Hiç Görmediğim Kız Kardeşimime Söylemelimiyim?

Babamı hayatımda hiç tanımadım ve görmedim. Uzun zaman önce sosyal medyasını buldum ortak bakıyordum neler yapıyor diye. Bir kızı ve oğlu olduğunu ordan öğrendim. Annem vefat ettiği zaman babama ulaşmak istedim ve numarasını buldum. Bir kaç kez konuştuk farklı zamanlarda. Doğal olarak beni reddetti. Görüşmek istemedi. Yeni bir ailesinin olduğunu ve onu mahvedeceğimi, hayatında bana yer olmadığını vs söyledi. Ben zaten ondan beni ailesine almasını ya da baba-kız ilişkisi istememiştim. Arada arayabileceğim biri olmasını istemiştim akrabam olmadığı için. Baba bile demek istemiyordum. Oda bana çoçuklarının beni bilmediğini ve söylemeyeceğini söyledi. Bugün kızının yani kız kardeşimin sosyal medyasını buldum. Kıza fake bir hesaptan istek attım. Amacım önce neye benzediğini daha iyi görebilmekti ama sonra aklıma başka bir şey geldi. Beni bilmesini istiyorum. Bir ablası olduğunu öğrensin. Yaşadıklarımı bilsin istiyorum. Kötü bir niyetim yok, ailesini falanda bozmak istemiyorum. Ama ben burada acı içindeyken onların mutlu olması beni mahvediyor. Kıza sadece kim olduğumu ve babasının beni nasıl terk ettiğini söylemek istiyorum. İnanmazsada konuşmalarımızı göstermek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım? Erkek arkadaşım yapmamam gerektiğini söyledi. Babam olucak kişi polis, onu ya da ailesini rahatsız edersem onunda beni rahatsız edebileceğini söyledi. Birine gerçekleri anlatmak suç mu? Sizce kıza söylemeli miyim?
Hiç Görmediğim Kız Kardeşimime Söylemelimiyim?