Arada sırada oturup muhabbet ettiği erkek kankası falan olamaz mı?

#orkide
Arada sırada oturup muhabbet ettiği erkek kankası falan olamaz mı?

#orkide
Evlilik ciddi bir sorumluluk demektir iki tarafında birbirine saygı sevgi Merhamet de yaklaşması aynı zamanda dürüstlük içerisinde olması çok önemlidir, şimdi evli bir erkeğin ya da kadının Hadi İki taraftan ele alıyorum karşı cins arkadaşı olabilir mi?
O zaman şöyle yapalım Geçmiş dönemde herkes evlenmeden önce birileriyle flört etmiştir sevgili olmuştur birlikte olmuştur samimi olmuştur Ondan sonra ayrılmıştır. o zaman tutalım onları da hayatımıza tekrardan katalım herkes böyle birbiriyle sohbet muhabbet etsin Güzel güzel geçinelim. böyle bir şey olabilir mi ya artık evlenmiş iki tarafta biri yuva kurmuş bir aile kurmuş bir ömür boyu söz vermiş, Tamam işyeri arkadaşla veya mesai boyunca sohbet etmek bunlara bir şey diyemem insan eve kapatacak değiliz.
Ama iş saati bittikten sonra eve geldikten sonra yok Efendim işte falanca mesaj at da yok Efendim işyerinden arkadaşım zırt pırt elinherifi benim karımı ararsa Gecenin bir köründe O zaman işler fazlasıyla değişir.
Aynı zamanda insan niye evlilik yapar Allah'a inanıyorsa müslümansa nikahını kıyar eşiyle birlikte güzel bir hayat geçirir. Artık işi dışındaki kadınlarda ona namahremdir aynı şey kadın için de geçerlidir.
Dolayısıyla Olmaz olamaz kimse kendini kandırmasın, öyle yok modern olmak da ama yok Efendim arkadaşım iyi niyetle geçecekler bu işi, çok iyi biliyoruz O kadın erkek arkadaşlıklarının sonunun nereye gittiğini Olmaz olamaz benim için birileri için de olabiliyorsa O da geniş bir insandır.
Evlilikte ya da ilişki devam ederken erkek kankandan dolayı eşine bilgi vermez isen durum farklı yerlere gider, yoksa evli kadının erkek arkadaşı neden olmasın, adı üzerinde arkadaş, ama mesafeyi de korumak şart, yoksa hiç bir şeyin kıymeti kalmaz..
Tabii ki olabilir, neden olmasın? 💁♀️ Evli olmak, arkadaşlıklara engel değil. Erkek kankalarınla oturup muhabbet etmek de gayet normal. Önemli olan güven, saygı ve sınırlar. Ben de sevgilimle ilgili çok mutluyum ama erkek arkadaşlarım hep hayatımda. Onlarla da bir araya gelip kafamı dağıtmak güzel oluyor. Her şeyde denge önemli, sonuçta 🤍✨
Cevap
24Cevap
Eşinin tepkisi önemli burada aşırı samimi olmadığı sürece normal bir arkadaşı olabilir
Olmaması bence kadın için daha iyi
Hayır evli kişilerin karşı cins arkadaşı olmaz.. en azından olmaması daha sağlıklı olur.. veya samimi olamaz.
Karşı cins iş arkadaşı ya da geçmişten kalan arkadaşları pek tabiki iki tarafın da olabilir. Ama başbaşa ve eşinden habersiz görüşülmesi kahve içilmesi uygun düşmez.
Bence olmamalı hadi oldu diyelim eşi bilmeli ve mesafesini korumalı
Arkadaş ise elbette olur bunda bir sakınca yok.. Ancak erkek güvenilir biri ise..
olamaz bana göre benim sevgilim varkende olmaz erkek kankalarım , kanka olarak sevgilim veya eşim kafi olur
evlendikten sonra tek kankam eşim olabilir bunu anladım gördüm işittim
Heh işte bu yaa
@Bubifake24 teşekkürler fake djxhdjd
Your wellcome sabrina
@Bubifake24 hoşbuldum fakecan görüşürüz. Kendine cici bak
Kız o rica ederim demek. Hemen wellcome gördün diye şaapmasaydin:):):)
@Bubifake24 tüh cahillique
Ok, cici bakarım kendiciğime
@Bubifake24 ben de seni tebrik ediyorum fake kardeş şimdi 5 TL’ye hacca gidiyorum görüşürüz
O nasıl oluyor?
@Bubifake24 Allah seni kahretmesin bilmiyor musun o videoyu atardım da şimdi üşendim YouTube’a girmeye
Kız ben varya ins. Twi. Hiçbiri yok. Tek burada taklyom
Biraz yutb izlerim o kadwr.
Antisostalim kız ben
@Bubifake24 ankastre bozukluğun olmasında gerisi hallolur
Bu arada cidden bilmiyorum
Anksetiye olmasın o
@Bubifake24 anksetiye Allah kimsenin başına vermesin o en zoru neyse hayırlı geceler
Hayirli geceler meslektaş
@Bubifake24 derdoluk mu yapıyorsun sende
Derdo ne Allah aşkına, ben bilmiyorum bu tabirleri:)
Mühendisim ben de
@Bubifake24 ama ben mühendislik mezunuyum sadece sjzsjzj işte twitter kullansaydın bilirdin
Evli birinin karşı cins arkadaşı olamaz kesinlikle nokta.
@Sortieee Sevdiğim insanı kıskanırım evet, kıskanmıyorsam zaten sevmiyorumdur.
Bence olamaz evli bir kadının en iyi erkek arkadaşı eşi olmalı 😊
Sevgililikte bile olmaması gereken birşeyken HELE Kİ EVLİLİKTE ÖYLEMİ
ASLAAA !
Erkek arkasida onun yakiniysa olur. Yoksa ask parmaklilar evlilik cuzdani dinlemez
çizgileri billiyorsa olabilir
Gayse olur
Sevgilisi bile olur 🤣
Olmaz. Erkeğinde kız arkadaşı olmaz.
Olur tabi neden olmasın
Sevgilisi de olabilir
Olamaz
Nayır, nolamaz.
Neden olmasın ki çok normal
Olsa bile mesafe şart
Olabilir
Kocası qawhat sa olabilir.