+1 yıl
Öncelikle, yaşadığınız durumun çok zor olduğunu biliyor ve sizi anlıyorum. Ancak, bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var.
Profesyonel yardım almalısın Kendini daha iyi hissetmek ve sorunlarını çözmek için bir terapiste veya danışmana gitmek iyi bir fikir olabilir. Bu kişiler size destek sağlayabilir ve size çocuk sahibi olma konusunda farklı seçenekler hakkında bilgi verebilirler
Çocuk sahibi olmak için alternatif yolları düşünebilirsin örneğin evlat edinme
Kendi durumunuzda olan insanlarla tanışabileceğiniz ve deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz destek gruplarına katılabilirsin Bu gruplar, bu zorlu süreçte kendinizi yalnız hissetmemenize yardımcı olabilir.
Unutma herkesin hayatı farklıdır ve herkesin yolculuğu farklıdır. Kendini suçlama veya kötü hissetme çünkü bu süreçte hissettiğiniz duygular normaldir. Kendinize, sevdiklerinize ve hayatınızdaki diğer şeylere odaklanın ve zamanla doğru kararı vereceksin buna inanıyorum.
10 yıl çocuğum olmayıp aynı duyguları yaşadığım için söylüyorum morelini yüksek tutmaya çalış negatif düşünme olacağına kendini motive et ilk önce seni doğru biçimde tanıyabilecek bu durumda bile senle sıkı sıkıya sarılabilecek bir ruh eşi bul ve acele etme tanı test et öyle karar ver Allahım istediğini inşallah verir ❤️
Biraz uzun oldu çünkü yarama değdin 🙏211 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle Cok tesekkur ederim ocugunuz sonradan oldu mu peki
- +1 yıl
10 yıl sonra 4 düşük 5 ci çocuğuma kavuştum uzun ve acılı süreçten sonra hep olacağına inanarak
Soran+1 yılYa ne guzel 10 yil surmus ama yinede anne olabilmissiniz ben maalesef olamyacagim artik
- +1 yıl
Herhangi bi doktora filan çıktınız mı neden olamayacak misal açıklarmısın canım
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi
- +1 yıl
Doktoru neden sordum çünkü çıktığımız doktorlar 10 yıl boyunca beelki 30 yakın doktor olmayacak dedi ama ümidimi kaybetmedim
Soran+1 yıl2 yumurtaligimds gitti
- +1 yıl
Biliyor musun çevremde yumurtalıkları alınan 3 arkadaşım doğum yaptı
üreme teknolojileri, özellikle in vitro fertilizasyon (IVF) kullanılabilir. IVF, kadınların yumurtalıklarını uyararak birden fazla yumurta üretmelerini sağlayabiliyor.
Daha sonra, üretilen bu yumurtalar, bir erkeğin spermleri ile laboratuvar ortamında döllendirilir. Daha sonra, döllenmiş yumurtalar uterusun içine yerleştirilir.
Ama bu uygulamalar biraz maliyetli olabiliyor ihtimali çok düşük densede yakın çevremdeki üç arkadaşım bu sayede çocuk sahibi oldu ümidini kesme ❤️
Soran+1 yılMaalesef oyle biseyd r mumkun degil artik
- +1 yıl
Maalesef oyle biseyd r mumkun degil artik.
Diye bir şey yok mücadele et çok değişti çoğu şey artık her şey mümkün bırakma kendini ☹️
Soran+1 yılAma oyle maalesef
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocuk sahibi olamamak birçok çift için zor bir durum olabilir ve bu durumda etrafınızdaki anne olan kadınlara özenmeniz anlaşılır bir duygu olabilir. Ancak, bu duygunun sizin sağlığınız ve mutluluğunuz üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bu nedenle, yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Konuyu açık ve dürüst bir şekilde tartışın: Eşinizle çocuk sahibi olamama konusunda açık ve dürüst bir şekilde konuşun ve endişelerinizi paylaşın. Birlikte bir uzmanla konuşarak alternatif seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Diğer mutluluk kaynaklarına odaklanın: Hayatınızda sadece çocuk sahibi olmak değil, diğer mutluluk kaynakları da olabilir. İlgi alanlarınıza yönelin, yeni hobiler edinin, sevdiklerinizle vakit geçirin ve kendinize zaman ayırın.
Kendinize zaman tanıyın: Çocuk sahibi olmak için zamanınız olmadığını düşündüğünüz durumlarda kendinize zaman tanıyın ve hayatınızı düzenleyin. Zaman içinde belki çocuk sahibi olabileceğiniz seçenekler karşınıza çıkabilir.
Yardım alın: Bu süreçte psikolojik yardım almak size yardımcı olabilir. Profesyonel bir danışmanla konuşarak, duygularınızı ve endişelerinizi paylaşabilirsiniz.
Sonuç olarak, çocuk sahibi olamamak zor bir durum olsa da, hayatınızda başka mutluluk kaynaklarına odaklanarak, kendinize zaman tanıyarak ve destek alarak bu süreci daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Yani evli değilmişsin. şu an istemezsin diye düşünüyorum. Olurda evlenirsen tekrar ve çocuk istersen tedavi ol. Önce bir neyin olduğunu öğren. Ablamin 7 yıllık evliliğinde de çocuğu olmadı ve her anında ben vardım yaninda. Defalarca kist ameliyatı oldu. Sürekli olarak büyüyordu en sonki amelihati başarılı geçti ve oldu. Hatta defalarca düşük dahi yaptı. Pıhtılaşma da olabilir sende. Ya da belki sorun eski eşindeydi. Hiçbir şekilde olmuyor ise bile tüp bebek çözümü var. Ama sen şu an ki hayatında cocuklari olanlara özeniyorsan ya evlatlık alacaksın ya da bilmiyorum yani çocuk yapacaksın.
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir maalesef artik hic sansim kalmadi yumurtaliklarim alindi
Soran+1 yılCocuk yapamam ben hamile kalamiyorum ama ben bi bebegi karnimda tasimak istiyorum
Soran+1 yılEvet cok denilyor bu hayirlisi boyleymis diye ve belkide gercekten bu hayirlisi ama icimde ki o hasret bitmiyor
Soran+1 yılAlisigim zaten ama icimde ki o imrenmeyi durduramiyorum
- +1 yıl
keşke sülük tedavisi olsaydın..
Soran+1 yılO da denendi...
- +1 yıl
imtihan.. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAma anne olamyi cok istiyorum ben
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğimin ilk 6 ayinda hamile kalmak için çok ağladım, dualar ettim hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim tekrar hamile kaldım 8 ay boyunca igneler , haplar , serumlar takviye edildi ve sürekli yattım oğlum 3 gün sonra 6 yaşında olacak kızım da 4 yaşında ikisinde de çok zor sancılı ve korkulu zamanlar geçirdim çok şükür ki iyiler. anne olmak doğurmakla olmuyor bunu en iyi bilenlerdenim benim annem kötü bir insandı ama bebeğini içinde hissetmek çok muazzam bur duygu dilerim bir gün sen de yaşarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle cok sevindim senin icin onca zoeluktan sonra yinede anne olabilmissin benim maalesef artik gebe kalma gibi sansim yok yumurtaliklarim alindi
Soran+1 yılO duyguyu bende yasamak istedim hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim kız kardeşim. Biliyorum duygularını fazla söze gerek yok biliyorum hisslerini.. 29 yaşımdayım evlendim ayrıldım bende anne olamadım. Bundan sonra olup olamayacagımda meçhul. (Pcos var)
Kedi sahiplendim ben anneligi iligime kadar hissettiriyor bana. 40 gunden bende şu an 3 yaşında 🧿 sende bunu deneyebilirsin. Birde şu var etrafına bak hayırsız evlatlara, hasta çocuklara, anne babaların çaresizliğine.. Allah vermiyorsa seni birşeyden koruyor olabilir. Uğruna kurbanlar kesilen çocuklar biliyoruz büyüdüklerinde anne babası doğduğu güne lanet okuyor. Hayatını yaşa kadın oluşun tadını çıkar. Anne olmamak kalınlığına kusur değil. Herkes anne baba olmak zorunda değil. Sen önce insansın. Sonra kadınsın. Bunu hiç bi şey engelleyemez 💖22 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel vok sevindim senin adina ama ben bi bebegi karnimda tasimak istiyordum...
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim çevremde baba olanları görüyorum. Ben ne yapayım? Hem arabası var hem işi var hem eşi var hem de çocuğu var. En iyisi bu düşüncelerden kurtulmak. Ben bunu aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. Başkası bu konuda senden üstün olabilir ama bu eziklik değildir.
213 Yorumla
Soran+1 yılEger benden ustunse ezikliktir
- +1 yıl
Bu konuda senden üstün diye bütün konularda senden üstün olacak değil ya. Eskiden ben imreniyordum artık alıştım başkasında olan şeyin bende yokluğuna. Ben senin ezik olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılEzik olmasak bile o konuda eksigiz
- +1 yıl
Evet o sadece konuda eksiksin. Sağlık olsun Allah gönlüne göre versin.
Soran+1 yılOysa en onemli konuydu bu
- +1 yıl
Neyse inşallah hayallerin gerçek olur umarım.
Soran+1 yılGercek olmayacak ama yumurtaliklarim yok rahmim hasarli...
- +1 yıl
Buna üzüldüm inan ki 😭😭😭
Soran+1 yılBiraz umut olsaydi...
- +1 yıl
Keşke be ben bunu bilmiyordum. 😒😒
Soran+1 yılSende mi evlat sahibi olamiyorsun
- +1 yıl
Ben bekarım hayatımda kız arkadaşım olmadı.
- +1 yıl
İnternet ortamında görünce gıpta oluyorum.
+1 yılEn çok korktugum seydir cocuk sahibi olamamak sizin basiniza gelmesine çok üzüldüm nasil bir duygu tahmin bile edemem ama cocuk esirgeme kurumundan cocuk sahiplenenlersiniz veya hayvan da sahiplenebilirsin. Benim 2 kedim var çocuklarımmıs gibi davranıyorum hep annecim, canım kızım dediğim bile oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bi bebegi karnimda tasimak istedim ama...
+1 yılHer şeyin hayırlısı olsun. Öyle anneler tanıyorum ki evladiyla en acı şekilde sınanan... Anneye yapmadığı kötülüğü bırakmayan evlatlar... "Keşke hiç olmasaydı" dedirtiyor anneye. Böyle olacağına hiç olmasın be
İnsan bazen bazı şeylerin hakkında daha hayırlı olduğunu fark edemiyor.
00 Yorumla
+1 yılSağlık açısından bir sorun varsa eğer öncelikle onu çözmenin lazım. Sonra 2. Evliliği düşünmelisin. Sende ve elinde sağlıklıysanız zaten bir çocuğunuz olur. Buna rağmen olmuyorsa henüz zamanı vardır. Ancak her şey sağlık değil. Yine de evlat edinebilirsiniz. Kesinlikle 2. Kez evlenmelisin. Anneliği hakediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç mi çaresi yokmuş bende seninle aynı durumdayım anneler günü yaklaşıyor anneler gününden nefret ediyorum insanların ben o defteri bir daha açmamak üzere kapattım dememe rağmen hala soru sormalarından evlatlık alsana demelerinden hepsinden o kadar bıktım ki
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hic yok
Soran+1 yılEvlatlikta guzel biseydir eminim ama ben bebegimi karnimda tasimak istedim hep
Cevap sahibi+1 yılben evlatlık istemiyorum evladımı karnımda taşımak istiyorum tekmelerini hissetmek istiyorum süt vermek istiyorum benim canımdan benim kanımdan olsun istiyorum eşimde bende evlatlık düşünmüyoruz
Soran+1 yılAynisini bende istiyorum ama olmuyor iste anne olamiyorum herkes olduk bi biz anne olamadik
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu s1ktir et. çocuk yapmak marifet mi? ayrıca çocukla uğraşmak kolay mı? bebekken sevimli oluyorlar da biraz büyüyüp konuşmaya başlayınca , hele bir de koşmaya başlayınca ne çeneleri duruyor ne enerjileri bitiyor. çocuk yapmak mantıklı değil. boş ver böyle kafan rahat
07 Yorumla
Soran+1 yılBen hep anne olmak istedim ama
Cevap sahibi+1 yılknk bunlar hep özentilik ya. aynı sigara gibi. biri içince ver bi tane de ben içim diyorsun. çocuk da böyle. başkasında görünce ben de istiyorum moduna giriyorsun fakat çocuk olduktan sonra uğraşması belaaaa mk belaaaa. birgün bu laflarımın doğruluğunu anlıcaksın
Soran+1 yılAnne olamayacagim icin anlamayacagim
Cevap sahibi+1 yılsorun ne?
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi
Cevap sahibi+1 yılg. o cano salla boş ver no kid no cry
Soran+1 yılOyle deme cocuk guzeldir be
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Umarım bu sebepten ayrılmamışsınızdır.
Evlat edin, Koruyucu aile ol. Üzülmeyin bunun için hayat ne getirir bilinmez umarım bir gün çocuğunuz olur :)27 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden ayrildik
Soran+1 yılMaalesef hic bi sekilde artik anne olamam
Soran+1 yılGercek bi annenin hissetiklerini hissedemem ama belki
Soran+1 yılBi ara istemistim oyle bisey ama ailem karsi cikmisti
- +1 yıl
Aileler zaten bir şeye burnunu sokmasa ölürler.
Bizim de bir akrabamızın çocuğu olmuyordu sorun hem kadında hem erkekteydi.
Evlat edinmek istediler tam edineceklerdi "aile" denilen gereksizler milletin p**ine mi sahip çıkacaksın diye laf ettiler
Sonuç evlat edinmediler yaşları da zaten 50'ye dayandı.
Bazı sorunlardan dolayı çocuk olmayabilir bu nedenle tanıdıklar hep sorarlar insanı daraltırlar herkesin hayatı kendine o yüzden kimse kimsenin hayatına laf söyleme hakkı yok belki de bazı şeyler nasiptir eğer çocuğunuz olmuyorsa durumuz da müsaitse bence de evlat edinmek bence çok güzel bi duygu ayrıca bu çocuk konusunda çocuk bakmadan önce sevdiğiniz bi hayvan bakmanızı öneririm en azından bu şekilde bi evlat bakmakta çok güzel bi his
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama ben bi bebegi hep karnimda tasimak istedim yani o varligij icimde buyumesini hissetmek..
Soran+1 yılAma ben yasayamiyorum iste
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Çocuğu olmayan bir sen değilsin, onda iyi tarafından bak ilişkide korunmana gerek yok. Bu devirde adaletin olmadığı dünyada onlarında acı çekmesini kimse istemez moralini bozma bence cocuk istemeyen biriyle evlen keyfine bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılYeniden evlenmelisin, evlilikte keramet vardır canım. Hem belli mi olur yaradan bu niyetle yaklaştığın için nasip edebilir. İnşallah çok harika bir anne olursun😊
020 Yorumla
Soran+1 yılOlamam cunku yumurtaliklarim yok
- +1 yıl
Bazen bilimsel olarak açıklayamadığımız mucizeler yaşanabilir. Canım sen inancını yitirme😊😇
Soran+1 yılBuna inanarak mi decam edeyim yillarca inandim zaten bumq
- +1 yıl
Sabır ve inanç en çok imtihana taabi tutulur☺
Soran+1 yılOlmaz iste mumkun degil artik
Soran+1 yılBen anne olamayacagim iste
- +1 yıl
Sen bilirsin evlenmek de anne olmakda senin elinde. Evlenmezsen bu senin kararın anne olmaya gelince dışarda o kadar çok annesiz çocuk var ki yani anne olmak için birebir doğurmak gerektiğini düşünmüyorum. Çünkü her doğuran da anne olamıyor sonuçta!
Soran+1 yılYani evet dogurarak anne olunmuyor ama evlenmekten korkuyorum artiik
- +1 yıl
Bu güzel kalbinle bir çocuğun yüreğini ısıtsan senden daha iyisi olamazdı. Ben evli değilim bu yüzden evlilik hakkında tavsiye veremem, anne de değilim nasıl bir duygu inan bilmiyorum ama yeğenlerim var ve inan bana elimde büyüdüklerinden midir nedir bilinmez! Biri onlara hafif sesini yüksektse yüreğim kopucak gibi oluyor, hemen onlara siper olmak istiyorum.
Soran+1 yılNe guzel yazdiniz ben bazen hamile bir kadin gorunce icimde ki o imrenme duygusuna dur diyemiyorum
- +1 yıl
Bende ilk kez burada size açıkliycam herkese evlenmek istemeyen biri olduğumu söylüyorum ama evli ve çocuklu çiftlere imrenmemek elde değil. Siz kendi dünyanızda yalnızken onlar kendilerine kocaman bir evren oluşturmuş. Bunu atlatmanın daha iyi bir yolu olsa keşke aklıma bir tek şey geliyor. Hamile olamayabilirsiniz ama hamile bayanlara yardım edip onlara bu dönemlerinde destek çıkabilirsiniz maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bunu manevi olarakda destekleyebilirsiniz😊
Soran+1 yılBen kendim anne olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Keşke elimden bir şey gelse, senin durumunda olanlar için bilimsel bir açıklama veya tedavi var mı araştırmak isterim ama bu tür şeylerde maddi çok zorluyor. Yani bunun bir tedavisi varsa bile çok pahalı olucaktır. Derdinin dermanını bulmanı diliyorum yaradandan😇
Soran+1 yılParam olsa da olmaz ki artik yumurtaliklarim yoksa gebelik soz konusu drgil
Soran+1 yılHerkes anne oldu bi ben olamadim istr
- +1 yıl
Böyle düşünme yaa😕
Soran+1 yılOyle ama iste
- +1 yıl
Bana özelden yazsana seninle konuşmak istiyorum. Tüm herşeyi eğer senin için de sorun değilse dinlerim😊
Soran+1 yılTakip attim
Öncelikle strest yapmamalısın. Benim kızım 33. haftada kalbi durması yüzünden kaybettim.
Senin gibi binlerce insan var. Allah'ım inşallah hayırlı bir bebek versin isteyenlere. 🤲🤲00 YorumlaYaşınız bu aralıkta ise geç kalmış sayılmazsınız. İyi bir insan çıkacaktır karşınıza ve Allah gönlünüzde olanı verir inşallah.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir yumurtaliklarim alibdi yani anne olamiyorum
Soran+1 yılBen bebegimi ama karnimda tasimak istiyordum hep
Soran+1 yılMenapoza girdim bu yuzden yumurtalik nakil var ama turkiyede yapilmiyor bu islek
Soran+1 yıl:(( kolay degil ama
kendini üzme bu Allah tarafından olan bir şey doktora gidip muayene oldun mu eğer esinde bir problem varsa bosanmissin zaten hayatına yeni girecek olan kişiyle deneyebilirsin ya da evlatlık alabilirsin ama gerçekten kendini üzüp yıpratma elinde olan bir durum değil başka şeylere odaklanıp mutlu olmaya çalış 🫶🏻💖
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Evlatlık edinebilirsin ya da çocuğu olan biri ile evlenebilirsin. Eğer sorun geçemeyecek bir şey ise
06 Yorumla
Soran+1 yılAma asla gercek bi anne gibi olamam bi bebegin karninda kirpitilarini hissedemem o duygulari yasayamam
Soran+1 yılBeni sadece erkekler degil anneler de anlayamaz bende anneleri anlayamam
Soran+1 yılAilem izin vermiyor hem ben ev habimiyim o yuzden vermezler
+1 yılo zaman
önce babasını bulmak kaydıyla birisiyle evlenip çocuk yapacaksınız
başka çaresi yok gibi:)10 YorumlaDeprem de anne babasız kalan çocuklardan birini evlat edin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız deprem bölgesinden yetim öksüz çocuklardan evlat edinebilrisiniz ya da yetimhaneden
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hep bebegimi karnimda tasimak istedim ama
- +1 yıl
bunda çok haklısınız her Kadının istediği şey olduğunu düşünüyorum ama :(üzgünüm
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılOlmuyor iste
+1 yılDilerim bir gün anne olursun umuyorum ki sen çok iyi bir anne olursun Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Herşeyin hayırlısını dileyin; olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Evlat edinebilirsiniz...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen benegimi karnimda tasimak istedim ama...
Soran+1 yılBebegimi
Soran+1 yıl:((
anne olmak icin illa dogurmana gerek yok. cocuk esirgeme kurumundan da bi evlat edinebilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılBen ama hep bi bebegi karnimda tasimak istedim...
Soran+1 yılGercekten mi
Soran+1 yılHamile kadinlari gorunce icimdeki imrenme duygusuna dur diyemiyorum :(
Soran+1 yılDegil tabi ikiside degil ama o bebegin tekmesini hissetmek icin bi bebegin bir varligin olusmasi...
Soran+1 yılBen ciddiyim 🤣🤣
Koruyucu annelik ablalık yapabilirsin yetim çocuklar kalbine de sana da iyi gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılBen aslinda bi bebegi karnimda tasimak istiyordum ama
Soran+1 yılYine anne olamayacagim ama
Soran+1 yılYumurtaliklarim yok
Soran+1 yılAlindilar
Herseyin en hayırlısını Allah bilir. İsyan etme her şey imihan bu hayatta
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama kabullenmek zor
Soran+1 yılHayir yumurtaliklarim yok
Soran+1 yılAnne oldugun icin boyle soyliyorsun ama bu duyguyu bildigin icin
Soran+1 yılBenimkileri vereyim dedin ya
Soran+1 yılHa anladim
+1 yılDoktor ne dedi sorun ne yumurtalıkları neden alındı
İllaki çaresi vardır her şeyin014 Yorumla
Soran+1 yılHasta oldum o yuzden
Soran+1 yılRahatsizlik gecirdim
- +1 yıl
Başka birinden Rahim alınıp verilse olmuyor muymuş oluyor diye biliyorum ama
Soran+1 yılRahim nakli turkiyede yapilmiyormus yurt disinda varmis galiba hem sorun rahim degil yumurtaliklarim yok
- +1 yıl
Tamam herhangi bir kişiden yumurtalık alıp hani nakil edilmiyor mu
Yumurtalıkta mı Türkiye'de nakil edilmiyor
Soran+1 yılTurkiyede yapilmiyor
- +1 yıl
Üzüldüm Senin adına ya peki Yumurtalıklarım neden alınmıştı Yani kesin vardı başka bir sorun mu
Soran+1 yılKist vardi
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun umarım en yakin zamanda o tedavi yöntemi burayada gelir
Soran+1 yılHic sanmiyorum :((
- +1 yıl
Tıp çok ilerledi yani birçok şey Türkiye'ye geldi ama umarım O da gelir
- +1 yıl
Acaba Yurt dışına gidip yaptırmak çok mu pahalı ki
Soran+1 yılPahali maalesef
- +1 yıl
Ne kadar da pahalı olsa işiniz sizi seviyorsa yaptırması gerekiyor ya da yapması gerekiyor
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki baska birisi ile cinsel iliskiye girelsen olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir olmaz cunku yumurtaliklarim yok
Benim annem 15 yıl çocuk sahibi olmamış, tüp bebek tedavisiyle olmuş. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. Vakti geldiğinde her şey olacağına varır.
00 Yorumla
+1 yılEvlen çocuk yap , ya da sperm bankasına git döl enjekte ettir kendine çocuğunu büyüt.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir olmuyor iste sorun bende benim yumurtaliklarim yok
- +1 yıl
Peki senden parça alıp taşıyıcı anneye veremezler mi?
Soran+1 yılIste o mumkun degil
- +1 yıl
Niye ki? Doktora sordun mu hiç? Taşıyıcı anne bulsam olur mu diye? Ben yüzeysel biliyorum sadece cok ayrintili bilmiyorum. Doktor sana dedi mi taşıyıcı anne bulsan bile olmaz diye
Soran+1 yılSormadim mi saniyorsum hemde defalarca gitmedigim doktor kalmadi
+1 yılBöyle dünyaya çocuk getirmemek en güzeli, biz çekiyoruz onlar da çekmesin
010 Yorumla
Soran+1 yılBen kucuklugumden ebri anne olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Herkes bir şeyler istiyor. Fakat istediklerimiz olmuyor. maalesef bu elimizde olan bir şey değil
Soran+1 yılBu haksizlik ama
- +1 yıl
Hak konusuna bir şey diyemem. Herkesin hayatta bir sınavı var. Kimisi anne babasıyla, kimisi eşiyle, kimisi çocuklarıyla kimisi sağlığı ile, kimisi yalnızlığı ile, bir şekilde yaşayıp gideceğiz. Ne olursa olsun son nefesimizi verene kadar yaşamak zorundayız. Bazı şeyleri kabullenip ömrümüz bitene kadar mutlu olmaya çalışmalıyız.
Soran+1 yılNasil peki
- +1 yıl
Olumlu şeyleri görerek. Mutlu olduğumuz şeyleri yaparak
Soran+1 yılBen sadece anne olmak istiyorum
- +1 yıl
O zaman PRP yöntemini deneyeceksin
Soran+1 yılO da olmadi
- +1 yıl
Demek ki bazı şeylerin olmaması gerekiyor. Ya da daha zamanı olmayabilir
+1 yılOlur yahu acelen ne. Hazır bekarken yaşa hayatını ve kadınlığını doya doya.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen kadin bile degilim ki kadin olsam cocugum olur hamile olurum ama degilik iste anne olamiyorum bu yuzden kadin bile degilim
- +1 yıl
Ne alaka yahu neyin kafasını yaşıyorsun sen. Kadın olmakla çocuk doğurmak tamamen farklı şeyler.
Soran+1 yılOyle iste herkes bunu diyor
- +1 yıl
Ailen ve çevren çok ama çok yobaz ve cahil belli ki.
Soran+1 yılHaklilar ama yani ben onlarin yasadiklari duygulari yasamadim yasayamayaxgim o yuzden eksik kalacagim ic dunyamda
- +1 yıl
Saçmalıyorsun. Bir kadının tek amacı çocuk doğurmak değildir. Annelik başka şeydir kadınlık başka şey. Belki anne olamayabilirsin ama muhteşem bir kadın olabilirsin.
Soran+1 yılBen anne olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yıl28im
- +1 yıl
Daha çok zaman var. Senin önce kadınlığını yalamak lazım doya doya belki o zaman tekrar üretkenliğin açılır
+1 yılAşılama tüp bebek denedin öi en son taşıyıcı annelik
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim tasimak istiyorum ama
- +1 yıl
Tam olarak sorun ne dedi dr kac deneme yaptın asılama ya da tüp bebek tkop et istersen konusuruz
Soran+1 yılArtik yumurtaliklarimda alindi zaten
- +1 yıl
Senin rahminde gelişebilir ama yapılabilir
Soran+1 yılKendi biyolojik cocugum olmaz ama
- +1 yıl
Olur konusuruz detaylı
+1 yılMutlu olmak için çocuk sahibi olmak gerekmiyor... Allah vermiyorsa şüphesiz bir hikmeti vardır.. belki de evladın olup gelecekte canı biri olacak... Görmüyor muyuz annelerini atiyorlar belki Allah seni böyle evlatdan koruyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben anne olmayi cok istiyordum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim böyle bı durumum olsa gider depremde onca yetim çocuktan bir tane alır ona çok güzel bir şekilde annelik yapardım..
O beni tamamlardı ben onu ❣️10 Yorumla
+1 yılseni seven çocugunu dert etmez merak etme
alışırsın zamanla00 YorumlaHerşeyin zmani vardır ya da evlatlık edinmeyi deneyebilirsin
00 YorumlaTedavi oldunuz mu kimde sıkıntı ona göre tedaviye yönelirdiniz.
00 Yorumla
+1 yılBenim kuzenimde 3 yıldır evli onunda çocuğu yok normal bence toplumumuzda evlendiğin gibi çocuk olmalı düşüncesi yüzünden kadınlar psikolojik sorunlar yaşıyor kafanı biraz başka konulara vermeye çalış uzaklaş bu düşüncelerden.
01 Yorumla
Soran+1 yılKafami maalesef baska biseye veremiyorum
+1 yılNeden ve kimden dolayı olamadın? Benim spermlerim çok güçlü ve anne yapabilirim seni.
02 Yorumla- +1 yıl
@fesfs Seninde ihtiyaçın mı varsa sanada yeter, bu kadar üzülme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, gerçekten çocuk yapıp hayatınızı mahfetmeye nasıl meraklısınız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim mal kocam da hamile olduğumu öğrendiğinde aylarca aldır diye baskı yapmıştı Allah onu bildiği gibi yapsın bana hamileyken az çektirmedi
00 YorumlaKimde sorun vardi ki evlilinizde buna bir baktırmak lazım sizdeyse kedi köpek sahiplenin onlar insanlardan daha iyiler Allah herkesi siniyor senide siniyor derim sabret şükür et eğer evlendigin kisideyse başka biri deneyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldünya hayatı imtihan hiç üzülme her şeyin mutlaka bir sebebi var biz bilemeyiz
05 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum ama
Cevap sahibi+1 yılbundan sonraki hayatına odaklanmalısın geçmişi düşünmek gelecekte alacağımız kararların engelidir sadece
Soran+1 yılBundan sonrasi yok ki ama
Cevap sahibi+1 yılbunu hiç kimse bilemez
Soran+1 yılBen biliyorum iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk kolay bir şey değil, bence hayatını yaşa
10 Yorumlaİlla dogurucaksin diye bir şey yok. Yetimhanelerde sevgiye muhtaç birsuru çocuk var ya da hayvan bile size çocuk olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle elbet ama ben hep karnimda tasimak istedim
Bazı kadınlar çok ister bazılarıda hiç istemez benim gibi olmuyorsa zorlama hayatını yaşa başka ilgilenecek şeyler bul zaten evli olman gerek çocuk içinde tek başına büyütmek zor olur
00 YorumlaAynı şeyi bende yaşadım 6 yıl çocuk sahibi olamadım o zamanlar özeniyordum ayrıldiktan sonra kafaya takmadım nasip dglmis dedim önüme bakıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılZor opmadi mi peki
ayrıldınız evlenmeniz gerekli veya çocuk evlat edine bilirsin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben de benzer bir durum yaşıyorum tanışabilir miyiz
00 Yorumla
+1 yılSorun sende mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvt.
- +1 yıl
Boşanma sebebiniz çocuk sahibi olmayışından mı kanaklı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca çocuk sahibi olamaman sebebiyle ayrılmış olmanda can sıkıcı bir durum.
Halbuki her evlenen çiftlerin çocukları olacak diye bir şey söz konusu değil. Keşke yardım edebilsem. Ama elimden sadece seni dinlemek gelir yani dertleşmek içini dökmek istersen seni dinlerim. Belki bu sana iyi gelir. Tabi sen istersen konuşmayı
+1 yılevlatlık edinebilirsin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kendi bebegimi karnimda tasimak istedim ama...
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlat edinmek de bir çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette ama ben bebegimi karnimda tasimak istiyordum hep
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılüzüldüm aa olur birgün umarımmm
011 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz maalesef
- +1 yıl
hımmmm sağlıksal sebeplerden dolayıysa kötü bi durum tüp bebek falan denedin mi
Soran+1 yılDemedik hemde defalrca
Soran+1 yılBen anne olamiyorum iste herkes oldu bi ben olamadim
- +1 yıl
kuzu ya inş bir gün olur üzülme
Soran+1 yılOlmaz maaleseff
Soran+1 yılYumurtaliklarim yok
- +1 yıl
hımmm bişey diyemedim ya ne diyeyim:(
- +1 yıl
hımmm ilerde evlenince evlatlık edinirsin
Soran+1 yılBen karnimda tasimak istiyorum ama anne olmak istiyorum
- +1 yıl
ozaman bişey diyemiyorum ya
Sorun senden mi kaynaklı
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılCozum mumkun degil
Soran+1 yılCozumu yok
Soran+1 yılEvt.
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİmrenme kendine zarar verirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde degil
+1 yılHayatım zaten bu dünyaya çocuk getirilmez.
023 Yorumla- +1 yıl
Hiç katılmıyorum anne olmakta baba olmakta dünyanın en güzel duyguları. Bir doktora gitmelisiniz en sağlıklı o olur
Soran+1 yılMaalesef yumurtaliklarim yok rahmimde hasarli hic bisekilde anne olamam
Soran+1 yılEvet maalesef en guzel duygulari yasayamayacgim
- +1 yıl
Bu durumu bilmiyordum ama. Seni seven bir adam ile gerçekten bir çocukta alabilirsiniz. Ya da bir hayal kurup bir çok çocuğun geleceğine ışık olabilirsiniz.
Soran+1 yılEvlatlik mi diyorsunuz
- +1 yıl
Evet neden olmasın bir çocuğun hayali siz olun yuvası
Soran+1 yılBen ama bebegimi hep karnimda tasimak istedim
- +1 yıl
Haklısın güzel bir duygu. Tıp da çözümü vardır belki çok gelişti bence pes etmemelisin.
Soran+1 yılMaalesef yok cozumu
- +1 yıl
Bir araştırma yapayım belki atladığın bir şey vardır
Soran+1 yılHayir gercekten yok bi care
- +1 yıl
Prp li tedaviler varmış %85 sonuç veriyormuş
Soran+1 yılO tedaviyi biliyorum ama maalesef bana uygun degil cunku yumurtaliklarim yok
- +1 yıl
Hiç yumurtası olmayan kadınlarda %85 miş çözüm
- +1 yıl
Bence beyinin elinden tut götür koştusun senin ile olur bence güzel bir çocuğunuz 🤗
Soran+1 yılRahmim bu trdavi icin uygun degilmis ama doktorum demisti
- +1 yıl
Nasıl ya başka bir doktora gözüktün mü yanılmış olabilir mi
Soran+1 yılNe yazikki
Soran+1 yılKac tan3 doktora gittim
- +1 yıl
Bence bırakma denemelisin Başkentte bir doktora git
- +1 yıl
İyi uzmanlar var
Soran+1 yılImkansiz dediler hepsi
- +1 yıl
Bilemedim buradan başka ne söylesem
Sorun sende mi yoksa eşindemiydi
07 Yorumla
Soran+1 yılBende ve artik evli degilim
Soran+1 yılMaalesef artik yok
Soran+1 yılIyi niyetin icin teeekkurler ama yumurtaliklarim alindi yani imkani yo
Soran+1 yılBazen gecelerce bunu dusunuyorum bu kadar insana bu nasip olmusken bana neden nasip olmadi diye
- Aile & Toplum konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılAyni sorununuasiyoruz neden anne olamadin?
00 Yorumla
+1 yılSebebi ne niye olmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTip gelişiyor olursun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yine evlenebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk olmuyor duyemi ayrıldınız benimde komşum sizin gibiydi tedavi falan şu an hamile
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat