AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Evet ailesiyle evlenmiyorum kadınla evleniyorum. Aynı durum kadın için de geçerli
Şartlara bağlı, doğru insanı bulduysam bu gibi sebeplerden ayrılmam
Çok zor bir ortam bir soru ile karşılaştım ve fikrim netleşti her çfit ayrı eve çıkmalı
Ev ev üstüne kurulmaz şartlarınız nedir bilemem ama doğru olanı yapmışsın
Maddi bir sıkıntı varsa bir süre kalırım. Devamlı kalmam. Kendi evim olsun isterim.
istemediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. mutlu hissediyorsanız iyi yapmışsınız 💗
Bu biraz bahane olmuş sanki aklınızda başka bir şey mi var
1 ay kala mi söylendi peki beraber yaşayacağınız? Neden öyle istendi ya kötü olmuş bem de hayatta rahat edemem kimseyle beraber yaşamaya kendi ailem bile olsa rahat edemezdim
Yaşayamam sonuçta özel diye bir şey var hem ev üstüne ev olmaz
Bunu bu raddeye gelmeden konuşman ve hiç söz nişan olmadan önce ayrılman daha iyi olurdu.
Bende yaşamazdım ama 1 ay varjende ayrılmak olmaz baştan ayrıl o zaman. Yanlış yapmışsın.
Bu devirde kalmadı öyle şeyler. İyi yapmışsın ayrılmakla
Yaşamamak istemen çok normal ama niye düğüne bir ay kalmasını bekledin ki...
Ben beraber yaşadım. Çok pişmanım şimdi. 3simle değilde onlarla evli hissediyordum kendimi
Senden habersiz alınan dayatmacı bir karar ise haklısın sonuna kadar.
Ev üstüne ev olmuyor bacım ayrılmak çözüm mü bilmiyorum eşin arkanda durup eve çıkarız demedi mi
O kadar süre beraberlik olmuş nerede yaşayacağınız konusu yeni mi açıldı ki bu kadar az bir süre kala ayrılık olmuş ama ben olsam kabul etmezdim ne kadar seversem seveyim eşimin ailesi ile yaşamazdım ayrılırdım
Bende yasaidm benzerini. Son zamanlarda bu konu acilip diretiliuor. Buyuk ihtimalle basta soylesek hic kabul etmez deyip son zamanda mecbur edevek kafasiyla
Ay çok kötü olmuş adınıza hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm
Sağolun
her gün kapıyı ona ben açmayacaksam evde rahat şeylerle gezip istediğim zaman onunla isteğim şeyleri yapmayacaksam bunu ona belirtir ikna eder ayrı eve çıkarım olmazsa da bays deriz
1 ay kala mi bunu öğrendin anlamadım ki çok absürt bunlar söz nişan bile olmadan konuşulmalı ama aileyle yaşanılmaz ne kadar iyi olsalarda bi özelin kalmaz keşke önceden bunları konuşsaydınız 1 ay kala değişik.
Eğer sartlar onu gerektiriyorsa anlayışlı olmalıydın bence
Bu tarz meseleler çok önceden konuşulur. İki taraflı bir hata var. Öncelikle böyle bir konu da ayrılık yasadiysaniz ilerde de ufak tefek şeylerle rahatlıkla ayrılık yasardınız. Yaptığınızi savunmuyorum fakat daha büyük sıkıntıları engellemişsiniz.
Aileye göre değişir tabi ama bence yaşanmaz. Zaman zaman kendi ailenle bile yaşamak zor oluyor. Bir de eşinizin ailesi her şeye karışan birileriyse zaten ileride daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz bence.
Kendi annemde var hem yasarim derdim hem yaşamam derdim büyükler her zaman iyidir duası felan ama iyi biriyse yasanir her halta karışan yatmana kalkmana herseye muhalefet olan bir insan olursa yaşanmaz
Şartlar doğrultusunda kalınır aile sonuçta. Uygun mudur değildir ama şartlar uygun değilse bir müddet dayanırsin. Şartlar elverişli olduğunda da ayrılır kendi evinize gecerdiniz. Demekki eşini pek sevmemişsin ayrılmayı göze almışsın
Özeli olmalı insanların ya sen yeri gelecek saat öğlen 12ye kadar yatacaksın uyuyacaksın eşinle tartisacaksin rahatça giyineceksin kendi evinde ne demek ailem ile kalacaksın iyi yapmışsın bence
Peki o kadar kolay mı herseyden vaz geçmek özellikle sevdiğin insandan ailesi için vaz gecermisin? İllaki ailesi ile birlikte bir yere zamana kadar olur ebedi değildir diye dusunuyorum
Çok doğru karar vermişsin yoksa üzüntüden kanser olur çıkardın
İyi yaptın. Mutsuz bir aile olmaktansa mutlu bir bekar ol
Duruma göre değişebilir. Gerçekten zaruri bir durum ise ve eşimi seviyor isem o beni seviyor ise yaşar , fakat zorlama bir durum olmamalı en başından konuşulmalı her şey.
Kardesim benim bende ayni durumdayim tek fark dugune 2 ay kalmasi.. bende ayrildim. Gel dertleselim
Dogru olanı yapmışsın üzülme tavrından da vazgeçme. Ev ev üstüne olmaz
Asla kabul etmezdim zorla bişi olursa bnde orada bitirirdim. Zaten evimde kimsenin kalmasını veya bn başka birinde kalmak istemem kendi ailemin bile bnde kalmasını istemem
Büyük müstakil katlı bir eve geçiliyorsa olabilir ancak bence
Ayrılma konusunda yorum yapamam ama kadın içinde erkek içinde ailelerin olduğu apartman bile sıkıntı kaldı ki aynı ev daha sıkınt. Şahsi fikrim hakkında hayırlısı olsun.
Sevseydin ayrılmazdın bence. Bende yaşamak istemem ama düğün tarihini ilerletirim az daha beklerim kendi evimizi kurana kadar ama ayrılmam sevdiğim için
Birlikte yaşamak bazı sorunlar getirebiliyor. Doğru yapmışsın. Bir dahaki sefer peşin konuş.
Asla aileyle yaşanmaz başa bela olurlar. Hizmetçi olarak kullanırlar. Hayat kölelikle geçer. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Bende yaşamak istemiyorum ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle çünkü ev üstüne ev inşa edilmiyor ama böyle bir durumda ayrılmazdım.
Yaşayamam herkesin kendi özeli var sonuçta asla rahat edemem kendi ailemle de yaşayamam eşim ve ben yeterli ev üstüne ev kurulmazz
8 ay kirada oturdum ama zorunda kaldım kaynanamın yanına geldim zor tabi sen kararını zaten vermissin
Yaşayıp yaşamamak çiftin sorunu ama bu mevzudan ayrılmışsanız sağlıklı bir evlilik olmayacağı için en güzelini yapmışsın
Bu konuyu evlilik aşamasına gelmeden konuşsaydınız iyi olurdu okadar hazırlık yapılmış kötü olmuş üzüldüm senin adına
Ben de aynı bahçede yaşayacağım kapımız ayrı olucak evimiz ayrı mecbur geçinmekten başka çarem yok sevgi saygı olunca halledilir.
Ben olsam bende yaşamazdım. Her ne kadar iyi insan da olsalar ev ev üstünde olmaz derler çok da doğru bence
Sen ne yapıyorsun nasılsın nasıl geçiyor günlerin ne 😦 var neler yapıyorsun meme kanseri falan filan mı yoksa
Kesinlikle en doğrusunu yapmışsın. Ev ev üstüne olmaz. İnsan evinde rahat etmek ister.
Kısa süreliğine olabilir ama uzun vadede ev içinde ev olmaz 🙅♂️
Evet ben yaşarım seviyorum kayınvalidemi iyi anlaşıyoruz
bu çok zor bi karar yaşayabda var ama çok zor bi durum
Sana bir ay kala bunu söylemesi bence ayrılmak için yeterli bir sebep zaten.
Ayrılmadım , ilerleyen süreçte eşimi ikna ederdim ayrı eve
Eğer ailesi insan gibi görüp sevinecekse eşime buda huzur verecekse istediğine zaman verir denerim
Hangi devirde yasiyoruz ayni evde yasanirmi en iyisini yapmissin omur boyu cekecektin yoksa
Bence yaşanmamalı kendi evinde rahat bir şekilde yaşan malı
Yaşanmaz çünkü özel diye bir şey yok mahrem yok yani
Özel hayat denen bir şey kalmayacağı için ve üstelik yeni evli iken kesinlikle olmaz
Ben yaşardım hem ev alana kadar yaşamakta olabilir çünkü bu zamanda kiralar çok fazla
İyi yapmışsın işin ne onların evinde yasayop
Yani bunlar konuşulur ilk başta kabul ettmediyseniz şimdi emrivaki yapmışsa haklısınız yani
Yaptıgın hoş mu birlikte başka eve çıksaydınız çıkmıyorsa ayrılıcam diyebilirdin