Kocam beni sevmiyor mu sizce? boşanmalı mıyım? cocugumuz ne olacak? aile evine dönmek istemiyorum?

Kocamla 2 sene önce evlendik, öncesinde 1 senelik sevgililiğimiz olmuştu. 1 yaşında oğlumuz var.
Kocamla evlenmeden önce iliskimiz çok güzeldi, beni kıskanırdı, bazen istemsizce kısıtlamaya getirirdi aramızdakileri ama sonra konusur hallederdik. Kabul ederdi. Bana her zaman " seni seviyorum" derdi. Aslında hala söylüyor, her gün uyumadan önce "seni seviyorum" diyip uyur.

Ama artık cok kavga ediyoruz, durmadan bana hakaret ediyor "mal mal konuşma, kafanın içi boş mu, beyin yerine ne var sende kuşbaşı et mi, bacım musun bu ne biçim giyim". Ayrıca bağırıyor bana ve telefonda bile konusurken bir şey dediğimde rahatsız olursa kapatıyor yüzüme.
1 yasında oğlumuz var, boşansam bile anne babamın evine dönmek istemiyorum, ama tek maaşla biraz nafakayla da cocugumu büyütmek cok zor olacak. Bana neden böyle davranıyorsun diyorum. Özür dilerim gerginim diyip öpüyor seni seviyorum diyor. Ama ben cok üzülüyorum artık. Arkadaşlarımla onların eşleriyle oturuyorum. Telefonda bana bağırıyor neredesin diye ya da beni insanlara kötü gösterme artık falan diye bağırıyor. Arkadaşlarım duyuyor, utanıyorum.

Kocam beni sevmiyor mu sizce? boşanmalı mıyım? cocugumuz ne olacak? aile evine dönmek istemiyorum?