Arkadaşlar Kendi Evimde Saldırıya Uğradım? Bunlar Ne Hakla Bana Karışıyor Benim Evimde Bana Saldırıyorlar Sizce Ceza Alır Mıyım?

Arkadaşlar yakın bir arkadaşım 1 ay önce sevgilisinden ayrılmıştı. Zaten beraberken de bir küsüp bir barışıyordu sonra gelip bana ağlıyordu. Ayrılınca sevgilisini zaten tanıyorum biz konuşmaya başladık ki ciddi bir şey yoktu sadece konuşuyorduk. Ortak bir arkadaşımızın kına gecesinde bu Allah'ın cezası konuştuğumuzu öğrenmiş herkesin içinde bana ağza alınmayacak hakaretler etti. Güzel günlerin hatrına ben alttan alıp anlatmaya çalıştım bu sefer kavga büyüdü bizi ayırdılar falan ondan sonra hiç görüşmedik. Bugün de evde yalnızdım ailem evde de olabilirdi nasıl bir cesaretse? Zil çaldı gidip kapıyı açtım baktım bu bana hakaret ve küfür etmeye başladı. Bende "Defol git" deyip kapıyı tam kapatacakken kapıyı tuttu. Bu sefer ablası geldi "Geç bakayım içeri sen" deyip ikisi de üzerime saldırdılar. Boğuşarak salona kadar girdik. Ablası tekmelerken bu da yüzüme vuruyordu. Baş ucundaki sehpanın üzerindeki vazoyu gördüm alıp yüzüne geçirip kaçabildim. Resmen mahalleye rezil rüsva olduk. Ambulans ve polis geldi. Beni ve ablasını karakola onu da hastaneye götürdüler. Birbirimizden şikayetçi olduk. Konut dokunulmazlığı ihlali, saldırı onlarda yüzünden yaralanmış yaralamadan şikayetçi oldu. Ya gerçekten anlamıyorum. Bunlar kim oluyorsa benim evimde bana saldırıyorlar. Kimin evinde kime saldırıyorsunuz. İstediğimle konuşurum kim oluyorlarda karışabiliyorlar? Ve şikayetçi olabiliyorlar? benim için hapse girebilir falan dedi. Sizce bir şey olur mu? Ceza alır mıyım?

Arkadaşlar Kendi Evimde Saldırıya Uğradım? Bunlar Ne Hakla Bana Karışıyor Benim Evimde Bana Saldırıyorlar Sizce Ceza Alır Mıyım?