Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar ben napıcammmm çocuk uzun yıllardır tanıdığım biri böyle bir yaklaşımı olacağını düşünmedim çıldırıcam ya durmadan yakınlaşıyor ben kaçıyorum o geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sice regliyim dersem soğur mu yaa nasıl uzaklaştırcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Erkek milletine güven mi olur. Ayrıl ertesi gün otele git arkadaşımla görüşeceğim vs uydur bırakmazsa
Azmış resmen ya bu günde içtik midem kötü dedimde kurtuldum aw q ya bu erkeklerin regliyim dersem soğur my
Ya sen bilirsin de, hiv kapmışım buna hangi ilaç iyi geliyor de😄😄
Haahahha manrıklı
Ya da şu belsoğukluğuda mahvetti beni 1 sene oldu hala geçmedi falan desen😄😄
Yeme biziii bos versene sen hemen senaryo yazdin bizde yersekk.
Aynen kanka aynen
🤣🤣🤣🤣
sirnasacaksin diye eve geldi sandi yapistir bi tane kac
Ay salaq yaa valla sinir oldum birde uzun zamandır tanıdığım biri bozsam olmaz bozmasanolmaz napıcam ya
Odanın birine kendini kilitle.. vur kafayi yat..
ben napıcammmm çocuk uzun yıllardır tanıdığım biri böyle bir yaklaşımı olacağını düşünmedim çıldırıcam ya durmadan yakınlaşıyor ben kaçıyorum o geliyor
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @asuasuasuman
Queenofsea 🤣🤣😊
Kafasına vazo kır
Mantıklıda adam polis fjdjjd
Daha iyiya işinden men olur sapık
Ya off offfff zerrese Arzum yok gerçekten sıfır
Umarım bir şey olmamıştır.
Olmadı ama hala zorluyor ya çocuğu ya
Evinden çik kendi evine geç...
Geçemem şehir dışındayım : (
Otele git
Evinde ne işin var mesele bu 😊😊
Niye onun evindesin
Gezeriz tozarız dedi çkk sevdiğim biriydi böyle bir şey düşüneceğini nerden bileyim
Evde nasıl giyiniyosun
Ben aslında erkeğim de ve çıkar masaya vur
Kedidir kedi… pist yap gider
Evindesin ve sırnaşıyor ver gitsin
Oldu ya her evine gittiğime vereyim
Ver tabi ne olacak
Sakın yapma öyle şeyler
ben napıcammmm çocuk uzun yıllardır tanıdığım biri böyle bir yaklaşımı olacağını düşünmedim çıldırıcam ya durmadan yakınlaşıyor ben kaçıyorum o geliyor
Kırmadan ama çizginide aşmadan eline ayağına hakim ol de o yakınlaşırken sonra ordan çekşl anlar o :)
Dedim zaten eğer beklentim varsa ben gideyim erkenden bu konuda asla yanlış anlaşılmak iatemem dedim yok öyle şey mi olur dedi sonra yine temas yapıyor. Saçımı okşuyor allahım ya
Ya deki sen beni yanlış anlıyon heralde 1 dedik olmuyo 2 dedik olmuyo de sonra eğer hala yaparsa çantanı al çek git bacım yoksa sana bişeyler yapar bu zorla azmış pislik
Ev arkadaşı var kendi polis zorla bir şey yapmaz yapamaz ama yinede moralim sıfır hiç beklediğim gibi değil hiç bie şwy şimdi odadayım yatıcam ama bir kaç gin daha burdayım şaka gibi
Yaa üxğldüm senin adına bu ara odanı kilitle bence ve ona mesafeni koy derim
Odayı kitlersem ayıp olur ya sanki nw bilim
Bende kendi halime üzüldüm şu an aklını sqym
*aklımı
Ya olmaz ne alaka eğer sapık biri değilse kilitli olduğunu da anlamaz zaten kilitle eğer niye kilitli derse özelim var de üstümğ değiştiriyodum dersin
Öyle yapıcam gibi gözüküyor bundan sonrada erkeklere olan güvenim sıfır çükleri kopaun aaaaa /qqqqqq
Valla ya 😟
Clsğlfğe yap bence valla erkeklere güven yok cidden ya
Askm istemiyorum dite bağır ya da söyle ve ya deki ya artık yanaşma rahatsız oluyorum farkında mısın bu taciz olmaya başladı de
Bu günde rahat ama artık bence anladı. * q kafam güzel beraber yatmak istersen yatarız siyor başka işim yoktu ya
De istemiyom anlamıyon mu de ve anlasın bi zahmet odun kafalı ya
Kanka sadecw temas yapıyor hiç demedi gel beraber olalım bende salağa yattım yarın ya da ertesi gün sıktıe olur gıdıcem kafamı tıoarlıyıp
Iy temasına tükreyim istemiyo musun istemiyon ne yapmaya çalışıyo yemin ederşm azmış başka bişey değil sadexe senin gaza getirmeye çalışıyo sonrası zatem belli
Özele geçelşm mi bu konu hakkında 😊
Evine gidince bunlar olacağını bilmeliydin
Gitmişsin oraya kadar ver kurtul
Gitmeseydin
Tamam
Kötü bişey olunca suçlu da bulamazsın
Bile isteye lades yapmışsın sorun varmış gibi soruyorsun olmaz ki
neden evindesin ki
Gezeriz tozarız dedi çkk sevdiğim biriydi böyle bir şey düşüneceğini nerden bileyim
Niye evindesin
Evdemi gezeriz dedi
Evinede misafir etti işte
Misafirpervermiş
Ayrıl evden kanka
Gidemem şejir dışındayım kafayı yicem ya evien geldim evini açtım diye bunu yapmamı mı bekliyor benden yaaaa offf
Yavrum ayrıl otel falan bir yere geçersin yoksa seni si... Belli
Yok yapmayacak ama zor tututor kendini çıldırıcam yaaaaa
Odan falan varsa oraya geç bari kitle kapıyı
Şimdi odadayım odayı kitlersem ayıp olur gelmez sanırım ama gel odaya geçelim uzanalım bile dedi ya şala gibi abii yaaaaa
Sen kitle istemediğin anlaşılsın yoksa gece odana bile gelebilir
Yok artıkkkkk ay ben kaçıxam burdan yarın bir bahane bulup
Bence şimdiden kaçsan daha iyi dr
Ne yaptın iyi misin
İyi değilşm
Ne oldu
Beş dakikaya yanındayım knk korkma 😂😂
Geliyom işte dovcem onu
Off yaaaaa dalga geçme
Ver kurtul 😬
Midem almıyoe ya
Zerre istemiyorum çocupu
Keşke gitmeseydin oraya çocuğun amacı belli
Evet gerçekten üzüldüm yaaa gerçekten şehir dışından geldim istanbulu gezmeye o kadar b0k gibiyim ki şu an
Kuratirim seni ordan ben istanbuldayim
Başka belaya mı sarayım tövbe tövbe 😂😂
Ben geceleri nöbette oluyorum gönül rahatlığıyla uyursun 🤣🤣
Biraz dişini sıkarsan olur biter😂
Kurtul
Ne yapıyor
Tokat at
Ne istiyormus
Gidebilrsin yanindan
Gidemem şehir dışındayım
Ee bacım erkek milletii yani ne beklersin ki kimiside var sen uzaklaşınca daha hosuna gidiyor daha yakınlaşıyor
Ya iyide bu çocuk öyle değildi aklım almıyor ya evini bana açtı diye böyle mi olması gerekiyor her şeyin karşılığı mı olmak zorunda midemi bulandırıyoröar ya bu çkcuk bile böyleyse diğerlerini düşünemiyorum
kedidir kesin
Kocandır
kim?
Yzun yıllardır tanıdığım biei
Evinde kalma
Yardımcı lazım mi
Arkadan ver
Pompa mı istiyor
Sen niye ordasın