Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bacım...
Şimdi ben bir şey diyeceğim, büyük konuşmuş olurum, aman Allah korusun, sonra başıma gelir eder.
- Birinci husus, bir hanım olarak ayrı ev şartı koymak hakkınız, haberiniz olsun. Yani sizi kimse bu husustan ötürü yargılayamaz. Benim kızım olsa, mutlaka ayrı eve çıksın isterim, kim istemez ki?
- Öte yandan, siz oturup konuştunuz mu hangi şartlarda aynı evde kalınacaktı? Odanız, yeriniz müsait mi, ev halkı kalabalık mı, belki yaşlılar ve size pek karışmaz, sonra kendi evinize çıkarsınız? Detay vermemişsiniz.
- Sonrasında, düğüne bir ay kala mecburi tuttularsa, bırakmakla haklı, ama düğüne bir ay kala değil de, öncesinde durumdan haberdardınız ve şimdi ayrılmaya karar veriyorsanız da suç sizde. Demez mi karşı taraf '' daha evvel neden karşı çıkmadın?'' diye?
Hülasa, inşaAllah Rabbim sizin de beyefendinin da hakkında hayırlısını verir, böyle dua etmek gerek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O zamn ayrılacagına şimdi ayrılman 👌olmuş en azından şöyle düşün hala dışarda kendi ayaklarının üstünde duran erkekler var şans onlarda süt kuzularında degil.
20 Yorumla
+1 yılDüğüne bir ay kala öğrenmen asıl işin en güvensizlik getiren tarafı bence. Başında bunu söylemeliydi ki bence kesinlikle haklısın. Tepkim aynı olurdu. Sakin cok seviyosan kabul edersin diyenlere inanma uzgunum ama sevgi bir sure sonra ilk gunku gibi olmuyor. Evlendikten sonra hersey daha da zorlasiyor her sey gozune batiyor. Ya kesinlikle cok dogru bir karar vermissin seni alnindan opuyorum♥️
00 Yorumla
Eşimin ailesiyle yaşamam Allah o günleri göstermesin ne o benim ailemle ne ben onun ailesiyle yaşarım tabii ayrılmazdm ben daha ciddi düşünmeden diyorum çünkü böyle şeyleri kabul ederse eder etmezse yol orada.(Bu düşuncede olmam onun ailesini sevmedigim anlamina gelmiyo cok seviyorum ancak aynı evde yaşamak çok ayrı bişey. )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılSıkıntılı bir durum ama idare edilebilir eğer sonrasında ev tutulacaksa ve bu bir süreçse idare edilebilir. Çünkü ben yaşadım pek tavsiye etmiyorum. İnsan evli bir kadın psikolojisine giremiyor bir ortada kalmışlık oluyor havada asılı kalıyor her şey. Evin içinde istediğin gibi dolanamiyorsun bile. Her şey problem oluyor. atıyorum bir şeyi bir yere koydun o bile problem oluyor. Kocamla vakit geçiremiyorum kaldı ki şu an boşanma surecindeyim en büyük etkenin bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü büyüklere bir şey begendiremiyosun kocan da biraz ana kuzusu ise o iş tamamen boka sarıyor.
İyi yapmışsın diyemiyorum ama süreç değil de süreklilik varsa işin içinde iyi olmuş.23 Yorumla- +1 yıl
Evliligin ne kadar surdu
- +1 yıl
Evliliğim 4 sene sürdü son 1 yılı basbasaydik yine de yürümedi
- +1 yıl
Gecmis olsun
Eşinizin ailesiyle birlikte yaşamak kararınız, size ve eşinize bağlıdır. Bazı çiftler, eşin ailesiyle birlikte yaşamakta hiçbir sorun görmeyebilirlerken, diğerleri bu fikri rahatsız edici bulabilirler. Ayrıca, kültürel veya finansal nedenlerden ötürü ailelerin bir arada yaşaması çok yaygın olabilir.
Önemli olan, eşinizle açık bir şekilde konuşarak ve bu kararın sizin için ne anlama geldiğini anlayarak, doğru kararı vermek olacaktır. Bu şekilde, her iki taraf da kendileri için en iyi olan kararı alabilirler.10 YorumlaKesinlikle ve kesinlikle HAYIR...
Gelin köle değildir. Milletin popon toparlamaya, yemek hazırlamaya, evin çırağı kalfası vs hiç değildir. Temizlikçi hiç değildir. Gelinin hirdiği eve rahatlık çöker. Nankörlük biçilir. Nasıl olsa gelin yapıyo diye kimse birleye karışmaz.40 Yorumla
+1 yılÇoğunluk doğrusunu yapmışsın diyor da detay versene.. ne o öyle dogono 1 ay kolo oyroldom. Detay ver detay. Daha önce konuşulmadı mi , konuşuldu da ayrı ev denilip vazmigecti. sonuç var giriş gelişme yok mq.
713 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣. Türkçe fukarası ne olacak. Sonucu yazmış direkt olarak. Lan adam akıllı bilgi versene nedir ne değildir. Millette iyi yapmışsın daha ne olduğunu anlamadan yaranmak için.
- +1 yıl
Kardeşim sende direkt yargilamissin ona bakarsan. Evet detayi bilmeden yorum yaptik cunku cok fazla yapilan bir durum haline geldi. Benim bile basima geldi. Soz takiliyor Nisan takiliyor bu konu acilmiyor. Dugune son 1 2 ay kala bunu diretiyorlar zaten nisani atamaz diye. Yani senaryoyu tahmin etmek zor değil
- +1 yıl
Şimdi senaryo dersen bende bir tane yazarım. Belki soruyu soran böyle bir şeyi bahane ederek ayrılmak istedi. Belki soran başka birini buldu ki nişanlıyken cukkasi dolu birini yakalayıp nişanı bozmak adına böyle bir bahane buldu. Bunu da bilemeyiz. Yargılama konusuna gelirsek sizlerde direkt ayrıldığı nişanlısını detay bilmeden yargılamışsınız. Günümüzde Nisan takip sonra cukkasi sağlam başka birini bulup bahanelerle Nisan bozanlarda fazlasıyla bulunmakta.
- +1 yıl
İyide senaryo yazan yok kisaca ozet gecmis ve buna istinaden cogu kisi devamini tamamlamiş. Ama sizinki olayin yakindan uzaktan alakasi yok.
- +1 yıl
Özet mi nerede. Özetin bile görüş gelişme ve sonuç kısmı olur. Burada olayın ya da senaryonun sonu var. Kendine göre sonunu anlatmış. Yalan söylemediğini nereden biliyoruz. Bunh ispatlayabilir misin.
- +1 yıl
Ben yalan soyleyip soylemedigini tabiki bilemem. Ama zaten Şu an ben bir hakim degilimki cezasini keseyim. Veya kizida tanımıyorum erkegide anlatilana gore yorum yaptim. Ha bu tarz seyler oluyormu oluyor cunku aynisi benim basimdan gecti. 1 senelik nisanlilik surecinde siz nasil isterseniz oyle olsun diyen ailesi son 2 ay kala bizim evin alt katinda kalinacak dedi. Bende itiraz edince kendi ogullarini baska turlu doldurdular bizi senden ayirmak istiyor vs. Sonuc Nisan atildi
- +1 yıl
Belki siz denk gelmemissinizdir o yuzden bu yasananlar sacma geliyodur ama cok sahit oldugumuz icin kolayca genelleme yapildi
- +1 yıl
@öylesine57 @öylesine57 böyle şeyler zaten oluyor, olmuyor demiyorum ki ben ama körü körüne sizinde başınıza geldi diye olayın ne olduğunu bilmeden birşeyi savunmanızda anlamsızca bir şey. Benim anlattığım olaylarda günümüzde booll boool oluyor. Çok kadın var öyle parayı görünce bahanelerle nişan bozan ya da çamur atıp nişan bozan. Ben olaylara üçüncü gözden bakarım ve sadece olayın sonunu anlatan bir kişiye de inanmam. Genellemelerden ve genelleme yapan insanlardan hoşlanmam ve bana göre de genelleme yapan insanlar bencil, dar görüşlü insanlardır. Ayrıca bende türlü bahanelerle nişan bozup, arkasına başkasıyla nişanlanan kadınlarda gördüm.
- +1 yıl
Oyle yapan insan varsa onlarda karaktersizdir
- +1 yıl
@öylesine57 Varsa değil, var zaten. Hem de öyle çok var ki... sana da mesela öylesi denk gelmemiş ama bana da öylersi çok denk geldi ve o yüzden de direkt yargıladım böyle bir soruya karşılık.
- +1 yıl
Ben anlamiyorum birakacaksan o eli tutmayacaksin. Yani insanlarinda onca sure bisey yapmayip nisanlaninca sacmalamasi kadar sacma birsey yok
- +1 yıl
@öylesine57 Öyle ama işte insanoğlu boşuna çiğ süt emmiştir denilmiyor insalar için. Nişanda yine direkten dönülüyor. Evlenince aynı durumları yaşayanlar var. Komşumuzun oğlu mesela; 6 ay evli kaldılar ve kız evden evin tüm eşyalarını alarak kaçtı, üste de nafakaya karar verdi hakim ve çocuk 4-5 yıldan beridir de nafaka ödüyor. İnsanoğlunun açgözlülüğü , mal mülk hırsı, en rahat ben yaşayım, dert tasa çekmeyim düşüncesi vs vs vs bir çok yanlış şeyler yapmasına neden oluyor. ( her iki taraf için geçerli). Tabi bir de bunun toprak altından sonra ki tarafı var.
+1 yıl6 aylik evliyim , kayinvalidem bana hiç iş buyurmadı, ekmeğide , yemeğide kendisi yapar. Kendi elbiselerini , kocasının elbiselerini kendisini yikar. Ama memnunmusunuz diye sorsanız hayır. Doğru bazılarına bakıldığinda şükür etmeli, ancak sabahlari gec kalksam hiç bir şey söylemese bile yüzünden belli oluyor. Indan kendisi sıkılıyor , rahatsız oluyor. Hiç tavsiye etmem. Çok isterdim kocamla ayrı eve çikmayı. Istediğini pişiremiyorsun , evde istediğin gibi giyinemiyorsun, konuşamıyorsun , doğru olanı yapmışsın👍
20 Yorumla
+1 yılBence doğru olanı yapmışsın Yani tabii ki şu an ekonomik koşulları göz önüne aldığın zaman belki aile ile beraber yaşamak daha cazip geliyor kabul ediyorum ekonomik olarak ama belli bir süre sonra anlaşmazlıklar meydana gelirdi ve iki tarafta birbirini suçlamaya başlardı Bence doğrusunu yapmışsınız.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi bu kadar değersiz olmamalı. Fikir çatışması olabilir. Ancak orta yol her zaman bulunur. Evleneceğiniz adamın maddi sıkıntısı olabilir bir süre ailesiyle birlikte yaşar, durum düzelince ayrı eve çıkılabilirdi diye düşünüyorum. Yani isteyen koparmak yerine bir çaresini buluyor isterse. 🍁
10 Yorumla
+1 yılmeraba
ben bir erkegim ve sevdigim kadinla isem ve kadinda beni seviyor ise bende ailesiyle yasarim esim ailemle yasarsa oda evin kizi olur ben esimin ailesi ile yasarsam o evin abisi olurum.
bugun belki her ailenin ogluna ev alabilecek ya da ev kiralayabilecek maddi imkani yoktur belki annesi babasi yaslidir onlara bakmak zorundadir.
ama en dogrusunu yapmissin sevindim erkek arkadasinin adina senin gibi birinden kurtulmus allah yolunu acik etsin13 Yorumla- +1 yıl
yorumlara baktim yasanmaz diyenlerin hepsi ergeb ve herseyi seksten ibaret saniyorlar arkadaslar o kadar s3x duskunu iseniz genel evler var oraya gidin
- +1 yıl
O konu da haklısın
- +1 yıl
Aslında baştan sona benim yerime yazmışsın
+1 yılDiyelim evlendin, yaşlanınca sana yardımcı olsun diye çocuk yaptın (genelde bu sebepten yapılıyor ne de olsa), çocuğun büyüdü evlenme çağına geldi ve evleneceği kız da aynı senin gibi eşinin ailesi ile birlikte yaşamak istemedi. O zaman nasıl dönecek bu değirmen? . d
00 Yorumla
+1 yılYaşamam ama bu konu yüzünden de ayrılmam mutlaka bir çözüm yolu vardır ama senin ne zman öğrendiğin de önemli bu durumu başından beri biliyor isen ayrilman zaten bahane bence sonradan öğrendiysem de eşinin yaptığı oyun çok saçma affedilmez ama ayrılmadan çözüm yolu bulmaya çalışırım
00 Yorumla
+1 yılEvet ben eşimin ailesiyle yaşarım hatta tek yaşamak bana sıkıcı geliyor sevgilim ayrı eve çıkalım diye ısrar ediyor aslında ama ben ailesiyle yaşamayı tercih ediyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte karaktersiz bir kadınsın çünkü yazık değilmi o adama dolu masraf yapmıştır senin için borca girmiştir önceden neredeydin bu adamın hakkını yemişsin iki eli yakandan inmez artık o vebali almışsın düzgün hayatın olmaz artık ve başkasının canını yakma bari
16 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kardesim kadina saydirmissin. O da son zamanda boyle birsey dayatmasaydi. Asil o adam bu kizin ahiyla iki yakasi bir araya gelmez resmen tuzak
Cevap sahibi+1 yılNe saydıracam göz var nizam var önceden bilirdir adamın huyunu nişanlılık devresi var adama masraf yaptırıp bir köşeye atmak nedir bu yazdıklarımı kime göstersen herkes adama hak verir sen birde bunu savunuyorsun demekki seninde bu kadından bir farkın yok aynısın
- +1 yıl
Kardesim durup dururken ayrildim veya bastan beri bildiğim halde ayrildim demiyor demekki adam son duzlukte bende ayrilamaz deyip kendince kizi zorlamis kizda ayrilmis bu kadar basit. Asil kizda ona masraf yapmis nisanlanmiş simdi kiz icin asil zor. Ben bu kadjni gayet destekliyorum. Demekki senin o adamdan farkin yok. Konuyu uzatmaya yerek yok. Hayirli aksamlar
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşuyorsun size göre hava hoş o adamdan çıkıyor masraf sen bu kadın zihniyetteysen hiç evlenme yazık o adama senin gibi türevler olduğu için millet tiksiniyor evlenmekten birde kadın için zor demişsin şaka mı bu giden bırakan kendisi olmuş kız tarafı masraf yapmazki çeyizden başka dalga geçiyorsun heralde :)
- +1 yıl
Zihniyetine hayret ettim. Yani adam gelecek basta konusmayip sonra dayatmalarini sunacak. Kizda sirf erkek masraf yapti diye susacak kabullenevek oylemi. Ne bu para egemenligimi? Nasil bir kafa hayatinin merkezi para mi? Asil sen benim param var benim borum oter kafasindaysan sakin evlenme yazik. Ayrica kiz masraf yapmaz ceyiz disinda ne ya. Yatak odasi Nisan kinayi kiz tarafi yapiyor. Cogu sey yari yariya neyin kafasi bu. Adam kendinden cikan parayı dusunuyorsa uc kurus parasiyla birini satın aldigini düşünmesin hayat kuruyolarsa ortak karar versinler o halde. Cidden bu zihniyette oldugun sürece seninle birsey konusabilecegimi sanmiyorum. Tekrar iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek olan kız bilmiyormu sözlü, nişan döneminde biliyordur adamın huyunu suyunu bir kaç haftaya gelincemi nişan atıyor sen nasıl zihniyette bir insanın bütün yük erkekte yatak odası dahi almıyor kız tarafı sadece nişan için salon ve çeyizini genç kızken biriktiriyor sen bence bu kafayla evlenme kimseninde başını yakma bu örmekteki kız gibi
+1 yılYaklaşık 2 sene boyunca altlı üstlü oturmayı kabul ettim çok şükür ki 1 senemiz bitti tabi bu bir sene içinde boşanmadan döndük orası ayrı, eşimle de iş sebebiyle ayrı yaşıyoruz buda bir etken bunca şeylerin, kısacası böyle zorlukların olacağını bilseydim bunca ağlama vs evlenmezdim anne baba evi en iyisidir
20 Yorumla
+1 yılıyıde bu ıs son andamı bellı oldu? dugune 1 ay kalaya kadar hıcmı konusmadınız bu konuyu? bana senın sebebın cok ınandırıcı gelmedı.
ben içgüveysi yasayamam. ama bunuda degıl dugun ertesıne sevdıgım kadınla daha flort yasıyorken konusurum...00 YorumlaDüğüne bir ay kala daha yeni mi konuşuyorsunuz? Bence sözlendikten sonra bunlar direkt konuşulması gereken konular. Karşı tarafa istediğin şeyi net bir biçimde belirtmelisin ki sorun çıkmasın. Yoksa böyle bir durumun içine düşmeniz çok olası zaten.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evlilik iki kişiyle ilur 2 kişiyle devam eder aileyle birlikte olursan o evlilik olmaz bir evde çok kişiyle yaşamak olur. Haydi evin yapılıyorsa bir yıl kayın pederin eşinle kalir ev yapılınca evine geçersin bu sürekli olmaz
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın zaten o adam olsa sana ayrı ev tutardı ne öyle aynı evde olur mu hiç cinsellik yaşıcan duyacaklar seni tuvalete gitsen rahat rahat salamazsın aynı evde yaşamak ne demek oluyor😂 anlamıyorum eski kafalılar ancak öyle yapar
00 YorumlaYaşayıp, yaşamama konusundaki kararına saygı duymakla birlikte olay düğün noktasına gelmeden önce neden görüşülmez ona anlam veremiyorum. Her iki taraf içinde harcanan zaman ve emeğe yazık değil mi?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamam ama düğüne 1 ay kala ayrılman da absürt düne kadar aklın nerdeydi derler adama. Baştan konuşulur anlaşılır düğüne az zanan kalamı oturup bunu düşündünüz
15 Yorumla- +1 yıl
Emin ol oyle olmuyor. Bende ayni durumu yasadkm. Son 2 ay kalaya kadar boyle bir mevzu yoktu. Son 2 ay kala bu sarti direttiler
- +1 yıl
son 2 ay kala bunu ortaya attılarsa ayrılık kaçınılmaz. İş evliliğe gidiyor dönüş olmaz deyip son dönemeçte kıstırırız demişler tuzak bu bildiğin 😂 dediğim gibi baştan konuşulur son dakika bana böyle gelirse anasının evine geri yollarım.
- +1 yıl
Kesinlikle bana da aynisini yaptilar. Nisan atamaz kafasina girdiler. Sonra atma sinyallerini verince de ogullairna bu seni bizden uzaklastirmaya calisiyor seni arada birakiyor ayril diye doldurdular sonuc belli
- +1 yıl
istediklerini desinler boş ver. Aynı evde el el üstüne olmaz. Aynı evde yaşanacak sorunları herkes biliyor bu yüzden istemiyoruz en doğal hakkımız. Uzaklaştırmakmış falan filan bu zihniyetteki insanlardan kurtulmuşsun ona sevin. Evlensen ne bahaneler bulup neler söylerler.
- +1 yıl
Bende sadece buna siginiyorum.. tesekkur ederim
+1 yılAnnesi ya da babası bakıma muhtaç değilse yaşamam. Yuva içinde yuva olmaz.
20 Yorumla
+1 yılHahaha aileyle birlikte yaşamak mı ana kuzusu mu? Ev alabilen bir insanla konuş evi arabası olmayanla birlikte olma şimdi bir şey yapamayan gelecektede bir şey yapamaz
00 Yorumlamerhaba bu hassas bir konu bence ev ev usyune olmamali herkes kendi yuvasini evini bilmeli tabiki anne baba atilmaz yanlarinda olmak lazim fakat kisi kendi evinide bilmeli esiyle yasayacagi nevarsa iyisiyle kotusuyle kendi yuvasinda yasamali guzel gunler...
00 Yorumla
+1 yılEşime bağlı bir durum o mesela eşim baskındır ilk etapta ailesiyle yaşarız ama sonrasında eşimle ayrı eve çık a kendi yuvamızı kurma kararı alırız ailesine söz geçirebilir o zaman olır kabul ederim ama yok baskın olan eşim değil de annesi babasıdır bizimle yaşayacaksınız der ve uzun yıllar iç güveysi olarak yaşamak olmaz kabul edilmez bu çağda artık olmaz bundan 50 yıl öncede kaldı o düşünce yapısı
00 Yorumla
+1 yılBen yaşardım ben eşimin ailesini eşimden daha çok seviyordum ama yaşamak istemeyene de saygı gösteririm fakat şuda var bu oturma işi kısa sürelimi, geçici mi, uzun sürelimi oda önemli 😊
00 YorumlaEv üstüne ev kurulmaz. Karı koca beraber mutlu mesut kendi kararlarınızı ve özgürlüğünüz olacağı yerde evdeki diğer kişilerin sorumluluğu da sizde oluyor. Kendi eşinle bile kavga edebilme potansiyelindeyken ailesiyle tartışmama ihtimaliniz nedir ki? Çok iyi yapmışsınız. Mutluluklar diliyorum
00 Yorumla
+1 yılEv ev ustune kurulmaz. yasamak istemem. Çok seviyorlarsa cocuklarini evlendirmesinler. Zorunlu hal olur tek anne veya baba bakima muhtac ise olabilir sadece.
00 Yorumlacogu kisi buna 'hayir' der ama ben yasarim aslinda. tabii ayri ev olsa benim icin daha iyi olur ama aile evinde de yasamak oyle buyuk bir sorun teskil etmez benim acimdan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır ne var bunda canım, beni yemeyecekler ya! Sorunlu olmasınlar yeter ama sorunlu bir aileyse mesafe koyarsın arana yine yaşarsın! Kimsenin ailesi dört dörtlük değil sonuçta😊
00 Yorumla
+1 yılYaşamam ama elzem durum olur elbette basımin üstünde yerleri var keza aksi taktirde bu sebep ile ayrılmam orta yol bulunur yakın otururlar çok olması gerekse
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa giden bir zaman... Baştan bu konuyu konuşsaydınız boşuna sevgililik dönemi çekmemiş olurdun. Bence bunlar bahane, zaten ciddi düşünmüyorsunuz ki evliliği bahane edip ayrilmissiniz
00 Yorumla Eğer hastalik gibi muhtaçlık gibi bir durum söz konusu değilse ben yaşamak istemem. Sonuçta herkes kendi hesabini bilmeli kendi ihtiyaclarini karsilayabilmeli diye düşünüyorum. Aileyle yaşayınca huzur pek olmuyor ya bas basa kalamiyorsun evin içinde rahat olamiyorsun. Kisacasi ev ev üstüne olmuyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsınız ben olsam bende yaşamazdım. Geçmiş olsun. Seviyorsa sorumluluk sahibi olacak sorumluluk sahibi olmayı daha ilk aşamada arka plana atanla olmaz zaten.
00 Yorumla En doğrusu. Ayrı eve çıkmayı kabul etsin akti taktirde annesinin dibinden ayrılmasın. Ev ustüne ev olmaz. İnsanın özeli, kendi döşeceği eşiyle özelini rahatça yaşayıp dolaşacağı bi evi olmalı.
00 YorumlaEş ailesiyle yaşamak sabır ister kaynana ne derse yapıcan evet dicen her Dediğine yoksa yaşayamazsın ben tam 5 buçuk aydır aynı evde yaşıyorum kaynanamla evimin eksikleri olana kadar kalmak zorundayım yaza evime geçicem sabırsızlıkla bekliyorum geçmeyi zor yani eşinin ailesiyle yaşamak
00 Yorumlaİstemem asla demem ama kendime güvenemem bu konuda. Aynı evin içinde olmaz diye düşünüyorum. Kendi özel alanın olmadan olmaz..
10 Yorumla
+1 yılAklımı peynir ekmekle yemedim şimdiki kafam olsa asla yaşamazdm. Ama ilk evlendigimde 10yil önce 7ay kadar çektim bu eziyeti
10 YorumlaAyrılmaya sebeb değil ki.. kavga etmişsinizdir kesin.
Yoksa bu şey için ayrılanıda ne bilim yani.. gereksiz10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ailesi annesi ya da babası tek ve bakıma muhtaçsa yaşanır.
Yok eğer değilse,
Ev üzerine ev olmaz.10 Yorumla Orta yol bulunmadıysa çok iyi etmişsin ne mahremin kalıcaktı ne aile hayatın. Zararın neresinden dönersen kar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılIstemezdim açıkçası kendimi mahremiyetim Hepsinden daha önemli
20 Yorumla İnsan eşiyle bile kavga edebiliyorken kendinden yaşca büyük biriyle aynı evde olmak çok mantıksız. Neden baştan söylememiş aynı evde kalacagınızı?
00 Yorumla
+1 yılYeterince sevmemissiniz diye dusundum. Birde su da var. Zor bir durum. Bende istemezdim ama onu cok seviyorsam ayrilamazdim sanirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek noktasına geldiğim kişiyle bu sebepten ötürü ayrılmazdım heralde, ama bir şekilde ayrı evde yaşamak için ikna etmeye çalışırdım.
00 Yorumla
+1 yılEve ve ailenin genel yapısına bağlı. Yaşardım, reddetmezdim lakin belli bir süre sonra kendi evime çıkmak kaydıyla kalabilirdim sanırım.
00 Yorumla
+1 yılYani yaşamak istemem. Bence asıl erkeklerin yaşamak istememesi lazım. İyi bir cinsel hayat istiyorlarsa eğer. İstemiyorlarsa kendileri bilir 🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Muhtaçlık dışında bence de aynı ev olmamalı. Merak ettim 1 ay kala mı konuştunuz yani ev olayını
00 Yorumla
+1 yılBu tür soruları eylemi yapmadan önce sorsanız ya yani eylem bittikten sonra pek bir anlamı kalmıyor sonuçta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı. Bunu önceden konuşmadınız mı Eğer önceden konuşulup bir anlaşma sağlamadıysanız bunu size yapmaya hakkı yok iyi yapmışsınız...
00 Yorumla
+1 yılZorunluluk olmadıkça yaşamazdım. Aramız ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra kötüleşir gelin kaynana kavgası çıkardı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılHayır herkes yerini yurdunu bilmeli adı üstünde evlilik eşimle beraber ayrı bir hayat kuramayacaksam ne diye kendi anne ve babamın suyumu çıktı
01 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etmezdim ayrı olunca bile aileler karısınca sorunlar olabiliyorken beraber yasamak bir çok sorunu da beraberinde getirir iyi anlaşılsa bile bir evde iki aile olmaz illaki sorunlar çıkar gerçekçi olmak lazım
00 YorumlaBilmeden buraya kadar geldiysen haklısın bile bile geldiysen sana diyeceklerimi buraya yazmak istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur kalmadığım sürece yaşamam ama aile fertlerinden birilerine bişey olmuştur tek kalan biri vardır onu da tek bırakmam heralde
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. hayır ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle asla yaşamam o evlilik olmaz çünkü
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey söz konusu olmaz.
Ama ayrılmam.
Bir şekilde halledilir.10 Yorumla
+1 yılYok aga kaynana ağzı çekemem daha yaşıyacak bi dolu ömrüm var
10 YorumlaValla ben ne beni alsinlar isterim ne de ben getiririm kendi evimiz olur, o ne öyle özel denen bisey kalmaz
00 YorumlaBu konular konuşulmadı mi önceden ayrıca ev ev üstüne olmaz
10 YorumlaNe münasebet be ayrı eve çıkamıyorsa neyine güvenipte evlenme kararı almış ondan hiç bir bk olmaz
10 Yorumla
+1 yılEv üstüne ev hayat üstüne hayat olmaz, ne kendi tarafımın ne de eşimin tarafının yatıya kalmasını bile istemem hatta öyle bişey olduğunda kovalarım üstü kapalı
00 Yorumla- Devamını Gör (178)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat