Haksız mıyım eğer haksızsam düzeltirim olaylara anlam veremiyorum artık çok zor dönemlerden geçiyorum?

Haksızsam gidip düzeltirim şu sıralar kafam üstünde değil Ailevi problemler yaşıyorum çok ağır zamanlar geçiriyorum. Dün bir kız var sınıfta derdimi anlattım güvendim ekstra olarak kurslarda çok yorulduğumu bu sene gitmem belki dedim uykumun geldiğini söyledim boş geçtiğini söyledim. Hoca okulda yoktu o gün olsa hemen söylerdi demekki ertesi gün hemen gidip söylemiş bende başka kızla oturuyordum geldi senin şeyi dedim dedi neyi dedim hoca sormamış bile direkt o artık kurslara gelmeyecekmiş, kurslarınızı boş vakit olarak görüyormuş dedi bende kızda şaşırdık öylede denmez yani sonra düzeltirim dedim kursa kalınca aslında demeyecektim bile unutmuştum hoca sordu sen kalmayacakmısın artık diye bende hocam bir yanlış anlaşılma var galiba ben kurslarda çok yoruluyorum uykum geliyor hatta bazı kurslarda uyuyorum dedim (bu hocanın kursunda hiç uyumadım zaten hocayı çok severim abla gibidir) esprili şekilde hocada güldü sonra hocam artık eskisi gibi tam duramam uykum geldiği zaman erkenden ayrılıp evimde uyurum dedim. Hoca ikimizede güldü o kızada gitti. Sonra kız beni azarlamaya başladı çıkışta trip attı 1 ton neye uğradığımı şaşırdım beni yalancı durumuna soktun hocaya dedi falan işte bende ortada bir şey olmadığını falan dedim cevap veremedi önden önden gitti.

Haksız mıyım eğer haksızsam düzeltirim olaylara anlam veremiyorum artık çok zor dönemlerden geçiyorum?