Kesinlikle iyi olan şeyler gizli tutulmalı, bunu yaşadıkça öğreniyoruz. İnsanlar bayılıyor çomak sokmaya, mahvetmeye...

Ben gizlilikten yanayım kimsenin durduk yere hayatımı bilmesine gerek yok. İyi şeylerin yanı sıra kötü giden şeyleri de kimseye yansıtıp rahatsız etmem. Birde yansıtınca teselli, nasihat verme oluyor ya da iyi giden birşeyi paylaşınca başka birisi burun kıvırır, çemkirir falan hiç uğraşamam.
Herkesin bilmesini de istemem. Ama kimseden de saklamaya çalışmam.
Ne reklamı severim, ne de gizli kalmayı. Herkesi kendim gibi sanma huyum var maalesef.
Ama kıskanç ve haset insan çok. Ve kimin bozmaya çalışacağını bilemezsin. Bu yüzden kimle yaşıyorsan onla yaşamak, kimseye anlatmamak lazım.
Mutluluğunu yüksek sesle anlatma, hasedin uykusu oldukça hafiftir, demiş eskiler. Güzel bir şeyi ne kadar az kişiye anlatırsan, güzel kalma süresi de o kadar uzun oluyor. Yazılı olmayan bir kural bu...
İnsan yaşadıkça bazı şeyleri tecrübe ediyor işte
Teşekkür ederim.😌
Rica ederim 🙂🌹🌹
Bazı şeyler gizli kalmalı.. Dost var, düşman var, nazar var, çekemeyen var..
Soracak sorun yok. Herşeye bi cevabın var 😀
Sen daha çığ olamadın mı ya.. Küre geldin küre gideceksin.. 😄
Al sordum..
Durduk yere doğal afet olasım yok 😂
Zaten bahar geldi.. Artık olsan olsan heyelan olursun.. 😄
Senin zirveden haberin yok sanırım. 😂
@кая_кüяеsi kaldırıma mı çıktın hayırdır.. 😅
Cidden yokmuş.. 😂
Farklı zirvelerin insanlarıyız.. 😅
Öyle olmak zorunda. Zirve tek kişiliktir 😉
Fazla zirvealama.. 😂😂
🙄😒
Teşekkür ederim black'a.. 😄
Rica ederim 🙂
Cevap
3Cevap
Ben ne reklamını yaparım ne de gizli tutarım samimi olduklarım sorarsa söylerim ama zaten ben kendime bakarım yani pek ilgilenmem
Sevdiğim ve benim için iyi düşünen insanlarindan emin olduğum kişilere söylüyorum sadece.. onun dışındakiler o an dahi enerji düşürüp bozabiliyorlar
Güzel bir haber aldığımda herkese duyurmak, sevindirmek isterim. Ama böyle olduğunda da bende mutluluk bırakmıyorlar. O yüzden gizlerim ‽
Bilenler işime çomak sokmayı bilir ancak hem neden söyleyeyim söyleyip te başıma onlari dert mi açayım
İyi ya da kötü giden ne varsa bilmesi gereken kişiler dışında kimsenin bilmesine ihtiyacım yok. Değer verdiklerim bilsin yetee.
iyi giden şeyleri gizli tutmadığında bir sorun çıkıyor
bir kem gözlü geliyor berbat ediyor her şeyi
gözleri çıkasacalar..
O çomağı ben o gözü olanlara sokarım da neyse jdjdd. Herkese her şey anlatılmamalı lakin mutluluk da paylaşılmalı
Gizlemem ben. Duygularımı yoğun yaşıyorum. Herkes duyacaksa duysun.
Şimdilik gizli tutma düşüncesindeyim nazar var nazar😄
Bazı şeylerin gizli kalması daha iyi sanki, nazar var sonuçta 😕
Herkesin bilmesine gerek yok sevdiğim insanlar bilse yeter benim için sonra kıskançlıktan ne yaptığını dediğini bilmiyor insanlar boşuna demiyorlar az insan çok huzur diye
Gizli tutarım nazar değiyor. Veya enerjimi düşürüyorlar
Herkese değil.
Paylaşım ihtiyacı duyar insan. Güvendiği biriyle anlatılabilir.
Sevdigim insanlarla paylasmayi seviyorum ama artik gizlemeye karar verdim denebilir…
Genelde fikirlerini anlattığın zaman o fikirler nedense hiç gerçekleşmez bence de bir süre saklanmalı
Dilimi tutmam lazım olmuyor yay burcuyum
Gizlerim, herkes bilmesin.
gizli tutarım genelde
Gizli tutarm. Kem göz çok etrafta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?