Annem sevgilimin ailesini beğenmedi, ne yapacağım?

20 yaşındayım Eylül'de 21 olacağım. Üniversite öğrencisiyim. İngilizce öğretmenliği okuyorum. Hayatımda 2 senedir biri var kendisi 23 yaşında babasının şirketinde çalışıyor. Benim annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle beraber yaşıyoruz. Bizim aile modern rahat bir aile. Sevgilimin ailesi ise geleneksel ve tutucu. Sevgilim çok beyefendi birisi ama sinirlendigi zamanlarda oluyor tabi. Dün bizim eve geldi akşam yemeğine annem tanışmak istedi sevgilimin ailesi aslen Erzurumlu annem bunu duyunca burun kıvırdı sonra sevgilim aile fotoğrafıni gösterdi bize annesi kapalı olduğu için annem bunu da beğenmedi ve sevgilime annen Arap mi diye sordu yerin dibine girdim. Sevgilim gidince annemle kavga ettik uğraşma bizimle okulum bitince de evlenicez dedim o da hayatta evlenemezsin ben seni o aileye uygun görmüyorum davul bile dengi dengine dedi. Sonra sinirlenip gece evden çıktım yürüyüş yapicam diye. Sevgilimi aradım annem adına çok özür dilerim dedim. Annem o kadar patavatsızlık yaptığı halde bile sevgilim ağzını açıp anneme saygısızlık edecek bir cümle kullanmadı. Sevgilim sorun degil alınmadım ben dedi. Sizce alınmışmidir siz sevgilim yerinde olsanız ne yapardınız?
Annem sevgilimin ailesini beğenmedi, ne yapacağım?