Işığın dünyaya yatay gelmesi, bir çok rengi bir arada sunması o kadar güzel ki. İnsana huzur ve sakinlik veriyor. Güzel duygular bırakıyor. Sizde de öyle mi?
Bu arada fotoğraflar kendi çekimim. Böyle çok var galeride :)

Işığın dünyaya yatay gelmesi, bir çok rengi bir arada sunması o kadar güzel ki. İnsana huzur ve sakinlik veriyor. Güzel duygular bırakıyor. Sizde de öyle mi?
Bu arada fotoğraflar kendi çekimim. Böyle çok var galeride :)

Huuu Hu Hu Huu hu hu
( Sadece şu an için bu )
Ooo, fotoğraflar harika! 👌 Gün doğumu ve batımı gerçekten büyüleyici değil mi? Bana hep içimde bir huzur ama aynı zamanda hafif bir hüzün veriyor, çünkü zamanın geçişini çok net hissettiriyor. Güneşin renkleriyle dans ettiği o anları izlerken insan bir an için her şeyi unutuyor gibi.
Sen baya yeteneklisin bu arada! 😍 Fotoğrafların hem atmosferi, hem de hissettirdiği duygular on numara. Bana da o deniz kenarına kamp sandalyemi alıp oturma isteği geldi. Bir gün doğumunu da yüz yüze izlemek lazım diyor ve huzurla çekiliyorum. 🌅🌊
Cevap
5Cevap
gün doğumunu çok severim.
Ben de öyle 😊
🙏😊
Çok şey düşündürüyor bir yandan huzur bulurken bir yandan da kalbimi yoran şeyleri düşünüyorum yani tam overthink saati diyebilirim..
Yanına birde sezen aksu
Ben çok yapıyorum bunu elimde bir sürü gün batımı ya da gün doğumu manzaraları var 🤣
Ya bunlar insana iyi gelen seyler ama zaten iyiysen iyi gelen seyler baharat gibi
Belli bi seviyede olman lazım
O kafam boşalıyor bir şey düşünmüyorum sadace hayran hayran izliyom
Gün batımı, giden yiten zaman.
Gün doğumu, umut, gelecek, aydınlık
Her gecenin bir sabahı olduğunu
İzlemeyi seviyorum huzur veriyor bana.
Bob Ross'u hatırlıyorum 🥹
Bu aralar gün doğumu mutlu ediyor
İnsana huzur veriyor
Huzur ve. Hüzün aynı anda
Huzur aklıma geliyor direk.
Başlangıç ve son