Bazen o seviyeyi yani arkadaslik seviyesini kizlarin belirlediğini düşünüyorum hemcinslerimi savunmak istesemde bu konuda erkeklerin rahat olduğunu kızlarında umursamadigini görüyorum yakın zamanda evleniyorum eşimin kız arkadaşları var bazıları evli akşamın bir saatinde muhabbet etmek için mesaj atıyor bazısı fazla samimi geçmişte kamp yapılmış alkol alınmış laubali ilişkiler bu konuda nişanlimi uyardım fakat kızları durdurabilmek mümkün değil kimse sınırını bilmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilir. Hepimizin bir çalışma hayatı var mesela kendi kurumumdan örnek verecek olursak işimiz gereği sık sık iletişim halindeyiz seviyeli bir iletişimimiz var bir yerden sonra evli olanların eşleri arkadaşları arasında da tanışıklık oluyor bir aile gibiyiz. Böylesi bir arkadaşlıkta kötü niyet aranmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOkurken bile yoruluyorum artık Nerde aldatma potansiyeli olan erkek var el üstünde istediği zaman evleniyo ailesini kuruyo aldatmaya devam ediyo ve mutluda oluyo işin garibi nerde hanımını el üstünde tutan erkek varsa mutsuzluğa mahkum oluyo yani çok garip bi milletsiniz kimse aksi bi yorum yapmasın yılların verdiği yalnızlık ve gözlemin sonuçları bunlar
110 Yorumla- +1 yıl
Hanımı el üstünde tutan erkeklerin 100 de 100 aldatmadığını nerden biliyorsun. Belki vicdanını rahatlatıyor ve kuşkulanmasın diye yapıyordur. Gerçek şu ki asrlardır erkekler kadınlara çok çektirdi. Şimdiyse kurnaz ve bencil kızların sayısı arttı. Bazen de iyi olmuş az bir az erkek aleminin de ağzı yansın da anlasınlar aldatılmak ihanete uğramak ne diye. Ama işte keşke hakedenlerin başına gelse hep, günahsızlar perişan olmasın.
- +1 yıl
Neyi kastediyosun bilmiyorum ama Geçmişte çektirmesi hiç de mantıksız değilmiş günümüz kadınlarına bakınca
- +1 yıl
Kadınlar yaradılıştan ilişkide en sadik olan cins olmuştur İhaneti kadınlar erkeklerden öğrendi. Sadıklık görselerdi onu da örnek alırlardı.
- +1 yıl
Kadınlar melek deyiver de tam olsun tarih oku biraz işine gelenleri aklında tutma sadece Erkek ve kadının anatomisini bilmeden saçma sapan yorum yapıyorsun erkeğin cinsellik için sevmesine gerek yok sizin var yaratılış böyle baş etmemiz gereken libido var ilişki içinde bunu aldığımızda göz kayıyor kaymadığında da bi önemi olmuyo kadın ilişki uzmanlarını aç izle kadınlar erkeklerden daha fazla aldatır yakalanmaz ne güzel ya kötü ne varsa erkekten öğrenmişler kötülüğün başı sizsiniz saçma sapan müge anlı gibi programları izle ortalığı karıştıranlar çoğunlukta kim
- +1 yıl
Ben kendim 4 yıl sırf Tarih bölümünde okudum zaten:) bunun yanında gender dersi de aldım. Bilmem bilir misin. Dini biliklerimi de ortaya koyarak konuşuyorum. Ayrıca erkeklerin hormonlardan dolayı ihanetleri 30 yaşa kadar geçerlidir. Ki her ihanette bile şüurunuz gayet yerinde oluyor. İster içkili ol ister yüksek libidolu ol. O kadar normalleşdirdiniz ki toplumda bu olayları kadınların da düşüncesi değişti bu kadar basit zira karşı cinse karşı nefret söz konusu olamaz. Ayrıca gördüklerinin bildiklerinin Müge Anlıyla kısıtlanmasına çok üzüldüm.
- +1 yıl
Saçma sapan müge anlı gibi yazmamdan izlemediğimi anlamaman düşündürücü tarih okuduysan büyük ihanetler taht devirenler kimler yüzünden bildiğin halde körü körüne hemcinsini savunman ayrı düşündürücü konuyu dağıtmaya gerek yok ben ve arkadaşlarım aldatmanın sonu olmadığını gördük ve gerçekten severek ilişki kurduk aldatmaya yeltenmedik sonuç ne hüsran dahası benimle tartışmak yerine hemcinslerini tanımak istiyosan dr. redphill i izle sizler üzerine yapılan binlerce yıllık gözlemin sonucunda yapılan bilim sorunlu taraf kim anlarsın
- +1 yıl
Ben yurtdışımdan yazıyorum müge anlıdan da bildiğim sadece karşıma çıkan troll vidyolar. Sen izlemeğe devam et. 22 dakika boyunca dr redphill in adını yazmış olmana da pek şaşırmadım. Onu da izlemeğe devam et. Evren çünki Türk tarihi ve halkı etrafında dönüyor değil mi
- +1 yıl
Programları izlediğim yok Türkiye'de yaşadığım için gördüğümü yorumlayacağım tabi yurtdışında yaşadığını baştan söylesen tartışmazdım burdaki ki gibi tanışmak için bile yalvartmıyolar bi date e çıkmak kolay coğrafya kader emin ol yurtdışında olsam şu an çoktan hayalime ulaşır mutlu bi yuvam olurdu burası internetten izlediğin videolar gibi değil
- +1 yıl
Anladım Allah seni mutlu ve mesut etsin beni de
- +1 yıl
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin amacım seni kızdırmak değildi sadece fazla uğraşmak artık sinirimi bozuyo cevap yazmana gerek yok 🙈😄
+1 yılSadece evli adamın değil, evli kadının da olamaz. Aklınızı başınıza alın, ortalık berbat. Kimin eli kimin cebinde değil, millet kardeşim dediklerine oral seks attırıyor siz hala karşı cins arkadaş olabilir mi derdindesiniz. İş arkadaşlığı bırakın da işte kalsın. Yok gece mesaj atmalarmış bilmem nelermiş adamın g*tünü keserim.
71 Yorumla
Soran+1 yılHahaah helal yaa doğru diyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılkız ve erkek arkadaşlığını kadın belirler. Kadın isterse olay s3xe isterse sadece arkadaşlık ile kalır ama erkek hep s3x taraftarıdır kadının o anını bekler veya uğraşır. En ufak şans vermeyi denerseniz bunlar yaşanır. Kadın ve erkek sıradan farklı 2 insan olmalı arkadaşlık pek olmaz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, evli insanın karşı cins bir arkadaşı olabilir. Ancak, evlilik ilişkisi dışında herhangi bir romantik veya cinsel ilişki içinde olmamak koşuluyla. Karşı cins arkadaşlık, her iki taraf arasında karşılıklı saygı, anlayış ve dürüstlük temelinde sağlıklı bir ilişki oluşturabilir.
Ancak, evli bir kişinin karşı cins arkadaşı olması, eşinin rahatsızlık duyabileceği bir durum olabilir. Bu nedenle, evli bir kişinin, karşı cins arkadaşlık kurarken, eşine saygı duyması ve onun endişelerini anlaması önemlidir. Eşinin rahatsız olabileceği durumlarda, karşı cins arkadaşlık kurmanın sınırlarını belirlemek ve açık iletişim kurmak, evlilik ilişkisinde sağlıklı bir denge oluşturmak için önemlidir.
10 Yorumla 4 seneye yakın bir ilişkim var. Ne kadar kendimi medeni, ileri görüşlü, geniş 😊 olarak tabir etsem de şu anki düşüncemle ilk başlardaki düşüncem çok değişti. İlişkinin başlarında normal karşılardım fakat daha sonra tecrübeyle sabit olmak şartıyla, büyüdükçe ve olgunlaştıkça insan fıtratı gereği, kadın ve erkeğin fazlaca yakın olmaması gerektiği kanaatine vardım. Bu benim görüşüm tabii. He sorarsan sevgilinin var mı diye elbette kız arkadaşları var lakin gecenin bir yarısı konuşmak için mesaj atmazlar. 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende tecrübe ettim herşeyin bir dozu var
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSana uymuyorsa uydurmaya çalışamazsın uyanla beraber olursun. Sana yanlış gelen ona doğrudur sana uymadı diye eleştirme hakkın yok. Kız arkadaşları benden önceki arkadaşlarıysa tabiki konuşacak bende kamp yaptım bir ahlaksızlık mı bu? değil. gecenin 3nde 5nde mesaj atıyorlar bir ahlaksızlık var mı? Yok. çünkü arkadaşım çünkü normal. Sana yanlış gelen şeyi başkalarına dikte edemezzsin evlenince ayağını çekecek kızlara mesafe koyar diye beklersen çok kavga edersiniz çünkü çekmeyecek. Saygı duymuyorsan kendine uyan biriyle olacaksın. Kimseyi değiştirmeye çalışmayın sonra boşanmalar niye artıyor artar tabi.
18 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirme yok ki dikte etmek de yok cinsel geçmişi olduğunu düşündüğüm biriyle ilişkisini ben demeden kesmesi lazım fakat bu konuda güven vermiyor demekki sadece nişanlım değil kız arkadaşıyla tanistigimda da vermedi herkesin bir ahlak ölçütü olması gerektiğini düşünüyorum ne ara bu kadar rahat olduk anlamadım ki koyun koyuna yatsak biz sevismiyoruz kardeşiz diyip birbirlerinin koynuna giriyorlar kim kime guveniyo bu devirde sınırlarımı çizmek zorundaydim bende çizdim tabii anlarsa.!
- +1 yıl
Ahlakı nasıl neyle ölçüyoruz? Kime ve neye göre ölçüyoruz. Gece yarısıda mesajlaşabilir önemli olan mesajlar değil samimiyetleri değil bunun dozları. Cinsel veya fazla samimi mesajalrı mı var flört gibi? Onunla seviştiğini sor öğren. Kendi kendine çıkarım yapmışsın net bilgi yok elinde. Ayrıca madem sevişti diyelim onunla hala arkadaş olan biriyle evleneceksin farkında mısın? Ozaman ahlaki sınırı olmayan biriyle evlenmek üzeresin demektir. O sınırı olmayan adama sınır çizince duracağını sanıyorsan yanılıyorsun. Öyle olduğuna eminsen nişanlını gözden geçir kızı değil.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Hiçbir kadın evlenmiş bir adama gecenin 3 ünde mesaj atamaz herkes yerini bilecek! Beyinsiz değilse kadın evli bir insana o saatte mesaj atmasının eşi tarafından hoş karşılanmayacağını bilir! Şimdi böyle diyenler aynıları kendilerine yapıldığında ortalığı yıkıyorlar ne sinsilikler yapıyorlar sevgililerinin arkadaşlarına kendilerinden biliyorlar çünkü işi. Seven adam gayet mesafe de koyuyor numarasını da değiştiriyor iletişimini de kesiyor. Siz özelinde damacanaya bile hallenen tiplere göre konuşmayın alışmışsınız öyle aptal abazanlara kendinizi bir halt sanıyorsunuz. Ama hayat o basit adamlardan ibaret değil bir gün insanına denk gelirsiniz kadın sağlamdır rezil rüsva ede ede döver ondan sonra bırakın o adama gecenin 3 ünde mesaj atmayı adamı gördüğünüz yerde yol değiştirirsiniz. Bu zihniyette kadın çok ve maalesef insanlıktan da anlamıyorlar insan hala ilkel bir canlıdır ve bazen de bu şekilde had bildirmek gerekiyor. Gecenin bir vakti sevgilisi vs olduğunu bile bile mesaj atan bir kadının niyeti iyi değildir ve biz onlara arkadaş görünümlü k... r diyoruz.
- +1 yıl
Asalağa bak ya🤣🤣 sen kimsin ya? Sana batan ne? Benim fikrimden sa na ne? Kimse senin mağara düşüncelerinle yaşamak zorunda değil git ötede kudur. Ne zırvaladığını bile okuma tenezzülü göstermedim gelmiş destan yazmış fikrini sormuşum sanki çok önemliymiş gibi. Yolda her gördüğü erkeği geçiyorum akrabasına bile amcasının oğluna hala kızına halllenen yan bakan genişlikte midesizsiniz sizdenmi öğrenicez ahlakı edebi haysiyeti şerefi😂 şarküteri reyonu gibisiniz sizin mezhep genişliği kimsede yok. Biz sizin gibi herkese sevgili gözüyle bakmıyoruz kuduruk küpek gbisiniz belli her halinizzden kendi gibi biliyo herkesi haspam yaaa hoşt kız
- +1 yıl
Bak bak tötü yememiş engellemişte şimdi ben seni bir güzel toto üstüne oturup s... r edicem şimdi ister engelle ne b. k yaparsan yap kaale bile almıcam. Asalak mı sen kendinle karıştırma sana o lafı yediririm senin gibi ucuz ve paçoz değilim sevgilisi olan insanlara gecenin 3 ünde mesaj atacak kadar da SA-LAK değilim. Kuduran sensin ki kendin gibi ucuz ve basit tipleri savunuyorsun gerçekleri söylememe asıl kudurttu seni. :D Mercimek beyinli okumadığın için bu kadar öfke ile yanıt yazdın değil mi? Köpeklere de dil uzatma o hayvanların kimseye zararı yok ahlaksız da değiller. Dediklerimin aynısını tekrarlamışsın bak sana son kez açıklıcam tane tane şimdi kalkmışsın dansözlük yapıp kıvırmaya çalışıyorsun ama yemezler ! :D Yorumun hala yazıyor silinmedi yani kendin kıza isteyen istediği saatte mesaj atar buna karışamazsın vs yazmışsın gayette adamın zihniyetini savunmuşsun ben senin gibi k... r değilim haddini bil senin o ağzını yırtar münasip bir yerlerine geçiririm zaten beyni bir tarafında düşünen ucuz tiplerdensin belli sen beni sakın kendinle karıştırma ahlaksız seni ! Bak senin cümlen : '' Ahlakı nasıl neyle ölçüyoruz? Kime ve neye göre ölçüyoruz. Gece yarısıda mesajlaşabilir önemli olan mesajlar değil samimiyetleri değil bunun dozları'' Bunu yazan sensin beyinsiz seni asenalık yapma şimdi yallah hadi.
- +1 yıl
Konu sahibi görüyorsun değil mi 180 derece döndü zilli hadi şimdi engelle engellemezsen o... pusun okey?
- +1 yıl
@redindream ruh hastası manyak 😂😂😂 kimin yorumundan kimi kovuyorsun şizoya bak yaa 🤣🤣 kuduz köpek sendromu bu kemik atmadan kuduran cinsten hoştt ötede kudur it 🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık her şey başka yöne doğru doku dizgin ilerliyor.
Ben kadınları erkeklere göre daha rahat görüyorum.
Canlı canlı yaşadıklarım olmasaydı heralde farklı düşünebilirdim.
Tabi birde görmezden gelemeyeceğim bir gerçek var.
Erkeğin parmağındaki yüzük.12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu nedenle evlenmedigimi düşünüyorum
Çünkü karşıma çıkan ve başta evli olmadığını hatta hiç evlenmedigini söyleyen kadınlarla yaşadıklarım.
Gerçi daha sonra evli oldukları ortaya çıkması kacinilmaz oluyor ama neyse.
Birde çalıştığım sektör bununda etkisi çok fazla.
Sansürsüz canlı canlı gördüğüm hayatlar.
Kadın erkek ilişkileri, birbirlerine hitap şekilleri.
Suyunu çıkartmak için insanlar birbirleriyle yarışır hale geldi.
Kim daha fazla açık giyinebilirden tutun , kim sevgilisini daha fazla asalayabilir kısmına kadar.
Zor zor hayat zor diyorlar da, bence hayat çok basit. Biz insanoğlu hayatı zora sokmak için daha neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz.
Bu iki örnek bu zamana kadar olanların %1i bile değil , sadece örnek vermek istedim.
Kim ne giymek isterse giysin.
Çok doğru bir söz var hayatımın tam ortasına bağdaş kurup oturmuş kalkmaya niyeti hiç yokmuş gibi.
"İnsan kendine yakışanı yapar."
+1 yılBunları baştan konuşmalıydınız. Bana kalsa ilişkisi olan bir insanın kesinlikle sizin kız arkadaş çevreniz dışında geçmişte takılma ihtimali olan kadınlarla arkadaşlığı olmamalı. Merak ettim bu raddeye gelene kadar neden müdahale etmediniz neden şimdi? Şu ana kadar bu mesele çoktan hallolmalıydı. Bence tavrını çok sert bir şekilde göster. Yerinde olsam kız arkadaşına da hesap sorarım gecenin o vakti mesaj mı atılır ya. Sen normal vs diyen kadınlara da bakma kendileri de aynı zihniyetten. Hadi gençlik zamanları vs insan düşünemiyor bunu art niyeti olmuyor ama artık 25 yaşını geçmiş insanlar da o saatte mesaj atılmaması gerektiğini bilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılEdep diye güzel bir kelime vardi eskiden ve çok da kullanılırdı. Şimdi hiç kullanılmıyor çünkü edepte kalmadı.
Evliler ve erkek arkadaşlarıyla akşam gece mesajlasiyorlar. Ben bu rahatlığı anlamıyorum. Bu şekilde yetistirilmedim ve anlamakta gerçekten çok zorluk çekiyorum. Evliliğin belli başlı sorumluluklarini alamayacak insanlar evleniyorlar. Bence böyle insanlar hiç evlenmesin.40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi erkekle evlenmezdim bile en sevmedigim erkek tipi
insan evlenince arkadas bile olsa sinir koyar
normalde kizda koymasi lazim aksamlari geceleri mesajlasmakda nedir
kardes bu kadar arayip sormaz anasini satim
Sen bilirsin herkesin yasantisi elbette farkli ama ben erkeklere güvenmiyorum kadinlarada ayni sekilde her halt bekliyorum bu devirde kimseye güvenme20 Yorumla Olabilir ama bunu eşiniz sizden saklamamali ve muhabbetin sınırı olmalı. Eşiniz sınırı koruduğu sürece ve birbirinize guvendiginiz sürece sıkıntı olmamalı.
27 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir yorum fakat karşı taraf sınırını koruyup koruyamadığını çok gozlemleyemem
Soran+1 yılher şey adamda bitiyor da kızlar da çok yılışık hiç namus kavramı yok
- +1 yıl
İste bu noktada kimi sevdiğiniz ve kiminle evlenme aşamasında olduğunuz önem taşıyor. Evlendiginiz kişi karakter sahibi sadık ve dürüst bir insansa isterse 50 kuyruk sallasin yine de karısından baskasini gözü görmez görmemeli. Anlıyorum etrafımızdaki olaylar hatta şu sitede yazılan cizilenler bile hiç masum değil.. neler yaşayanlar. var. siz oncelikle nasıl biriyle evlendiginiz ve evlendiginiz kişiyi gerçekten tanıyıp tanımadığınızi kafanızda tartıp olcmelisiniz. Ona guvendiginiz sürece sorun teşkil etmeZ
Soran+1 yılDoğru diyosunuz fakat öyle kadınlar varki çok dürüst adamları bile yoldan cikariyorlar ben artık namus kavramınin olmadığını düşünüyorum insanlarda ahlak kalmamis
Soran+1 yılAmin
+1 yılHis bir durum degil
Bence eski yasamini birakmicaksa evlenmesin. buyuk ihtimal sen bakiresin ev isleri falan yapacaksin evde oturcaksin cocuk buyutceksin ( evlenme baskisindan kurtulmus olcak) oda hem aile zevkini alcak hemde yine eskisi gibi ozgurce takilcak.
07 Yorumla
Soran+1 yılOff off 😢
- +1 yıl
Evlenme yol yakinken dön. evlilik sozlesmesi imzalat aldatirsa evi mali mulkunu sana versin
Soran+1 yılO sözleşmeyi imzalaticam
Soran+1 yılAma kendine ait hiçbir şeyi yok
- +1 yıl
Baska birini bulamadinmi
Soran+1 yılOndan değilde niye böyle bir seçim yaptım bilemiyorum çok zor durumda kaldım
- +1 yıl
Yol yakinken ayril
+1 yılNişanlın hatalı.. tavrını ortaya koyamiyorsa kızlari. gunah keçisi yapamazsın.. benim artık bir eşim var diyemiyorsa sorun onda demektir..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok net doğru 👍
- +1 yıl
👍
+1 yılKusura bakma da belli ki o kızlar düzgün değil nişanlının da pek düzgün olduğunu düşünmüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah selamete çıkarsın beni nediyim🥲
- +1 yıl
Amin
+1 yılEvli kadının erkek arkadaşı olamadığı durumlarda evli adaminda olamaz haliyle de sen bilirsin bacım erkektir yapar diyorsan yapsın etsin sen otur evinde koçanın yolunu gözle kiskan kiskan dur kendi kendine.
21 Yorumla- +1 yıl
Kocanın*
Eşinin gereken sınırı çizmesi gerekiyor. Olayin ciddiyetini ve seni düşünmesi gerek.
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosunn valla napcam bilmiyorum 😢
Soran+1 yılO ahlaklı biz ahlaksızmisiz gibi akıl veriyor bir de her fırsatta onun pis ahlakini değişmesi gerektigini hatirlaticam
Soran+1 yılYapacak bir şey olmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eşin izin vermese kimse samimi davranamaz. Üçüncü kişilere odaklanmayın.
51 Yorumla
+1 yılKadın ve erkekten arkadaş olamaz olsa da biri mesafeyi koymuştur fazlasıyla koymadiginda da işte her iki tarafta aynı niyettedir
30 Yorumla
+1 yılBu kadar gevşek biriyle evlenmemeni tavsiye ederim eğer düzgün bir şekilde arkadaş ilişkisi kurabilmiş olsaydı sana bu soruyu sorduracak tetiğe sokacak bir şey olmazdı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Dünyada her şey ola bilir.. Ogunsaygii ve akıllı bir erkek arayan kız ile ede aradığını bulamayan evli erkek bazen inanılmaz yakınlık kura biliyor... Dediğim gibi saygı ve güven var ise.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir ama ilişkiler de ki karşılıklı birbirlerine takındıkları tavır ve konuşma çok önemli laçkalaşınca tatsızlaşılıyor en azından kendi açımdan öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden gelen bir arkadaşlıksa olabilir ama bu gecenin bir saatinde mesaj atmayı, laubali bir biçimde iletişim kurmasına izin vermez. Herkes yerini ve haddini bilmeli genişliğe gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmaz kadınında erkeğinde muhabbet bir yerden sonra zaten olmaz bir yerden sonra sınırı aşar evli olsam kabul etmem her ikimiz içinde kesinlikle dinimiz içinde uygun değildir
10 Yorumla
+1 yılAçıklamayı okumadan diyorum ki olamaz. kimin arkadaşı oluyorsa olsun, benim eşimin karşı cinsten arkadasi olamaz.
20 Yorumla
+1 yılBence şimdiden sinir koymalisin. Evlenince daha kötü olur
28 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bacım şimdiden.
- +1 yıl
Afferim
- +1 yıl
Tepkisi ne oldu
Soran+1 yılTamam diyor ne desin he diyip geciyo muhtemelen
- +1 yıl
Yooo öyle olma gerçekten konuşmasın sen ona göre konuş onla
Soran+1 yıl@Şeldon nerde ya
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bu mesafe olayı birazda eşin olacak kisinin elinde aslında. Ben olsam bende kıskanırım hatta kizadabilirim.
10 YorumlaBence olmamalı ya gönül bu ne kadar o gozle bakmıyorum denilse bile bir anlık harekete bakar
20 Yorumla
+1 yılRabbim inşallah eşimden başkasına bakmayı nasip etmesin aldatmak vs çok kötü şeyler eşine karşı
10 Yorumla
+1 yılHerkes seviyesini, nasıl davranıp davranmaması gerektiğini bilmeli. Gerekirse o kişilerle güzelce konuş ve rahatsız olduğunu dile getir. Konuşmayı kesmeseler bile gece rahatsız etmesinler, ayıp.
10 Yorumla
+1 yıleşinizin arkadaşı olmasına razıysanız sıkıntı olmaz. Ama razı değilseniz ve eşiniz devam ediyorsa eşiniz sizi aldatmış olur. İsterse tek bir merhaba mesajı olsa da. Herkes evlilik öncesi karşı cins kankalarıyla takılıp dertleşecekse evlenmeyin. Derdi olan psikolağa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılValla benim evleneceğim kişi demek oluyor ki güvenmiyor o zaman kapının önüne koyarım benimle güvenmeyenle işim olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılİstedigimle düşer kalkarım karışmasın diyosun yani
- +1 yıl
Sizin gibiler olduğu sürece beyin olqrak bu ülke zaten gelişmez 🤣
Soran+1 yılSenin bacak arasındaki kadar kafan basiyosa bizimde basıyo merak etme
- +1 yıl
Aynen basıyor belli bastığı 80 ler zihniyeti xD
+1 yılBence hayır. Kadın için de geçerli bu. Devir çok kötü insanlar çok kötü. Dost dediğin insan birgün senin en büyük düşmanın olabilir
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın evli insanla ne işin olur ya iğrenç durumlar asla istemem
20 Yorumla
+1 yılArkadaşı Olabilir ama fazla samimiyete kesinlikle karşıyım herkes çizgisini bilmeli fazla mıç mıç tavırlara gerek yok.
00 YorumlaHerkesten önce nisanlin seni dinlemiyor, elin kızı ne yapsın.
Evet, ben de karşı cinsin arkadaşlığına karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Evli kadınında erkek arkadaşı olmaz.
Konya ovasımıyız biz ne bu genişlik?50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adamla on numara sevişilir bile. Şöyle düşün; istediğin zaman bitirir gidersin. Eşi var çocuğu var peşinden koşmaz bile. Ayrılması bile kolay. Evli bulun kendinize evli.
31 Yorumla- +1 yıl
İşiniz gücünüz fikriniz zikriniz apışaranızda siz başka bir şey düşünmezmisiniz
Evli insanın çalışıyorsa anca işyerinde arkadaşı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılMesleki nedenlerden dolayı olabilir tabi ki de. Normalde de sınır olması şart.
10 YorumlaEvli çocuklu adamların gözü hep dışarıda bakıyorum çocuk daha 2 3 yaşında bebek yani
10 Yorumla
+1 yılEvli adamin arkadasi olmaz olamaz varsa da oyle bisey bu arkadaslik olmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli birinin kız arkadaşı olamaz o aptal nisanlina söyle kafasına soksun bunu
21 Yorumla
Soran+1 yılHahah söylerim anlarsa tabii
İkisinden biri fiziksel olarak iyi ve seksiyse olmaz
00 YorumlaEvlenmiş zaten en yakın arkadaşı karısı olmalı. Yani olamaz.
00 Yorumla
+1 yılTavrını koy bu konuda şimdiden böyleyseniz evlenince daha kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılOlmaması kendisi için daha iyi olur kadın içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılSınırları zorlamamalı, normal kız arkadaşı olabilir ama bence seviyesini korumalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yakınlaşma olmadığı sürece. Ki genelde evli adamlar kız arkadaşı f*ck olarak kullanır.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki normal bir kız arkdaşı olabilr normal onun dışın da asla
00 YorumlaEvli adamın.
Ya dostu olur, ya metresi.
Biraz ağır ama esaslı söz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Hayatında biri olduğunda iki tarafında karşı cins arkadaşları olmamalı bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence onların Bi tozunu almanın vakti çoktan gelmiş
00 YorumlaEvli bir kadının erkek ardaşı olabiliyorsa, evli bir adamın kız arkadaşıda olabilir.
00 YorumlaOlamaz. Detayı okumaya bile gerek duymadan cevap verdim
00 Yorumla
+1 yılYardimci olunur iyilik anlaminda ama arkadaslik yapilmaz en fazla yardim edersin
00 YorumlaEn güzel arkadaş eşindir. Gerisine hiç karışmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılÜçüncü kişilere odaklanmamalı bence evlilikte olmasa daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak sınırlar hadler bilinmediği için olumsuz bakıyorum bu konuya
00 Yorumla
+1 yılKızların hepsini ekle ya sana yazsınlar ya da görüşmesinler anca beraber kanca beraber yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher erkegi kadin secer. kendini duzelt karsi tarafi degil.
00 Yorumla
+1 yılYazdığınız şekilde ise olmaz olmamalı. Doğru bulmuyorum açıkçası böyle bir durumu. Konuşmak istiyorsa eğer niye evleniyor?
28 Yorumla
Soran+1 yılSanki hep bizim kafamız bel altına çalışıyor gibi davranıyor asla yanlış olmazmış
- +1 yıl
Evli olan bir kadın neden nişanlı olan bir erkeğe mesaj atıp muhabbet etmek ister ki? O zaman bu mantıkla sen de evli bir erkek ile muhabbet edebilirsin böyle bir şeyi kabul edeceğini de sanmam. Bence nişanlınız kendine geniş bir insan. Yani siz yapsanız kabul etmez ama kendi yaptığı da yanlış değil
Soran+1 yılBu kadar doğru bir tespit olabilirdi ancak kafa aynen öyle çalışıyor hayatım bende bu adamı yola getirmeye çalışıyorum
- +1 yıl
İlişkinizin başından beridir mi böyleydi sonradan mı oldu
- +1 yıl
Hani başından beri böyle ise değiştirmek zor olur, belki de imkansız. Sonrasında böyle bir değişiklik olduysa farklı bir şeyler olmuş olabilir diye düşünüyorum ben ama siz yine de kendi kalbinize ve hislerinize güvenin. Nasıl mutlu olmak istiyorsanız
Soran+1 yılAslında başından bu yana böyleydi kendi kafamı da yormak istemiyorum ama ona ne yazıkki güvenemiyorum çünkü çok yalan konuşuyor 😐 şu an düğüne çok yakın bir tarih var bozamiyorum
- +1 yıl
Gerçekten sizi yönlendirmek gibi düşünmeyin ama yalancı birisine güven olmaz. Bir dediği bir dediğini tutmayan bir insanla aynı evde yaşamayı göze alıyorsunuz. Çok büyük bir şey bu. Düğüne yakın bir tarih veya da uzak fark etmez bunu bir düşünün bence. Farkındayım bir ilişkiyi bozmak vs. ruhsal olarak da çok gözünüzde büyüyor olabilir ki haklısınız da yaşayan bilir. Bence yolun başındayken dönmek daha mantıklı geliyor açıkçası. Yalan söyleyen insanlardan bir beklentim olmaz
Soran+1 yılBilmiyorum dua edeceğim kendim için umarım bir yola çıkarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki, sevgilisi de olur, dostuda tostuda herşeyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 Allah uzun ömür versin
Cevap sahibi+1 yılAmin canım
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı benim annem ya 41 yaşında ama evli adama mesaj atıyor gece gece
10 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem