AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Doğru yolu bulmuş.
Gunaha giriyor dogru yol bu mu?
@kxnaoxnslnx Örümcek kafalı cahillere göre günaha giriyordur tabi
Tek amaci kas yapıp kizlara "Kaslarima dokunmak ister misin?" Diyen bir amip mi bana cahil diyor?
Kapali değilim ama bunun dogru oldugunu savunanlardan da degilim. Senin gibi degilim yani
@kxnaoxnslnx Böyle dediğimi ve sporu kızlar için yaptığımı kim çıkardı a. ndaval seni :D Benim hayatım spor, kondisyon ve güç üzerine kurulu.. kız için yapıyor olsam 10 sene fitness ve 5 sene kick-boks yapmam ben çünkü kızları etkilemek için zaten bunların değil daha başka şeylerin önemli olduğunu biliyorum, çoğunuzu etkilemek daha bile basit aslında. 1-2 iltifat et.. paran varsa göster ve şov yap akşama tamamsınız, sizi etkilemek için kas yapan adamlar düşünsün bunuda
Oncelikle a ndaval sensin kardesim bi insanla düzgün konuşmayi ogren sporu sevdigin icin yapıyor olabilirsin ki bu cok guzel bişey ve ayrica genelleme yapma herkes para mal mulk derdinde degil ve ayrica aksama tamamsiniz demen gercekten iğrenc zaten istesen de kizlari etkileyemezsin sen bu kafada. İnsanlarla konusmayi bilmiyorsun
Edebiyat parcalamaya gerek yoktu
@kxnaoxnslnx Bana gelmiş burada amip diyor sonra a. ndaval diyincede kızıyor :D Öylesin kusura bakmıcaksın biri gerçekleri söylediğinde. Kimi götürüp götürmediğim seni ilgilendirmez bence, he sana gelirsek.. kendisinin kapalı olmadığını söyleyen ama kapalı olan hayatı din-iman olmuş cahilin tekisin bence. Bu yalan dünyada, varlığı meçhul olan cennete ve cehenneme gitmenin kapalı olup olmamaya bağlı olduğunu düşünüyorsan sana acilen beyin nakli diliyorum, birinin yanıp yanmaması saç gösterip göstermeme gibi saçma sapan hurafelere değil iyi insan olup olmadığına bakar, bez parçasına bağlamayın herkesi kapalı olup ne haltlar yiyen, ülkeyi soyup soğana çevirenleride biz iyi biliriz.
Bu anlattıklarının tam tersi bi insanim evet sana amip dedim cunku bana cahil dedin. Bende cevap verdim sana. dedigin gibi haklisin kafasinin acik olup olmadigina degil iyi bir insan olmasina bakar kesinlikle haklısın ama kapalıyken acilmasi dogru yol mu oluyor ben anlamadim allahin emri genede yerine getirmis guzel bi hareket ama acilmis kendi fikri saygi duyarim ama dogru yolu bulmus diyorsun sonra bana beyin nakli diyorsun kendinle celisiyorsun ve ayrıca tanimadigin insanlar hakkinda çok bos yorumlar yapma.12 senedir bilim hakkinda kendimi gelistirmeye calisiyorum ve kapali degilim olsam bile bisey fark etmez açıkçası cok isim var senin gibi edebiyat parcalayadabilirdim ama 5 dakikada yazmaya calisiyorum o yuzden bos yapma uza
Bircok alanda kendimi kanitlamis bi insanim ve cahil diyecek bana son kisi sensin
@kxnaoxnslnx Evet doğru yol oluyor, diğer türlü çünkü kapanınca hem kendine eziyet hemde kendisini sevaba girdim sanıyor.. işin en komiğide ne kadar örtünse bile girdiği insanın doğası gereği girdiği kirli, pis ve cinsel içerikli düşüncelerden sıyrılamıyor fakat kapalı olduğu için kendisini daha iyi bir insan gibi lanse etmeye çalışıyor.. içinde farklı bir dünya varken dışında farklı bir dünyayı yaşıyor yani anlıcağın. 2023 yılında sırf kapandı diye doğru yolda olduğunu düşünenler bana göre cahildir, ana baba baskısından dolayı bu yola giriyorlar kendilerini avutmak için sevaba girdik diyorlar.
@kxnaoxnslnx Ee bende bir çok alanda kendimi kanıtladım ne yapıcaz şimdi, kazandığımız sertifikaları, madalyaları açıp gösterelim mi burada onumu istiyosun?
Evet bu konuda haklisin kapanmak icin insanlarin kalplerinin temiz olmasi lazim. Her kapalı olan masum bi insan olmuyor her acigin fahi. se olmadigi gibi
Tamam oyle bisey demiyorum zaten bana dine kendini adamis cahil bi insan diyorsun ama aksine bilimle sanatla da ilgileniyorum baska islerle de uğrasiyorum demek istiyorum bu durumda cahil konumuna nasil dusebiliyorum pardon?
Ve ayrica kapalilik eziyet olmuyor. İnsanlarin hur iradesine bagli bir olay. Tabii dedigin gibi bazi insanlar ailesinin zoruyla kapanıyor bu soruyu soran kisi de oyle sanirim. Bende oyle insanlarin acilmasini yargilamiyorum zaten yargilayamam kendi karari
Umursamam kendi hayatı
İçten kapanmamış demekki
Hicbirsey düşünmem. Banane açılmış kapanmış
Herkesin kendi hür iradesi
Şahsi görüşüm beni alakadar etmez kendi tercihidir
Allah yardımcısı olsun
Kendi kararı saygı duyarım
Allah’la kendi arasında hayırlı olsun der geçerim
Herkesin kendi kararı
Mantıklı olanı yapmış diye düşünürüm
Umarım yanlışından döner derim
Kuzu şiş yaparlar valla seni :D
Saygı Duyarım
VESSELAM
Eski sevgilim açıktı benimle birlikte olunca kapandı
Sadece şahsı ilgilendrir
Kepenk taktırmasını tavsiye ederim.
Seni açılmaya iten ne?
Herkes özgür istediğini yapabilir
Aile baskısı ile kapanmış
Ohh imana gelmiş derim
Kendi kararı özgüdür ister açılır ister kapanır
Saygı duymak gerekiyor
Zaten belli bir yaştaysan ve kendine ayrı mesleğin varsa, ailenden ayrı yaşıyorsan açıklaman daha kolay.. bu benim yaşamım, böyle olmasını istiyorum diyebilirsin
Doğru yolu bulmuş derim
Senin hayatın kim ne karışabilir
Kendi bileceği iş derim. Beni bağlamaz.
Aydınlanmaya başlamış derim
Onların talepleri doğrultusunda denemek için kapandığını ama asla içine sinmediğini ve bu yüzden tekrar açılmak istediğini söyle
Niye kapanınca aydinlanamiyorlar mi aydınlığın kafadaki örtüden ibaret olduğunu düşünen sen ve beynine yazık...
@vakaivakvak inandığını sandığın dine dair bilgisi olmayıp sadece fikri olan sen benim beynime üzüleceğine kendi haline üzül
Benim inandığım din hakkındaki fikirlerimi bilmeden yargılayan beynine bir daha üzüldüm tatlım
@vakaivakvak fikirlerini ilk yorumunda belli etmesine rağmen gizem katıcı birkaç kelimeyle farklılaştırma gayretinde olan tatlı kızlar çok eğlenceli gercekten
Gayet de açık yazdiklarim gizem katiyor olsaydım emin ol böyle katmazdim basit dusenemiyorum sizin gibi 🤞
@vakaivakvak ne kadar felsefi bir kadın :)
Meslegimdendir o 🤣
@vakaivakvak platonu, Aristo yu, hegel i, yaladım yuttum diyorsun :)
Zorla yutturdular 😉
Kendi fikridir o insana karşı düşüncem değişmez
İsterse açılış kime ne
bir şey düşünmem, beni ilgilendirmiyor
umarım yanlışını anlar derim hidayet dilerim
Berbat en sevmediğim insan tipi
İnsanlar kendi hayatları için yeni kararlar alıyor, sizi etkileyen bir durum yok
Olmaz zaten, hesabıni verecek ben değilim
İyice çıldırmışsa bizi parçalamasa bari
Ne alaka
Fırtına öncesi sessizlik olabilir
Size zararı ne bireysel bir karar bu
İşte ben de onu diyorum bizi parçalamazsa iyi
keyfi bilir, banane mk
Aaa bu açılmış der geçerim pek bişey düşünmem
Resimdeki kızda çok güzelmiş
O aile o kizo çiğ çiğ yer
Kendi secimi derim
Kendi tercihidir.
Yorum yapmam, haddim değil.
Doğru yolu buldu. ✅
doğru yolu bulmuş diye düşünüyorum
Kendi kararı
Kalitesiz derim
Kudurmis
Kendi tercihi
Kendi kararı
Aşşıırrııı saçmaaa
Hicbir sey düşünmem
Banane kimene
Beni ilgilendirmiyor kötü bir şey de düşünmem
Yaegılamıyorum
Kendi tercihi
Kotu
Beni ilgilendirmez
Özgür iradesi
kimsenin hayatına kimse karışamaz
Olabilir gayet
Olabilir yani
Kendi bileceği iş
bilmem ama ben olsam yapmazdim
Kendi kararı
Süslüman olacağına açılsın zaten 😃
Sen ne limani oluyosun bu durumda 😄hiçbir fark yok arada o hiç olmaz saçını boynunu kapatiyo
Bizim onlara hiçbir şey demeye hakkımız yok yani