Merhaba arkadaşlar, özellikle evli olan ya da boşanmış kişiler tecrübelerini veya gözlemlerini yazarlarsa sevinirim konuya direk gireceğim. Ben 3 yıllık evliyim, annesi ile yaşıyorum eşimin, ayrı eve çıkmak istemiyor. artı çalışmıyor da (tam 3 senedir) kayınvalidem bize bakıyor. Çalış dediğim de kızıyordu bana istemiyorum çalışmayı diyordu, ben çalışırım o halde diyordum tamam diyordu ama işlere başvurduğum da ise güzel teklifler dahi alsam hep mani oldu bana. Ben işe girmeden sen girme dedi. tamam dedim ama 3 sene oldu. Onu da geçtim ailemle görüşmüyor, yani görüşse bile çok soğuk. Ama ben annesiyle 3 senedir yaşıyorum ve zerre ses etmedim canım mıyım ben diyorum kendime? Ben 1-2 aydır kafamda bitirme sürecini yaşıyorum boşanmak için. Ben kitap okumayı çok severim, geçenler de 280 tllik kitap alışverişi yaptım. O da malum ekonomi durumları belli, bir kitap en az 70-80 tl. Bana laf yaptı bir kitaba bu kadar verilir mi diye. Ben de düşünüyorum günlerdir ya benim başka hiç bir istediğim olmadı ondan, ne düğünümüz oldu,3-4 altın vardı onları sattırdı bana aman dedim aile olduk satalım iyi geçinelim diye düşündüm, ne 3 senedir gezdik. Bakın gezdikten kastım bir kere balayında dandik bir yere gittik ama 1 gün kaldık ve döndük. Onun haricinde yürüyüşe bile çıkmadık. Neymiş parası olmadan gezmeyi bile seviyormuş. Aşkım illa para olması önemli değil canım sıkılıyor dibimizde sahil var evde içtiğimiz kolayı, birayı ne boksa artık orada içelim bi kere dedim kaç defa. Yok halim yok, yok kıçım ağrıyor vs bahaneler. Bunaldım cidden. Şimdide yıllardır görüşmediği arkadaşı vardı 2 aydır onunla buluşuyor arkadaşıyla görüşücek bugünde. Dayanamadım dedim, daha önceden hayatında olmayan bir arkadaşın şimdi ortaya çıkıyor buluşalım diyor tamam diyorsun, ama ben sana paraya gerek yok sadece bir elini tutup yürüyüş yapıp hava almak istiyorum dediğimde hayır diyorsun dedim. Eşimde; e ama çocuk boşanıyor eşinden destek gerek hayatım dedi. Sonra güldü dedi ki tamam bakarız çıkarız belki. Çıldırıcam cidden. Ruh eşim, dinlediğimiz müziklerden tutun, zevkimize kadar. Ama çalışmaması ve ayrı eve çıkmaması ve bazı dengesiz hareketleri bana boşanmamı düşündürtüyo. Siz ne diyorsunuz? Fikriniz nedir.
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, yaşadığınız durumun sizi ne kadar üzdüğünü ve stres altında olduğunuzu anlıyorum. İlişkilerde karşılıklı anlayış, saygı, destek ve çaba olması gerektiğini düşünüyorum.
Eşinizin çalışmaması ve ayrı eve çıkmak istememesi gibi konularda sizinle farklı düşüncelere sahip olması normaldir, ancak bu konuda anlaşmazlıklarınızı çözmek ve birlikte karar vermek için konuşmanız gerekiyor. Eşinizin sizin iş bulmanızı engellemesi de kabul edilebilir bir durum değil. Konuşarak bu konuda anlaşmaya çalışın.
Eşinizin sizinle vakit geçirmek, dışarı çıkmak gibi isteklerinizi de göz ardı etmesi doğru değil. Bu durum da sizin için üzücü olabilir. Kendinize biraz zaman ayırarak, eşinizle bu konuları konuşmanız ve beklentilerinizi açık bir şekilde dile getirmeniz faydalı olabilir.
Ayrıca, eşinizin sizinle ilgilenmemesi ve görüşmüyor olması da üzücü bir durum. Belki bu konuda da konuşabilirsiniz ve neden böyle davrandığını sormak için bir fırsat bulabilirsiniz.
Son olarak, evlilik her zaman kolay olmayabilir ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, sorunları çözmek için konuşmak ve birbirinize destek olmak önemlidir. Eğer bu sorunları çözmek için yeterli çaba gösterilmezse, boşanma düşüncesi doğal olarak ortaya çıkabilir. Ancak, bu da son çare olmalı ve öncesinde çiftlerin birlikte çaba göstermesi gerekiyor. Umarım bu süreçte size yardımcı olabilmişimdir.14 Yorumla- +1 yıl
Çok çok teşekkür ederim,, inanın konuştum hrm de güzel dille bağırıp çağırmadan , yeri geldi bağırdım sinir krizlerine de girdim ama olmuyor maalesef ki olmuyor. Aşırı rahat büyütülmüş annesinin parasıyla geçiniyoruz resmen benim zoruma gidiyor ama onun zoruna gitmiyor
- +1 yıl
Ne yazık ki bazen her şeyi yapmamıza rağmen bir şeyleri düzeltmek mümkün olmuyor. Kendi iyiliğiniz ve mutluluğunuz için yapabileceğiniz en iyi şey, sizin için sağlıklı bir ortam oluşturacak bir karar almaktır. Bunu yaparken de olabildiğince sağduyulu ve duygusal olarak sizi zarara uğratmayacak bir yoldan ilerlemeye çalışın. Bu zor bir karar olsa da, uzun vadede mutluluğunuz için doğru olanı yapmanız önemlidir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim inanın çok iyi geldi yazdıklarınız
- +1 yıl
Rica ederim
Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
Ömür kısa ve mutlu olmak önemli
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle durumunuza çok üzüldüm, içinden çıkılamaz bir durum olarak görünse de sanırım eşiniz anneci ve annesi de bunu size karşı kullanıyor, nereye kadar ne kadar sabredeceksiniz bilemem ama ben sabretmezdim, öncelikle bir mesleğiniz varsa işe başlayın ve ekonomik özgürlüğünüze kavuştuktan sonra da boşanın bu anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile ben bir insan olarak asla ama asla katlanamam
00 Yorumla
+1 yılOkurken ruhum daraldı öncelikle sabırlar diliyorum
Zor bir evlilik zor bir eş ve koca 3 sene
Bakın kendinize şunu sorun “ben bu adamla bu şekilde yaşamaya devam edersem ilerde kendime ‘hayatımı bu adamla harcadım’ der miyim?” Eğer sorunun cevabı evetse B planını uygulayın ve boşanın.
Uzun yazınızda tek bir pozitif cümle vardı. Müzik zevkiniz vs ruh eşinizmiş. Bakın bu çok genel bir uyum yani bir insanla en çabuk ortak nokta bulacağımız alanlardır aynı tarz film sevmek aynı tarz müzik dinlemek.
Yani demek istediğim bunları paylaşacak çok insan çıkar hayatta karşınıza
Eşiniz tembel umursamaz ve sorumsuz yüzleşin lütfen. Ayrıca asalak. Hala anne evinde anne parasıyla yaşayıp gidiyor. Siz de varsınız sizi de sömürüyor. Size ne verdi ve ne alıyor bir bakın
Dışarı bile çıkmıyor ama belki de her gece kadınlık yapmanızı istiyor önüne yemek koy temizlik yap
Üzüldüm gerçekten ya hayat bu şekilde heba edilmemeli00 Yorumla
+1 yılBacım öncelikle geçmiş olsun, ama bu adamla hayat geçmez. Maalesef evlilik ve ilişki, sadece zevklerin aynı olmasıyla yürüyecek bir şey değil. Tamam illa her tutumunuz ve düşünceniz aynı olmayabilir, ama birbirnizin isteklerine ve beklentilerine saygı duyup orta yolu bulmaya çalışmak asıl bi ilişkiyi yürüten şeydir. Bu adam belli ki bunu başaramıyor, senin hiçbir isteğini karşılayamıyor. Yani bu adamın kendisine bile hayrı yok maalesef. Asla geç değil, yol yakınken bırak gitsin, boşan, kendine yeni bi hayat kur. Sana gerçekten değer veren ve önemseyen insanları al hayatına. Şu 3 günlük dünyada inan böyle yaşamaya değmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Ben kendimi boşandım sadece bavulumu aldım çıktım herşeyi bıraktım ona. İlk başlar zor geldi ama şimdi iyi ki diyorum iyi ki. Şükür kitu günler geride kaldı
16 Yorumla- +1 yıl
Boşanma sürecinde neler yaptın tavsiyen nedir ben neler yapmalıyım bu süreç nasıl ilerleme çok üzüleceğim diye korkuyorum
- +1 yıl
Çok üzüldüm hep iyi olursunuz umarım, güçlü kalın. Hayat ancak böyle ilerliyor. Ben sabırlıyımdır ama kafamda bitirdikten sonra gamsızlaşırım sonra karar veririm. Ben şu an acı çekiyorum zaten ama boşanma süreci de ayrı bir acı gelecek fakat inanıyorum ki çok da iyi gelecek bir yandan...
- +1 yıl
Amin cümlemiz inşallah. Ben iyiyim şu an şükür. Hatta gönlümü de açtım tabi savunmadan. Sizin sadece zamana ihtiyaçiniz var. Kadın zaten zor bitirir bitirmişse hayatta geri adım atmaz. Sizin ilişkinize yorum yapmak bize düşmez ama senin yerinde ben olsam 1 dk durmazdim. Nasıl evlendiğine pismansan boşanmadigina da olacaksın
- +1 yıl
Ahh umarım.. yaşayıp göreceğim
Loser bir oğlancık bulmuşsun, titresin ve kendine gelsin çalışmayan erkekten bir b. k olmaz yatarak hayat geçmiyor, erkek adam olmaya baksın o ilk önce ben bırak ev geçindirmek olayını geçtim insan gotunu oturtmaktan utanır lan evde, ben bile bekarken ailenin yanından cıkmaya çalışıyorum ki geç kaldığımı düşünüyorum gelişemiyorum çünkü, acilen onun titremesi ve kendine gelmesi gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Adamın gelirinin olmaması annesiyle kalmanıza mahkum etmiş. Adam annenden baban ve akrabalarından akıl almasın diye seni onlardan uzak tutuyor. Oysaki onlar senin kocandan daha kıymetli kişiler kocadan bosaninca kurtulursun aile ömür boyu devam eder. Bu şekilde hayatın daha ileriye gitmesi zor ve senin açından yıpratıcı ailenle konuş ona göre bir taktik oluştur gerekirse bosanin bu sürede çocuk yapmamaya bakin aynı acıları çocukta yasamasin
00 YorumlaKesinlikle böyle bir evlilik olmaz. Çok yanlış zihniyet ve davranışlara sahip bir adamla birliktesiniz. Öncelikle bir erkeğin görevi sevdiği kadını, eşini mutlu etmek, korumak ve değerli olduğunu hissettirmek olmalıdır. Böyle bir hayat geçmez ve bence bu evlilik çok yanlış bir yolda. Bu yüzden ayrılmanız senin için çok daha mantıklı ve doğru olacaktır.
00 Yorumla
+1 yıl3 yıldır çalışmamak nedir, otur karşına konus. Bu şekilde gitmiyor ayrilcam de. Toparlamasa ayrıl derim.
10 YorumlaAffedersin ama kocan hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*kilmesin istiyor. 3 yıl çekmişsin zaten. Onunla bu konuyu açık açık konuş, baktın konuşmakla da anlamıyor beyefendi boşanma kağıdını getir önüne anlar o zaman. Aptal herif ya, sinirlenmeyeceğim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEğer anlattığın gibiyse hoş bir durum değil. Radikal kararlar bazen zordur ama unuturum bi şekilde diyorsan ya da ayrılığın sana daha iyi geleceğine inanıyorsan destekçilerin varsa aile vs gibi bi an evvel bu işi bitir derim.
00 Yorumla Ruh eşi bu değil ruh eşi demek bunları sevmiyor olsa dahi seni sevdiği için yapabiliyor olması demek.. bu adam değişmez yolun daha çok başındasin seni ona bağlayacak bir çocuk olmadan daha da pişman olmadan yolunu çizmeye bak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRuh eşi olmak bazen tek başına yeterli olmuyor sana tavsiyem elinden geldiğince düzeltmeye çalış gerekirse yokluğun ile tehdit et ailenin yanına git geçici süre sen işe girmeden dönmem de
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim fikrin için
- +1 yıl
Mutluluklar
- +1 yıl
Teşekkür ederim size de 🙏🏻
+1 yılSizin adınıza üzüldüm. Eşiniz sizinle yeterince ilgilenmiyor ve sizin söylediklerinizi pek dikkate almıyor gibi. Böyle bir durumda ben aile büyüklerini görüştürmenizi tavsiye ederim. Her zaman alttan almayın biraz sert olun hakkınızda hayırlısı olsun.
00 YorumlaÜzüldüm gerçekten neresinden tutsan elinde kalır.
erkek adam çalışır, eşine ayrı ev açar. geçimini sağlar.
eşini hoş tutar, ihtiyaçlarını (maddi manevi) karşılar.
bu iş bu kadar basit. erkek calisamiyorsa ne guzel iste sen calismak istiyonn. sokarim öyle erkek kafasina 😡😡😡00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma, evliliğin çekilmez bir halde. inanılmaz sinir bozucu her satırın. boşan be kızım. bu adamın nesi ruh eşin? defolsun gitsin
03 Yorumla- +1 yıl
Beğendiğimiz zevkler, düşünceler şeyler anlamında demiştim ruh eşim diye. Yoksa beni hakettiğine inanmıyorum tatlım inan ki.
- +1 yıl
kuzum gerçekten neresinden tutsan elinde kalır.
erkek adam çalışır, eşine ayrı ev açar. geçimini sağlar.
eşini hoş tutar, ihtiyaçlarını (maddi manevi) karşılar.
bu iş bu kadar basit - +1 yıl
Benim ki başından beri evli olduğunun farkına varamadı heralde.. hep bunu dedim yüzüne karşı bak biz evliyiz diye.. kafasını anlamak güç cidden. Nasıl inanmışım ben bu herife hayret ediyorum kendime. Kızıyorum kendime 😞
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl20yıllık evli biriyim bu yaşadıklarını hiç ama hiç yaşamadım. Baba evine dönersen ailen sana destek verir mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Babam direk bana boşan gel diyor ne uğraşacaksın madem böyle yapıyor sana nereye kadar diyor annem de öyle kardeşlerim de öyle. Geçen bayram da aileme gittik 2 saat bile dayanamadı. Ablam da evli aradı dedi ki seni üzmek için demiyorum ama ne bu saygısızlık uzak yoldan gelip bizi görmeden gitmesi ne bileyim ablacım sana bırakıyorum dedi yanlış yönlendirmek istemem ama başını duvarlara vuracaksın ileride dedi.. yani şükür ailem konusunda sıkıntı yok ablam da daha öncedem bir boşanma gerçekleştirmişti
- +1 yıl
Seni bu adama bağlayan ne var Allah aşkına baksana sana karşı hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyen birisi
- +1 yıl
Yok işte.. boşanmayı kafaya koydum zaten
- +1 yıl
Hiç beklemem annemin babamın Evine giderim davayı orada açarım aynı evde bulunmam O süre içerisinde
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Abla Allah kolaylık versin öncelikle. Bu ne ruhsuz adam ya. İnsan evli olup da kendi parasını kazanmaz mı? Okurken benim ruhum sıkıldı.
05 Yorumla- +1 yıl
Adam diyemiyorum ben ona...
- +1 yıl
Hep böyleydi
- +1 yıl
Hep böyle olduğu sizin onu böyle kabul ettiğiniz anlamına gelir.
- +1 yıl
@Bugünlergeçicek kabul edemedim değişmesini istedim hadi değişir bugün olmazsa yarın diye diye 3 sene oldu maalesef artık son
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl adammış ya embesil mübarek. Asalak bi yaşam tarzına bürünmüş. Böyle ne kadar gider bilemem ama zorrrr
10 Yorumla Allah sabır versin. Bu iyi niyetini suistimal etmiş bu devirde bu şartları kabul eden kadınlar kalmış demek.
00 Yorumla
+1 yılyanlış adamlara veriyorsunuz gönlünüzü bir dakika bekleme hemen boşan sonra işe girip yeni bir hayat kur kendine çok bile beklemişsin
00 YorumlaEşin le konuş, düzeltmeyi dene. Olmazsa dışarıda koskocaman bir dünya var, mutlu edecegin ve mutlu EDİLECEĞİN bir dünya.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Acilen ayrılman lazım.. hapishanedesin ama kendini cennette sanıyorsun aç gözlerini tuvalet kağıdı kadar değerin yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Sen seviyorsun onu boşanmak çözüm değil peşini bırakmaz zaten, sen onu aklınla adam edecen çare yok
00 YorumlaAnlattıgın gercekse kedi olsa kacar köpek olsa ısırır kusura bakma ev hapsindesin ne suc işledin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evlenerek zaten riskin kralını almışsın bence devam et boşver… işsiz güçsüz biriyle yaşa kayınvalide ölürse emekli maaşını almak için kocan kadın kılığına girer gül gibi geçinirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyosan ayrıl öyle hayat mı geçer ya üç günlük dünyada kendine işkence çektiriyon
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Sen hayatını düşünüyorsan bu adamdan ayrılmalısın... O adamdan ne baba olur nede koca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor. Bende evliliğimde sorunlar yaşıyorum ama bu adam tembel sorumsuz kıskanç romantizmden uzak. Seni esir almış gibi
011 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak esir gibi yaşıyorum zaten... Ben kendime diyorum cidden şu devir için mükemmel bir eş adayıyım ama pardon salağım ben, hangi kadın benim gibi sabreder bu kadar?
Cevap sahibi+1 yılNe mezunusun?
- +1 yıl
Büro yönetimi, fakat üniversite okuyorum yine açıktan bu sene girmedim daha sınavlara
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Mükemmel adayım deyince 😊 neyi kastettin tam?
- +1 yıl
Bir eş adayında olması gerekn özellikler ne ise bende de bu özelliklerin olduğunu düşünüyorum ki sadece benim fikrim de değil çoğu kişi böyle söylüyor. O yüzden salağım zaten. Oysa ki çakma sarışınım nerden geliyor bu canım bilmiyorum.
- +1 yıl
Nerden geliyor bu mallık bilmiyorum* olucak
Cevap sahibi+1 yılHımm 😊 dertleşmekten öte sizin hoş sohbete biraz kafa dağıtmaya farklı yorumlara ihtiyacınız var gibi 😊 sen çok bunalmışsın 😊 derdini tazelemekten öte buna ihtiyacın var bence. Net dersin?
Cevap sahibi+1 yılYanılıyor muyum 😊
- +1 yıl
Bunaldım cidden. Dün ergenler gibi canım sıkıldı illuminati sayfasında gezindim başvurmak için eşime söyledim bir de bunu vs değişik olaylar yaşadım eşime de dedim senin yüzünden saçma şeyler yapıyorum diye güldü geçti ama ben sinirden güldüm anlamadı tabii 😂 artık açıklama yapmaktan da yoruldum ya
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı biraz 😊
Cevap sahibi+1 yılNe dersin 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinden çok ödun vermişsin. Herseyi yapmışsın. Bu yaptıklarının çoğunu kimse yapmaz. Ailesi iş konusuna ne diyor.
010 Yorumla- +1 yıl
Annesi var bir tek, karışmıyor pek oğluşuna sultanımız
Cevap sahibi+1 yılOnun oglusuna... ya gitsin Bi iş bulsun nereye kadar devam edecek.
- +1 yıl
Benden boşandı diyelim, yarın çbür gün yine evlendiğinde başka bir kadın benim gibi sabreder mi inan hiç sanmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılBi kere sen ondan bosan 🙂o cümle yanlış olur. Lakin ona lafını gecirmedigin sürece ömür boyu böyle devam edecektir
- +1 yıl
Yok ben boşanacağım zaten, onun ne haddine? Kaç drfa konuştum böyle ama sonuç yok.. laf geçiremiyorum anca boşanmakla aklı başına gelicek ama ben olmayacağım hayatında
Cevap sahibi+1 yılİyi düşün demeyecem 3 senedir düşünüyorsun zaten. Hersey gönlünce olsun güzel bayan 🙂💐
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙂sana tavsiyem kararının arkasında sımsıkı dur. Çünkü düzelecekse bu şekilde düzelir Bi ihtimal
- +1 yıl
Tamamdır dediğinizi yapacağım dediğiniz gibi çünkü ancak bu şekilde düzelir çünkü
Cevap sahibi+1 yılPeki anlaştık 🙂Hakkında hayırlısı olması için duam seninle olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten aklın nerede? Bu adamdan bir yol olmaz sen nasıl bu kadar zaman buna hoş görülü davrandın acaba?
06 Yorumla- +1 yıl
Ah ben de bilsem bunu yapar mıydım. Salağım cidden, şimdi ki aklım olsa evlenmezdim. Hatta hiç evlenmezdim
Cevap sahibi+1 yılKendini jet hızı ile sıyırmalısın arkadaşı da ayrılıyormuş beraber dertleşir destek olurlar.
- +1 yıl
Boşanma aşamasındayım içimde bitiriyorum yavaşca sonra boşanma mevzunu ona söyleyeceğim az kaldı, cidden sıkıldım.. benim gibi bir canım bulursa eğer annesiyle yaşatsın o karıyı da bakalım bir tek istediği bile olmayınca o kadının napcak
Cevap sahibi+1 yılKimseyi bulamaz yani aynı evde nasıl olur aile olamıyorsunuz onu geçtim karı koca nasıl oluyorsunuz annesi varken siz.
- +1 yıl
Sessiz sedasız, ya da annesi evde yokken..
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatın da yok gibi o zaman nereden tutunduğunu hala çözemedim.
+1 yılÖncelikle merhaba okudum ve çok üzüldüm
15 Yorumla- +1 yıl
Şöyle ki eşine düşkün bi adamla asla evlenmeyeceksin benim annemde bana çok düşkün aynı mahalleye taşınmamı istedi ben ise eşime annemin bana düşkünlüğü bizim aramızı bozabilir gidebildiğimiz kadar uzağa gidelim dedim mesela bu eşin tarafından sana yaşatılanlar eşinin sana verdiği değer ile doğru orantılı adam annesinin ağzına baktığı hazıra alıştığı kendini evin reisi görüp para kazanmadığı karısını sadece o iş için kullandığı ve obje olarak gördüğü için o adamdan bir bok olmaz iki tane arkadaşım var ilişkisi de aynı senin gibi çıkmazda boşansam çocuk var diyor o da mutluluğu dışarda arıyor işte ben bu raddeye gelmiş bi kadının kocasını aldatmasına asla kazmıyorum çünkü buna mecbur bırakılıyor
- +1 yıl
Fikriniz ne kadar güzelmiş. Eşinize hep değer veriyormuşsunuz, ne güzel hep mutlu olun inşallah. İlla hır gür çıkmasına gerek yok aklımızın başımıza gelmesi için. Keşke sizin gibi düşünse eşim de, eşinizin ve kendinizin kıymetini bilin ve ona hep sadık kalın 🙏🏻 ben asla aldatmam kafamda bitirsem dahi aldatmam boşandıktan sonra ancak. Yolda yakışıklı birini görsem tanımadığım içimden ne kadar yakışıklı desem bile vicdan azabaı duyarım ben
- +1 yıl
Ahhh güzel kadın ben böylesi düşünceli ve üzerine titrerken benim gördüğüm muameleyi sana anlatsam aklın şaşar
- +1 yıl
Hayat ne garip işte.. zıt kutuplar gibi. Evliliği yin yang 'a benzetiyorum. Kimisi iyiyken, kimisi kötü. Ortası bulunursa ne âlâ.
- +1 yıl
Tamamıyla bi kumar eeee şimdi sen ne yapacaksın reva mı bu yaşadığın olay
+1 yılNereden buluyorsun böyle sünepe tipleri... ayrıl biran önce... çık got o evden... adam olmaz o...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılInan. Bana giden zaman geri gelmiyor b3nd3 cok direndim ve aniden kararımı verdim şimdi hayat daha güzel
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkek mi olur be Adam dediğin evine bakın eşini seven saygı gösterir asıl adamlık budur ailesini mutlu etmek
00 Yorumlaçalşmıyorsa ilerde çoksıkıntı çekersin iyidüşün böyle gitmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. çalışmadan nasıl geçiniyor bunun yarınıvar annesi sonsuza kadar yaşamicak
00 Yorumla
+1 yılbu kadar sorumsuz bir insan olamaz... aşıksan idare et büyümesini bekle değilsen ayrıl...
00 YorumlaKonusun bencr oturup bi konusun once oylr karar verinn... bence daha iyi olur gibi diye düsünüyorumm
00 YorumlaAllah size sabir versin. Bir bir şey olarak kendini düşünmenizi öneriyorum sadece.
00 Yorumla
+1 yılCok zor bir yasaminiz iyi katlanabiliyorsunuz gercekten Allah yardim etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adamdan bir y***m olmaz boşa sen şimdi kayınvalide bakıyo o ölünce ne olacak hadi onuda geçtim çalışmayı sevmeyen insan işe girse bile uzun soluklu olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılallah kolaylık versin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin 😞
+1 yılÇocuk yoksa Bas Tekmeyi
013 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim fikrin için. Çocuk yok evet
- +1 yıl
Aslında çok daha detaylı bilgiler vermek isterdim ama buradan yazarsam yorumlarım kaldırılır bunu biliyorum
- +1 yıl
Hanımefendi müsait misiniz
- +1 yıl
Evet müsaitim
- +1 yıl
Birazdan yardımcı olacağım merak etme
- +1 yıl
Hanımefendi size Instagram adresi versem beni ekleyebilir misiniz Ben gerçekten size yardımcı olmak istiyorum İnanın ki
- +1 yıl
Teşekkürler gerek yok, ben kendi hayatıma kendim yardımcı olamıyorum siz mi olacaksınız, sadece fikir almaya çalışıyorum burada.
- +1 yıl
Hanımefendi sizinle düşüncelerimiz birbirine uyuyor Ben sizin gibi bir hanımefendi ile evlenip gerçekten sizi mutlu etmek isterim bu konuda ciddiyim ben bu yüzden sizinle konuşmak istiyorum yüzünüzü her zaman üldürmek için elimden geleni yapacağım İnan ki
- +1 yıl
Tamam kocamdan boşanıp hemen sana geleceğim merak etme ben de seni bekliyordum neredesin diye
- +1 yıl
Hanımefendi siz gerçekten onurlu gururlu karakterli sağlam kişiliğe sahip birisiniz siz namusuna düşkün birisin Bu yüzden dolayı ben sizinle evlenmeyi düşünüyorum dediklerimde Bir tek yalan var mı Bana onu söyle
- +1 yıl
Hanımefendi ne olursunuz bana sadece bir şans verin İnanın ki sizin yüzünüzü ömrünün sonuna kadar güldürmek istiyorum Lütfen sadece bir şans verin
- +1 yıl
Evim var arabam var Kadrolu çalışıyorum daha ne istiyorsun Söyle onu da yapayım
- +1 yıl
Senden sadece bir şans istiyorum
+1 yılBu sorunun tanıdık geldi
04 Yorumla- +1 yıl
Nerden tanıdık
- +1 yıl
Daha önce d3 sordun
- +1 yıl
Ben İlk defa yazıyorum başkalarının da problemi varsa bilemem
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılCozebildiniz mi sorununuzu
00 Yorumla
+1 yılYani aşk karın doyurmuyor demi? Zaten öyleydi...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmayan adamla evli kalınmaz bence
00 Yorumla Bu çok programlı lisesi
00 Yorumla
+1 yılBoşan olm manyak mısın başını okudum yetti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay ben böyle işin la ne adamlar var neler yapıyor biz el üstünde tutarız bir bok olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam sandık fos çıktı.
05 Yorumla- +1 yıl
Vıttırı vızzık adamlar
Bir de bana sor..
Cevap sahibi+1 yılBurada kötü evlilikleri görünce evlenmediğime seviniyorum. Allah sana yardım etsin. Çekilecek çile değil.
- +1 yıl
Sakın evlenme bak keyfine valla
Cevap sahibi+1 yılRahatımı kaçırmak istemem
- +1 yıl
En doğrusunu yaparsın
- Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılNden evlendin ki?
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSakın çocuk yapma ilişkinin geleceği yok
04 Yorumla- +1 yıl
Yok istemiyorum zaten bu haldeyken çocuk yapma gibi cahilliğe düşmek anca çocuğun zararına olur
- +1 yıl
Bu söylediklerin gerçekse dananılmaz ve gideri yok
- +1 yıl
Maalesef ki gerçek arkadaşım gerçek.. yıllarca konuştum düzeltmek istedim yok maalesef. Çalışmaya yine okey dedi iş bakınıyor yine de annesinin yanında yaşamaya hayır diyor maalesef. Gerçi iş konusu da muaallakta iş bakınıyor ne hikmetse ama iş beğenmiyor beyefendi
- +1 yıl
Bu sorumluluktan kaçıyor anasının kanatları altına girmiş neden evlemiş sadece cinsellik içinmi bilemedim bu şekilde evlilik maledef sürmez yürümez
+1 yılhala evliysen çok ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıll
20 Yorumla
+1 yılBu kadar uzun yazıyı okuyana helal olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç güleceğim yoktu ya 😂
- +1 yıl
Ama şunu da söyleyeyim merak ettim hepsini okudum. Gerçekten de sen iyi dayanmışsın. Allah yardımcım olsun
- +1 yıl
İyi dayandım evet çevremde ki herkes böyle diyor, bu kadar sabırlı olduğumu ben de yeni öğrendim
- +1 yıl
Ben olsaydım 1 yıl sürmezdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar kendine ihanet etmişsin
00 Yorumla
+1 yılEvinizi ayırmalısıniz sorun ortadan kalkicak
00 YorumlaTam istediğim kadınsın ama evlisin
00 Yorumlayatak konusunda peki sana ilgisi ne durumda
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konusarak tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanarak benim yaptığım gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok bile dayanmışsın