Evet arkadaşlar sizden en iyi ne olur? Sanırım benden iyi bir arkadaş olur. Ben sevmesini bilmiyorum sahip olduklarıma çok değer veririm ama işte sadece de sevmek yetmiyor. Benden çok güzel arkadaş olur o yüzden.
Sizden iyi bir sevgili mi iyi bir arkadaş mı olur?
Benden hem iyi sevgili hem de iyi arkadaş olur. Çünkü İyi bir sevgili, sevgilisine karşı dürüst, sadık, anlayışlı, saygılı ve sevgi dolu biri olarak tanımlanabilir. İyi bir sevgili, sevgilisinin ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırır, onun duygularını ve düşüncelerini önemser, onunla iletişim kurar ve her zaman destekleyici bir şekilde davranır. İyi bir sevgili, sevgilisiyle paylaştığı zamanı keyifli hale getirmek için çaba sarf eder, onunla ortak ilgi alanları bulur ve birbirlerini destekleyerek büyümelerine yardımcı olur. Ayrıca, sevgilisinin kişisel alanına saygı gösterir, onun hayatındaki diğer insanlara karşı saygılı davranır ve onun güvenini kazanmak için sadık ve dürüst kalır. ben de kendimde bu özelliklerin tamamını görüyorum. aynı zamanda iyi bir arkadaş da olurdum çünkü karakterim var
Düşünüyorum da , neye göre iyi bir sevgili olacağım ya da olmayacağım, insanların sevgililikten beklentileri nelerdir? Beni kullanmak için, sömürmek için, manipüle etmek için benimle sevgili/arkadaş olan kişi avucunu yalar, kimseye zırnık koklatamam. Kendini sömürten, duygularının içine edilmesine müsade eden kişi iyi sevgili/arkadaş değildir, kerizin tekidir sadece. Bazılarına göre kullanabildikleri kişi iyi sevgili/arkadaş oluyor, ben hiçbir asalağa kendimi kullandıramam. O duyguyu yakaladığım kişi alma verme dengesine dikkat ediyorsa elbette ki güzel yol alırız duygularımız birse, birbirimize güzellik katıyorsak. Karşımdakine göre şekil alıyorum ben, beni haketmeyen beni bulamıyor, kendimi tüketip birisine iyi gelemem
Ne birinin hayatımın merkezi olmasını isterim ne de birinin hayatının merkezi olmak... Bu çok kasvetli ve bunaltıcı. Aşkın hayatıma renk vermesini istiyorum hayatımın bütün rengi olmasını değil. O şekilde olunca benim yaşam alanımı gasp ediyor
Özgürlükçü bir yspın var Kova mısın? Belli bir ölçüde haklısın. Ama bazen de insan ait olmak ister bir eve bir insana bir aileye Düzen ister plan ister. Zaten istemiyorsa da aklında kalbinde istemediği şeyler için korkulsrı vardır yaraları vardır. Üzmüşlerdir değiştirmişlerdir kendi de dahil inancı kalmamıştır birşeylere. Ama özgür olmak da iyi birşeydir...
Bu özgürlüğü istemek değil. Hiç anlamıyorum insanları ilişki denince neden özgürlüğün sona erdiği anlamı var oluyor kafalarında. Biriyle beraberken neden benim kişisel hayatım yok olsun amaan uzun mevzular benim kafadan olmadan kimse anlayamaz ne demek istediğimi. Saf kan akrebim
😔 Üzüldüm sizin için bence sizde isterdiniz biri tarafından el bebek gül bebek sevilip hesapsız çıkarsız güvenip o güvendiğiniz kişiye ait olmak. Ama zamanla size yapılanlar da sizi bu duruma getirdi. Doğrumuyum?