Lisede falan kız arkadaşımla avm ye sinemaya gidecektik babam çok kızmıştı yok başına bişi gelir yok o kız bi erkekle buluşcam der ailesini kandirir başına bişi gelir sonra ailesi bize hesap sorar olmaz önce arkadaşın bize gelsin annen görsün öyle gidin vs derdi.
Lise sonda sınıfça sınıf öğretmeninin Doğum günü vardı pasta falan alıp parkta kutlamistik öğlen 5 olunca hemen arardı nerdesin vs.. öğretmen lise sonda hepimize kupa bardak almıştı mesela yok neden aliyo sapık gibi uzak dur başbaşa kalma onunla vs derlerdi. Ben çok karisiyosunuz diyincede ne aileler varmış çocuğunu dövermis biz öyle şeyler mi yapıyoruz aile olarak merak edebiliriz vs diyolardi.
Oysaki ben lise de okul 1. si oldum hep ders sınav çalıştım hiç sevgili yapmadım aileme yalan söylemedim diğerleri gibi olmadım...
her neyse bende hep onları dinledim hiç bi aktivitiye katılmadım falan derken 21 yaşındayım ailem sürekli içine kapaniksin ozguvensiz misin diyolar işe girip çıktım yok asosyalsin kendine güvenin yok vs dediler.
Yan komşunun kızını bana örnek gösterip duruyor o kız çok giriskenmis aç kalmazmış... bana örnek gösterdikleri kızın ailesi hep özgür bıraktı Özgüvenli konuşkan tabi şimdi bu yaşıma gelince onu örnek gosteriyolar sizce napmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer