Bayram gecesi, yeni elbiseler sabah kalkınca giyeceği heyecanıyla, giysinin altına koyarak uyumayan var mı acaba : )) Güzeldi doğum : ))

Herkesin bayramı kutlu olsun, mutlu olsun : )) Herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim : ))
Bayram gecesi, yeni elbiseler sabah kalkınca giyeceği heyecanıyla, giysinin altına koyarak uyumayan var mı acaba : )) Güzeldi doğum : ))

Herkesin bayramı kutlu olsun, mutlu olsun : )) Herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim : ))
Annem yanımda olmadığı için bu bayram buruk geçmekte.. gözüm hep uzaklara dalıyor, zaten yanımızdayken değerini bilmiyoruz sonrada iş işten geçiyor..
Bende bayramlığımı yatak başlığının başına koyar öyle uyurdum ama hep aynı hayal kırıklığını yaşardım. Bayramlar benim için sadece güzel kıyafetler ve şeker için anlamlıydı ama hep korkutan bir tarafı vardı.
İyi bayramlar, her ne kadar eski bauramların tadı olmasada o heyecan o huzur ve mutluluk bende her bayram oluyor...
Ruhunun genç olmasındandır : ))
Teşekkür ederim. 😌🥳
Rica ederim 🙂
Her sene aynı artık. Rutine bindi.
Tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
Tüm laik aleminin Şeker Bayramı kutlu olsun.
Cevap
2Cevap
Ben bir şey hissetmiyorum pek fazla
Hayırlı bayramlar, yorgunluk hissediyorum 😅
İyi bayramlar
Sabah içtiğim kahve beni epey mutlu ettiğini hissettim ☺️ iyi bayramlar
İyi bayramlar
Eski tat tuz yok, maalesef..
Hayırlı bayramlar..
İyi bayramlar🍬
Eskiden daha güzeldi, heyecanlıydı ya. Şimdi sadece uzun zamandır görmediğimiz kişileri falan görüyoruz o kadar
Çocukken öyleydi, büyüdükçe değişti her şey..
Babasız ilk bayramım, buruk hüzünlü
Annem ağlayınca ben de ağlıyorum öyle bir bayram işte
Bizde hep öyledir. Büyük bir sofra kurdum tüm ailemle beraberdik
Fotoğrafın her karesi o kadar güzel ki.. eski heyecan ve mutluluğu hissetmiyorum.
İyi bayramlar çocukken güzeldi nayramlar
İyi bayramlar
Eski bayramlar gibi değil. Heyecanı , tadı yok artık. O sıcaklığı o beraberlikleri özlüyorum
Bu bayram buruk ve sıkıcı geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?