Güncellemeler
+1 yıl
Ve siz boyle bir durumda olsaniz erkek arkadasinizla paylasirmiydiniz. Bir yanim anlat diykr bir yanim anlatma bu şekilde acımasını yardim etmeye kalkmasini falan bünyem asla kaldirmaz
Üniversite 3. sinif ogrencisiyim pandemi zamaninda bir yil uzaktan okudum o hir yıl boyunca calisip para biriktirdim. 2. Sinifta ailemden yurt parasi hariç hicbir sekilde destek almadım. Simdi 3. sinifim yaz tatilinde çalışıyorum ama telefonumu degistiricem bir muhabbetin üstüne annem zaten sana yurt parasi yolluyoruz destek oluyoruz fazlasini bekleme gibisinden konuştu. Maddi durumumuz normal ne kiradayiz ne başka bir şey. Ben kendi isimi kendim halletmeye calistikca benden birseyleri kisiyorlar. Bu yil cebimde 0 lirayla gidicem uniye yurt parasi disinda demekki destek gostermicekler bu tartisma yasanirken babam hic sesini çıkarmadı dinledi sadece o zaman ben okutmasaydiniz falan dedimde abartma dedi o kadar. Çevremde daha kotu durumda olup ailesinden kat kat destek görenler varken benim bu durumda olmam zoruma gidiyor cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kirada olanlar anomal mi şimdi herkesin ev alacak parası yok
Hayir demek istedigim sey kira parasi gibi bir derdimiz yok para direk eve giriyor
Mesele para değil değer.
Bence hem okuyup hemde çalişman lazim
Yazları zaten çalışıyorum bu gidisle okulda da calismam gerekicek ailemin durumu kötü olsa bu hic zoruma gitmes kötü olmadigi halde bir cok isimi kendim hallediyorum. Ama kendileri burada zevki sefa icinde yasarken bana sadece yurt parasi gonderip birde bunu bana soylemeleri asiri zoruma gitti
Anlaşılan ailen sana bizden pek bir şey bekleme diyor sende diretmiyorsun bana para gonderin diye en iyisi bir medet unmamak kendi ayaklarinin üzerinde durup okuldan sonra kendi parani kazanabilirsin :)
Aynen. Diretsem nolacak zaten direttigimle kalacak en iyisi böyle. Benim derdim yine para değil boyle yapmalari üzüyor sadece insan destek görmek. Ailesinin desteklerine ragmen bir cok arkadasim gizlice kredi aliyor nasil olsa en sonunda ailem oduycek diye su bile bana oyle değişik geliyor ki. Annem ozellikle kredi slma diye tembihledi gonderdigide aylik sadece 450 lira
450 tl harclik yetmez ki mümkün degil ekstra bir para daha girmesi lazim. cebine
O harclik değil iste yurt param sadece onun disinda birsey almadim hic
Kendi biriktirdigim parayi kullandim bu yil ne yapacam bilmiyorum konusmalarindan yine gondermiyecegi belli. Ve ben bir kere hayir lafini duyunca o konuda israr etmem. İstesemde edemiyorum
Ya kesinlikle üstelemen bir seyi degistirmicek ama ailenin de destek olmasi lazim ama onu da yapmiyorlar en iyisi bir ise girip okuldan sonra çalışmak
Istersen ek gelir elde edebilirsin
Nasıl
Hangi sehirdesin bizim burdakiler nerdeyse araba alacak öğrenci ler
Edirnedeyim
Internet uzerinden kazanabilir sin aklinı calistirsan
O taraflarda işim yok sağol
Acikca konus
Konuştum ama ben konustukca o daha cok ustume gelip tartisma yaratiyor cahile laf anlatilmaz ya o hesap bizimkide
Susma gercekleri yuzune vur, ben agir konusurum
Biktim biraz artik susmak değilde
Benim babam uvey annem yuzunden bana para vermezdi pek. Aramiz cok sogudu ben artik onu sevmiyordum formaliteden saygi gosteriyordum ama sevmedigimi biliyordu. Kpss yi kazanip gittim baska sehre calistim. 3 sene sonra bayramda geldim. Ona dedim ki " calistigim yer kucuk bayrami evde gecirince ailesiyle arasi bozuk ya da ailesi yok cocuk esirgemede buyumus diye dedikodu cikiyor o yuzden bayram tatili icin geldim yoksa gelmezdim dedim ve 1 haftalik kalma bedeli olarak bir miktar para uzattim almadi. Cok utandi ve aglamaya basladi. Hic duygulanmadim cekip odama gittim uyudum. Sende baba sevgisi kalmamis dedi hic sesimi cikarmadim.
Kendi ektigini bicmis insan boyle evladindan esirgerse bazi seyleri maddi veya manevi hic farketmez bunlar kacinilmaz son oluyor üzüldüm
Erkek arkadasina bunlari asla anlatma, aile senin referansindir. Bu tur seyleri anlatirsan ilerde basina kakar veya sana acir hep
Aynen benimde o yuzden pek anlatasim yok acimasini veya baska birseyini istemiyorum