Kocamı sevmiyorum, ne yapmalıyım sizce?

Kocam yalancı, dengesiz bir adam. Ailesi bile çok inanmaz ona. Kaç kez gururumu ayaklar altına aldı. Düşmanlarımi güldürdü bana. Ondan nefret ediyorum. Allah onun belasını versin. Hakkımı helal etmeyeceğim ona. Yeri cehennem olsun. Ben onun ailesinin arkasından konuştum. Gitti bunu ailesine yetiştirdi ama kendiside konuştu yengesi hakkında, abisi hakkında. Tabi kocamın ailesi çok iyi davranıyor bana. Çünkü eşimi kayle almıyorlar. Abisine değer verdiği kadar bana değer vermedi. Hep abisini benim önüme geçirdi. Şimdi akillandi ama artık ben onu sildim. Nankördür. Babam o kadar yardımına koştu, yinede bilmez babamın kıymetini. Babam bosanmama izin vermiyor. Çocuğumda var. Eltim olacak o mikrobu güldürmek istemiyorum. Ama kaynanam ve kayınbabam iyidirler. Sırf biz mutlu olalım diye neler yaptılar? Ama eşim adam değil. Eşimin yüzünden eltim olacak o mikrop güldü bana. Ama eltiye inat bosanmadim. Namusunu için, şerefim için, oğlum için bosanmadim ama sevmiyorum eşimi. Hiç sevmiyorum. Allah onun belasını versin. Oda anliyor sanki onu sevmediğimi. Artık o benim için bitti şu an pişman abisini sildi. Ama artık benim yüreğim isinmaz ki ona. Ondan tüm kalbimle nefret ediyorum. Kim bilir belki Birgün ölür
Kocamı sevmiyorum, ne yapmalıyım sizce?