Arkadaşlarımıza ya da dostlarımıza ne yaptığımız takdirde daha iyi bir arkadaş/dost oluruz onlar için? 💖

Arkadaşlarımıza ya da dostlarımıza ne yaptığımız takdirde daha iyi bir arkadaş/dost oluruz onlar için? 💖

Arkadaşlarınızla düzenli olarak iletişim kurarak onların hayatları hakkında bilgi sahibi olun ve onların sizi nasıl destekleyebileceğinizi anlayın. Arkadaşlarınızın duygularını anlamaya çalışın ve onları dinleyin. Empati kurarak onlara destek olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Güvenilir olun ve söz verdiğiniz şeyleri tutun. Arkadaşlarınızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlıklı olun. Onlara yardım etmek için gerektiğinde zaman ve enerji ayırın. Arkadaşlarınızın fikirlerine, inançlarına ve duygularına saygı gösterin. Onları yargılamadan dinleyin.
Çok iyi bir arkadaş dostumdur ararım merak ederim dinlerim kendimden çok veririm. Bazen bu kadar kendimi arka plana atmasam daha mı iyi diyorum ama beni seven beni anlayip seviyor ve seviliyorum çok şükür
Onların her türlü yanında olarak üniversiteden arkadaşım bişey yokken yalnız kalmak istiyorum deyip çekip gitti bir gün gelirse beni zor günlerimde biraktigi için ona karşı eski samimiyetimi bulamiycam
Gerçekten dinleyerek. Bazen o insanın anlatacak başka kimsesi olmayabiliyor, iyi dinleyici olmak iyi insan olmakla bağlantılı bence
Cevap
5Cevap
Ben becermiyorum. Çok seviyorum. Sanırım boğuyorum onları. Artık eski halime geri dönmeye karar verdim. Yalnız umursamaz
Umursamaz olmak bir çözüm değil ki ama 🥲
Ortası yok bende bulamadım belki de …
🥲🥲🥲
arkadaşlarımı da sahipleniyorum ben, iki arada bi derede kalmış insanlarla anlaşamıyorum. Sahiplensin, arkadaşlığa önem versin başım üstünde yeri var.
Arkadaşımız derdini anlatırken ya o da bir eşy mi ben şunu şunu yaşadım demeden dinlemek, derdine derman olmak yeterli
Tamda bu gün bu yüzden çabalamama kararı aldım. Anlık içimden geldiği gibi yaparım harici zerre çabalamam.
İyi bir arkadaş, dost olmanın sırrı iyi bir insan olmaktan geçer ‽
Ben biraz fazla kendimden veriyorum sanırım.. Haliyle karşılığını da bekliyorum.. E olmayınca da anlaşamıyorum..
Bir kişiye hep iyilik yaptığın zaman göreceğin tek şey muazzam bir nankörlük olacaktır
Bişeyler ısmarlarsan iyi olur dostluğunuz gelişir, bana da bişeyler ısmarla dost olalım 😂
Yoklama çek arada arkadaşlarına bakalım gerçekten dostun arkadaşın mı
Arkadaşlık sorgulaması değil ama yaptığım.
Günaydın. Nasıl iyi bir dost arkadaş olunur dedin ya bende olursan eğer yoklama çek anlamında demiştim de sen anlamadın anlatma gereği duydurdun😀 açıklamayı da hiç sevmem
Günaydın... Ucu açık bir cevaptı bana göre. Neyse teşekkürler, size de açıklatma ihtiyacı hissettirdik.
Neyse iyi günler bayan
Kimseden bir şey beklemeyerek...
Zor gününde yanında olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?