamda değil, güzel anlamda olsun.
Çok zor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!