güzel olup da evlenemeyen isteyeni olmayan var mıdır
çevrenizde böyle kız var mı gördügünüz
çevrenizde böyle kız var mı gördügünüz
Çevremde var mı, yoksa yok mu bilemiyorum bayan. Ancak şu kadınlara evde kalmış muamelesi yapmayalım, bu daha çirkin bir laf...
Kendi kendinize laf söylüyorsunuz ha.
Ayrıca senin bahsettiğin kadın tipini erkeğe uyarlarsak; zengin, yakışıklı, kariyer sahibi, evi ve arabası olupta evlenmeyen erkek var mıdır gibi birşey oldu bu...
Şimdi ne alaka diyeceksin tabi.
Kadınlar zengin, yakışıklı, kariyer sahibi, evi ve arabası olan bir erkek ister kanımca. Erkekler ise çoğunlukla güzellikle yetinir. Şimdi güzel olan bir kızla, bu özelliklere sahip bir erkek bence böyle bir konuda aynı kefeye koyulabilir.
Şimdi böyle bir adama evli olmadığı zaman evde kalmış demiyor kimse. Adam gününü gün ediyordur diyor. Kadınlar içinde bu laf söylensin. Olmadı ya zengin bir erkek ya da helalinden süt emmiş birini bekliyor desinler.
Evde kalan kadın yoktur, etrafındaki kadınların çirkefliğinden dolayı bu söze mahkum edilmiş kadın vardır. Ve dişiliğini kullanamayan kadın vardır.
Yani güzel bir kadın evlenemiyorsa, bu durumdaki erkek ne yapsın?
Evet, güzel olupta evlenmeyen kız vardır. Ya karşısına bir petrol kralının oğlunun çıkmasını bekliyordur ya da helalinden bir adam...
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
Aslında güzel kızlar evde kalır :D
Şahsen ben güzel biriyle evlenirsem kesinlikle Allahın emrettiği gibi örtünmesini de isterim.
Yoksa katil olurum normal bir erkekten 123123x kat daha kıskancım diyebilirm.
neden güzel kızlar evde kalır peki
güzelin alıcı çok olması gerekmiyor mu
ama evlenmek isteyen güzel birini arıyor kimse çirkin biriyle evlenmiyor
sonra kız çok iyi biridiye anlatsak bile bir görelim diyorlar kız çirkin diye vazgeçen görücü duydum
ama yüzü çirkin olanla da konuşmaya tenezzül etmeyen insan gördüm
Demekki o yüzü çirkin olan kızın +'ları var ki yanaşamıyorlar.
Aslında gerçekten çirkin kız yoktur.
Sümüklü diye tabir ettiğim bütün kız arkadaşlarım şu anda manken gibiler, bazı önyargılardan kurtulmak lazım, sonuçta herkes herkesi beğenecek diye bir kaide yok. kızlar için tip önemli değil zaten ağzı laf yapan birisi olsun yeterli :)
neden agzı laf yapan dedin
herkes güzel kız arıyor
Çünkü erkekler ilk zahire bakıyor, yani görünüşe. Bende aynı şekil evleneceğim kişinin yüz görüntüsünü beğenmem lazım ama öyle süper + süper istemiyorum sadece bakımlı olsun. ayrıca
Siz kadın taifesi çok zekisiniz, herşeyin tipte olmadığını bizden daha önce farketmişsiniz işte.
Allah size mükemmel bir beyin sistemi vermiş. İnşallah sizdeki olgunluğu bize de nasip eder.
Gerçekten çok farklı düşünüyorsunuz falan..
Tercih meselesi. Kimi can atıyor ama geneli dogurganliklarini yitirmeden evlenmek istiyor. Erkekler damızlık, kadinlar da uretec sanki; asksiz mutsuz iliskiler...(hepsi degil elbet)
Temeli huzur dolu bir aile arayışı ama kendinden baskasina zor guvendigin bir dünyada evlenecegin insani bulmayla vakit gecirmek sacma geliyor. Ayagina gelecek hali de yok. Sonuç: evde degil kariyer hayatindayiz. Gecelim su evde kalma tabirini artik.
napalım kariyerim yok ailem çalışmama karşı
sonra ben dogurganlık için evlenmek istemiorum aslında ama kendi çocugumu büyütmek istiyorum
temelinde huzurlu mutlu bir aile olmak istiyorum ama yok karşıma çıkmıyor
kariyeri olmayan kızlarda çok iyi erkek bulup evleniyor bu nasıl oluyor
çirkin şansı denen şey olduğu sürece güzeller kız kurusu olarak kalacak. bizim eski apartmanda 3 yaşlı teyze vardı kız kardeşler. gençlik resimlerine baktım afet onların güzellikleri yanında az kalır. ama biri onlara büyü yapmış ve üçü de evlenmemiş hiç. onlar da kaderlerine razı olmuşlar. yaşayıp gidiyorlar şimdi.
Cevap
147Cevap
vardır bazısınının kaderı gulmez.. nıce guzelller ahlaklılar ve karakterı takdıre sayan ınsanlar evlerde bu hayal ıle yasarken nıce cırkınler ahalak dusmanları ve karakterden bı ahber olanlar coluk ccuga karısmıstır.. bır sınav deyıp beklmek lazım.. netıcede allah ısteyene verır.. bekleyene daha ıyısını verır.. sabredene en ıyısını... allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın
Rabbim herkesi ayrı güzellikte yaratıyor , ayrıca herkesin güzellik anlayışı farklıdır , her güzel evlenecek bir kural yok tamamen kaderine bağlı.. Allah yazdıysa kaderinde varsa evlenirsin.. Dünyanın öbür ucundada olsa gelir seni bulur kısmetin.. Ama yanında bile olsa allah yazmadıysa olmaz..
canım hiç bir kız babaevinde ömür boyu bekar kalıp yaşlanmak istemez kendi evi yuvası çocugu farklıdır
Tabi ki istemez ama kaderde yoksa elinden birşeyde gelmez.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
amin
İsteyeni olmayan değil egosunu yenemeyen ve hep daha iyisini istediği için evde kalan tip vardır. Mesela bir örnek vereyim. Ahmet, Mehmet peşinden koşuyor kızın. Ama kız diyor ki bir de Mustafayı deniyeyim. Oysaki mustafanın da gözü yükseklerdedir. Kızı görmez. Kız el altındaki ahmet, mehmeti de kaybeder. Sonrası yaş gelmiştir. Zamanında adı çıkmış ulaşılamaz insan olduğu için kimseye evet dememiştir. Şimdi de kartlaştığı için kimse gelmemektedir. Böylece yerinde sayıp yaşlanıp gidecektir. Çok ah almıştır bu tipler.
Bitti
olabilir.. benim tanıdığım biri var mesela sarışın mavi gözlü kadın 60 olmak üzere ama cildi güzel halen ve hiç evlenmemiş çünkü gençken annesine babasına bakmış uzun bir süre ondan sonrada karar verip bir türlü evlenememiş mesela.. kadın eminim gençkende çok güzeldir
yazık olmuş
bence hiç bir kız babasının evinde ömür boyu kalmak istemez kendi evi yuvası farklı bence isteyerek kalmamıştır isteyen falan olmamıştır sonra o dedigin kadının kardeşi falan yokmudu erkek kardeşi gelin falan
babaevinde kalmak kötü bir ton laf çevreden geliyor evde kaldı falan diye
yazık olmuş diyoruz biz uzaktan ama hakkında hayırlı olanıda bilemeyizbelki kötü birine denk gelicekti yani evlendine pişman olucaktı..
bunun haricinde tabiki evlenmek istemiş ama yani bir yerdede evlenmeyi ertelemiş kararlar sonuçlar olmuş artık ve pek zannetmiyorum kadın deidğim gibi güzel gerçekten öyle birine bakınca evde kalmış yerine evlenmeyi istememiş diyosun yani aklına karşısına biri mi çıkmadı sorusu pek gelmiyo ama inş bundan sonrası onun için daha iyi olur
ben kötü biriyle evlenmek ya da evlendigine pişman olmakdan bahsetmiyorum allah korusun
ama evlenipde çok mutlu olan var öyle yabancı hiç tanımadan bir ayda nişan dügün falanla çok mutlu olanda var
bir kız neden evlenmeyi ertelesin kendi yuvasını kurmak ne güzel tabi mutlu bir yuva
normal bir insna zaten mutlu olmayı ailesi olmasını ister ama bazı sebepler engel olur... ve sen bahsetmedin de yazık oldu dedin ya bende öyle düşünmüyorum bundada bir hayır vardır bilemeyiz dedim
Benim kuzenim. Taş gibi hatundur. Siyah uzun kıvırcık saçları var fiziği iyi yüzü güzel. Üniversitedeki hocasından tut gemi kaptanına doktora kadar teklif eden oldu ama o istemedi. Ben aşk evliliği yapıcam evlenmek için evlenmek istemiyorum dedi.
o evde kalmamıştır ona teklif etmişler öyle ciddi bişekilde evlenmek niyeti olan var mıdı
benim sorum güzel olupda evdekalmak
Hım anladım evet gemi kaptanı ailesiyle falan tanıştırmak istiyodu bayada iyiydi herşey sonra ne oldu bilmem bizimki sır küpüdür anlatmaz herşeyini :D ama senin sorduğun soruya göre öyle birini tanımıyorum
kızın evlenmesini önce değerlendireyim ,
kız alınan bir insan cinsidir
erkek tarafından alınır
kızın guzel olması
onu almak isteyenlerin sayısını arttırabilir
ama illada alınacak diye bir şey yoktur.
kız alınan erkek alandır.
evde kalıp ilki mi gerçekleştirdin? :D
şaka bir yana da evleneceğin adam kişi ne kadar güzel olsa da yapabildiği yemeklere de bakar.
yani teknik olarak mümkün.
çok güzel ol ama sadece mızmızlanmayı bil yemek yapma çalışma ütü bilme iş bilme.. ee?
eskiden evlenileceklerle evlenilirdi şimdi tam tersi..
şimdi kaşarlar tercih ediliyor saflarla eğleniliyor
gerçek öyle saflar evde kalıyor öyle yarı çıplak milletin olmuş kız yakışıklı adamları kapıyor
şimdi herşey güzellik
ben güzelim emin ol
ama yok işte evlenme niyeti olan yok yani yoksa etrafta sevgili arasan çok
Dişiler yalnız kalmıyor ki yalnız kalmayı tercih ediyor. İstediği türde biri çıkmadığından yalnız olabilir ama er veya geç biri çıkar etkileyen.
hiç bir kız öyle ömür boyu evlenmeyip babasının evinde kalmayı istemez
neden illa aşk mı gerek
evlendikten soınra birbirini seven aşık olanda var çok gördüm
Genelde güzeller kalıyor. Çirkinlerde çirkin şansı var. Var 28 32 40 yaşlarında 3 arkadaşm var evde kalmış güzeller :)
Güzel olan bir kadının ihtiyacı olan tek şey ÇİRKİN şansıdır :D
Belki cesaret edemeyen var belkide cesaret eden begrnilmedi belki nasipi daha cikmamistir.
Hayirlisi olsun
öyle çevremde olmadı
Bence ben evde kalacam. Ama güzel olup evde kalanlardan değil. Harbi evde kalanlardan :D Yalnız ölcem laaaan :/ :D sdfgh
neden evde kalıcan
inşaalah mutlu bir evlilgin olur
Var bir arkdsim sarisin uzun boylu yesil gozlu gel gelelim kimseyi begenmiyor onu begenenleri ben beğenirim yani bana gelse yok hep daha iyisini istiyor :)
kader kısmet kız bu işler. güzellikle çirkinlikle ne alakası var? ben çok güzelim mesela ama hala evlenemedim kısmet yaa kader ne edek :P
bence birazda kız kendisi ve ailesinin kızını pazarlamasıyla alakalı
bir kız gördüm görsen çirkin bir ton makyaj ama çirkin ailesi ne yaptı etti kızı iyi pazarladı bir avukatla evlendi çok zenginmiş şimdide çok mutlu
insan duyunca kıskanıyor ama allah yazmış
yok canım pazarlıkla olacak işler değil bunlar gönül işidir kaderinde ne varsa yaşarsın. ailem karışmaz bile benim gönül ilişkilerime hayırlısı neyse zamanım gelince kendiliğinden olacak zaten. hiç de kıskanmam öyle insanları boşversene allah br ömür mutlu etsin onları. bizi de öyle.
ne gülüyon kıyamıyorsan bee @ytamer3 alla aalallalalal üühühüühü :(
Gerçekten güzelse ve sessiz, sakin, erkeklerle fazla diyalogu olmayan biriyse mümkün tabi. Herkes sevgilisi vardır bunun der.
Güzel kızlar genelde etrafın ilgisini çabuk çektikleri için çoğu zaman genç yaşta evlenirler tabi istisnalarda olabilir
o güzel kızların beklentileri yüksekse boşuna evde görücü beklemesinler, Mühendiler doktorlar analarına beni eversene demiyor artık kendileri tanışıp aşık oluyorlar :)
güzellik bir yere kadar önemlı olan iç güzelliktir../) evde kalmaktan korkupta yanllış kışılerle evlılık çok yanlış geri dönuşu olmaz yol bu
kimse iç güzellige bakmıyor çok iyi biri dedigimiz kişi bile olsun biz yinede görelim bakalım diyorlar sonra kız çirkin diye evlilik konusu bile degiştiriliyor başka bişey için gelmiş gibi oluyorlar
güzel birisi ilgi çeker ama tanıdıkça sever ınsan
hayır hiç sanmıyorum biraz da özgüvenli girişken sıcak kanlıysa isterse 1000 erkekle yatmış olsun yine de erkekler evlenmek için sıraya girer.
evde kalmak güzellikten de güzel bir şey bence... bekarlık sultanlıktır.
neresi sultanlık anne babada ne zaman evlenecen diye gözüne bakıyorlar akrabalar dedikodu eder evdemi falan kızın diye
işte böyle milletin lafıyla gerçekten mutlu olunmaz.. sen neyi yürekten istiyorsan onu yap. evlilik komple stres ve sorumluluk demek mesela ben 21 yaşındayım ve bu yükün altından kalkamam
haklısında ömür boyu babaevindesin yaş 30 olduysa haklı anne baba biyerde
ama kısmet yoksa ne yapacan
ya en azından her işte bir hayır vardır hayırlısı neyse o olsun düşünsene bir evlilik yaparsın şu an herkes gözünün içine bakıyor diye çok pişman olursun ondan sebep inşallah hayırlısı çıkar karşına ve çok mutlu olursun
hayırlısı olsunda ben üzülüyorum ama milletin lafına susuyorum cevap verecek gücüm kalmıyorum
burası için konuşuyorsan bura da ciddiye alınacak insan yok. real için konuşuyorsan Allah'a tevekkul et dua et
Akli fikri koca kovalamakta olup bu durum ciktigi erkeklerce farkedildigi icin evde kalan cok kiz var.
benim tanıdığım efsane güzellikte bir kız var. yaşı 30a dayandı. hala kimse yok hayatında :)
neden peki yok biri
Aşk, sevda, evlilik hesap işi değildir. Neden olmasın illaki vardır. Nasibinde varsa gelip her türlü bulur zaten.
Herkes güzelse çirkin kim? Evde kalmayla güzelliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı tüm çirkinler evde kalırdı.
ben evlenmeyi düşünmüyorum :) güzelmiyim onuda bilmiyorum :):):)
evlenmek istiyorda bir türlü rast gelmiyor olmuyor begenen varda görücü isteyen yok böyle
kısmet işi her önüne çıkanlada evlenilmez ki aldatılmak ya da kötü kocaya gelmek istemiyorsan kaderindekini yaşa çok kafaya takma Allah herkesin nasibini kısmetini verir :)
ya evde kaldın diye diye beni kimsenin evlenmeye cesaret edemedigi gerizekalıyla evlendirecekler kim olursa olsun evlen diyorlar biri olsunda
çirkin degilim ama çevre falanda yok evkızıyım
ailem bırakmaz o tür işlere
ihtiyacımız yok falan diyorlar evlende yuvanı kur kocan baksın sana laf dedikodu etmesin kimse falan olur
çevreyi takıyorda
şöyle diyim anneannem kendi kızı 32 yaşında falandı evlendiginde ona bir laf falan yoktu yok okuyor yok sınav falan ama aslında kısmet yoktu bunu örtüyordu memur oldu bir ay olmadı koca BULDU
bende 30 oldum evde oturuyorum çalışmama izin yok evvde kaldı kızın der bütün akrabalar
böyle teyzem gibi evde kalmışlar çokda bilmem onların gözü kör herhalde
ben söyleyincede susturulur örtülür anlamıyorum
çalışim derim istemiyorlar üzülüyorum
kimse yok
aslında ailem çok istiyor evlenmemi de anlamıyor durumu
hergün evdesin gören yok falan
bana diyor evlenen nasıl evleniyor falan der dogruda dedigi ama bilmiyorum evlenen nasıl evleniyor etrafımdaki kızlar hep evlendi çok mutluymuş oda akraba degil yabancı nasıl buluyorlar der sen evde kaldın falan diyor
dışarı çıkıyorum ama yalnız hiç bırakmazlar annem babam yanımda böyle bir durumda erkek mi yanımda olur konuşur
okuldaki arkadaşım arar kim o diye kontrol eder böyle işte
erkek arkadaş çevre olmuyor
öyleler annem anlamaz öyle şeylerden
hala der nasıl bulan buluyor
akrabalarımız var kızları çirkin anneside öyle benim annem gibi tel çok kontrol eder dışarı fazla çıkarmaz çıksa yalnız çıkmaz ama memurla zenginle kızlrını evlendirmiş onlar nasıl buluyor der hiç okumuş falanda degil kızına çeyiz falan bile yapmamış yani düşün zenginle evlendirdi nasıl buluyor onlar der
kaderi o da çok var öyle evlenen bizde öyle çalışan falan degil orta okul lise okumuş evlenmiş der nasıl buluyorlar pek güzelde degil şişman aşırı şişman ama işte anlayan anlıyor nasıl kaynanasına kendini begendirip istetmiş anlamıyorum
görücü usulü ama görücü usulüde olsa kız tarafı seçici araştırıyor bizim akraba
bana diyorlar kim olsa istese vericez seni diyorlar yaş 29 oldu diye
bir kere oldu istemem evden gidicektim gerçekten kalacak yerim bile yoktu gelmesin dedi annem ama sonradan pişman oldu şimdi der keşke gelseydi seni isteseydi diyor
bikerede beni bir memur gördü begendi dügünde çok şaşırdım beni istemeye geldiler geldigi gün vazgeçtiler neden bilmiyorum ozamanlar yaşım 23 tü gençtim gerçekten güzeldim bilmiyorum içerde ne konuştlarda vazgeçti bilmiyorum ona üzüldüm istedigim halde olmadı eve geldiler sebeb neydi bilmiyorum
ya bilmiyorum ama kaç sene önce oldu şimdi de üzülüyorum öyle biri bir daha bana bakmaz artık
yani iyi biri geliyorda kıymet deger mi vermediler anlamadım
şimdi bakanım yok işte yaşlandım
ben hayırlısını istiyorum zaten ama korkuyorum işte evde kaldım herkese derler kim olursa vericez diye korkuyorum ondan yaşım geçti bakanım yok önce güzellik vardı şimdi gidiyor o da
erkek arkadaşım öyle ilerisi için olmadı hiç
kız arkadaş var ev kızı işte
öyle sadece işi düştü mü arar yok öyle biriyle gezmem bırakmazlar oda pazar çarşı sadece çıkar karddeşiyle
benle bu tür şeylerle çıkmaz
inşaaalah allah iyi birini karşıma çıkarsın diye dua ediyorum görücü usulünden başka şansım yok benim
teşekkürler inşaalah canım
Güzel kadın dediğin nedir ki dünyada milyarlarca kadın var bunların çoğu güzel eee ne anlamı kaldı ki güzelliğin ama huyu güzel olsa , kişiliği güzel olsa o milyarlarca kadından farklı olur. Güzellik geçici , kişilik ebediyen kalıcı.
Kusura bakmayın da Evde kalan güzel kız KİBİRLİDİR.
Armudun sapı , üzümün çöpü... Misali... Beğenmez
kibir degilde isteyen yok
Evde kalmanın güzellikle alakali olduğunu düşünmüyorum. Bu işler nasip, kısmet işidir. :)
Güzel olanla evlenilmez huyu güzel olanla evlenilir aynı evin içinde güzel diye kimse kimseyi çekmez
Vardr tabiki güzel kızlar bahtsz olur genelde. Çirkin şansı diye bişy var duymadn mı :)))
çirkin sansı degil bence
güzel olupda 22 yaşında memurla evleneni mutlu mesut olanıda gördüm şansı kader oluyor
Var kimseyi begenmiyordu kariyer kariyer diyordu... simdide kimse onu benzemio ulan bu kari beni yer diolar :)
Vardır tabii.. Ya çok zekidir ve evlenmek istemez ya da çok g. kalkmıştır.
kısmetsizdir belki niye olmasın
ya da kendine göre birini bulamamıştır
görmedim. ben çok güzelim armudun sapı üzümün çöpü deyipte evde kalanları çok gördüm ama :) kibirlerinden ne düşüneceklerini bile bilemiyolar bazen
armudun sapı üzümün çöpü degilde hani biadam topal ken saglam saglıklı kız arıyorsa böyle kız kabul etmez denk olmalı adam memur diye kız bunu kabul edemez bunu gördüm ama başka sapmış üzümmüş öyle herşey dört dörtlük olmuyor
Bütün kızlar güzel onlara sorarsan :)
Evlenenene zevk ve renklerin bir araya gelememesinden kaynaklı.
Ortamlar denk gelmediginden yoksa kimse wvde kalmaz.
Ne güzeller var evde kalıyorlar güzellikle olmaz o is
mesela
@Eleadora
bu gidişle evde değil odada bile kalır :/
abi sen ne istiyon bu kızdan bir şişman diyon bir evde kalmış diyon ikidir denk geliyomda :D seviyorsan söyle annene evde kalmadan alın
@Eleadora valla çekilcek gibi değilsin sdadasd
@Eleadora Allah sabır versin eşine sdsdd
@Eleadora ee var mı aday?
daha sen bide çeyiz yapıcaksın :/ sddssd
@Eleadora sie
sdsd
@Eleadora aa a ne güzel 2 medeni bir insan gibi konuşuyorduk
köpek möpek hiç ağzınıza yakışmıyor dila hanım sdsdsd
@Eleadora sen get low <3 sdsd www.youtube.com/watch
neyse ben biraz bişiler çizeyim.
Buradan sana doğru bakıyorum da... Sanırım orada birileri var. :)
Birini tanıyorum 10 yıldır birini sevip evli adamı bekleyen bir denyo :D
çok güzelde kız dokunmaya kıyamazsın yaş 31 oldu
uf çok saçma şu evde kalmak deyimini kaldırın ya uf evlenmek istemezzsen evdemi kalmış sayılıyonuz anlamadım
Çok öyle tanıdığım kız var ya çok secici oluyorlar belli bir süre sonra zaten ilk gelene veriyorlar. Çünkü kriterleri küçültmek durumunda kalıyorlar.
Var bizim binada 37 yaşında hiç istemeye gelen olmamış
güzel midi peki
Baya güzel bakımlıda
bence isteyen olmamıştır neden 37 sine kadar beklesin
Bende onu diyom ya hic istemeye gelen olmamis kadini
bence sorunlu bir tarafı vardır
Bilemem ama sağlam gibi dıştan bakınca
bilmedigin bişey vardır
Belki de bilerek erkeklere mesafelidir. Yanlızlığa alışmıştır.
hiç bir kız babaevinde ömür boyu yaşlanmak bekar kalmak istemez kendi evi kendi yuvası çocugu farklı
İstisnalar olabilir bence.
Var güzel ama evlenmemiş ve 42 yaşında 60 yaşında bir adama aşık. Hayat işte
Güzel olmak yetmiyor ki huyununda güzel olması lazım
Guzel miyim bilmiyorum ama isteyenlerimde olmasina ragmen evde kalmis hissediyorum.
isteyenlerin varmış neden evde kaldın
beğenemiyorum:(
27 yaşındayım
Akrabalarımdan 1 2 tane var kadınlar çekici de nasıl evde kaldılar anlamıyorum sanırım kendilerine uygun birisi gelmedi ya da ailesi vermedi
Dur bakalim 2 sene var.
Bulamassak getircez birini
olmessem ve burada faal olursam
paylasirim inanirsiniz:) cevap var:)
canım sağda solda profil fotosu çekip sosyal medyaya atıyorsunuz ya işte attığınız o fotolar baklava börek açarkenki fotolarınız olsa kalmazsınız evde :)
Armudun sapı üzümün çöpü misali çok süzgeçten geçiren kızların sonu maalesef turşuluk..
Ee heralde. Evliliğin güzellikle hiç alakası yok. Uyum önemli aceleyefe hiç gerek yok😊
adam akıllı kim kaldi ki evlenecek adam gibi ne erkek kaldı ne de kız
Bence vardir guzel kizlara kesin sevgilisi vardir diye cesaret edip yaklasamazlar
Yani çoğu zaman durum böyle
Her güzel evlenir diye bir kanun mu var ya da her çirkin evde kalır diye?
çokkk vardır, ben en iyilerin layikim diyenler daha çoktur ;))
nasibin ne zaman sa o zaman olur. bizim istememizle olmaz. öyle olsa ben çok dan evlenmiştim.
Güzellik kimine göre %10 kimine göre % 50 önemlidir tek başına yetersiz bir gösterge kişilik zeka inanç... ?
Çoooookk hepside 40 ları geçtiler :) hepsi subay bekledi şimdi turşusunu kuruyorlar. Atalar ne demiş et girmeyen yere dert girer :)
vardır tabıkı kendıne denk bulmaz zamanını bekler zaman gectıkcede daha secici olur sonra bir bakmış yaş geçmiş talip kalmamış :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar