Aileyi nasıl bırakabilirsin?

Merhabalar, ben 28 yaşında üniversite mezunu inşaat mezunu bir genç kızım. Fakat meslegımı hiç yapmadım. Tecrübem yok. Üniversite hayatım boyunca okuldan eve evden okula gitmek zorunda kalan baskıcı bi babası olan biriyim. Doğu kültürü olan bir aile. Baba 3 evli kuma sistemi olan bi aile. Herkes birarada yaşıyor. Çok şey var anlatmak istediğim ama özet geçiyorum arkadaşlar.
Ben birini sevdim 7 yıldır hayatımda evlenmek istiyoruz. Geçen yıl söylendi babaya tepkiler kabus gibiydi. Sonra dedim ki tamam abim falan evlensin sonra tekrar açalım konuyu. Biz bu arada hala devam ediyoruz. Benim bütün zor şartlarımı kabul eden yıllarca birbirmize kavuşmayı beklediğimiz o kişiyle yine beklemeye devam ettik. Bu sene 1 ay önce tekrar söylendi evde kıyamet koptu anneme kufurler hakaretler erkek kardeşime abime anlatamadığım çok şey … karşı tarafı tanımadı oturup sohbet etmedi Hıcbır tanışma olmadan kesip atıyor. En sonunda vermiyorum dedi yine. Herkesi öldürürüm dedi. Annemi kardeşlerimi düğüne göndermez böyle baskıcı ama normal zihniyette olmayan bir adam.
Size sorum ben artık dayanamıyorum.. Gitsem annem ve iki tane erkek kardeşim var onları düşünüyorum. Sebep olarak böyle şeyler söylüyor ama abi evlendikten sonra vereceği de garanti değil. Abinin ne zaman evleneceği kader.. Ve bu yüzden sırf abim kız bulun ben evleneyim dedi. Abisi evlenmemiş kimse evlenmemiş ben evlilik istiyormuşum diye bana etmedıgı hakaret laf kalmadı.. (ötesi de var ) Ben 1 aydır bi odada yasıyroum. Ve 28 yaşındayım.. Kalsam dayanamıyorum. Gitsem arkadakiler var? Siz olsa böyle yaşantıda ne yapardınız? Lütfen yardım edici cevaplarnızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben mesaj atamıyormuşum yeni açtım siz ulasabılırsenız
Aileyi nasıl bırakabilirsin?