Yeğenim annesi yüzünden bizi sevmiyor. Sizce nasıl davranmalıyım?

Bizim gelin evlenene kadar bize yalakalik yapti can ciğer kuzu sarması gibiydi. Düğünde de servet gibi anormal oranda altin taktik hayal ettiğinden daha fazla şey aldık. Ama gelin düğünden sonra soğuk yapmaya başladi bizi istemediğini çok net devamli belli etti. Yani hayatlarinda sadece kendi tarafini istiyordu, biz gelmeyelim görüşmeyi keselim diye herşeyi yapti devamli bahane uydurup huzursuzluk çikarmaya çalisti. Bize cok ayip etti herzaman. Sonunda da bizi misafir olarak evinde istemediğini bağira bağira söyledi. Misafir sevmiyorum diyormuş ama kendi ailesi ve akrabalarini seve seve misafir ediyormuş. Yani bizi dışladi çok sert şekilde.

Biz de artik gitmez görüşmez olduk. Yeğenimle karşılaştik çocuk 12 yaşinda ve bana selam vermedi ben konuştum yüz vermedi somurttu konuşmadi , çekip gitti. Biz onlarin evine gitmesek de bu çocuğa pahali hediyeler aliyorduk, anormal yüksek harçliklar veriyorduk, bir dediğini iki etmedik uzerine titredik. Çocuk annesi yüzünden bize düşman olmuş.

Bu saatten sonra ne yapmaliyiz? Artik arayip sormayi hediye göndermeyi kesmeli miyiz?

Yeğenim annesi yüzünden bizi sevmiyor. Sizce nasıl davranmalıyım?