Güvenilir
Zengin
Güzel
Sinirli
İkiyüzlü
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güvendiğin bir insan olmalı tabiki bu çok önemli sohbet ederken huzur bulduğun bir insan gerçekten bu benim dostum dedirtecek. Seni olduğun gibi kabul eden herşeyden önce hatalarını örten destek çıkan olmalı. Hayvanlar bile güvendiği zaman sahibine daha çok bağlanıyor.
Şöyle ki , siz dış görünüşüne veya maddiyatına baktığınız biriyle arkadaş olursanız içine bakmamış olursunuz fakat içine bakıp huyuna suyuna bakmak daha doğru olur yani dışındansa içine bakmayı tercih edin , eğer o sizin dışınıza bakıyorsa ve siz bunu hissederseniz arkadaşlığınızı kesmeyi öneririm.
Öncelikle kendisini ve sonra seni yorumlayan ve anlamaya empati yapmaya özen gösteren , yeri geldiğinde seni eleştiren yeri geldiğinde doğru ve ya yanlışın da tam anlamıyla sana destek olabilecek bir yapı
Cevap
32Cevap
Güvenilir olmalı en önemlisi bu... ve karakterli..
Güvenilir tabi benimki sırtımdan vurmuştu bide üste çıktı aptallar bide helallik istiyor yürüsün gitsin işine
Zengin arkadaşları sevmem, sürekli seni oraya buraya götürür hesabı o öder.
Seni köpeği gibi her yere taşır.
Güvenilir, saygılı, sevgili bir arkadaş seni rencide etmez.
Saçma ama ailen gibi olmalı tabi daha empati yapan cinsten dogrunlada yanlisinlada bagi koparmamali neden? Diye sorsun anlamasin ama yanyana duralim gibi insan iliskileri katlanmak demek tabi zararin ve zarari yoksa sana
Güvenilir ve sadık olmalı kesinlikle benden başka yakın arkadaşı olması bende çok kötü bir his bırakıyor
en basıt örnek, konuştuğunuz şeylerin aranızda kalıyor olması. ertesi gün, anlattıklarımı başkalarından duyuyorsam sıkıntı var demektir.
Güvenilir olmalı kesinlikle sırtımı ona dönebilmeliyim arkamdan iş çevirmemeli
Sinirli insanlar dürüsttür, içinde tutmaz direkt yüzüne söyler, güvenilirdir
Çünkü ben sinirliyim 😌 zaman zaman sinirlerime hakim olamasam da en azından ne iş hayatımda ne özel hayatımda kimseye ne yalakalık yaparım ne de yapmacıklık yaparım. Neysem oyum.
Güvenilir ve sırdaş olmalı, iyi günde, kötü günde yanımda olmalı, her zaman için.
empati yapmayi bilmeli. bencil olmamali. en onemlisi sevgili yapinca 180 derece degismemeli :D
Ona guvenmiyorsan geri kalan seçeneklerin hic bir onemi yoktur
Nasıl olmalı bilmem de nasıl olmamalıyı bilirim mesela iyi yüzlü
Tabii ki güvenilir olmalı. Gel de bu zamanda güvenilir insan bul. Na mümkün.
Nasıl biri olursa olsun fark etmez benim için, sadece önemli olan insan olmasıdır
Güvenilir, karakter ve kafa yapısı denk olsun yeter.
İyi geceler..
Güvenilir olması oldukça önemli ❤️
Güvenilir olmalı tabii ki de.
Bir arkadaş kendine ve çevresine saygılı olmalı
Arkanı döndüğün zaman saplanmış hançerleri çıkarmalı bir hançerde o saplamamalı o yüzden güvenilir birisi lazım
bu devirde insanlar çok cikarci olmuş maalesef bazi insanlarda su var bir insan bir sözü bile tutmuyor. güven gerçekten çok önemli
Diş fırçası ile güzel oluyor şampuanlayıp
3 saat sürüyor benim
Güvenilir olsun 5 fazla olsun
Zeki ve güvenilir olsun yeter
Bu devirde arkadaş bulmak çok zor
Güvenilir olmalidir
Her şeyin temeli güven
Arkadas deyin devamli yaninda olmali
Güvenilir olmalı en önemlisi bu... ve karakterli..
Guzel/yakisikli ve zengin
Güvenilir kafa dengi
Güvenilirlik herzaman en önemlisi
Güvenilir..
Güven önemli
Güvenilir tâbi ki
Olabilir
güvenilir olmalı
Güvenilir olmalı
güvenilir tabiiki
durust
Güvenilir ahlaklı