Kötü şartların, iyi insanları;
İyi insanların, iyi şartları;
Ve iyi şartların da, kötü insanları yarattığı görüşüne katılıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Katilmiyorum. Oyle olsaydi basit bir mantik sorusu gibi, ona gore onlem alinirdi. Ebeveynlerin yuzde 80i rezildir. O karisma, kisitlama manyagi, devlet otoristesini evde gosteren bombos varliklar. Bunu annesine tapan biri olarak soyluyorum. Hepsi bostur. Bos olmayayai ogrenen kendini olgunlastirmis cocugun hislerini anlayacak kac ebevyen var sanki. Bide cok cocuk yapiyorlar. Mahvediyorlar. Hele bide kabadayi, kezo kafali tiplerse. Kendileri gibilerini topluma atiyorlar resmen toplum berbatlassin yasanmaz hale gelsin diye.
Cocugum ne istiyorsa yasaybilmeli. S. ktigimin degerleri umrumda degil. Onun hisleri onemli. Ancak kendisine veya baskasina zarar vermemeyi bilmeli. Tek kriter bu.
Bu benim dogrum falan degil. Bu dogru arkadas. Boyle insanlarin beynine vura vura sokmak istedigim bir gercek. 18 yasinda kendi evine cikmali. kizsa erkeklerle, erkekse kizlarla takilmali. Hayatin zevklerini doya doya yasamali. Ben onun sigindigi yuva olmaliyim sadece. Onun psikologu olmaliyim. Mathildasi olmaliyim. Istedigi zaman gelebildigi, mecburen geldigi degil.
Bu degerler toplulugu, sozde sevginin oarcasi. Dogru sevmek buna denir. Yoksa sevgi bahsettigin gibi sacma basit kelimelrden ibaret degil.
Iste bu yuzden dunyanin en harikasi benim :) Farkindaligim bir tanriya erismis duzeyde. Bunlari dusunebilen toplam insan sayisi kac. ya da bunun dogru oldugunu bilen. Ben bir tanriyim :) Okudugum harika bir kitap. Sende Tanriyi Gordum. Şu an kendimde goruyorum :) Peygamberden daha peygamber olabilir miyim acaba diye de sorgularim bazen. Neden olmayayim mesela? Sabah aksam ibadet etme resitali yapmadigim icin mi. Yapilacak daha iyi seyler varken o mu grcekten. Kendi ruhumu doyurmaktan baska bisey degil. Bu bile cok degerli kkilar. ama yine senin harika bir sorunda dedigin gibi. Iyi gelmekten daha ruh doyuran bisey yok heralde. Benim evrenimde.
kesin kuralları yok bunun. daha çok kişinin karakteri önemli. aynı şartlardan geçip farklı yollara girebilir insanlar.
katılıyorum
Cevap
3Cevap
Net bir şey diyemeyiz karanlık tarafı da seçebilir
Bence de
katılmıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?