Ben 26 o 22 yaşında ama saygısızlığı artık katlanılabilecek düzeyde değil artık gerçekten evden gitmek istiyorum onun yüzünden nefret ettirdi kendisinden. En ufak bir şey olsun ben bilirim havasında ya da ben ona bir şey söyleyeyim hemen ters cevap vermeler önceden olsa bir şey demiyordum ergenlik diye ama şimdi abla yerine konulmuyorum resmen sanki abla da ben kardeşmişim gibi bi olay var ortada yine bugün bir şeyden dolayı ben fikrimi belirttim arkasından umursamaz tavırla ne olacağına getirdi en sonunda sinirlendim istemiyorum bugün diye bağırdım annemde onu haklı buldu ben bağırdım diye ondan bana gelmiş diyor ki canım mısın sen niye bağırıyorsun sana kötü bit şey diyen mi var bilmem ne ama canım değişim karşımdaki insanın ses tonundan nasıl söyleneceğini anlayabiliyorum en sonunda kafanı duvara vurucam en sonunda dedi defoldu gitti bende anneme döndüm bu evde ben neyim de böyle bir şey duyuyorum dedim annem onsan sonra kardeşime sus artık demeye başladı ya Allah aşkına artık bende mi sorun var anlamıyorum evin bütün temizliği olsun yemeği olsun yarısından çoğu bende ve ben yaparken ağzımı bile açmam gel diye ama o yapsa dillere destan bütün gün anlatır yaptığını o yetmezmiş gibi birde surat yerim yardım etmedin diye böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Klasik büyük küçük övmeleri bence çok fazla takmamaya çalış amaan boş ver
Aynı evde olunca olmuyor maalesef ve bu yüzden katlanamıyptım ona
Ailen ona tolerans gösteriyor çünkü o daha küçük ve çocukça davranıyor olabilir
Ee böyle olursan değer görmezsin tabi. Kafana göre takılan sen ol bak nasıl değişiyor işler.
Onuda yaptım o zaman da kıskançlığa vurduruyor olayı erkek arkadaşımla dışarı çıkıyorum en basitinden çıktığım saatten tut eve girdiğim saate kadar şehir dışına falan çıkarsak onu falan bile bile aileme duyuruyor ordan vurmaya çalışıyor bu sefer de
Haberi olmasın
Keşke olmasa bilerek arattırıyor ya da kendisi anneme görüntülü birde
Eline terliği al bak bakalım ne oluyor 😂
Bunun için canını mı sıktın sen şimdi?
Şimdi mi yıllardır aynıyız
Masaya yumruğunu koy haddini bildir.
Olmuyor denedim kaç defa hala kendisini haklı buluyor duygu sömürğsü hemen anneme babama bende sinir oluyorum odama kapatıyorum resmen kendimi o zaman mutlu oluyor ben olmayınca
Kız kardeşler kapatılsın... bende de var bir tane 22 yaşında kezban, anlıyorum yani seni 😅😅
Gılgamış destanı gibi yazmissin , sen abla yerine koymiyo diyemi Allah ya kıyamam
Saygısızlığı yüzünden evde defalarca kavga ediyoruz anneme babama yansıyor bağırmaktan başka bir şey olmuyor artık çözüm aramaya başlıyorum
Kendi evine cikarsin toparla kendini en güzeli o ben öyle yaptım Tekten yekten
Öyle bir şey yapamam erkek arkadaşım var zaten evlenmeyi düşünüyorum ama onuda istemiyor hanfendi bu yaşta ne evliliği diyor
Evlen gitsin ya çok çirkef birisi aman aman
öldüresiye döverdim 😄
Bende aynı şeyi düşünmeye başlıyorum ama saygımıda asla bozmak istemiyorum kendini daha da haklı görüyor bu durumda da
sen bi döv bak nasil uslaniyor cenesi kapanmazsa da tut kolundan at kapiya saygisizlik onun yaptigi senin degil kucukse de kucuklugunu bilip oturacak dersin olur biter ergen psikolojisini atamamis demek ki anca boyle geçer
Aklımdan geçenleri yazdın keşke yapabilsem annem babam bu konularda katı ben dediğini yaptım kaos çıkar evde ama o yapınca ses Seda çıkmıyor benimde sinir olduğum bu ona geçiptw ablan o nasıl konuşuyorsun diyemiyorlar
of sende carp bi tane agzina carpmiyosan gelicem ben dovucem valla wkcgqjcisvxgwkx
Artık öyle bir insan çağıracam az kaldı 😂 şaka maka ağlanacak halime güler oldum
ilk beni cagirr 🤣😅
İşin zor.. Kardeşin kudurmuş
Her zaman böyleydi ama bu yıl kafam cidden götürmüyor onu oturup iki muhabbet bile edemiyorum hemen laf sokmalar
Bence baş başa oturup açık ve net şekilde konuşun. Sorununuz neyse çözün. Laf sokarak olmaz
Evlen. Kocaya git kurtul.
Az kaldı zaten ama ona da karşı hanfendi benim yerime o evlenecek sanki çocuğu beğenmemiş ama ben onunkisine laf söylersem olmaz
Beğenmemesi çok mu önemliymiş. Sanki kendisi evlenecek. Ayıp etmiş eniştesine.
Devamlı böyleyiz ben dışarı çıkınca surat beş karış sanki ona giren çıkan var
Vardır belki giren çıkan.
Benimle evlensin kurtulursun
Sevgilisi var zaten nasıl katlanıyor buna anlamış değilim ben aynı evde bir günlüğüne dayanamıyorum