Aileden destek gorememek?

Üniversite 3. sinif ogrencisiyim pandemi zamaninda bir yil uzaktan okudum o hir yıl boyunca calisip para biriktirdim. 2. Sinifta ailemden yurt parasi hariç hicbir sekilde destek almadım. Simdi 3. sinifim yaz tatilinde çalışıyorum ama telefonumu degistiricem bir muhabbetin üstüne annem zaten sana yurt parasi yolluyoruz destek oluyoruz fazlasini bekleme gibisinden konuştu. Maddi durumumuz normal ne kiradayiz ne başka bir şey. Ben kendi isimi kendim halletmeye calistikca benden birseyleri kisiyorlar. Bu yil cebimde 0 lirayla gidicem uniye yurt parasi disinda demekki destek gostermicekler bu tartisma yasanirken babam hic sesini çıkarmadı dinledi sadece o zaman ben okutmasaydiniz falan dedimde abartma dedi o kadar. Çevremde daha kotu durumda olup ailesinden kat kat destek görenler varken benim bu durumda olmam zoruma gidiyor cidden

Güncellemeler
+1 yıl
Ve siz boyle bir durumda olsaniz erkek arkadasinizla paylasirmiydiniz. Bir yanim anlat diykr bir yanim anlatma bu şekilde acımasını yardim etmeye kalkmasini falan bünyem asla kaldirmaz
Aileden destek gorememek?