Kocam yalancı, dengesiz bir adam. Ailesi bile çok inanmaz ona. Kaç kez gururumu ayaklar altına aldı. Düşmanlarımi güldürdü bana. Ondan nefret ediyorum. Allah onun belasını versin. Hakkımı helal etmeyeceğim ona. Yeri cehennem olsun. Ben onun ailesinin arkasından konuştum. Gitti bunu ailesine yetiştirdi ama kendiside konuştu yengesi hakkında, abisi hakkında. Tabi kocamın ailesi çok iyi davranıyor bana. Çünkü eşimi kayle almıyorlar. Abisine değer verdiği kadar bana değer vermedi. Hep abisini benim önüme geçirdi. Şimdi akillandi ama artık ben onu sildim. Nankördür. Babam o kadar yardımına koştu, yinede bilmez babamın kıymetini. Babam bosanmama izin vermiyor. Çocuğumda var. Eltim olacak o mikrobu güldürmek istemiyorum. Ama kaynanam ve kayınbabam iyidirler. Sırf biz mutlu olalım diye neler yaptılar? Ama eşim adam değil. Eşimin yüzünden eltim olacak o mikrop güldü bana. Ama eltiye inat bosanmadim. Namusunu için, şerefim için, oğlum için bosanmadim ama sevmiyorum eşimi. Hiç sevmiyorum. Allah onun belasını versin. Oda anliyor sanki onu sevmediğimi. Artık o benim için bitti şu an pişman abisini sildi. Ama artık benim yüreğim isinmaz ki ona. Ondan tüm kalbimle nefret ediyorum. Kim bilir belki Birgün ölür
Cevabın nedir?
Sakin olun biraz hemen nefret etmeyin. Pozitif olun. Bende evliyim ve seni anlıyorum. Sevmiyorsan onunda düzelme şansı yoksa boşanın diyeceğim ama çocuğunuz varmış sakin boşanmayn o çocuk babasız annesiz buyumesin inanın çok zor olur onun için. Size birşey olmaz olan o çocuğa olur. Eşinizle yemeğe gidin sakince başbaşa konuşun sorunlarınızı konuşarak çözün kavga gürültü ile değil. Ona ısınmaya çalışın kibar nazik olun sabredin herşey düzelir zamanla...
16 Yorumla- +1 yıl
Zaten hallettik sorunlarımızı. Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Esimde gördü düşmanını. Biz boşanma aşamasına geldik diye daha doğrusu ben ona "bosanacagim''demistim öfkeyle. Heralde oda benim boşanma kararı vermemi gururuna yediremedi. Herkese ''ben boşanacagim"dedi. Eltim göbek attı kına yaktı. Düşman olduğunu biliyorduk zaten onunda bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk. Eltimin kocası sırf karısı için benim bosanmami istedi. Her şeyden önce benim yavrum var. Babasız mı büyüsün yavrum? Nasıl bir abi olarak, sırf karısı icin kardeşinin mağdur olmasına göz yumar? Kaldı ki kocamın abisi bizim yaşadıklarımızdan daha da beterini yaşamış bizi anlaması gerekirdi. Ya her şeyden önce eşim maaşının yarısını bana verecek cocukda bende kalacak tazminat da ödeyecek maaşının yarısını bana verdiği içinde evlenemeyecek ya da zor evlenecek bir abi olarak bunlari nasıl düşünmez yigenini nasıl düşünmez. esim zaten abisini eskisi kadar sevmiyor artık
- +1 yıl
Eltim evime adım bile atamayacak bende çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum
En İyi Cevaplar
Ailesi sahip çıkıyormuş en azından. Bak bence sen akıllı kadınsın. En azından düşmanların gülmesin diye örneğin eltin, ayrılma. Eşinle problemlerini yansıtma.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın @Anqry eltim olacak o şeytani guldurmemek için mutlu olmalıyım. Bosanirsam o yılan göbek atacak
+1 yılİşin gücün sinir stres evlikikte olağan şeyler aslında edenin de etmeyeninde sonuçlarının kendisine döneceğini bilmen gerekli sen kendini biliyorsan başkasını boşver kendine bak sinirlerini yumuşat bitir zamana bırak ailenin sözünü dinle boşanmak sandığın kadar kolay birşey değil
17 Yorumla- +1 yıl
Zaten boşanmak istemiyorum ama nefret ediyorum ondan
- +1 yıl
Yok şu anda sinir harbi yaşıyorsun haketmediğin duygular ve olaylar olduğunu düşünüyorsun bırak kayle alma kimseyi kendi iplerinde oynasınlar rabbimin adaleti tecelli eder
- +1 yıl
Zaten Allah'ın adaletine inanıyorum
- +1 yıl
Aynen öyle sinirlerini yatıştır ve insanları kayle alma her kez kendi b. kunda boğulsun de geç sen çocuğuna ve hayatına bak eşin darbeyi yediğinde ayağının dibine düşecek zaten
- +1 yıl
Zaten eşim hatasını anladı. Ya ben anlamıyorum eşimin abisi nasıl bir abi. Berbat bir abi. Abiligi batsın onun. insanligida.. eltimin kocasından bahsediyorum. Karısıyla aram kötü diye benim bosanmami istedi. Ya herşeyden önce yigenini düşünmedi. Biz bosansak mağdur olan eşim olacak maaşının yarısını her ay düzenli olarak verecek bana. ee tazminat da ödemek zorunda.. parası batsında.. Ya kardeşi mağdur olacaktı. İnsan abi olupta kardeşini nasıl düşünmez. Ve eşim kolay kolay evlenemez. Maaşının yarısını bana verecekti bosansaydik eğer. Allah eşimin abisinin belasını versin. Sırf karısı mutlu olsun diye yuvanın yıkılmasını istedi kardeşine de acimadi yigeninede. Ama eşim gördü gerçekleri. Kendi için uzulmeyen abisini gördü ve önüne bakıyor artık kıymetimi anladı ama boş içim soğudu ondan
- +1 yıl
Ama eşimi affetmeyeceğim. Burda duruyorsam köpeği havlatmamak için. Ne zormuş evlilik. Kayınbabam esimede kızdı banada. Allah kayinbabamdan razı olsun. Hep hatamı kapattı. Ama Rabbim kocamın abisininde, eltiminde, esiminde belasını bersin
- +1 yıl
Beddua yok allaha havale et o en iyisini bilendir
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızlari böyle işte. yeri gelince ailesine düşkün erkek istersınız sonra ailesine düşkün olur sizi 2. plana atar. erkegin asıl görevi karısına düşkün olmaktır annesinden babasından önce gelmeli karisi. anne babamızı seçemıyoruz ama eşimizi seçiyoruz o yüzden eş önemli
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
50Cevap
+1 yılKusura bakmada ben bu kadar nefret edip hala o adamla aynı yatağa girmene şaştım. Boşanma imkanında yok değil basit bir inattan bağlılık rezalet.
20 Yorumla
+1 yılÇocuğun eğer küçükse biraz büyümesini bekle.
Bu zaman içinde biraz sabretmek gerek tabi.. Sevmediğin, soğuduğun hatta nefret ettiğin bir insanla aynı evi paylaşmak eminim berbattır..
Allah sana sabır, eşine de akıl versin.50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen ben de eşim ölse keşke diyorum biraz bencilce olabilir ama toplum baskısı, suçlu bulunmama için bunu istiyorum.
adam adam olmayınca hayat berbat oluyor.1012 Yorumla- +1 yıl
Allah sizinde yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yıleminim sen de çok fedakarlıklar yapmışsındır..
anlayışsız, ilgisiz, sevgisiz, olumsuz insanlardan nefret ediyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@KÖLN1907 hayır
Cevap sahibi+1 yıl@KÖLN1907 neden yazayım?
Cevap sahibi+1 yıl@KÖLN1907 ben seni tanımıyorum bu yüzden yazmayacağım
- +1 yıl
Keşke onu hiç tanımasaydım diyorum. Ondan bir tane daha çocuğum olsun istemiyorum
+1 yılBazen şey olarak görünen şeyde bile bir hayır vardır.. Bu adamın hiç mi iyi tarafı yok? Boşanmak kolay, önemli olan mücadele etmek, yılmamak
12 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten boşanmak istemiyorum. O günden sonra esim değişti. Ben eşime boşanmak istedigimi söyledim oda herkese "ben boşanmak istiyorum"dedi heralde bir erkek olarak karısının onu bosamasi zoruna gitti. Onun yüzünden eltim güldü sevindi bana. Ama düşmanımızi gördük böylelikle. Rezil oldum o gün ite köpeğe. Eltimin kocası da resmen bosanmami istedi. Ya insan kardeşini düşünmez mi biz bosansak eşim mağdur olacak bana tazminat ödeyecek çocuk bende kalacak maaşının yarısını her ay düzenli olarak bana verecek. Kolay kolayda evlenemez çünkü zaten maaşının yarısını bana verecek. Bir abi olarak kardeşinin sonunu nasıl dusunmezde bizim boşanmamızi ister. İnsan kardeşine acımaz mı yigenine acımaz mı bir insan ya herşeyden önce benim yavrum babasız buyuyecekti. Allah kayinbiraderimin belasını versin. Eşim anladı gerçekten abisinin kendisini düşünmediğini. Ben her şeye rağmen yuvamı yıkmadım gururumu hiçe saydım köpeği havlatmamak için.. eşim şu an iyi ama ben artık ona güvenemem
- +1 yıl
Mükemmel bir baba. Ne istersem alır comerttir bunlar onun iyi özellikleri dayağı da yok ama sevmiyorum onu. Çünkü benim acigimi ite köpeğe verdi
+1 yıl@cansenligimmm istersen dertleşelim bellki sen de benm gibi skntılısn ben karıdan sen kocadan nefret ediyorsn
12 Yorumla- +1 yıl
Asla. Çocuğuma ihanet edemem. Kendime ihanet edemem. Seninle dertleserek kendime, yavruma ihanet ederim. Ben namusum için. Boşanmıyorum
- +1 yıl
@cansenligimmm kötü bişey yapmayacaksınki yani öyle bişry söyledin emin ol çok ağır konştun 🤔🤔
+1 yılBu kadınlardan korkulur ya. Tamam hakkı var sevmesin soğudu anlarım da bin bir beddua etmeye değecek ama boşanılmayacak. Bu nedir ya
10 Yorumlaoha yuh nolmuş öyle buy evlilik nası yürüyoo negret edilen biriyle bence çok karışık tutuldum kaldım allah yardım etsin
10 Yorumlane kadar çok beddua ediyorsun sen yaa
yapma bunu o beddualar gelip seni bulur benden demesi13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama içim yandı ne yapayım
- +1 yıl
Çok haklisin
Off senin işler düğüm olmuş. Baban niye boşanmana izin vermiyo. Böyle aileleri anlamıyorum ya.
10 Yorumlayaaa üç maymunu oynayacaksın arkadaşım ya da bir nokta koyacaksın artık. ama bence sen üçmaymunu oynayaacksın
10 Yorumla
+1 yılsizi çok iyi anlıyorum. umarım bir an önce kurtulursunz öyle insanlardan
30 Yorumla
+1 yılboşanma boşanmıyorsun kocandan nefret ediyorsun işin zor bekliycen artık 2 sene sonramı ölür 20 sene sonramı oda senin şansına bağlı onu beklerkende kuruyup gidersin artık
10 Yorumla
+1 yılAile büyüklerini araya sok ama önce bir Din adamına danış
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbla ne var ne yok dökturmussun
Diyeydin celik yelek giyerdik10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. bütün çözüm yollarını tüketmeden karar verme. özellikle oğlun için. hangi şehirdesin peki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Okurken benim içim daraldı yaa. Neden boşanmıyorsun.
10 YorumlaNe diyeyimki boşanma en azından oğlun için git bir psikiyatri ile konuş ayıp değil akıl al onu da konustur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatasını anladıysa boşanmayacaksan sana kötü davranmıyorsa mutlu olmanın yolunabak tecavüz kacınılmaz ise zevk almaya bak başka seçeneyin yok
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın hemde çok bende mutlu olmaya çalışacağım
+1 yılBu dünyaya bir kere geliyorsunuz, hiç birşey kendinizi mutsuz ve huzursuz etmeye değmez tavsiyem nerde nasıl mutlu olursanız o'nu yapın bırakın etrafınızdaki insanları kendiniz için yaşamayı deneyin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. sende kendi yolunu çiz artık. dertleşecek başkasını bul
10 Yorumla
+1 yılHiç kendinizde hata aramayin erkekler günah keçisi mk
10 Yorumla
+1 yılBence bu kadar nefretle aynı evde yaşamanın kendine büyük zararı olur ya ısınmaya çalış ya da boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocasını sevmediği için herkese +1 veren son dört bükücü ablamız :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin kol kırılır yen içinde kalır dışarıya yansıtmamaya çalışın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok üzüldüm yaşadıklarına hayırlı bir çıkış noktası bulursun umarım😔
10 Yorumla
+1 yılUzun lafın kısası.
İyi bir avukat bul.12 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten hukuk benden yana. Biz bosansak mağdur olan o olacak. Tazminat ödeyecek bana maaşının yarısını bana verecek cocukda bende kalacak ama bunları istemiyorum sevmesemde boşanmayacagim kayınbiraderimle eltimi güldürmek istemiyorum
- +1 yıl
İnsanlar gülmesin diye kendi hayatınızı ve huzurunuzu hiçe saymaksa boşanmayın. lakin şöyle bişeyde eklemek istiyorum insanları güldürmek sevaptır.
+1 yılSana burda koca coook...
12 Yorumla- +1 yıl
Ben kocadan bıktım sen ne diyorsun eşim ölse evlenmem ben
- +1 yıl
Yorumlari okumuyon mu?
Burdakiler senden beter depresif
+1 yılBırak gitsin başka erkek mi yok kıymetini bilcek dolu adam var
10 YorumlaCocugun icin katlanacaksin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 995 cevap paylaştı. Zor Allah yardımcın olsun inşallah.
10 Yorumla
+1 yılBoşan böyle hayat mı geçer nefret ede ede
10 Yorumlabence bu sorunun cevabını sen de biliyorsun
10 Yorumla
+1 yılÇocuğunuz yoksa hemen ayrıl kurtul.
10 Yorumla
+1 yılboşanman için sebepler varken niye evlisin ki
10 YorumlaBoşanma davası aç o zaman öküz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılNefret etmeye devam et başka ne yapabilirsn ki
10 Yorumla ayrılmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum var. Babam kabul etmiyor beni. Hemde babasız büyütmek istemiyorum çocuğumu. Eltim göbek atar. Ona o mutluluğu da yaşatmak istemiyorum. Boşanmak inan ki evlenmekten daha zor
+1 yılZor bir durum boşanamıyorsunda anlaşılan...
10 YorumlaAile içindeki herşeyi büyütmemek lazım
10 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı ayrılman
20 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun zor
10 Yorumlaedne azp çekiyorsun bukadar sorun varsa
10 YorumlaBoşan kurtul
10 Yorumla
+1 yılBosan bitsin..
10 Yorumla
+1 yılBosanin
10 Yorumla
+1 yılAyrılın hemen.
10 YorumlaAyrıl bacım
10 YorumlaBoşan
12 Yorumla- +1 yıl
Toplum baskısı, babamın baskısı, evladım, eltimi mutlu etmek istemiyorum. Bu sebeblerden dolayı bosanamam
Boşan?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaç senedir ewlisiniz ?
10 Yorumla
+1 yılboşanmalısın..
10 YorumlaBidaha düsün
10 Yorumla
+1 yılAllahım😣
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı be.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli ask yaşa
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
- +1 yıl
Çocuğum var. Ben namusum için boşanmıyorum sen ne diyorsun
+1 yılNe b. ok yedi bacim
01 Yorumla- +1 yıl
Benim kocam ıyi o altılardan bende de allah onların bin belasını versin.
3 sene oldu zamanında kavga ettik ıyi koydum heralde ki daha unutamiyorlar😂😁kin güdiyorlar
3 seneden beri evime aya k bastırmadım sende öyle yap
+1 yılAyrıl gitsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrılmalısın.
10 Yorumlabu ne kin kız
10 YorumlaAyrıl
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri