Evladına destek çıkmayan aile?

yks sınavına gireceğim ve lise de 4 yıl boyunca çok büyük sorunlar yaşadım hepi topu toplasan bir donem eğitim ya aldım ya almadım ve sıfırım bundan dolayı temel yok ailem de bu konu da destek olmuyor görücez seni kazaama gör bak ne oluyor tüm kuzenlerim tanıdığım ve arakdaşlarım 4 yıldır 2 yıldır dershaneler de koç almışlar ama ben iki kitap alınca daha yeni aldın diyip laf ediyolar temelim yok ve evden çalışmak çok zor ve bir dsiplin yok yanımda bir rehberlikçi yok bundan zorlanıyorum ama ailem diyor ki cebimden bir kuruş çıkmasın sen en iyi yere geliceksin yiğenim 2 yıl dershaneye gitti yine kazanamadı ailesi özel okula kıbrısa gonderdi ayrı eve çıkardı ve bebek gibi ilgileniyolar doğum gününde her sene yeni bir iphone pastalar ozel yapım felan ama benim doğum günüm de 200 tl ona vermiyelim dedik diyim pasta almadılar pasta olmasa da bir çakmak bir mum yaksalar yine mutlu olurdum amayiğenimin o durumunu görünce içime dert oluyor çok mutlu binlerce liraya okuyor binerce lira kaldı ev masraf gezme tozma çok mutlu ama beni de cimriliğe aşıladılar 500 tl pantalon alınca içim acıyor eelim titriyor falan filan bu aile ile nasıl başa çıkarım bilmiyorum dershaneye ihtiyacım ar gondermiyolar ama 3 yıldır dershaneye gidenler ile kıyaslayıp onlardan iyi olucaksın diyor canıma tak etti çok doluyum patlıycak gibiyim napıcam bunlar ile

Güncellemeler
1 yıl
internette onların mutluluğunu görünce kanser oluyorum gülerken gözlerinin içi gülüyor hayat enerjileri va ben yalandan gülme mimiği bile yaamıyorum ciddi anlam da yapamıyorum olmuyor tekraradan somurtkan üzgün duruyorum
Evladına destek çıkmayan aile?