Arkadaşlar konu biraz uzun. Ona kırgınlığımı nasıl anlatabilirim?

Benim işyerinden sevdiğim ve dostum olarak gördüğüm bir arkadaşım var. Geçmişte birçok kez ona karşı hatalarım oldu, benim de ona karşı kırgınlıklarım oldu. Bir keresinde ona kırgınlığımı ifade ettiğimde hiçbişey çözülmedi. Hatta ben ondan özür diliyordum. Yanlış zamanda ona bunu söylemişim. Oysa ben dostluğa ve samimiyete güvenerek aylarca aklımı kurcalayan birşeyi onunla paylaşmıştım. O gün beni anlamayacağını anladım ve asla bir daha ona böyle bişey söylemedim. İşyerinden biri evlendi düğününe gittik, işyerinden herkesin olduğu fotoğrafı paylaştı, ekip tamam dedi ama beni o storyde engelledi. Bunu ben başka birinin storysinden gördüm. Bunun gibi birkaç şey daha var. Bunlar söylenmese de akıldan çıkmıyor. Hep güvensizlikle bakıyorum ona. Acaba şöyle mi böyle mi diye. Sonra kızıyorum ansızın. Bu ona saçma ve anlamsız geliyor. Sonra kırılıyor tabi. Şimdi neredeyse tamamen kopuk gibiyiz ama bana aşırı kırgın. Bunu biliyorum ve hissediyorum. Storye yazdığım mesajı dahi görüldü atıp bırakıyor öylece. Yine ben özür diledim ama affetmedi. Bunu ona anlatmak istiyorum ama nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar konu biraz uzun. Ona kırgınlığımı nasıl anlatabilirim?