Buruk
Sevinçli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sahte bir zamanmiş gibi gerçek olan herkes sahteleşmiş gibi hissediyorum. Bugüne kadar hiç bir doğum günü kutlaması beni mutlu etmedi. Bunun nedeni benim için kutlama yapan insanlar değil. İlk hatırladığım doğum günümde pastami babam almış gelmişti ve o kadar gerçekti ki o kadar sahici hissettirmisti ki bu bana. Bir daha bu hissi hiç hissedemedim. Çünkü doğum günü diyince herkes şartları zorlamaya çok çok şeyler yapmaya çalışır. Bense içinden gelerek sevgiyle getirdiği kimseye gösteriş yapma telaşı olmayan tek bir kek dilimi ve bir adet mum seviyorum. Çünkü kalpten gelen her şey aşktır benim için. Gerisi teferruat.
Küçükken çok heyecanlanırdım doğum günümde çok özel hissederdim hediye beklentisine girerdim ama şu an ne bir kutlama ne de hediye beklentim var. Büyüyen biz miyiz yoksa dertlerimiz mi? Gerçekten bu laf bana çok koyuyor. Küçükken fark edemediğim şeyleri büyüdükçe anlıyorum ve yeni yaşlar almak bana eskisi kadar haz vermiyor…
Hayat acısı ve tatlısıyla yaşamaya değer zaten bir gün ölüp gıdıcez yok olacak bu bedenimiz bu dünyadan bir daha asla var olamayacağız bu yer yüzünde o yüzden neden her şeyi problem ediyoruz ki? Maddiyatı manevitatı bence insanın hiç bir şey canını sıkmamalı sıkmışsa bile bunu uzun süreli problem haline getirmemeli doğum günlerimde mutlu oluyorum çünkü o gün olmasaydı doğmasaydım bu kadar lezzeti zevki mutluluğu acıyı özlemi bilmeyecektim her yönü ile kendimi ve bu dünyayı seviyorum
Ailem dışında kimse hiç hatırlamaz, kimse hiç kutlamaz. O kadar kutlarım her tanıdığımın tanıştığımın doğum gününü. Biri bile olsun bir kez hatırlamaz. Amma velakin pasta yiyeceğim için mutluyumdur işte :D Tesellimdir yılda bir yediğim pasta koca bir ömür çektiğim yalnızlığıma :D
Cevap
48Cevap
Normal hissediyorum farklı bir durum değil benim için
ben buruk geçiririm kimse de kutlamaz.
35 yaşına yeni girdim ve çok mutsuzdum bu yaşıma kadar kendimi hiç değerli hissedemedim doğum günümü kimse önemsemez zaten arkadaşım yok sevgilim eşim yok gençliğim hep yalnız geçti
Gündüzü sevinçli de akşama doğru bir burukluk oluşuyor
doğum günlerimde hep böyle içimde bir varolma mutlulugu hissederim
Dogumgününde insanlarin mutlu olmasini anlamiyorum, ölüme bir adim daha yaklasmayi kutlamak ne alaka?
Siz birakin anlik olayida, kalangünlerin tadini cikartin
Doğum günüm çok önemli bir milli güne denkgeldiği için sevinirim. Beni mutlu eder böyle olması. onun dışında hayatımda doğum günü filan kutlamadım. Kutlanmış ya da kutlanmamış çokta önemsemem
Benim doğum günümden 4 gün önce babam öldüğü için her doğum günümde hüzünlü olurum 21 Ağustosta 7 yıl olucak vefat ettiği
Başın sağolsun poncik 😪
Sevinçli hissederim
İnsan yaşlanıyorum diye hiç sevinir mi. Ömürden ömür gidiyor 😁
Hatun haklı
Dağılın eşek sıpaları 😝
Şu ana kadar hiç bi doğum günün eğlenceli güzel geçmedi:/
Çok bişey ifade etmiyor aslında ama hatırlanmak güzel
Hiçbiri diye seçenek olsaydı onu isretlerdim umirsamam ama biri kutlarsa mutlu olurum
iyi ki doğum günüm belli değil. Bi de onunla uğraşacaktım jdnxnsjskjs
Çok güzeldi bir zamanlar.. insanın doğum günü ölüp ölüp dirildiği günlere gelince sevinçli olamıyor
Babamın ölüm yıl dönümü olduğu için buruk bir gün geçiriyorum açıkçası
Hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadığım gün olur benim için. Herkese sağlıklı yaşlar dilerim 🤗
Buruk çünkü fazla kişi kutlamıyor bazı kişiler olmasa dahada kötü geçerdi
Ben kutlamıyorum bundan mütevellit c şıkkını seçiyorum
Buruk değil kesinlikle ama öyle coşkulu bir sevinç de diyemem
Unutuyorum doğum günümü
kutlamadım ve kutlanmadı hiç
Boşlukta çünkü anlamsız doğduk işte napalim yani cjcj
Yani yaş almak güzel ve buruk bir his neticesinde
Kimse ne dogum günümü hatırlıyor ne biliyor nede kutluyor üzgünümki🥲 26 Kasım
doğum günüm bugün, çok berbat hissediyorum.
doğum günümde ölmeyi dilemiştim..
Kimse hatırlamadıgı için benim için diger günlerden bir farkı yok
Asla alkol kullanmam ama dogum günümde gidiyorum. antalyada sahile aliyom 1 bira hüzünlü hüzünlü içiyorum
Pasta parasını benden almasınlarda
Abartılacak bir şey yok. Dünya nüfusuna 1 kişi eklenmiş. Başka bir albenisi yok.
Mutlu oluyorum ama aşşiri duygusallaşiyorum yaaa
Sevinçlii..🥳🤗
Şu teyzenin yaşama hevesinden istiyorum ben 😝
Sen bir kadına ne biçim hitap ediyorsun çocuk 🤠
@infiniterelationship bak bakalım yaşıma
Kaç yazıyor orada?
Dikkat et lafına...
Ucuz kahramanlığı da başka yerde sergile
Çocuğum...
Sen önce senden 8 yaş büyük kadınlara hitabı öğren öyle konuş çocuk 🤠
Rahatladin mı şimdi?
İnsan olmayı becerebilmek zor tabi
Meşrebin müsaade etmiyor...
@seyyahokuz1 @infiniterelationship 🧐neler oluyor burda😑 şu ramazan ayında olacak iş değil.. youtube.com/shorts/3LCSdtOx_Yk?si=o90nyCceRLlH6qzM 🤭😂
Apla sen eyisin hoş garısin
Enerjiksin
Lakin bazı densizler var ki
İnsanın canını sıkıyorlar
İnsan kalmak için
Büyük mücadele veriyorum sitede
Bazen...
Destek ol bana lütfen 😝
Özel bir hissim olmuyor.
Doğum günlerini severim
Hic hatirlamoyorum ki
Daha dün kutladım ama modum düşüktü