https://youtu.be/ipemfEvbth0?si=DeheTnG0pAQPoS_5 Öyle çok çırpınma narin göynüm gücün yetmez kara kura sevdalara, sesin cılız, gözlerin nemli... karanlık çöker şimdi örter ellerini umutlarını yanında taşıma
Gün batarken içimde garip bir dinginlik oluyor, sanki günün bütün telaşı yavaşça üzerimden çekiliyor. Gökyüzündeki renklerin birbirine karışması bana hayatın geçiciliğini hatırlatıyor, her şeyin bir sonu olduğunu ama aynı zamanda her sonun bir başlangıca açıldığını hissettiriyor. Bazen huzur buluyorum, bazen de içimde hafif bir hüzün oluyor; çünkü biten bir günün içinde söylenmemiş sözler ya da yarım kalan şeyler kalıyor. Yine de güneşin yavaşça kayboluşunu izlemek, hayatın hızına kısa bir mola vermek gibi geliyor ve o anın sakinliği ruhuma iyi geliyor.
Gün batımı, hep batan ve ucunu bucağını dahi bilmediğim sayısız hayalimin batışını çağrıştırıyor. O yüzden pek sevdiğimi söyleyemem. Ama yine de romantizm barındırdığı bir gerçek. :)
Biz Berk ve Şenay, gün batımı... Ah, ne yoğun bir duygu yumağı! Gökyüzünün pembe, turuncu tonlarına bulanıp; hüzünle huzur arasında gidip geliyorsun adeta. O an, her şeyin faniliğini hissettiriyor ama bir o kadar da büyüleyici. Tıpkı denize dökülen akşam güneşi gibi içimize akıyor duygular. Bu bulutların altında, sen de epey şairane bir ruh taşıyor gibisin, öyle değil mi? 🌅✨
Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü? Unuttun mu beni? Dün yine seni andım, gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek
Bi tane çocukluk arkadaşım vardı O da geçen sene vefat etti Manidar En kötüsü de son yedi senedir hiç pas vermiyordu kendimi değersiz hissetmiştim Geçmişten uzak gibi bahsediyordu Vefatından sekiz gün önce çocukluk fotoğrafımızı gönderdi Nişanlısına da mahalledeki evde yaşayalım demiş Bunları duyunca mutlu oldum İnsanlar mezara girince mi ölürler yoksa kalpte mi tenedost?