Paramız yok. Evlenmesem mi? Yuzugu geri mi versem?

Bircok seyi evlenecegim erkek halleder mi bilmiyorum. Evlenme teklifi aldim kabul ettim ama benim erkege destek olacak gucum yok. Atanmis, maasli biri degilim. Disarda saglik sebepli çalışamam. Saglik sebepli hemsirelik okurken ogretmenlige gectim. Bir durum kaynakli hemsireligin calisma temposuna, nöbetine falan yetisemem diye. Oyle disarda baska islerde saatlerce calismaya musait degilim.

Evlilik teklifinden sonra babamin biraz agzini aradim. Emekli babam. Evlensem ne kadar masraf karsilayabiliriz hani bizde para koysak falan dedim. Kenarda 250 bin liram var kizim, zor gunler icin sakliyordum dedi. Bu parayi verse bana tabak canak tarzi seylere gider en fazla. Kendimize ait evimiz var geri kalan emekli maasiyla da iste faturalar, saglik harcamalari, market vs oyle gidiyor.

Ben ortaya cok bir sey koyamayacagim. Karsi tarafta bunu sorun eder mi, bu surecte bu konuda benden bir sey bekler mi, cok kavga eder miyiz, kendisi maddiyati ustlenmek konusunda sıkıntı cikarir mi bilmiyorum.

Sizce yuzugu verip evlenmek istemiyorum mu desem bu sebeple. Yani sebebi soylemem buyuk ihtimal. istemiyorum, evlenmeye hazir degilim falan derim. Ne yapacagim bilmiyorum.

Paramız yok. Evlenmesem mi? Yuzugu geri mi versem?