Eğitim & Kariyer Kavga ettiğim komşularım güvenlik soruşturmasında benim hakkımda kötü şeyler söylerse atanamaz mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sşyelşm ki olumsuz şeyler söylediler, ne olur o zaman? Atanamaz mıyım? Güncellemeler+1 yıl Bir tane kız bu soruyu beğenmiş. Hangi aklı başında insan bu soruya beğeni bırakır acaba Kavga ettiğim komşularım güvenlik soruşturmasında benim hakkımda kötü şeyler söylerse atanamaz mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kime kötü şeyler söyleyecekler?Yahu takma kafana bi halt olmaz. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçmalama öyle bir şey olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim, biraz endişe ettim de bu konuda. Ebeveynlerim öyle söyleyince... Yorumla badarbungaa +1 yıl Sen yine de kimseyle dalaşma boşveeer , alttan al sakin ol çünkü insanlar aşırı cahil , o dediğin şey ise olmaz sıkma canını Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında ben de çok ağır laflar söylüyorum çünkü çok sinirleniyorum onların yaptıklarına. Bundan sonra tutmaya çalışayım kendimi bari. İnşallah dediğiniz gibi sorun çıkmaz. Yorumla badarbungaa +1 yıl Çıkmaz hanımefendi , korkmayın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla badarbungaa +1 yıl Rica ederim Yorumla
Last-Yigit Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Kimse gelip de seni komşuna sormuyor artık 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Alakasi yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim, biraz endişe ettim de bu konuda. Ebeveynlerim öyle söyleyince... Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bisey olmaz göz dagı veriyolar akıllarınca takma kafana Yorumla Soran +1 yıl Çok ağır laflar demiş olsam bile mi? Kızdırdıklarında tutamıyorum kendimi. Ayrı bir gıcığım var onlara, ne yapsalar batıyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kime kötü şeyler söyleyecekler?
Yahu takma kafana bi halt olmaz.
Saçmalama öyle bir şey olmaz
Ne bileyim, biraz endişe ettim de bu konuda. Ebeveynlerim öyle söyleyince...
Sen yine de kimseyle dalaşma boşveeer , alttan al sakin ol çünkü insanlar aşırı cahil , o dediğin şey ise olmaz sıkma canını
Ya aslında ben de çok ağır laflar söylüyorum çünkü çok sinirleniyorum onların yaptıklarına. Bundan sonra tutmaya çalışayım kendimi bari. İnşallah dediğiniz gibi sorun çıkmaz.
Çıkmaz hanımefendi , korkmayın
Teşekkürler
Rica ederim
Kimse gelip de seni komşuna sormuyor artık
O zaman o komşuyla barış bitsin
Öyle biseymi oluyor ya ilk defa duyuyorum
Alakasi yok
Ne bileyim, biraz endişe ettim de bu konuda. Ebeveynlerim öyle söyleyince...
Bisey olmaz göz dagı veriyolar akıllarınca takma kafana
Çok ağır laflar demiş olsam bile mi? Kızdırdıklarında tutamıyorum kendimi. Ayrı bir gıcığım var onlara, ne yapsalar batıyor.