Kız kardeş isyani?

Ben 26 o 22 yaşında ama saygısızlığı artık katlanılabilecek düzeyde değil artık gerçekten evden gitmek istiyorum onun yüzünden nefret ettirdi kendisinden. En ufak bir şey olsun ben bilirim havasında ya da ben ona bir şey söyleyeyim hemen ters cevap vermeler önceden olsa bir şey demiyordum ergenlik diye ama şimdi abla yerine konulmuyorum resmen sanki abla da ben kardeşmişim gibi bi olay var ortada yine bugün bir şeyden dolayı ben fikrimi belirttim arkasından umursamaz tavırla ne olacağına getirdi en sonunda sinirlendim istemiyorum bugün diye bağırdım annemde onu haklı buldu ben bağırdım diye ondan bana gelmiş diyor ki canım mısın sen niye bağırıyorsun sana kötü bit şey diyen mi var bilmem ne ama canım değişim karşımdaki insanın ses tonundan nasıl söyleneceğini anlayabiliyorum en sonunda kafanı duvara vurucam en sonunda dedi defoldu gitti bende anneme döndüm bu evde ben neyim de böyle bir şey duyuyorum dedim annem onsan sonra kardeşime sus artık demeye başladı ya Allah aşkına artık bende mi sorun var anlamıyorum evin bütün temizliği olsun yemeği olsun yarısından çoğu bende ve ben yaparken ağzımı bile açmam gel diye ama o yapsa dillere destan bütün gün anlatır yaptığını o yetmezmiş gibi birde surat yerim yardım etmedin diye böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız

Kız kardeş isyani?