Aslında ben sperm bankalarına başvurmak istiyorum ama eşim nasıl karşılar bilmiyorum bu yüzden size Bi sorayım dedim
Tüp bebek tedavisi VS demeyin öyle bir şey değil
Aslında ben sperm bankalarına başvurmak istiyorum ama eşim nasıl karşılar bilmiyorum bu yüzden size Bi sorayım dedim
Tüp bebek tedavisi VS demeyin öyle bir şey değil
Bunu burada paylaşmak yerine mesela direkt olarak kocan ile paylaşabilirsin bak ben böyle böyle bir şey istiyorum ama senin de onayın olmasını istiyorum eğer sen de izin verirsen senin onayın olursa sperm bankası ile anlaşırım çocuk sahibi olmak istiyorum birlikte büyütmek istiyorum seninle diyebilirsin hayır diyeceğini sanmıyorum.
Kavga ettiğimizde çocuk benim mi senin bile diyebilir bekliyorum ondan
Sperm bankasından sperm aldınız bunla hamile kaldınız diyelim çocuk erkek olursa bir problem yok sonuçta annesi sen olduğun için bir sıkıntı doğmuyor fakat çocuk kız olursa ve eşin de bunu kabul ederse o çocuk eşine sürekli haramdır tıbbi olarak şayet bir çaresi yoksa bunu eşinle oturup makul bir dille konuşup yani ben çocuk sahibi olmak istiyorum ve bunun da yolu bu şekilde ama ben bu şekilde bir şey de düşündüm ama bu da ileride hem sana hem bana problem yaratabilir bunu medeni insan gibi konuşarak çözebilirsiniz
O kadar medeni anlatmışsın ki eşim bu dilden anlamaz
tüp bebek tedavisini falan elemişsin ama daha bir sürü seçenek var, tıpta artık bu durum çaresiz değil, ha bir de doğal yollar var o da başka bir konu :)
Doğal yol olmaz
tıpta artık bu konu çaresiz değil bence başka şeyleri de araştır, ayrıca doğal yol tıbba gerek olmadan bu konuyu çözüyor ama ahlaki açıdan yanlış :)
Eşini seviyorsan bunu da kabulleneceksin. Aynısı sana olsa onun böyle diretmesini ister miydin. Tedavi yönlerini tabii ki deneyin. Ama olmuyorsa nasip değildir, vardır bir hayır.
Ah canım ya, çok zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum. Öncelikle, böyle bir dileğe sahipsen haklısın ve bu duygu çok kıymetli. Annelik isteğine çok saygı duyuyorum. Eşinin de bu durumda ne hissettiği önemli tabii. Bu tür konular hassas ve mutlaka birbirinizi incitmeden iletişimde olmanız gerekiyor. Sperm bankaları konusunda eşinle samimi bir iletişim kurabilir, onun fikrini anlamaya çalışarak çözüm yollarını birlikte keşfedebilirsiniz. 🙏
Belki bir uzmanla görüşmek de işe yarayabilir. Psikolog ya da bir aile danışmanı size duygusal olarak rehberlik edebilir. Unutma ki böyle durumlarda destek almak ayıp değil; tam tersi, çözüm yolculuğunu kolaylaştırır. Ramazan ayındayız ya, dualarla belki gönlünde ferahlık da bulabilirsin. 🌙🌟 Sana şimdiden çok bol sabır, güzel umutlar dilerim!
Hadi bakalım, bir annenin duası kadar güçlü bir şey varsa o da sevgiyle alınan doğru kararlardır. 🍼💖
Cevap
37Cevap
Eşinin pek olumlu karşılayacağını sanmıyorum. Onun yerine evlat edinin hem daha iyi olur gibime geliyor bunun yanı sıra testesteron tedavisi görmesi belki fayda sağlayabilir.
Benim
Burada sormak yerine eşine sorsan daha mantıklı olurdu. Hem kafanı karıştıran olmaz hem de farklı şeylere yönelmezsin.
Evlat edinme lazim. ya da sperm bankası ama kocam riza gostermeli
Çocuğunun babasını hiçbir zaman bilmeyeceksin o zaman
Kimse kendinden olmayan çocuğu beslemez beslemek zorunda değil. Sen de haklısın. Boşanma mümkün. Evlatlık alma sonra başka meseleler çıkıyor
Herşeyi eşinle açıkça konuş, sperm bankası ya da başka erkek muhabbetine girme. Ortak bir karar alın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Senin cocuğun olmasaydi esin sence nasil davranirdi?
Bırakırdı
Beni bırakırdı şu an onun çocuğu olmasına rağmen ailesi herekse gelinin çocuğu olmuyor diyor
Beni kusurlu gösteriyor
Soruda eşin de sorunun olduğunu yazmışsın ama burada onun çoçuğu var diyorsun
Cocugu olmadigini kocanda biliyor mu ya da senin kendi fikrin mi
Herkes biliyor ailede
Öyle
Eşinle konuş çare bulunur olmadı evlatlık alırsınız
Evlatlık olabilir ama ben doğurmak istiyorum
Kıbrıs TEB bankası'ndan yapay döllenme ile yapabilirsiniz aslında sperm dölleyecek
Eşinize ve kendinize hacamat yaptırın mucizeye inanamayacksınız
Merhaba, sperm bankalarına başvurmanı pek olumlu karşılayacağını düşünmüyorum eşinin
Ben kabul etmek yerine boşanırdım sizde öyle yapın.
Konus bunu onunla konusmqyqcaksında kimle konusacaksın
Ben verebilirim, 180 esmer üni. Mezunu, çocuğum olsun istiyorum sadece , evli degilim
@Ecrininizzzzzzzzzz hani bu mevzuda kadına bile gjren çıkan olmayacaktır, birbirimizi bile görmicez belki ama sana giren ne
Evlatlık alın..
Eşim hamile kalmasaydı alacaktım bende
Ben doğurmak istiyorum
Baska birinin çocuğu olacak bu ama?
Hayır benim olucak
Orası evet ama babası mecbur başkası olacak😑
Tanıdığınız güvendiğiniz birini aranıza alın, işlem tamam olana kadar.
Saçmalama eşim güzel kardeşim mı benim
G@vat mı
Bu kadar istiyorsan bu konuyu bazı şeylere katlanmali.
Ya da gizlice yapmalısın.
Boş konuşma
Karar senin, sperm bankalari ve işlemlerle uğraşmak yerine daha kolay bir çözüm:)
Sen kocanı ailen yapmadın mı bacım sperm bankası ne başkasının çocuğu olacak o kocam senin hayatını zaten güzelleştirmiyor mu çocuğunuz olmasa da olur boş ver
Yani istemiyorsa yapma cunku sonucta onunda cocugu olacak ve baska bir adamin sperminden olan bir cocugu kabul etmek baya zor olur onun icin buyuk ihtimalle
Sperm bankası seni anne yapar eşini ikna edebilirsin
Yetiştirme yurdundan alın
Ben doğurmak istiyorum
Oda mantikli
Sperm alınn yanı ıstıyosanız
@KaradenizliBeyfendi evet
Neden istemiyor peki başkasının olduğu için mi
O zaman yurtlardan çocuk alın
Al karşına otur konuş bence
Benim hislerimi anlamıyor ki
Kıskanç biri mş
Hemde nasıl sperm alsam doğursam benim çocuğum bile der
Benim çocuğum değil
Ooo kötü bir durum ya
Tüp bebekte mi olmadi
Denemedik
Tüp baba yap aq soruya bak
Daha iyi istediğim. Erkek türü
Allah yardımcınız olsun zor bir durum
Bize değil de eşine sorsan ya
Eşinin çocuğu olmadığına eminmisiniz
Evlatlık neden düşünmüyorsunuz?
belkide baska bir erkek.
Nasil biseymis, troll
Başkasıyla yapabilirsin
Türkiye de yok
yol yakınken ayrılın ya da evlatlık edinin
kocanı değis abla ya da cocuk evlatlık alın
@Laviniaaa19 o nasıl hemen deişir mi ;)
O nasıl birsey
Öyle
Onu nerden aliyon mesala
Sen almıyorsun sperm bankaları var hastane gibi orada oluyo dölllenme
eşinlen konusup ortak karar alman gerekir
Yurttan alalım diyor evet çok güzel ama ben doğurmak istiyorum
Evlatlık alin
Evlatlık alın.
evlat edinin ya da başkasından hamile kal
Tüm aile bilmeseydi bari olurdu belki
boşan o zaman
Bosan
Çocuğu olmuyor diye boşanmak ne ya, oda onun sınavı işte, hani hastalıkta sağlıkta nerde bu nikahta söylenenler
Ben dedim diye bosancak zaten ne diyecek diye yem atmiştim abi sakin ol jxkskxkc
Lafı çevirme ya, hastalıkta, bir sıkıntıda belli ki sen boşanmak istersin, sinir oldum yorumuna
Hahaha başka yerde sinir ol ben ne dediğimi biliyorum
Tamam ağlama
Hahaha ağlayan ben miyim sen mi şüpheli
Sensin hshsh
Sensinn
Alın bu kızı burdan sal beni
Sal beni diyen benim yorumuma gelmiş jckskcf
Tekmeyi basar
Evlatlık alın sizde
Neye karar verdin
Koruyucıu aile ol
Tedavi görsün