Tatilden dönünce eve gittiğimde şiddete meyilli abimle karşılaşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Normalde yurt dışında yaşıyoruz, abim olacak vahşi yaratık da bizimle kalıyor. Ev tuttu, 9. Ayda evlenecek ve gidecek yakında. şu an ben ablamın ve eniştemin evinde İstanbul'da kalıyorum tatil için geldim. Aşağı yukarı 1 aydır burdayım Mayıs ortasında falan dönerim sanırım. Ama gelin görün ki abim olacak vahşi o evde olduğu için geri dönmek istemiyorum. Bana çok çektirdi. Geçen sene kimse evde yokken ölümden döndüm, elinde kalıyordum az daha. Yaşattıklarına rağmen ailem onu affetti evlatları olduğu için. Ayrı eve çıkmayı düşündüm, babam izin vermedi. Kız evladı olduğum için beni tek bırakamazmış. Geçenlerde bana öz*rlü falan yazıp hakaret etti. Bende ona hakaret ettim karşılık olarak, üstüne de engelledim kendisini. Anneme mesaj atıp kaldırsın engeli geri geldiğinde döverim onu demiş. O eve cidden geri gitmek istemiyorum, ama sonsuza kadar da ablamın yanında duramam, onunda ailesi var. Ne yapmalıyım?

Tatilden dönünce eve gittiğimde şiddete meyilli abimle karşılaşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?