Yaza nikâhımız var. Ben çalışmıyorum daha atanamadim. 24 yaşındayım. Evlenmeden 1 ay once 25 e girmis olacağım. Neyse artik yavas yavas evi dizmeye basladik. Babam yatak odasi alacak. Ceyizim iste mutfak esyalari, kucuk elektronik esyalari ben aldim, alacağım birkac eksik var.
Bugun beyaz eşya almaya bakmaya gittik. Ben beğendim. Her seyi okeyledik satis danismanina falan. Nisanlim yarısını sen öde dedi birden. Yüzüne baktim. Biraz fazla geldi galiba diye düşündüm. O zaman davlumbazi ve bulasik makinesini cikaralim. Bunlarin acelesi yok. Elde de yıkanir bir sure idare ederiz sonra alırız dedim.
Tamam olur, cikarinca kac kaliyor asagi yukari dedi. Bir hesap yapti. O zaman simdi şu kadar sen, şu kadar ben ödüyorum dedi. Ben ödeyemem dedim. Niye birlikte ev kurmuyor muyuz dedi.
Bana daha once boyle bir seyi soylemedin, yanimda para yok. Benim gelirim olmadigini da biliyorsun, babamin emekli oldugunu, emekli maasiyla geçindiğini de biliyorsun. Ben sana bir noktaya kadar destek olabilirim babamin ekonomik gucu geregi, her alacagimiz seye yari yariya dersen bunun içinden çıkamayız dedim. Adama bizim esyalar iptal, kalıyor dedi. Almadan çıktık. Yolda hic konusmadik.
Arkadaslar para sıkıntısı yok bu adamin. Kac yıldır kamuda bir meslegi var ve baska işi de var. Kurs merkezi falan var. Yani bunu benimle konusmadi. orada pat diye soylemesi canımı sıktı.
Söylese orta yolu bulmaya çalışırız elbet ama durumlari biliyor. Annem ev hanimi, bende maaş, duzenli gelir yok. Önceden bir yerlerde calistim biraz kazandim, onlarla ceyiz dizdim zaten. Babam emekli. Yani zoruma gitti yaptığı.
Ki pahali markalara da goturmedim zaten her sey pahali diye. Alt markalara baktik. Arcelik alt markasi altus mesela. Vestelinki regal galiba. Hani bu alt markalara baktim ayni işi yapiyorlar, markaya para vermeyelim diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer