AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Beni vur beni onlara vermeeee iyi yapmışsın
Olmaz haklısın biyerden sonra sıkardı
olmaz ya, illa kavga ediyorlar
Hayır yaşamam
Sen sonucta sevdiginle evlenicen ailesi ile değil
Asla
Eşin aile sözünden çıkamıyorsa ztn kurtulmuşsun
Yaşamam. Annemden biliyorum çok çok zor
Bence saçma bisey yani
Yaxsi elemisen biri var evlenen sonra prablem ola
Aşk ve sevgi nerde kaldı bunun
Hayır yapamam
Evet ben 1 buçuk senedir yaşıyorum
Çok iyi yapmışsın yaşanmaz
Yaşamak isterim.
Ev üstüne ev olmaz
Iyi yapmışsın eline sağlık
Duruma ve careye bağlı.
Sen bilirsin
rahat seks olmaz o yuzden mi
Akliniz fikriniz uckurunuzda
@mavikelebekdeniz ben de istemezdim çünkü yaptığımız banyolar bile sayılırdı
Yuh artık ya
Niye herkes kızıyor anlamadim ben sahsen anne babamin evinde o isi rahat yapamazdim
Direkt aklına o mu geliyor yani
Başka sorunlarda olabilir
Evet direkt o geldi kanka
Erkekler böyle demek ki. Daha yeni başımdan kötü bir olay geçti bu konu hakkında o yüzden tepki gösterdim
Ne gecti basindan
Kullanıp atıldım. Öyle diyim sen anla
Manipüle etti kandırdı beni uckurunun ucundan başka bir sey düşünmüyormus. O günden sonra aramadı sormadı da. Daha önce böyle şeyler yaşamadığımi biliyordu. Ona kendimi açmıştım her şeyimi anlatmıştım. Bile bile beni kandırdı
@nickmickk Ah be guzelim...
@mavikelebekdeniz buraya anlatacak kadar doldum igreniyorum her seyden
Etrafindakiler yasadiklariji biliyor mu peki anlatbiliyor musun onlara
Hayır en yakın arkadaşıma dahi anlatamıyorum
Sana kizacaklirini dusundugun icin mi yoksa cekindigin icin mi
Her ikisi. Hem utaniyorum hem korkuyorum. Daha önce en Ufak bir yakınlaşmam dahi olmamıştı. İlk olduğu için kendinden bile iğreniyorum aynaya bakamıyorum yataktan çıkmıyorum ağlıyorum sadece. Günde bir öğün yemek yiyorum. O da akşam yemeği. Gün içinde hep odamdayim yatağımdayim. Gözümü kapatınca o an geliyor aklıma
Ne zaman yasandi bu olay
Ailende suphelenmeye basladi mi bu tavirlarindan
Geçtiğimiz pazar günü
Daha cok yeni
Onlem aldin mi
Öyle bir ihtimal yok. Hamilelik için diyorsan. Reglim yeni bitmişti ve bakireyim hala
E o zaman uzulme bence ama bi daha asla da boyle biseyi yapma ben ileri gittiniz sandim
Hayır. O son olayı yapmadı. Ama benim üzüldüğüm nokta o değil. Daha önce bu tarz bir şey yaşamamıştım ben. O da bunu biliyordu ben diğerleri gibi değilim falan filan beni kandirabilecek her türlü şeyi söyledi. Bu olay olana kadar çok ilgiliydi seviyor sandım bağlandım. Ertesi gün hiç bir şekilde ne mesaj attı ne aradı sordu. Numaramı da silmemis hala. Bittiyse bir sebep söylesin yani istediğimi yaptım seninle işim yok artık konusmayalim desin. Hiç bir söylemeden çekip gitti. Çok kırıldım
Tamam iste sanada ders olsun bi daha asla boylelerine kanms zamani gelince zaten herseyi olmasi gerektigi kisi ile olmasi gereken sekilde yasayakasin
Evet ağır bir ders oldu bana. Ama işte insan bazen doğrusunu bilse bile o hatayı yine de yapıyormuş. Sevdiğine inanmıştım ben
Seni gercekten seven insan sana kocasi olarak dokunmsk ister flortu veya sevgilisi olarak degil
Haklısın
Ben hala yaşıyorum anlasabiliyosan sıkıntı yok
Kaç yıl oldu
6 yıl oldu
Baya çok 😊
Nerelisiniz
Ben yaşamazdim
Yaşamazdım
Yasardım. Ayrılman saçma olmuş..
Sorunlu musunuz anlamıyorum nasıl ayrılmasını sacma bulabilirsin? Kaynanan kayınbaban ile sürekli iç içe olmak ne sacmalık. İnsanların mahremiyeti vardır. Ortalık yerde esini bile öpemezsin. sürekli bir kusur bulunur herkese yemek yapmak zorundasın.
Emin ol bu beraber yasama olayı kisa bir süreç icin geçerlidir. Diger turlu damat kalmak istesede anasi babasi yol verir. Onlar durumu toparlayana kadar idareten vermislerdir o karari.
Bende istemezdim
Yaşanmaz
bu devirde yaşanmaz
zor ya
ev içinde ev olur mu hiç
vatana millete hayırlı olsun
Boşanmadım düğüne bir ay varken ayrıldım
o da güzelmiş hayırlı olsun ☺️
Aslaa
Güzel olmaz dimi😂
İyi yapmışsınız
Erkeklerin yorumunu takma derim. Gayette iyi yapmışsınız ben kendi annem babam dedemlerle birlikte kalmayı tercih etmişler ve babamın kız kardeşleride varmış. Birisi evlendikten sonra ayrıldı ve bizle yaşıyordu . Diğeride biraz daha geç evlenmişti yani baya kalabalıktık ve hiç mutlu bir aile olamadık annem çok zor günler geçirdi ama hem o inat yapardı hem babam taşınmak istemezdi ailenin tek erkek evladı olduğu için dedemlere yardım etmek zorunda hissediyordu köyde kalıyorduk. Sonra bir şekilde taşındık. Ama birden taşındığımız eski bir ev tutmak zorunda kaldık sürekli evin heryerinden eksik bir şey çıkıyor her yer dökülüyor. Ama zamanında taşınsalardı şu an daha rahat olurduk. Ve annem o kadar üzülmezdi. Seninde üzülmeni istemem. Aynı evde yaşayınca isterse herkes melek olsun yuva üstüne yuva kurulmuyor malesefki. Herşeyi göze alıpta o yola çıkmalı.
Seviyorsam yaşarım , o kadar sevmiyorsan değmez,
İyi yapmışsın bence
Doğrusunu yapmışsın
Ayri daha guzel
yaşamam
İstemem
Hayır yaşamam
Hayırlı
Güven ve huzursuzluk
Hayır
İstemem öyle birsey
Aslaa