Eşimle bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yaklaşık 2.5 yıldır evliyiz bu süreçte bir tane de bebeğimiz oldu. Lakin bebek doğduktan sonra hem eşim hem de bende düşünce yapısı değişti. Benim hamilelikte elim kolum olan adam gitti yerine bambaşka bir adam geldi 😔 hem fiziksel hem de ruhsal olarak bir kadın olarak bebek olduktan sonra çöktüm ve bunu az çok etrafımızdan da duyarız sonuçta düzen değişiyor hem fiziksel hem ruhsal olarak ve bu süreçte eşini yanında görmek istiyorsun ama eşin snin yanında değil kendi ailesinin yanında yer alıyor ve bu da büyük bir kayıp oluyor. sevdiğin adam gitmiş ve tek başına herşeyle ilgilenip boşlukta gibisin aynı evin içinde ama bir o kadar da dertleşeceğin derdini sırrını sığındığın liman yok...
her şey eskisi gibi olsun istiyorsun ama ne yapacağını da bilmiyorsun eşim beni seviyor ben eşimi seviyorum ama lohusalıktan bir buçuk yıl boyunca yaşadığımız olayları atamıyorum eşimin ailesinin bana yaklaşımını unutamıyorum ve eşimin de buna göz yummasına dayanamıyorum. ve ben kız çocuğu doğurduğum için esimin ailesi ne beni hastanede ziyaret etti ne de benim kızımı kabullenebildiler.
yalandan gösteriş için oğullarnın gözlerine boyamak için Sevgi göstergesi yapıyorlar.
siz olsanız bu durumda ne yaparsınız
Eşimle bu sorunu nasıl çözebilirim?